The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.08.2008, 18:10
Rozmywaczus Pospolitus napisał(a):Wyświetl post
http://allegro.pl/item418797065_wisl...na_rewanz.html

ziomek porazka...
Dobrze by było złożyć ekipę, klikać Kup Teraz, umawiać się na spotkania w sprawie przekazania biletu/gotówki i ich neutralizować Żadnej Warszawy, Poznania, Bytomia, Chorzowa, Zabrza itd itp na D!

Nikt nie będzie zarabiał na naszej Wisełce, argh!
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.08.2008, 18:41
wyslac to wszystko mailem do klubu... oni tam beda działac, bo to zresztą nie zgodne z prawem.
Tylko Wisła!
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 15.08.2008, 19:12
http://futbol.pl/index_2501.php?a_2501=28713

co sądzicie?
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 15.08.2008, 19:34

Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.08.2008 o godz. 19:38.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 15.08.2008, 19:51
no ładnie wycztałem że Barcelonie grozi walkower za mecz z Wisła!!! ale sie narobilo ciekawe czy to prawda czy jakas gierka Uefy... no bylo by ciekawie gdyby Uefa przyznala nam walkowera... co myslicie na ten temat
michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 19:53
Nie ten temat, "Wisła w pucharach europejskich(...)". Tu na tematy kibicowskie (głównie).
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 15.08.2008, 21:04
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Nieee k***** skad sie tacy ludzie biorą,jak to czytam to mnie krew zalewa

NA D ANI JEDNEJ CZAPKI KOSZULKI CHORAGIEWKI CZY CZEGOKOLWIEK BARCY

To juz byla by kpina i skandal zeby po naszym mlynie pałętały sie jacys Hiszpanscy "kibice"czy ich polskie przydupasy.
Mam szczerą nadzieje, że jeśli banda 13-letnich cules "odzawszeażpogróbViscaElBarcagrandeMessijejejejBla ugrana" przesadzi i właduje się ze swoimi atrybutami tam gdzie nie trzeba, to odpowiednie osoby pokażą im, że mecz Wisły to nie piknik z rodzicami gdzie mogą się wkręcić i wymachiwać szaliczkiem gdzie chcą Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.

Inna sprawa że Allegro ma podpisaną umowę z Wisłą SA, która zabrania dystrybucji produktów związanych z Wisłą SA lub ich logiem (pamiątki bez logo SA mogą być sprzedawane, co zresztą widzicie) i jedyna nadzieja w klikaniu na "Zgłoś naruszenie zasad"

Żal mi, że niektóre osoby kompletnie nie wiedzą, w co się pakują
Wiślacka Kalwaria
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.08.2008, 21:21
oj juz poszedl niezbyt przyjemny emilek do tego prostaka..
... w sercu moim Wisła i na dobre i na złe..
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 15.08.2008, 21:42
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo
the future's uncertain
and the end is always near
michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 22:14
luke1906 napisał(a):Wyświetl post
jestem ciekaw skąd ten kutas miał 6 biletów na D? 'Bogowie Trybun' bawią się w koni?

s****ysyństwo
Skoro ma aż 6 biletów to musi być to ktoś z wewnątrz.
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.08.2008, 22:32
Załoze sie ze oni tych biletów nawet nie mają... bo niby skąd?
Tylko Wisła!
eMTe
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 15.08.2008, 22:34
Trzymajcie mnie: http://www.tvn24.pl/-1,1561356,0,1,b...wiadomosc.html

Szukanie taniej sensacji :/
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 15.08.2008, 22:42
składy są. Tylko nie w raporcie meczowym: http://www.uefa.com/competitions/ucl...report=lu.html

btw dotyczy to wszystkich spotkań

tylko:
1. http://www.uefa.com/
2. UEFA CHAMPIONS LEAGUE
3. MATCHCENTRE
4. Wyskoczy mniejsze okienko a w jego prawej części wyniki poszczególnych spotkań. Kliknać na wynik spotkania Barcelona - Wisła a ujawnią się składy.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
CarloResoort
PNU '06

Od: 03.2003

Stary 15.08.2008, 23:07
Watts napisał(a):Wyświetl post
Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!)
A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...
michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 23:10
CarloResoort napisał(a):Wyświetl post
A mi zal Ciebie matole za takie wpisy ...
Co złego napisał? Że kibic Cracovii którego zna, idzie na Reymonta żeby zobaczyć Barcę?

Ja nie widzę w tym niczego złego.
CarloResoort
PNU '06

Stary 15.08.2008, 23:11
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 15.08.2008, 23:12
Nie wiem czy będzie akcja uświadamiania kibiców Barcy (tych którzy będą na D) jeżeli przyjdą w koszulce Barcy że pomylili sektor... z sektorem gości... Nawet jeżeli nie to ja sam nie wytrzymam i z kilkoma kumplami ściągniemy takiemu klijętowi koszulke czy też zabierzemy szalik... Uprzedzając ataki niektórych "wszystko wiedzacych" - Nie możemy do tego dopuścić bo stąd tylko krok do tego że wkrótce będziemy siedzieć na młynie z kibicami przyjezdnych... :/

Bez Napinki
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 23:15
Niech odrazu zaprosi cala kolonie koszernych - ktorzy chca sobie zobaczyc barcelone - bo zapewne dla Wisly to oni nie przychodza...
Cytat:
Może to brutalne, ale niestety prawdziwe. Sam znam kilka osób, nawet kibica Cracovii (!) który wybiera się na R22 tylko po to, żeby zobaczyć "swoje" gwiazdki z FCB.
Ale nikt nikogo nie zaprasza, daje tylko do zrozumienie że są takie osoby. Cóż on może zrobić? Jak coś będzie nie tak, barwy, to się rozprawi z tymi osobami na stadionie. To że na D będę i Legioniści, i Lechici, i Icki, nieuniknione. My musimy tylko przypilnować żeby nie było hołoty, rozklejania vlepek, markerów na krzesełkach, szybach. Przyjedzie wiocha i bydło zrobi. Nie ręczę za siebie, mam nadzieję że i Wy macie podobne odczucia wobec tego. Oprócz 100% dopingu musimy rozglądać się i wyjątkowo eliminować osoby bierne (głównie na D3). Wiadomo że coś będzie nie tak, a środek trybuny to łakomy kąsek dla ''widzów''. Roboty z tym może trochę być, ale nie dopuśćmy do plewienie się innowierstwa na NASZYM sektorze.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 15.08.2008 o godz. 23:17.
CarloResoort
PNU '06

Stary 15.08.2008, 23:17
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...
michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 23:21
A to ze taki palant jak Watts sie chwali ze zna zyda ktory idzie na mecz i z pewnoscia go nie wystawi to dla Ciebie normalne ? Bo mi jakos trudno zrozumiec ...
Wiesz, może znać bliżej lub z widzenia/opowieści znajomych. Nie da się jednoznacznie stwierdzić czy jest on bierny czy aktywny wobec takiego działania. Jak już pisałem, nie możemy dopuścić żeby ktoś sobie przyjechał do NASZEGO MŁYNA i robił nam koło dupy. Nie, stanowcze nie. Dlatego D3 TYLKO ŚPIEWAJĄCA WISŁA. Żadnych barw Polskich, żadnych barw Barcy. Spróbujmy faktycznie zadbać o swoje.
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 15.08.2008, 23:21
Po pierwsze nie rozumiem jak mozna byc Polakiem i zamiast polskich klubow miec w sercu na pozycji nr 1 jakies barcelony reale manchestery i inne ... nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo !! moj wklad w oczyszczanie D z fanow barcy jakis minimalny jest jeden lebek z Piaskow juz chcial sie wybierac i wkomponowac wsrod NAS ... chyba wybierze sektor gosci
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
michu-k
Senior Member

Stary 15.08.2008, 23:24
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
nie bedzie mnie na meczu zaluje bardzo
Właśnie z takich powodów nasz młyn może w meczu z Barcą ucierpieć. Kto kupi bilet za 600 zł? Pasjonata, zapaleniec piłki, który wali Wisłę a przyjdzie dla Barcy. Normalny kibic, kibic Wisły, NIE KUPI biletu za 600 zł jeżeli może kupić za 200!. Jak powiedział po ostatnim meczu Guli, na D3 nie może być patałachów z polskimi szalikami. To jest NASZA, WIŚLACKA trybuna.

Proponuję zejść w 5 minucie z trybuny pod gniazdo na 2/3 minuty. Kto nie zejdzie, wiadomo że coś nie ok. A wtedy to się już załatwi. Jak nie da rady po grzeczności, to odpowiednie osoby załatwią to w odpowiedni sposób.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 15.08.2008 o godz. 23:26.
CarloResoort
PNU '06

Stary 15.08.2008, 23:28
No ale chyba logiczne ze jak przyjda jacys cylindrarze to nie wpier.... sie w sam srodek mlyna ... zobacza co sie dzieje i pojda na boczne sektory.

Zawsze przy okazji takich meczy niestety doping a przede wszystkim przekroj spoleczenstwa na trybunach jest jaki jest - przyklad REAL Madryt w Krakowie ...

Ja bym tam nie panikowal, nawet z powodu kilku kolesi ktorzy cos tam sprzedaja... nie mnie to oceniac - ale ile moga sprzedac tych biletow ? 100 ? 200?

Ludzie ogarnijcie sie .. przeciez sektor D liczy sobie troszke wiecej niz te kilka biletow ... a placzecie jakby normalnie caly stadion byl wyprzedawany w jakis ****a ticketpro czy innych bucow ...
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.08.2008, 02:24
A jak w sprzedaży normalnej od poniedziałku nie pojawią się kolejki WIŚLAKÓW, to wiadomo że tak właśnie się z tymi biletami stanie - rozejdą się wśród ludzi niewiele mających wspólnego z naszą ukochaną Wisłą... Nie możemy na to pozwolić, ale wiadomo - 200 zł to dla niektórych zaporowa cena. Wszystko wyjaśni się w dniu meczu. Miejmy nadzieję na dobrą ekipę na trybunach.
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 16.08.2008, 02:31
Jak chca przyjsc koszerni..to ich sprawa Przeciez w sektorze gosci duzo miejsca bedzie. A bileciki nie tanie PP
Przestancie sie podniecac ludzie juz tymi klubowymi animozjami. Ja ma 30 lata i nienaiwdze LEgii, Lecha, Zydow, Arki Poloni, Hanysow itd itd itd..Ale sobie zluowalzem bo cale zycie walczyc to nawet Che Guevara nie mogl
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 16.08.2008, 16:11
Jak to "nie ma koszulek Barcy na D"?! Koszulki/ jakiekolwiek atrybuty Barcy są akceptowalne tylko na sektorze gości. Na żadnym z naszych sektorów nie może być barw FCB! To nie piknik i ku*wa impreza dla zasrańców, którzy myślą, że to jakiś mecz z cyklu tournee Barcy po Wschodniej Europie! To mecz Wisły i powtarzam, na naszych sektorach nie ma prawa być niczego co ma coś wspólnego z FCB.
Natkan
Senior Member

Stary 16.08.2008, 16:44
Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 16.08.2008, 16:51
bo oni sa umyslowo chorzy... jeden z drugim raz na 10 lat jest na Camp Nou, uwaza sie za wielkiego kibica FCB , i co najlepsze sam jest "Polaczkiem" i zamiast za swoimi stac w dupe wchodzi Hiszpanom i najezdza na swoja ojczyzne.

co do barw FCB na naszych sektorach, to nie patrzec czy laska, dziadek czy 15 latek , bo dobrze wiedza ze nie maja prawa wejsc na Wislackie sektory w barwach FCB a mimo to bede mogli chciec przykozaczyc.. z A i B moze byc problem, ale na D i E pilnowac i "eliminowac" tego typu osobnikow.
WiselkaMLP
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 16.08.2008, 17:40
Natkan napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio wszedłem sobie na polską strone Barcy i jak zobaczyłem komentarze to przeżyłem szok .. były w stylu "Barca zniszczy polaków" "polaczki dostaną w dupe" itd itp i jak się tu nie w****ić bo nie pisali tego Hiszpanie tylko Polacy. Kibice Barcy na sektor gości skoro tak kochacie ten wasz klub
podaj ta stronke jak mozesz
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Natkan
Senior Member

Stary 16.08.2008, 17:51
http://www.fcbarca.com/ prosze nie banować
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów