The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2008, 18:00
Lech wygrał pewnie w Białymstoku grając na 60% swoich możliwości. Obawiam sie że już nie bedą tak łatwo gubic punktów jak z Bełchatowem.

Nooo a Odra Wodzisław i Arkadiusz Aleksander - dziekujemy
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.08.2008, 18:01
Probierz to smieszny czlowieczek. Bo jak inaczej wytlumaczyc jego wypowiedzi pomeczowe ?
Roznica trzech klas - tak bym okreslil roznice dzielaca gre Jagi na tle Leszka.
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 17.08.2008, 18:03
Kurczę, a mogło sie skończyc wynikiem 4-0 ..... gdyby tylko zawodnicy Odry posiedli umiejętność strzelania bramek w sytuacji sam na sam z bramkarzem, eh..
Zero - to jedyne okreslenie, jakie przychodzi mi do głowy oceniając dzisiejszy występ Legii, pod każdym względem klapa, no ale my tylko powinnismy się cieszyć
Ostatnio edytowane przez Illargui : 17.08.2008 o godz. 18:06.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.08.2008, 18:05
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Probierz to smieszny czlowieczek. Bo jak inaczej wytlumaczyc jego wypowiedzi pomeczowe ?
Co mówił ?
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 17.08.2008, 18:08
No to czekamy aż będzie pierwsza zmiana na ławce trenerskiej w tym sezonie. Czyżby koniec pracy Janka Urbana?
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 17.08.2008, 18:11
felipe napisał(a):Wyświetl post
Co mówił ?
Nie wiem, bo tak do konca to nie zrozumialem wszystkiego z jego belkotu. Ale ogolnie staral sie zwalic cala wine na sedziego.
Terlecki podsumowal jego wypowiedz jako smieszna, ale ja mysle ze byla zalosna.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.08.2008, 18:13
Zieniu17 napisał(a):Wyświetl post
No to czekamy aż będzie pierwsza zmiana na ławce trenerskiej w tym sezonie. Czyżby koniec pracy Janka Urbana?
nie kracz. Niech będzie jak najdłużej. Wtedy z tamtej strony mamy spokój.

Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 17.08.2008, 18:15
Urban pewnie jeszcze ma kredyt zaufania do rewanżu w Moskwie. Jeżeli tam również polegnie, a drużyna zagra znów bez wyrazu, to pewnie się juz nie wybroni. Tylko kto niby miałby przyjść za niego? W takie bagno, jakim w trakcie konfliktu z kibicami jest ten klub niewielu będzie chciało się pchać...
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 17.08.2008, 18:22
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Urban pewnie jeszcze ma kredyt zaufania do rewanżu w Moskwie. Jeżeli tam również polegnie, a drużyna zagra znów bez wyrazu, to pewnie się juz nie wybroni. Tylko kto niby miałby przyjść za niego? W takie bagno, jakim w trakcie konfliktu z kibicami jest ten klub niewielu będzie chciało się pchać...
Jak to kto?
Zajebiscie jest prosta odpowiedz: Trzeciak.

kur..

Nawet porazka w Moskwie Urbana nie zwolni ( i dobrze ) bo ja caly czas twierdze ze jego wina w tym wszytskim jest najmniejsza.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 17.08.2008, 18:23
Dziwne troche że po pierwszej kolejsce większość na forum już śmiała się z pyrów że jak co roku się spinają i nic z tego nie bedzie.A teraz większość już sądzi że Lech będzie groźny.Legia na swoim normalnym poziomie Zobaczymy co dalej będzie, Lech może i wygrał wysoko ale Jaga niestety jest słaba.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 17.08.2008, 18:24
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, bo tak do konca to nie zrozumialem wszystkiego z jego belkotu. Ale ogolnie staral sie zwalic cala wine na sedziego.
Terlecki podsumowal jego wypowiedz jako smieszna, ale ja mysle ze byla zalosna.
Tak myślałem, w tej naszej kopanej to do dobrego tonu należy pocisnąć sedziemu po meczu Co by nie robił. Ale tego, że Jaga porusza sie na murawie dwa razy wolniej ok Kolejorza już pewnie "kołcz" nie zauważył...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Stary 17.08.2008, 18:29
felipe napisał(a):Wyświetl post
Tak myślałem, w tej naszej kopanej to do dobrego tonu należy pocisnąć sedziemu po meczu Co by nie robił. Ale tego, że Jaga porusza sie na murawie dwa razy wolniej ok Kolejorza już pewnie "kołcz" nie zauważył...
Potwierdzam. Winy u siebie ten pan nie jest w stanie dostrzec zadnej. Gdy komentator zapytal, dlaczego w dwoch ostatnich wystepach stworzyli sobie raptem 2-3 sytuacje bramkowe, kolcz odparl "a co mielismy atakowac?". Oczywiscie wszystko w maksymalnie pretensjonalnym tonie.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.08.2008, 19:19
Ja tylko mam nadzieje, ze Urban z Szulem tam beda jak najdluzej
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.08.2008, 19:31
Cala ta liga jest przewesoła. Wlasnie ogladam Lige+ i jak slucham tego to tylko plakac ze smiechu.
Ten Zielinski to strasznie wywazony facet, a bardzo lubie Grzeska MIelcarksiego zwlaszcza jak mowi takie madre rzeczy. Oto facet ten powiedzial, ze nalezy wyciagac z nizszych lig chlopakow , bo sa tam naprawde utalentowani ludzie. I trudno sie nie zgodzic!Zwlaszcza jak sie ich nie kupuje z zadnej strony!
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 17.08.2008, 19:32
Możemy dziękować Bogu że Urban jednak do nas nie trafił, bo było blisko... Jakby Odra miała Brożka to wygrałaby 5-6 do zera
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 17.08.2008, 19:41
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Jak to kto?
Zajebiscie jest prosta odpowiedz: Trzeciak.

kur..

Nawet porazka w Moskwie Urbana nie zwolni ( i dobrze ) bo ja caly czas twierdze ze jego wina w tym wszytskim jest najmniejsza.
Co do zwalniania Urbana na początku sezonu - nawet jeśli jest to początek tragiczny - to byłby poroniony pomysł. Takie zagrywki to mógł stosować Cupiał na początku przygody z Wisłą, a nie poważni biznesmeni z ITI.

Oni mają pewną wizję budowy profesjonalnego klubu i się jej trzymają. Niemniej jeśli Urban nie zdobędzie Majstra w tym sezonie, to straci pracę. Ale pewnie dopiero po zakończeniu rozgrywek.

Jednak trochę muszą niepokoić takie słowa:

Cytat:
Przepraszam wszystkich sympatyków i kibiców Legii, za to co moi piłkarze pokazali dziś na murawie. Obrona zagrała w tym meczu w eksperymentalnym ustawieniu i niestety piłkarze gospodarzy wchodzili w nią jak w masło. Zawodnicy na których Legia powinna liczyć - Iwański, Giza, Roger - nie potrafili wziąć na siebie ciężaru gry i szybką akcją stworzyć zagrożenie pod bramką Odry. Roger jest w słabszej formie, Chinyama nie jest sobą na boisku, a Iwański także gra poniżej oczekiwań. Nie mam pojęcia co dziś działo się na boisku, nie umiem tego wytłumaczyć
Jeszcze bym zrozumiał, jakby paru zawodników było w słabszej formie. Ale wszyscy? Tacy zawodnicy jak Iwański, Giza, Roger, Wawrzyniak, Radovic, Chinyama, Kiełbowicz - a także Rzeźniczak, czy Borysiuk mają spory potencjał. Dobry trener jest w stanie wycisnąć z takich zawodników znacznie więcej (vide: Skorża z Zieńczuka).

W odpowiedzi na zdumione komentarze niektórych na tym forum - tak, moim zdaniem Legia ma obecnie najsilniejszą i najbardziej wyrównaną kadrę w lidze. Zaraz po niej jest Lech. My mamy najmocniejszą jedenastkę, ale brak zmienników. Nasz świetny start niewiele znaczy, bo w perspektywie całego sezonu Legia i Lech nadal mają więcej atutów.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.08.2008, 19:59
flamengista napisał(a):Wyświetl post

W odpowiedzi na zdumione komentarze niektórych na tym forum - tak, moim zdaniem Legia ma obecnie najsilniejszą i najbardziej wyrównaną kadrę w lidze. Zaraz po niej jest Lech. My mamy najmocniejszą jedenastkę, ale brak zmienników. Nasz świetny start niewiele znaczy, bo w perspektywie całego sezonu Legia i Lech nadal mają więcej atutów.
pełna zgoda, mają wyrównany skład, nie ma co na razie rechotać, że to wyrównanie mocno w dół, przyjdzie bat to i wszystko w górę pójdzie.

Taki przykład, z życia.
Mój dziadek, chłop z dziada pradziada tolerował na gospodarstwie 2, góra 3 koty. Rano puszka (po rybkach) mleka dla każdego, później kop na pole i po następną porcję meldowały się po wieczornym dojeniu. I znowu kop, pod stodołę.
Ich problem , jak z głodu nie zdechnąć, a jak dobrze pójdzie to i troche tłuszczykiem obrosnąć i błyszczące futerko mieć. Nic tak futerka nie wybłyszcza jak świeże mięsko . Mialy góra po kilu-dwóch, zwinne, czujne i szybkie. Szczurów i myszy w sąsieku ze zbożem czy stajni ani śladu.

Mój braciszek ciężko za Odrą harował, jako element uczłowieczający w germańskim morzu robiły dwa koty. Whiskas, Chappi, wątróbka, świeży ser i inne specjały pod sam nos. Spanie, żarcie, sranie i znowu spanie. Do 7 kilo skubańcy dochodziły, na drzewo wleźć nie umiały jak je przywoził na wieś pod Wieliczkę, a jak już weszły to je musiał ściągać . Powaźnie. Nie umiały zejść.

Piłkarzom Legii to bliżej kotom brata niż dziadka.
Po co się maja szarpać, jak miska pod sam nos pełna?

Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 17.08.2008, 20:00
Po takim meczu to trener z jajami (a za takiego mialem Urbana)to mowi co mysli a on powiedzial "no bardzo mi przykro przepraszam". Ja pier....

To co powiedzial Urban na konferencji prasowej jest w pełni przewidywalne i mozna było sie tego spodziewać.

Prawda jest taka ze takimi pomocnikami jaki mamy teraz: Radovicem, Iwańskim, Rogerem, Giza, Vukovicem to przy odrobinie checi i ambicji bysmy na stojaca Odre rozklepali. Ale u nich ani checi ani ambicji.

Błedem jaki zarzucam Urbanowi na dzien dobry jest kombinowanie z nimi: tj Roger na lewej Iwański jakis defensywny **** wie co. Skoro juz z poltora sezonu Roger gra w srodku to niech ta gra z boku ma Iwanskiego/Gize po lewej Edson/Rybus po prawej Radovic/Szałach a za soba Vuko/Borysiuk.

4-5 lat temu dałbym sie pociac za taki potenciał w pomocy.

harthausen napisał(a):Wyświetl post
I otóz to: Iwański dostał 250-300 tysiaków ojro rocznie, Giza pewnie koło 150-200, Chinyama podobnie. Wiec po jakiego chuja (wg nich oczywiscie) ma im sie chciec.

Wystarczy ze wiem ile połowa z piłkarzy w naszej lidze dostaje na konto i potem tam sie przygladam ich grze to wcale sie nie dziwie ze wiekszosc z nich stoi. I nie chodzi tylko o piłkarzy Legii ale wielu klubow ktore płaca podobnie (wiadomo kto) i te ktore niby podobno płaca słabej.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 17.08.2008 o godz. 20:03.

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 17.08.2008, 20:09
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Po takim meczu to trener z jajami (a za takiego mialem Urbana)to mowi co mysli a on powiedzial "no bardzo mi przykro przepraszam". Ja pier....

.
Wiesz...to co się mówi na konferencji to jedno, a to co w kabinetach czy szatni to drugie. Być może Urban nie jest zwolennikiem publicznego prania brudów.

Swoją drogą tak się zastanawiam jaki jest wpływ na postawę Legionistów Pana Szula... przypominają mi się głosy krytyki za czasów, gdy pracował w Krakowie.

Cytat:
Co do zwalniania Urbana na początku sezonu - nawet jeśli jest to początek tragiczny - to byłby poroniony pomysł. Takie zagrywki to mógł stosować Cupiał na początku przygody z Wisłą, a nie poważni biznesmeni z ITI.
Gdzie Ty widzisz ich " powagę"? Jedyne czym się obecnie mogą pochwalić to TVN 24 i onet.pl. Reszta we wczesnej fazie rozwoju albo w kryzysie ( patrz Legia). Przynajmniej na gruncie sportu wyczynowego raczej postępu nie widać. Kto wie, może dopiero gdy im stadion wybudują co z tego będzie...ale czy jest to możliwe bez kibiców?
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
skttrbrain
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.08.2008, 20:15
Legia ma chyba ten problem, że póki nie będzie atmosfery wokół drużyny, nie będzie ani drużyny, ani wyników. Kwestią otwartą jest, na ile władze klubu chcą osiągnąc sukces. Jeśli zależy im na stadionie i dokopaniu kibicom, to przeczekają te 2-3 lata aż powstanie boisko licząc na napływ nowych kibiców. Jeśli jednak chcą jakichś sukcesów (a zakładam, że po to pakują tam swoje pieniądze), to prędzej czy później się dogadają. Byłbym w stanie nawet się założyć, że nastąpi to jeszcze w tym roku. Paradoksalnie, to 14 miejsce w tabeli jest bardzo na rękę kibicom.

Probierz nie tyle śmieszny, co żałosny. Jego drużyna stworzyła jedną sytuację w pierwszej połowie, była wolna i anemiczna, Lech ją na dużym lajcie walnął na 2:0 i zaczął grać totalną padakę. Gdyby nie to, że w drugiej połowie wszyscy chcieli strzelić bramkę i przy kontrach grali indywidualnie, a reszta nie biegała, to skończyloby się na 5:0. A tak 3:0, co dobrym wynikiem jest. Bo cholernie się tego meczu obawiałem.

edit:
A właśnie, miałem się wcześniej o to zapytać.. Jak to jest z tym Szulem? Uchodził on w swoim czasie za najlepszego trenera od przygotowania fizycznego w naszym kraju.
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 17.08.2008, 20:16
http://www.legialive.pl/mecz/362/komentarze

Dopiero pierwsza ich porażka w lidze i już chcą trenera i dyrektora sportowego zwalniać.

Źle się dzieje w Legii i niestety przyjmuję to ze smutkiem. Bez silnej Legii nie będzie silnej Wisły, a bez silnej Wisły nie będzie silnej ligi. Tylko mam nadzieję, że sytuacja im się wyklaruje jak już będziemy mieli zapewnionego mistrza
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Stary 17.08.2008, 20:28
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Piłkarzom Legii to bliżej kotom brata niż dziadka.
A u nas jest inaczej? To skąd to ostatnie mistrzostwo i taka dobra postawa w tych pierwszych meczach? To jest takie pieprzenie 'że się nie starają', 'że mają wszystko w dupie' itd. A to wszystko gówno prawda, piłkarze grają tak jak ich przygotował i ustawił trener. Kontraktów nikt nie ma podpisanych dożywotnio, a przecież jak będą gówno grać to nikt im ich nie przedłuży na takich warunkach jakie mieli, więc tylko najwięksi idioci (a nie sądzę że Legia ma takich w składzie) nie będą się starać. Po prostu jak nic nie wychodzi, nie ma żadnego pomysłu na grę to nogi same odmawiają posłuszeństwa. Bo gdzie i po co biegać? W szczególności to się objawia u piłkarzy którzy mają ambicję żeby naprawdę grać W piłkę jak Giza, Roger czy Iwański, a nie za nią ganiać bez sensu. Tylko największy partacz może nie zbudować z tych piłkarzy jakich ma Legia fajnie grającą ekipę. Bo moim zdaniem mają najlepszy skład jeśli chodzi o ofensywę w Polsce.

I jeszcze raz powtórzę - dzięki Bogu że Urban nie trafił do nas!
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 17.08.2008 o godz. 20:41.
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 17.08.2008, 20:35
i nawet te gwiazdy z Hizpanii nie mieszczą w meczowej kadrze
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 17.08.2008, 20:41
Ja tam wole Legię bijącą się z Wisłą o mistrza.Wiadomo- Legia to Legia...
Zaraz tu pewnie zostanę zjechany, ale fajnie by było by zaczeli wkoncu jakoś grać.

O Lechu nie chce mi się pisać.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 17.08.2008, 20:43
Mnie tam bardzo cieszy porazka Legii W pucharach moge im kibicować ale w lidze? A nie ma cudów predzej czy później zaczną grać dobrze z takim potencjałem i dobrze jakby do tego czasu pogubili tyle punktów ile sie tylko da! A jakies "gorzkie żale" że Legia przegrała w Wodzisławiu mnie śmieszą

Oby Urban był jak najdłużej trenerem Legii!

Jak nie Legia, to Lech, a jak nie Lech to ktos inny bedzie naszym rywalem o MP! Życie nie znosi pustki
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 17.08.2008, 21:08
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Zaraz tu pewnie zostanę zjechany, ale fajnie by było by zaczeli wkoncu jakoś grać.

O Lechu nie chce mi się pisać.
Gdyby to Legia "szła na majstra", a Lech prezentował taką ch*jnie to zapewne teraz 'nie chciało by Ci się pisać' o Legii, a Lech byłby tym mniej nielubianym
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 17.08.2008, 21:41
Widzisz..
Generalnie to wyniki sportowe to coś, co najmniej mnie w Wiśle jara.Owszem, cieszę się jak Wisła wygrywa, smucę jak przegrywa, ale jakoś strasznię się nie przejmuje.Coś innego \ się dla mnie liczy, mimo, że to ostatnio zaniedbałem.

Ujme to tak.
Legii nie lubie, ale mam do niej szacunek- za całokształt. A Lech?Dla mnie to Amica Poznań, z wielkim napompowanym balonem, gdzie kibice jeszcze 4 lata temu zjawili się w oszałamiającej liczbie 400 główn na meczu np Pucharu Polski.To drużyna którą uratowałai gra na licencji Amici, bo w innym wypadku spadła by z ligi za korupcję,to stadion gdzie wieszano skradzione przez cracovie flagi, gdzie kibice paradowali wymalowanymi na twarzach przekreśloną gwiazdą czy przekreśloną "Elką".To kibice, którzy nas wyzywają od "nożowników" a trzymają z ekipą, która zabijała w ostatnich latach wiślaków.

Najlepiej jak Śląsk albo Lechia będą walczyć z nami o mistrza
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.08.2008 o godz. 21:47.
Odpowiedz cytując
Dubi
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 17.08.2008, 21:41
Andrzej Niedzielan powinien zapytać jeszcze raz Iwańskiego by ten spojrzał w tabelę i zobaczył kto otwiera tabele ekstraklasy,a kto ja zamyka.
Urban powinien ugryżć się w język i nie opowiadać wszem i wobec że Legia z meczu na mecz bedzie grala coraz lepiej.
Naprawdę dziwię się jaka jest ogromna róznica polityki transferowej miedzy Legia a Lechem.Nigdy bym nie przypuszczał że Urban z Trzeciakiem moga tak bardzo sie pomylić, na tle Lecha Poznań ta pomyłka jest jeszcze bardziej widoczna.
Odpowiedz cytując
RoyalFlush
Member

Od: 08.2007

Stary 17.08.2008, 21:48
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Legia w takiej formie to stoczy zacięty bój o intertoto... Odra ich ładnie pojechała.

A Lech się rozkręca, pręży i napina. W meczu z GKSem już się nadziali, ale po rozgromieniu Szwajcarów komentarze są w takim tonie, że jakby grali z Barceloną to też by mieli 6-0. Z taką grą w lidze ( co już pokazali z Jagiellonią ) bedą wygrywać . Ale jakoś jestem spokojny, że jak trafią na Wisłę to zrozumieją jakie jest ich miejsce w szeregu
Mistrzem Polski jest Wisła ... !

( ... proszę wszystkich kibiców o kulturalny doping... )
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Stary 17.08.2008, 22:14
Dubi napisał(a):Wyświetl post
Andrzej Niedzielan powinien zapytać jeszcze raz Iwańskiego by ten spojrzał w tabelę i zobaczył kto otwiera tabele ekstraklasy,a kto ja zamyka.
Urban powinien ugryżć się w język i nie opowiadać wszem i wobec że Legia z meczu na mecz bedzie grala coraz lepiej.
Naprawdę dziwię się jaka jest ogromna róznica polityki transferowej miedzy Legia a Lechem.Nigdy bym nie przypuszczał że Urban z Trzeciakiem moga tak bardzo sie pomylić, na tle Lecha Poznań ta pomyłka jest jeszcze bardziej widoczna.
A Ty bys nie przezyl gdybys nie wspomnial?
Rownie dobrze ja moge zapytac - kto kogo puknal 4 razy pod rzad.
Tylko po co takie rozkminki?

uderz w puchara
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów