|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
i juz lajzy z tego forum podajace sie za Wislakow raz dwa rejestracja i sprzedaja bilety u nich na forum..
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dobrze powiedzial ktos od nas nick spaw - spawn cos w tym stylu a hiszpanskie popaprance z polskimi korzeniami niech sie powaznie zastanowia nad swoimi zamiarami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wczoraj wysłałem emaila do klubu z linkami aukcji na allegro, podzekowali, i napisali ze bedą sie kontaktować z allegro.pl w tej sprawie. Dobrze ze chociaż tyle.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a ja napisalem zapytanie czy maja zamiar cos zrobic zeby nie bylo terroru konikow pod kasami gdy ruszy wolna sprzedaz i nic nie odpisali, czyli chyba im to zwisa ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
a co Ty myslisz ze w klubie nie maja nic innego do roboty tylko odpisywac na takie maile
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Orientujecie się może kiedy bedzie trening Barcelony w Krakowie...i czy bedzie otwarty?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Wszystko w swoim czasie. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Trening zazwyczaj dzien przed meczem w godzinie meczu. A czy otwarty? to zależy od nich. Dla prasy pewnie peirwsze 15 minut a dla kibiców pewnie wogóle. Chocia zpo takim wyniku w pierwszym meczu mogą zrobić wyjątek. Zawsze możesz wyjść na drzewo w Parku Jordana
Widok jak z A czy B ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
troche niepowazne jest zmieniac dzien meczu na tydzien przed meczem
niektorzy juz wszystko poustawiali w pracy pod katem meczu, a tu jeb ... ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Mam nadzieję, że przynajmniej podadzą dziś informacje ile biletów będzie jutro w kasach, bo sam nie wiem czy umawiać się z szefem, że przyjdę do roboty jak odstoję, czy nie ma realnych szans na dostanie biletu. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mogliby jeszcze podac ile zostalo tych biletow.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba musimy poczekać do 18:00
Jeśli w ogóle podadzą...![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Specjalnego szturmu nie ma po bilety dzisiaj o 14 pojedyncze osoby kupowały i dorabialy karnety , jutro bedzie atak na resztę i pewnie sporo jeszcze zostanie no ale cena juz nie ta .
![]() Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O 13 byłem w WŚ i cały czas ruch przy ladzie ale bez kolejek. Drukowali już bilety na Jutro. Całkiem pokaźna sterta juz leżała.
Poza tym zamienie jeden bilet z sektora E na bilet na sektor D. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czyli nie ma szans jutro kupić biletu za 100zł na D na karnet
![]()
<< DoBcZyCe <--- Tu RzĄdZą WISŁY KiBICe >>
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4367
Jutro jedna osoba maksymalnie 3 bilety i ochrona pod kasami. Zobaczymy czy to wreszcie uspokoi sytuacje. ![]()
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
- jednak widzac co sie dzieje, stwierdzili ze nie sa zbyt wielkimi twardzielami i woleli schowac sie w kat ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mysle, ze dla kazdego starczy. Karnetow bylo sprzedane 6,5 tys. Teraz moglo pojsc mysle gora jakies 3 tys.
Na moje oko to powinno byc spokojnie jakies 5 tys. biletow w sprzedazy. Koni to mi sie wydaje za wiele nie ma - ciagle ta sama grupa - ok. 10 soob. Kazdy musialby kupic po 500 biletow zalozmy nawet tych za 200 zl to kazdy musialby przyniesc 100000 zl w gotowce. Mysle, ze dla wszystkich powinno starczyc. Tak sie pocieszam bo wysylam jutro tate po bilety i boje sie zeby mu sie nic nie stalo. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
Heh .. wez pod uwage sponsorow, telefonikowcow itp - ktorzy napewno dostana pewna pule - na moje oko z 2000
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Podeszli pod kase zobaczyli karka przyssanego do okienka i... ochroniarz1: No zwróć im uwage ochroniarz2:moglibyście się ustawić jeden za drugim?(po tym zdaniu wyśmiano jego matke, poczym odszedł) ochroniarz1:weź tamtemu każ się odsunąć ochroniarz2: pojebany? nie jestem samobójcą po czym poszli i stali po drugiej stronie siatki...obserwując. Hehe kur*a gdzie oni się fachu uczyli. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Robert_wislak : 19.08.2008 o godz. 17:18.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
jak ktoś na innym sektorze niż e5 zobaczy dzieciaka w barwach FCB to kazac mu wypier*alać i postraszyć trochę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak tak 10 000
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
PNU '06
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze przyznam, że jestem trochę w szoku. Myślałem, że TF mieści się w puli 7k sprzedanych karnetów. Tak czy siak, ok. 2-3k biletów powinno być, to nawet konie chyba nie wezmą
![]() ![]()
|
|
|
|
100 ZŁOTYCH DŁUGU
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam nadzieję że będzie komplet na Trybunach a jak kogoś zobacze w barwach Barcy u nas na stadionie to będzie miał ciężko , [pozdrio
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Fan Club Barça Polska dostaje swoje bilety na sektor gości.
http://fcbp.pl/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-barce,1164974 To wogóle jest legalne? Klub sie na to zgadza? Powiem tak, wole Wiślaka piknika, malkontente, chodzącego 3 razy w roku na mecze, ale Wislaka, niż przydupasów, z huj wie skąd.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|