![]() |
Wisła - Barcelona (wszystko o meczu u siebie)
Pod tym linkiem znajdują się informacje o biletach na ten mecz.
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4293 Zanim napiszesz pytanie zapoznaj się uważnie z treścią tej informacji. Jeśli coś będzie jeszcze dla ciebie niejasne - pytaj. Za zadawanie pytań na które odpowiedzi są w informacji będą bany. Najważniejsze informacje w skrócie: Ceny biletów: - dla karnetowców 100 zł na D i E oraz 150 zł na A i B. - w wolnej sprzedaży 200 zł na D i E oraz 250 zł na A i B. Terminy sprzedaży: 11 - 19 sierpnia - tylko karnetowcy 20 sierpnia - wolna sprzedaż Do 19 sierpnia można jeszcze kupić karnet i uzyskać zniżkę. |
Mam nadzieję, że uzyskam odp.
Czy bilety są imienne, czy nie? |
Pierwszeństwo w zakupie biletów mają kibice Wisły. To ich drużyna gra przeciwko Barcelonie, oni są oddani temu klubowi i oni będą dopingować Wisłę przez 90 minut, a nie ograniczać się do podziwiania gwiazd Barcelony. Jak kibicom spoza Krakowa zależy na obejrzeniu meczu to niech się pojawią 20 sierpnia przy kasach, albo poproszą kogoś u kupienie biletu.
|
do sympatykow Barcy z Polski;
zeby nie wpadl Wam do glowy pomysl przyjscia w barwach Barcy na nasze trybuny, dla Was przeznaczony jest sektor gosci!! |
Cytat:
Zniżka okazała się bardzo miła dla mojego portfela! 100zł to dużo! Zachęcają do kupna karnetów! Kupować w takim razie ludziska! :P |
Cytat:
Święte słowa, nie podoba mi się to, że taki ktoś z drugiej części Polski pisze na forum, że za drogie bilety, że 100 zł drożej niż CI co posiadają karnety... Cytat:
|
Cytat:
Kupując bilet za okazaniem karnetu - imienny, a reszta nie. Cena Ok pod jednym warunkiem oczywiście, że masz karnet. EDIT: Cena dla karnetowców w jakimś tam stopniu wyeliminuje kibiców niedzielnych. |
dlaczego zaraz po 5zł ?mogly by byc po 100/150zl a kielbaske mogli by dac choc wolalbym piwo :) w sumie jest to rarytas dla Polski ,wystep takiego klubu dlatego nie bede sie sprzeczał bo nie po to jest forum
|
Ceny to strzał w dziesiątkę.
|
200zł żeby zobaczyć jak Wisła ogrywa Barcę to naprawdę bardzo mało , ktoś oddany swojej drużynie kupiłby bilet nawet za 500zł pomimo że nie jestem z Krakowa a z drugiego końca Polski przyjadę dopingować Biała Gwiazdę w walce o Ligę Mistrzów .
|
Wg mnie dobre posunięcie zarządu. Do 19. na pewno jeszcze wiele karnetów zostanie sprzedanych, nawet można zdążyć z wyrobieniem karty kibica, jak ktoś do tej pory nie ma. Dzięki temu oprócz kompletu na Barcelonie będzie też większa frekwencja na meczach ligowych.
Śmiać mi się chce z ludzi, którzy płaczą, że bilety w sprzedaży tylko w Krakowie. Mecz z Barceloną jest nagrodą dla piłkarzy, ale też dla nas, Wiślaków. Kto ma zamiar przyjść na mecz tylko, żeby sobie zobaczyć piłkarskie gwiazdeczki, niech lepiej zostanie w domu. Stadion powinien być pełen osób, które będą od początku do końca dopingować Wisłę niezależnie od wyniku. |
Cytat:
No ja będę miał za 100 |
Cena idealna ! Brawa dla zarządu :) Myślałem, że będzie drożej, a na dodatek mam tydzień żeby kupić bilet i nie martwić się, że wcześniej wykupi mi go jakiś pieprzony "piknik" albo co gorsza fan Barcy. Po wczorajszym meczu mam zdarte gardło, i mam zamiar zdzierać je dalej, już w sobotę z Polonią, za 2 tygodnie z Barcą i tak dalej i dalej ...
|
Czyw związku z tym ze bilety są imienne nie szans dostać tańszego od kogoś kto mógłby z jakiegoś karnetu odstąpić? alo w innym przypadku mam pytanko czy są jeszcze karnety na D? Dzięki za pomoc :)
|
Karnety na pewno są, bo właśnie taka zniżka jest po to, żeby ludzie pokupowali. Lepiej zapłacić 340zł za Barcę i ligę, niż 200zł za samą Barcę.
PS. Ale jaja- bilet na Barcę tyle warty, co karnet na całą rundę :D |
ceny bardzo dobre
choć na taki meczyk to powinno być jeszcze inaczej - 100zeta dla karnetowców, 200 dla posiadaczy kart kibica, ewentualnie gdyby nie poszły wszystkie wtedy dopiero dzień przed meczem sprzedaż dla reszty, cena od 300, byłoby śmiesznie hehe :D |
ja się tylko boję, że ludzie teraz pokupują karnety zachęceni Barceloną, a potem nie będą chodzić za bardzo. Przez to nie dość, że frekwencja nie byłaby za duża, to jeszcze miejsca puste byłyby zablokowane i nie błoby na nie biletów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po 2 nikt nie kupuje karnetu zeby miec znizke tylko na Barce, bo mu sie nie bedzie oplacac.
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
karnet + Barca= 340zł Barca + 4 mecze (bez KK)= 340zł |
Witam, miałbym takie pytanie. Ile biletów maksymalnie może kupić jedna osoba nie posiadająca karnetu ani KK?
Z góry dzięki za odp. Pozdro |
Panowie pomocy! Mieszkam zbyt daleko aby kupić bilety osobiście :/ Czy ktoś mógłby kupić mi 3 bilety na sektor D lub E?(wyślę zaliczkę na konto) a do każdego biletu dodam 50 zł dla kupującego. Po otrzymaniu biletów pocztą wyślę resztę kasy. Proszę pisać na priva.
|
Cytat:
a co chcesz w konika się zabawić?! |
damianol1991 odbierz PRV
|
nie chce się bawić w konika, chodzi o to, że mieszkam dosyć daleko od Krakowa (koło chojnic ;p) i nie mam możliwości podjechania specjalnie po bilety, dlatego chciałem się dowiedzieć czy jedna osoba może kupić dla siebie i np dla mnie czy tylko jedna osoba = jeden bilet
a tak btw to widzę, że nowi użytkownicy, którzy pojawili się z okazji tego meczu na forum, nie są zbyt przyjaźnie traktowani... |
Cytat:
|
8700 widzow dzisiaj - ciekawe jak klub chce zapelnic nowy stadion jak wprowadza ludzi w blad. Na glownej w newsie o biletach na Barce jest napisane, ze mozna kupowac karnety w Wislackim Swiecie w sobote do 14 to przyjezdzam sobie z Lodzi ( a pogoda jaka byla to chyba kazdy widzial) specjalnie na mecz, o 13:10 jestem pod WS i wszystko pozamykane bo w dzien meczu do 13 (gdzie to bylo napisane ??). Nie dosc, ze nie poszedlem na mecz to jestem w dupie przed cala runda i przed meczem z Barca - oczywiscie karnet od poneidzialku kosztuje dalej tyle samo mimo, ze jeden mecz odpadl.
Tak mi zawsze nic nie psauje !! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl