|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
z serii gdzie jutro oglądać mecz - do "u Wiślaków" będzie zapewne ciężko wogóle wejść, tak wiec jakie są inne dobre miejsca?
np czy w Jamie w duzej sali jest jakas rezerwacja miejsc |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kiedy zaczynaja sie mecze pucharu Polski i pucharu ekstraklasy, w ktorych udzial bedzie brala Wisła?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A wie ktoś co z Yakuzą... będzie można obejrzeć?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cos mi pierdyklo i nie moge pisac Polskimi literami.. tzn gdy chce np. o z kreska to jest taki sygnal gdzies tam pod obudowa komputera
i na pulpicie wszystkie pliki caly czas sa tak jakby zaznaczone ( tak jakbym je objal myszka..nie wiem jak to wytlumaczyc hehe) i to chyba ma jakis zwiazek cos musialem kliknac bedac na pulpicie albo cos takiego.. tak mi sie cos przypomina da to rady jakos naprawic?
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 12.08.2008 o godz. 22:02.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mam pewien problem Łacze sie z neostrada i wyskakuja mi nastepujace błedy 621 680 734 wie ktos moze co sie dzieje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Weź popatrz w panelu sterowania na opcjach zasilania moze tam masz cos poprzestawiane
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dzwoń na bezpłatna całodobową pomoc techniczną i ich tam zamęczaj :]
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mam prośbę do kogoś kto mieszka w Stanach (najlepiej stan Alabama).
Chciałbym sprowadzić sobie przez kumpla iPhone'a 3G 8GB, ale czytałem, ze trudno go kupić bez podpisywania umowy. Jeśli ktoś wie coś na temat ceny, pomijając koszty przesyłki i cło, to proszę priv albo tutaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie wiem jak wygląda sytuacja z telefonami. Wiem natomiast że jak znajomy sprowadzał laptopa z USA przez swojego kuzyna, to bez pudełka i zapchanym dyskiem różnymi plikami. Laptop był oczywiście nowy, ale żeby nie płacić cła, ten kuzyn, upozorował "używanie" komputera. Musiałbyś popytać, może z telefonami też się tak da.
Co do samego iPhona to raczej taka szpanerska zabawka. Lepiej wypada np. LG KU990 Viewty albo LG KE850 Prada ewentualnie NOKIA N95 8GB
Ostatnio edytowane przez Gordian : 13.08.2008 o godz. 05:57.
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Hej
Ma ktos ten nowy dekoder cyfry 250 GB? Ile nagrać można tam pomieścić? Czy wystraczy mi miejsca (250 GB) na powiedzmy 5 h nagrań? Mam kilka pozycji już a chce jeszcze nagrać mecz Wisły ok 110 minut. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
http://phones.shop.ebay.co.uk/items/...1QQ_sacatZ3312 Najprosciej i najszybciej jest znalesc tutaj ![]() ,
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zna ktoś jakieś dobre strony, gdzie można kupić albo poprostu zabrać psa za darmo?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Psy to istoty żyjące, a nie komórki na allegro. Idź do schroniska.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Idź do schroniska na Rybną. Adoptuj psa, a szczepienia zrobią ci za friko.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No co Ty?
Schroniska nie mam w pobliżu, więc na razie pytam o strony. ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Na rybitwach na gieldzie ,ja kupilem 2 tygodnie temu haszczaka
![]() ![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy był kiedyś na tym forum temat "Boksu na Wiśle" czy mam założyć (szukałem i nie mogę znaleźć...) Chciałbym zacząć trenować i mam kilka pytań.... z góry thx
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś może, w jakich knajpach, klubach, pubach itp., będzie można zobaczyć batalię na Camp Nou ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
pewnie wszędzie nie licząc kozłówka, prokocima itd... |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
Chiałbym jeszcze żeby napisał ktoś z US i A . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jutro busy normalnie jeżdżą
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Zgodnie z tym co pisza na http://[URL="http://www.fcbarcelona.cat"]www.fcbarcelona.cat[/URL]
"In accordance with UEFA stipulations, the playing area has been downsized to 105 metres x 68 metres". To jest stadion klasy chyba Elite, a wszystkie tego typu stadiony (podobnie jak stadiony klasy 3, a tylko na tych dwóch można grać od 3 rundy kwalifikacyjnej) mają miec takie właśnie wymiary boiska. Ani pół metra mniej ani więcej. Tak, że pisanie prze niektorych, o tym, że Camp Nou to lotnisko to bzdura. Tak wygląda tylko w telewizji. Ciekawostka; według naszej strony oficjalnej plac gry na Camp Nou jest węższy od naszego o 4 m - co czyni z naszego maksymalnie grupe 2 (co mi się znowu nie zgadza z wytycznymi dotyczacymi CL). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Nie wiem jak te konkretne, ale taka ogólna tendencja... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Witam!
Niewiem jak ale prawdopodobnie od guzików w spodniach, porysowała mi się skóra w aucie porysowała są to nie zbyt duże ryski ale widoczne:/ Potrzebuje to jakoś zatuszować, myślałem nad jakaś pastą czy coś. Ma ktoś jakiś pomysł / porady ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Busy do Kazimierzy czy jest święto czy nie zawsze jezdza
a z kazimierzy do buska to juz nie wiem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie pomozcie... szukam spisu utworow ktore lecialy w piatek w Sopocie. szukam i szukam i nic z tego.
![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|