|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobędzie Polska Reprezentacja na Letnich Igrzyskach Olimpijskich ? | |||
| Żadnych. |
|
23 | 11,56% |
| Jeden medal. |
|
9 | 4,52% |
| Nie więcej niż pięć. |
|
55 | 27,64% |
| Więcej niż pięć. |
|
112 | 56,28% |
| Głosujących: 199. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zal dupe sciska, tyle dogodnych sytuacji.
powstrzymam sie od wulgaryzmow, tylko dlatego ze cwiercfinal mamy w kieszeni.
Ostatnio edytowane przez e : 16.08.2008 o godz. 13:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ehh... ten mecz był do wygrania. Ten I set... Brazylia grała strasznie niepewnie. Szkoda, że nie wykorzystaliśmy piłek setowych i 'podaliśmy rękę' Canarinhos. Można powiedzieć co by było gdyby... Mówi się trudno i trzeba grać dalej.
W 2 kolejnych setach graliśmy już bez wiary we własne możliwości. Brazylia zaczęła grać dobrze i było po meczu. Nie wiem jak Wam, ale mi w dzisiejszym meczu brakowało walki. Obyśmy tylko po dzisiejszej porażce nie stracili pewności siebie i nie przegrali meczu z Ruskimi w szatni. Brawa należą się naszym szczypiornistom, którzy pokonali Mistrzów Olimpijskich i awansowali na 2 miejsce w tabeli. Miejmy nadzieję, że w meczu z Francją zagrają jeszcze lepsze spotkanie i odniosą kolejne zwycięstwo. Ps. Chyba zacznę oglądać gimnastykę http://sportfan.pl/artykul/2869/kibi...yczki-slusznie |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Widzieliście rekord świata na 100 m?
Coś niesamowitego jaką przewagę miał i jak się zachował ten Bold. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Usain Bolt
Nie myślałem, że bieganie może być takie... Takie mega |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
niebywałe to było !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o s****ysyn!
mogl sobie pozwolic na to co zrobil w koncowce bo i tak pobije wlasny rekord wszystkiego. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szedł jak francuski TGV !
![]()
WISŁA NA ZAWSZE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja .......ę, koleś zdeklasował całą resztę, fenomenalny rekord!
aż strach pomyśleć jaki miał by czas gdyby nie odpuścił(!) końcówki siatkarze znowu przegrali mecz w głowach, czy oni pracują z jakimś psychologiem? Brazylia grała dziś zupełnie przeciętnie, ale z taką zagrywką jaką prezentują Świderski czy Pliński to nie mamy czegoś szukać, niby super-techniczną Zagumnego Brazylijczycy przyjmowali z uśmiechem na ustach piłkarze ręczni wspaniale, świetnie w bramce spisywał się Wichary, tak trzymać a co do gimnastyki to tutaj kolejny argument, że chyba warto się tym zainteresować http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...e_dla_FHM.html ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bold czysto
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
Bolt.
fenomenalny, genialny.. nie jestem sobie w stanie wyobrazić wyniku, gdyby do końca biegł max. brawa dla szczypiornistów, ważna wygrana. nie popełniliśmy błędu z meczu z Hiszpanami i spokojnie dociągneliśmy prowadzenie do końca. świetny mecz Wicharego, dwóch świetnych bramkarzy mamy. ![]() a siatkarze... szkoda, że nie wykorzystaliśmy szansy pokonania Brazylijczyków - była szansa. pierwszy set graliśmy bardzo dobrze, pozostałe dwa już jakoś bez przekonania, a Brazylia grała swoje. ja się jednak nie przejąłem bardzo, bo jeśli tylko nie załamiemy się po dwóch meczach przegranych (gdybyśmy jeszcze przegrali z Rosją), to mamy najlepszą pozycję wyjściową ze wszystkich kandydatów do medalu. dlaczego? ano dlatego, że do finału nie spotkalibyśmy się ani z Brazylią, ani z Rosją, a co najwyżej w półfinale z USA, lub Serbią. a najlepiej by było wygrać i zająć trzecie miejsce. ![]()
Ostatnio edytowane przez Gucio25 : 16.08.2008 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Jak to powiedział komentujący ten bieg Marek Jóźwik, czas oscylowałby w granicach 9,55Powód: literówka:P
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 16.08.2008 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A Piłka Ręczna to co innego, widać ze ta kadra ma jaja, i życze sobie i wszystkim medalu ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jako ciekawostka, nie wkleiłem tego w temacie z humorem, bo to raczej żałosne niż śmieszne...
http://2008pekin.blox.pl/2008/08/Top...towanie-1.html |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
nie ma co sie kompromitowac oskarżając phelpsa o doping jak gruchala po kilka latach startow dopeiro sie dowiedziala po co są odżywki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pięknie! Gratulacje dla naszych
Zaraz płynie kolejna osada, są faworytami więc mamy kolejną szansę. O 11.35 w zapasach Wieszczek będzie walczyć o brąz Siatkarki przegrały, norma. Są słabe psychicznie, przegrały 3 mecze, które spokojnie można było wygrać. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Super !! Gratulacje
Jeszcze za chwilę szansa na czwarty medal. A kiedy skacze Rogowska i Pyrek? Bo nie mogę się doszukać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tyczka już jutro
Dziś jeszcze Kołecki i Ziółkowski a także ta zapaśniczka, no i oczywiście wioślarstwo Ależ szkoda, że nie ma tam Sycza i Kucharskiego...Kiedy finał rzutu dyskiem? |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
złooootoooo!!!, dominatorzy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mamy 2 Złoto Gratulacje dla naszych chłopaków zdeklasowali rywali !!!!
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
brawo brawo brawo !
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
złoto !!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
mamy brąz gratulacje dla naszej zapaśniczki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No bardzo ładnie Złoto , Srebro i Brąz a dziś jeszcze kilka szans mamy
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Uryczałam się jak dziecko, zwłaszcza przy wioślarzach. Nie ma w obecnych czasach większych narodowych wzruszeń, niż te związane z Mazurkiem Dąbrowskiego podczas wydarzeń sportowych.
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wielkie brawa, wioślarze pokazali się fenomenalnie.
Czwórka wagi lekkiej zaliczyła naprawdę życiowy występ, no a czwórka podwójna to tacy polscy Phelpsi tych igrzysk Faworyci którzy nie zawiedli i potwierdzili swoją dominację.Super występ tej dziewczyny w zapasach, wielka niespodzianka. Mimo że sam sport niezbyt kobiecy. Teraz do boju Szymkowie!!! ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Generalnie ta sonda w tym temacie jest już to wywalenia!
Mamy już 5 medali, a zapewne wpadną kolejne.Ciężary (Kołecki, Dołęga), Tyczka (Rogowska, Pyrek), Siatkarze, Piłkarze ręczni, ten Bokser (nie pamiętam nazwiska:/ ) , rzut młotem (Szymon Ziółkowski i Kamila Skolimowska), rzut dyskiem, w żeglarstwie Życki-Kuśnierewicz, może Plawgo, może Jędrusiński w biegach, Leszek Blanik w gimnastyce, może Ania Jesień, a kto wie co pokażą nasze dwie chińskie tenisistki stołowe.. w kajakach Baraszkiewicz... |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Brawo Szymon Kołecki !!!
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Szkoda Ziółkowskiego. JEdnak cooś mu się ostatnio nie wiedzie niestety.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Piękny dzień dla Polaków
Lekki niedosyt, że Szymek nie zdobył złota. Cóż, mówi się trudno.4 medale w 1 dzień... Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przespalem wszystko... trza liczyc na powtorki.
gratulacje dla wszystkich Polskich medalistow! ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|