|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
z Iraklisem Saloniki w III rundzie
wcześniej w II z Mattersburgiem |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a zgadza się, źle nazwałem rundy !
Ale kolejność jest prawidłowa - najpierw mieliśmy dwumecz z Austriakami, potem Grekami, potem grupę (kolejno Blackburn, Nancy, Basel, Feyenoord). Dzięki za sprostowanie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś ile poszło karnetów
kądzikowski: na giełdzie powinieneś dostać
Ostatnio edytowane przez Precel z makiem : 11.08.2008 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam problem z kierownicą do gier. Na nowym kompie nie ma takiego wejścia, aby ją wpiąć. Czy można kupić jakąś "przejściówkę" z USB na to gniazdo albo wmontować takie gniazdo czy raczej kierownica mi się do niczego już nie zda?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Szukam taniego noclegu w Krakowie dla jednej- dwóch osób. Prosiłbym o jakieś propozycje, z góry dziękuje
![]() ![]() na wyjazdach byłeś ilu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
napisz jakie to wejście jest w tej kierownicy to zobaczę czy można jakoś pomóc
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wiem jakie masz wejście kierownicy, ale są różne wejścia z USB, więc pewnie coś podejdzie do kierownicy. U mnie właśnie mają przejściówkę z USB na kierownicę i śmigają aż miło.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukaj w akademikach np na AGH
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Tutaj jest artykuł o jotstickach na wikipedii, ale ma obszerny akapit o gameporcie i przejściówkach na USB. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jest takowa przejściówka ale kosztuje ok 50zl rożne są ceny. pewnie w mm będzie albo w jakimś typu saturn to jest gameport to co masz i na bank są przejścia na usb
Orientuje się ktoś gdzie mogę dobrze przerobić konsole chodzi mi dokładnie o Xbox 360 oczywiście w KRK
Ostatnio edytowane przez dymek_nhs : 11.08.2008 o godz. 23:37.
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czyli jak kupię taką przejściowke, to i tak to nie będzie dzialalo tak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Może działać, ale niekoniecznie musi.
Stara płyta główna miała Game Port, teraz weszła technologia USB i właśnie na USB jest coraz więcej akcesoriów. Spróbuj z przejściówką, nie masz nic do stracenia. Jak nie pójdzie, to będziesz musiał zaopatrzyć się w kierownicę pod USB. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
możliwe że paczka z Białegostoku idzie od 26 lipca i jeszcze nie dotarła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Precel z makiem - bardzo możliwe, ja zamówiłem koszulkę przez internet. Idzie 3 tydzień. Poczta po prostu przeszła samą siebie w waleniu w ch**** :[
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Lublin - Kraków, paczka 400g, szła dokładnie 29dni!
Jeśli możecie, wysyłajcie albo proście sprzedawców o przesyłkę inPostem - można śldzić przesyłkę gdzie jest, a do tego jest tańszy. |
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie...
Kupilem dzisiaj bilet na mecz z Barcelona od znajomego, on kupowal na swoj karnet i na tym bilecie widnieje jego nazwisko. Czy np. po przejsciu przez kolowrotek ochroniarz ktory przeszukuje czy ktos inny moze kazac mi sie wylegitymowac i przez to nie wpuscic mnie na mecz ? Z gory dzieki za odpowiedz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Nikt nie bedzie cie wylegitymował. Normalnie wchodzisz nikomu nie pokazujesz swoich danych.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2008
Offline |
|
|
OK, wielkie dzieki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wie ktos moze dlaczego wlaczam kompa normalnie chodzi natomiast monitor pozostaje w stanie przyciemnienia i dopero po ok. 20 minutach wyskakuje obraz jak windows sie laduje czyscilem wtyczki kable od montora nic nie pomaga
z gory dzieki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czym mogę dojechać do Rybnika zamiast PKS-em, w ten piątek [święto]? Kursują może jakieś busy z Krakowa?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
pociągiem........
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Sprawa jest dość poważna. Mianowicie zalałem laptopa wódką (mniejsza o okoliczności) przestały mi działać obydwa shifty gdy próbuję dać dużą literę dla rzędu z literami "a, s,d, h, j, k, l oraz ze średnikiem.Llitery f i g działają, sprawny jest także - " - cudzysłów. Co najlepsze, gdy mam włączone klawisze trwałe to wszystko działa bez zarzutu. Druga sprawa że laptop nie chce się zahibernować, włączam hibernacje i wyłączy się na moment ale po chwilce włącza sie okno logowania i za każdym razem muszę go wyłączać na amen.
Ktoś wie jak temu zaradzić ? czy wystarczy zwykłe wyczyszczenie środka czy jednak doszło do zwarcia (choć nie powinno bo z tego co pamiętam wóda nie przewodzi prądu pozdro ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Jakie są wymiary murawy na Camp Nou?
Cytat:
Cytat:
[qoute]105x71[/quote]http://www.fcbarca.com/main.php?goto=poddzial&action=4 Rożnie piszą, a chciałbym wiedzieć.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 12.08.2008 o godz. 16:49.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Byłbym przekonany, ze 120x80, ale rzeczywiscie podaja mniejsze wymiary często. Dziwne.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to wiarygodne... ale grając w FM'a trzeba dostosować boisko do wymogów europejskich i wymiary boiska nie mogą być 120x80 muszą być mniejsze... więc skłaniałbym się do 105x71
|
|
|
|
PNU '06
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Czy jest gdzieś stronka, na której są podane takie informacje jak liczba medali z tej olimiapdy oraz dyscypliny, w których je zdobyto? Tylko tak, żeby to była jakoś razem i przejrzyście?
![]()
PNU '06
Małe deseczki robi się tak jak małe dziewczynki. Rżnie się duże Nie zbadane są wyroki Słowiańskiej Duszy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
10 znakow ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|