The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.08.2008, 11:04
[QUOTE=spidey;583307]Część z Was nie obeznanych z problemem braku dopingu na Legii, być może zainteresuje ma krótka refleksja.

Niestety kolejny raz dla tego człowieka (Miklas), słowa są mniej warte niż gówno i dość szybko przyszła refleksja.
W końcu naszym włodarzom protest kibiców jest na rękę, idealnie odwraca uwagę od żenującej postawy drużyny, dyletanctwa prezesunia i przekrętów transferowych Trzeciaka.
troche mocne słowa pomimo autora tejze wypowiedzi..

Może podasz jakieś szczegóły odnośnie tychże przekrętów ?Trzeciaka, nie żebym go bronił..
postawa Legii, niby słaba hm,,, zawsze może być gorzej..
co do układów na Ł3 sam wiesz jakie panują tam układy i kto tam gra pierwsze skrzypce,, także daruj,,
nie jest to decyzja większośći, ba powiedziałbym jest to decyzja znacznej mniejszośći,, a innym może to i w graj lecz zachowują sie jak te papugi co im każą to robią..
pewnie kojarzysz mecz ligowy z nami i próby dopingu po drugiej stronie i w jaki sposób to było "załatwiane"..
a żeby nie odbiegać od tematu,, pierwsze koty za płoty'... nie ma się czym podniecać , dziś Piast pierwszy za miesiąc może być ostatni. Taki kalendarz.
Powód: litery.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 11.08.2008 o godz. 11:12.
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.08.2008, 11:58
Sami jesteście sobie winni - Wilno a później to obrażanie swoich prezesów za walkę z tymi idiotami. Macie co chcieliście. Choć moje zdanie jest niemodne bo przecież kibice powinni trzymać stronę kibiców to mam to w dupie. Powtórzę jeszcze raz - jesteście sami sobie winni.
Gdyby to Wiślacy zrobili rozróbę gdzieś w Jerozolimie też miałbym takie same zdanie na ten temat - idiota to idiota i trzeba ich ze stadionów wypleniać
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 11.08.2008, 12:11
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Sami jesteście sobie winni - Wilno a później to obrażanie swoich prezesów za walkę z tymi idiotami. Macie co chcieliście. Choć moje zdanie jest niemodne bo przecież kibice powinni trzymać stronę kibiców to mam to w dupie. Powtórzę jeszcze raz - jesteście sami sobie winni.
Gdyby to Wiślacy zrobili rozróbę gdzieś w Jerozolimie też miałbym takie same zdanie na ten temat - idiota to idiota i trzeba ich ze stadionów wypleniać
jesteś jedną z tych osób, która nie ma zielonego pojęcia o co chodzi. Propaganda TVNu jak widać działa
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 11.08.2008, 12:20
Nie mieszkam w Warszawie, na waszym stadionie nigdy nie byłem, ani nawet w pobliżu więc na pewno nie wiem tak dobrze jak wy. Nie mniej co nie co wiem, i choć te działania Miklasów są nieco dziwne, (walka z żyletą, nie wpuszczanie na stadion najbardziej aktywnych, nawet jeśli do bandytów ich nie można zaliczyć) - to jednak wszystko zaczęło się od Wilna. Nie zaprzeczysz chyba?

EDIT - O ile się nie mylę chodzi o chaotyczne rozdawane zakazy stadionowe dla kibiców Legii.
W privy się nie bawię, jest forum można pogadać tutaj, jeśli nie chcemy zaśmiecać możemy edytować.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 11.08.2008 o godz. 12:30.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.08.2008, 12:24
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Nie mieszkam w Warszawie, na waszym stadionie nigdy nie byłem, ani nawet w pobliżu więc na pewno nie wiem tak dobrze jak wy. Nie mniej co nie co wiem, i choć te działania Miklasów są nieco dziwne, (walka z żyletą, nie wpuszczanie na stadion najbardziej aktywnych, nawet jeśli do bandytów ich nie można zaliczyć) - to jednak wszystko zaczęło się od Wilna. Nie zaprzeczysz chyba?
więc skoro nie wiesz wszystkiego, to po co piszesz, że jesteśmy sobie sami winni? Skoro już się wypowiedziałeś na ten temat, to zadam Ci jedno pytanie- z jakiego powodu zaczął się protest na Legii? Chcę konkretnej odpowiedzi, którą pewnie zna większość osób na tym forum. Ale napisz ją na priv, bo nie chcę zaśmiecać tematu

edit- chodzi o zakaz dla S. Nie za awanturę w Wilnie(bo on nie brał w niej udziału), tylko za wydarzenie z meczu Legia Wisła, 1,5 roku wcześniej przed Wilnem. A co takiego zrobił? Odpalił racę, którą mógł odpalić, bo klub się na to zgodził. Jestem ciekaw, czy gdyby ten wasz G został by tak potraktowany, to co byście zrobili. Przyklasnęli zarządowi?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.08.2008 o godz. 12:39.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 11.08.2008, 12:26
A ja tam popieram protest kibiców Legii. Uważam go za słuszny, jestem zdania,że powinni bardziej artykułować swoje żadania np poprzez całkowite olewanie meczów ligowych i pucharowych. Natomiast jeśli już przyjdą w większej grupie na mecz powinni stać tyłem do murawy i gwizdać lub rzucać świece dymne na boisko kiedy przy piłce znajdować się będą piłkarze kupieni przez Waltera. Jak protest to po całości. Uważam także, że kibice powinni popierać w dalszym ciągu trenera Urbana, gdyż jak wiemy leży im na sercu dobro ich klubu, a ten trener jest jakby stworzony do prowadzenia Legii. Wybitny fachowiec.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.08.2008, 12:32
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Uważam także, że kibice powinni popierać w dalszym ciągu trenera Urbana, gdyż jak wiemy leży im na sercu dobro ich klubu, a ten trener jest jakby stworzony do prowadzenia Legii. Wybitny fachowiec.
wiem, że napisałeś to ironicznie ale wybitny jest. Z niczego zrobił vicemistrza, zdobywcę PP i finalistę PE .Tak, wiem, to przecież mało Skorża jest lepszy bo jest. Pamiętam te jego zapowiedzi, że Wisła ma taki skład, że będzie walczyła o potrójną koronę. A, no i w bezpośredniej konfrontacji to Skorża ma lepszy bilans od Urbana
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.08.2008, 13:02
A ja juz zygam tym Waszym konfliktem. Co nie zagladne tu to caly temat zasmiecony - moze warto by bylo zalozyc nowy tylko o tym ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 11.08.2008, 13:24
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
wiem, że napisałeś to ironicznie ale wybitny jest. Z niczego zrobił vicemistrza, zdobywcę PP i finalistę PE .Tak, wiem, to przecież mało Skorża jest lepszy bo jest. Pamiętam te jego zapowiedzi, że Wisła ma taki skład, że będzie walczyła o potrójną koronę. A, no i w bezpośredniej konfrontacji to Skorża ma lepszy bilans od Urbana
z niczego ? LOL
dobry tekst, z niczego zrobił vicemistrza.
Roger, Astiz, Chinyama, Grzelak, Radovic, Mucha, i inni - TO NIKT ?

Wisła wygrała to co miała wygrać i to z jaka przewaga? JAKA?

Urban i te jego buńczuczne wypowiedzi, że odrobimy strate etc, a tak naprawde to wielkiego chuja robi.
Co procz tego że ściągnął Hiszpanów? NIC
Rybus i ten drugi, wybili by sie sami, bo widac ze kopac potrafią.

No ale Urban wprowadził do Legii styl...co nie?

Bezpośrednie kofrontacje? Po co porownujesz jakiegoś Skorże, człowieka z AWFu a wielkiego trenera z Hiszpanii, mistrza kraju z juniorami i wiele innych sukcesów na arenie międzynarodowej.
Przeciez on trenował w kraju mistrzów EUROPY! a nasz Maciek, tylko u nas w polskiej dziurze.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.08.2008, 13:31
szprotson napisał(a):Wyświetl post
z niczego ? LOL
dobry tekst, z niczego zrobił vicemistrza.
Roger, Astiz, Chinyama, Grzelak, Radovic, Mucha, i inni - TO NIKT ?

Wisła wygrała to co miała wygrać i to z jaka przewaga? JAKA?

Urban i te jego buńczuczne wypowiedzi, że odrobimy strate etc, a tak naprawde to wielkiego chuja robi.
Co procz tego że ściągnął Hiszpanów? NIC
Rybus i ten drugi, wybili by sie sami, bo widac ze kopac potrafią.

No ale Urban wprowadził do Legii styl...co nie?

Bezpośrednie kofrontacje? Po co porownujesz jakiegoś Skorże, człowieka z AWFu a wielkiego trenera z Hiszpanii, mistrza kraju z juniorami i wiele innych sukcesów na arenie międzynarodowej.
Przeciez on trenował w kraju mistrzów EUROPY! a nasz Maciek, tylko u nas w polskiej dziurze.
wymieniłeś 6, a na boisku gra 11, nie mówiąc już o ławce rezerwowych. Grzelak? Ten drewniany zawodnik, jak go nazywacie? Który co drugi mecz nie mógł grać, bo był kontuzjowany. Chinyama? Ten na którym nie poznał się Skorża? Miał go przecież w Grodzisku. Mógł go pociągnąć za sobą za stosunkowo małe pieniądze. Piszesz, że Rybus wybił by się sam? A to ciekawe. Np taki Boguski w Wiśle nie potrafił się wybić. Jego talent Wisła dostrzegła dopiero w Bełchatowie. Urban zrobił vicemistrza z niczego w tym znaczeniu, że miał plagę kontuzji(Edson, Grzelak, Chinyama też miał kłopoty, Szałachowski, Choto, Giza). A jaki styl wprowadził Skorża do Wisły? Bo jakoś go nie dostrzegałęm przez całą rundę rewanżową tamtego sezonu. Wielu z was pisało, że Wisła bez Kosy grała bez pomysłu. Więc o co chodzi?(popatrzyć na nazwiska w Wiśle, też jest ciekawie- Niedzielan, Dawidowski. Ale cóż, nazwiska nie grają)

A porównuję ich, ponieważ bezpośrednia konfrontacja dużo mówi. Ale tak, Wisła już miała mistrza...
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.08.2008 o godz. 13:35.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.08.2008, 14:18
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
wymieniłeś 6, a na boisku gra 11, nie mówiąc już o ławce rezerwowych. Grzelak? Ten drewniany zawodnik, jak go nazywacie? Który co drugi mecz nie mógł grać, bo był kontuzjowany. Chinyama? Ten na którym nie poznał się Skorża? Miał go przecież w Grodzisku. Mógł go pociągnąć za sobą za stosunkowo małe pieniądze. Piszesz, że Rybus wybił by się sam? A to ciekawe. Np taki Boguski w Wiśle nie potrafił się wybić. Jego talent Wisła dostrzegła dopiero w Bełchatowie. Urban zrobił vicemistrza z niczego w tym znaczeniu, że miał plagę kontuzji(Edson, Grzelak, Chinyama też miał kłopoty, Szałachowski, Choto, Giza). A jaki styl wprowadził Skorża do Wisły? Bo jakoś go nie dostrzegałęm przez całą rundę rewanżową tamtego sezonu. Wielu z was pisało, że Wisła bez Kosy grała bez pomysłu. Więc o co chodzi?(popatrzyć na nazwiska w Wiśle, też jest ciekawie- Niedzielan, Dawidowski. Ale cóż, nazwiska nie grają)

A porównuję ich, ponieważ bezpośrednia konfrontacja dużo mówi. Ale tak, Wisła już miała mistrza...
skoro mówimy tu o stylu gry to jaki styl wprowadził Urban do Legii zobacz na mecze Wisły z Beitarem i Liverpolem , powrót do szybkiej piłki rozgrywanej na małej przestrzeni jak to było za czasów Henia Kasperczaka , wasz styl jest taki , że nie macie żadnego stylu , większość meczy z waszym udziałem to katorga dla widza , w ogóle nie widzę pomysłu w grze Legii , ale żeby nie było życzę Legii jak najlepiej czyli 2 miejsca w lidze i żeby grała jak najlepiej , bo w innym wypadku Wisła nie bedzie dawać z siebie 100% , no i wole Legie na 2 miejscu niż napinaczy z Poznania na czele z ich skundlonym Reissem i
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 11.08.2008, 14:30
W środe mecz z Barca , w sobote z Polonia Warszawa , nie mogli nam tego meczu przeniesc na niedziele ? Bylibysmy bardziej wypoczeci
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 11.08.2008, 14:32
K_2 napisał(a):Wyświetl post
W środe mecz z Barca , w sobote z Polonia Warszawa , nie mogli nam tego meczu przeniesc na niedziele ? Bylibysmy bardziej wypoczeci
wypoczęci mają być przed rewanżem.
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 11.08.2008, 14:33
mcovalski napisał(a):Wyświetl post
wypoczęci mają być przed rewanżem.
No rewanz jest za 2 tygodnie ,po Polonii Warszawa jest tydzien wolnego..
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 11.08.2008, 15:12
Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
skoro mówimy tu o stylu gry to jaki styl wprowadził Urban do Legii zobacz na mecze Wisły z Beitarem i Liverpolem , powrót do szybkiej piłki rozgrywanej na małej przestrzeni jak to było za czasów Henia Kasperczaka , wasz styl jest taki , że nie macie żadnego stylu , większość meczy z waszym udziałem to katorga dla widza , w ogóle nie widzę pomysłu w grze Legii , ale żeby nie było życzę Legii jak najlepiej czyli 2 miejsca w lidze i żeby grała jak najlepiej , bo w innym wypadku Wisła nie bedzie dawać z siebie 100% , no i wole Legie na 2 miejscu niż napinaczy z Poznania na czele z ich skundlonym Reissemi
nigdzie nic nie pisałem o stylu Legii. Kolega z Wisły napisał, że Legia nie ma stylu, to ja napisałem, że Wisła również go nie ma(i jeden czy dwa mecze tego nie zmienią). To musi być norma, systematyka, a nie raz na jakiś czas. Nie dostrzegłem jej już w meczu z Polonią Bytom. Nie przeczę, że w tej chwili Wisła ma wyższą formę od Legii, bo ma. Ale to się może zmienić w mgnieniu oka. Ale aby mówić o stylu, trzeba być bardziej systematycznym
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 11.08.2008, 16:29
.... A temat powoli staje sie o tym co sie dzieje na Ł3 w ich tylko wewnętrznym aspekcie.. z umiarem panowie....
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 11.08.2008 o godz. 16:32.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 11.08.2008, 21:45
Ni cholerę nie widziałem gdzie to wkleić:
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Or...wiadomosc.html

żartobliwie można powiedzieć, że podzielą los Wisły Płock a poważniej to pokazuje, że gdyby był inny klimat w OE i PZPN to jednak znalazłaby się też kasa...
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 11.08.2008, 22:01
No hola hola przeciez jeszcze dwa late temu tutaj moglem przeczytac ze Orlen zainwestuje w Wisełke Kraków, no i bedzie plaza prawie jak z Gazpromem w Schalke

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 11.08.2008, 22:04
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-ekstraklasie/

No cóż jak widać nie mają już kandydatów w Polsce

EDIT:http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...karzem-lechii/

Hmmm znajome nazwisko
Odpowiedz cytując
Scorpius
Member

Od: 09.2006

Stary 11.08.2008, 22:53
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Tyle że w niedziele gra Legia i LEch które w pucharach grają dzień później od nas a w tym roku mecze rozgrywane są systemem weekendowym 2+4+2..

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 12.08.2008, 12:03
Kijek napisał(a):Wyświetl post
No hola hola przeciez jeszcze dwa late temu tutaj moglem przeczytac ze Orlen zainwestuje w Wisełke Kraków, no i bedzie plaza prawie jak z Gazpromem w Schalke
A jak jakiś czas temu kilku forumowiczów wprost ryczało ze szczęścia ze ITI wchodzi w (L) ?
A teraz tylko piosenki o ajtiaju ;]

Odpowiedz cytując
-Goral-
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 12.08.2008, 12:37
Scorpius napisał(a):Wyświetl post
Tyle że w niedziele gra Legia i LEch które w pucharach grają dzień później od nas a w tym roku mecze rozgrywane są systemem weekendowym 2+4+2..
No i co z tego. A jak grałyby trzy polskie kluby w pierwszej rundzie UEFA to cały system szlak trafi, bo zespoły muszą mieć przerwę co najmniej 3 dni. Zdecydowanie lepiej byłoby grać ten mec w niedziele niż w sobotę
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 12.08.2008, 14:10
http://www.90minut.pl/news.php?id=764184

To ja juz nic nie kumam.

Że on dobry był?

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 12.08.2008, 17:25
Nikt jeszcze tegotu nie wkleił wiec..

Cytat:
PZPN złoży skargę w sprawie Widzewa
Polski Związek Piłki Nożnej złoży w Sądzie Najwyższym skargę kasacyjną od wyroku Trybunału Arbitrażowego przy PKOl, który orzekł, że czyny korupcyjne popełnione przez Widzew Łódź uległy przedawnieniu.
"Od początku nie zgadzaliśmy się z takim orzeczeniem. Podejmiemy więc wszelkie kroki prawne, by wyrok w sprawie Widzewa był taki sam, jak w przypadku innych klubów ukaranych za korupcję. Czekamy jeszcze na pisemne uzasadnienie wyroku w sprawie Widzewa, ale zarząd PZPN już podjął uchwałę obligującą organy dyscyplinarne związku do złożenia w Sądzie Najwyższym kasacji" - powiedział PAP przewodniczący Związkowego Trybunału Piłkarskiego Krzysztof Malinowski.
Dodał, że oprócz niego przed Sądem Najwyższym PZPN prawdopodobnie będą również reprezentować przewodniczący Wydziału Dyscypliny Adam Gilarski i były szef Wydziału Dyscypliny Michał Tomczak.
3 lipca Trybunał Arbitrażowy ds. Sportu przy Polskim Komitecie Olimpijskim uchylił decyzje PZPN o degradacji Widzewa o jedną klasę rozgrywkową i umorzył postępowanie. Zdaniem trybunału czyny korupcyjne uległy przedawnieniu po dwóch latach.
6 sierpnia trybunał rozpatrywał sprawy KGHM Zagłębie Lubin i Korony Kielce i uznał, że w przypadku obydwu klubów, ukaranych przez PZPN degradacją z ekstraklasy, nie doszło do przedawnienia czynów korupcyjnych, choć były one popełnione wcześniej od tych, o jakie oskarżony był Widzew. W ubiegłym roku trybunał odrzucił również skargi Arki Gdynia i Górnika Łęczna.
I bardzo dobrze ,ukarac Widzew bo jak narazie to graja jakby normalnie sobie spadli z ligi.
Winny to ma byc ukarany .Krotka pilka.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kijek
Warszawski rozmywacz I

Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze

Stary 12.08.2008, 19:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
http://www.90minut.pl/news.php?id=764184

To ja juz nic nie kumam.

Że on dobry był?
Wiesz co, Alcantara (taki obronca za czasów Wdowczyka jakby ktos juz nie pamietal)tez gdzies tam w Portugalii dobry był. Poprostu jacys tam kopacze sie gdzies sprawdzaja a w innym srodowisku nie.

Szczegolnie jak gra w lidze gdzie raczej maja w dupie obrone (Portugalia) - Edson tez jako obronca jest przecietny.

Ps. ten Tiago Gomes to ogorek

uderz w puchara
Odpowiedz cytując
jizzz
Banita

Stary 13.08.2008, 08:54
Uran235 napisał(a):Wyświetl post
Pytanie do Jizzz'a, co teraz sądzisz o obronie Lecha?
Cały czas to samo. Uważam, że obrona to najsłabsza formacja Lecha.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 13.08.2008, 09:32
Kijek napisał(a):Wyświetl post
Wiesz co, Alcantara (taki obronca za czasów Wdowczyka jakby ktos juz nie pamietal)tez gdzies tam w Portugalii dobry był. Poprostu jacys tam kopacze sie gdzies sprawdzaja a w innym srodowisku nie.

Szczegolnie jak gra w lidze gdzie raczej maja w dupie obrone (Portugalia) - Edson tez jako obronca jest przecietny.

Ps. ten Tiago Gomes to ogorek
Coś jak nasz Vlastimir Vidlicka (czy jakoś tak, mogłem coś przekręcić w nazwisku). W Wiśle grał taką padakę, że zęby bolały, a teraz słysze, że w Czechach (czy na Słowacji) bardzo się rozkręcił i gra pierwsze skrzypce w jakiejś czołowej drużynie.

Różnie to bywa.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.08.2008, 09:36
Piwo zagości na polskich stadionach

http://www.futbol.pl/index_2501.php?...aedb2e1c391f0e

Szykuje sie niezly sajgon - alkohol na stadionie i mniej ochrony. To ciekawe kto bedzie lapal tych lamiacych prawo ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 13.08.2008, 14:07
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Piwo zagości na polskich stadionach

http://www.futbol.pl/index_2501.php?...aedb2e1c391f0e

Szykuje sie niezly sajgon - alkohol na stadionie i mniej ochrony. To ciekawe kto bedzie lapal tych lamiacych prawo ?

Nie bój się - poskaczą, pośpiewają i im wszystko odparuje. Jednym piwkiem w przerwie się ludzie nie nawalą. Jak komuś będzie zależało to pomimo ochrony zrobi to raczej przed wejściem
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 13.08.2008, 14:53
Cytat:
Jednym piwkiem w przerwie się ludzie nie nawalą.
A dlaczego tylko jednym i dlaczego w przerwie ?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów