|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
[QUOTE=spidey;583307]Część z Was nie obeznanych z problemem braku dopingu na Legii, być może zainteresuje ma krótka refleksja.
Niestety kolejny raz dla tego człowieka (Miklas), słowa są mniej warte niż gówno i dość szybko przyszła refleksja. W końcu naszym włodarzom protest kibiców jest na rękę, idealnie odwraca uwagę od żenującej postawy drużyny, dyletanctwa prezesunia i przekrętów transferowych Trzeciaka. troche mocne słowa pomimo autora tejze wypowiedzi.. Może podasz jakieś szczegóły odnośnie tychże przekrętów postawa Legii, niby słaba hm,,, zawsze może być gorzej.. co do układów na Ł3 sam wiesz jakie panują tam układy i kto tam gra pierwsze skrzypce,, także daruj,, nie jest to decyzja większośći, ba powiedziałbym jest to decyzja znacznej mniejszośći,, a innym może to i w graj lecz zachowują sie jak te papugi co im każą to robią.. pewnie kojarzysz mecz ligowy z nami i próby dopingu po drugiej stronie i w jaki sposób to było "załatwiane".. a żeby nie odbiegać od tematu,, pierwsze koty za płoty'... nie ma się czym podniecać , dziś Piast pierwszy za miesiąc może być ostatni. Taki kalendarz. Powód: litery.
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 11.08.2008 o godz. 11:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sami jesteście sobie winni - Wilno a później to obrażanie swoich prezesów za walkę z tymi idiotami. Macie co chcieliście. Choć moje zdanie jest niemodne bo przecież kibice powinni trzymać stronę kibiców to mam to w dupie. Powtórzę jeszcze raz - jesteście sami sobie winni.
Gdyby to Wiślacy zrobili rozróbę gdzieś w Jerozolimie też miałbym takie same zdanie na ten temat - idiota to idiota i trzeba ich ze stadionów wypleniać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie mieszkam w Warszawie, na waszym stadionie nigdy nie byłem, ani nawet w pobliżu więc na pewno nie wiem tak dobrze jak wy. Nie mniej co nie co wiem, i choć te działania Miklasów są nieco dziwne, (walka z żyletą, nie wpuszczanie na stadion najbardziej aktywnych, nawet jeśli do bandytów ich nie można zaliczyć) - to jednak wszystko zaczęło się od Wilna. Nie zaprzeczysz chyba?
EDIT - O ile się nie mylę chodzi o chaotyczne rozdawane zakazy stadionowe dla kibiców Legii. W privy się nie bawię, jest forum można pogadać tutaj, jeśli nie chcemy zaśmiecać możemy edytować.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 11.08.2008 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
edit- chodzi o zakaz dla S. Nie za awanturę w Wilnie(bo on nie brał w niej udziału), tylko za wydarzenie z meczu Legia Wisła, 1,5 roku wcześniej przed Wilnem. A co takiego zrobił? Odpalił racę, którą mógł odpalić, bo klub się na to zgodził. Jestem ciekaw, czy gdyby ten wasz G został by tak potraktowany, to co byście zrobili. Przyklasnęli zarządowi?
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.08.2008 o godz. 12:39.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
A ja tam popieram protest kibiców Legii. Uważam go za słuszny, jestem zdania,że powinni bardziej artykułować swoje żadania np poprzez całkowite olewanie meczów ligowych i pucharowych. Natomiast jeśli już przyjdą w większej grupie na mecz powinni stać tyłem do murawy i gwizdać lub rzucać świece dymne na boisko kiedy przy piłce znajdować się będą piłkarze kupieni przez Waltera. Jak protest to po całości. Uważam także, że kibice powinni popierać w dalszym ciągu trenera Urbana, gdyż jak wiemy leży im na sercu dobro ich klubu, a ten trener jest jakby stworzony do prowadzenia Legii. Wybitny fachowiec.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale wybitny jest. Z niczego zrobił vicemistrza, zdobywcę PP i finalistę PE .Tak, wiem, to przecież mało Skorża jest lepszy bo jest. Pamiętam te jego zapowiedzi, że Wisła ma taki skład, że będzie walczyła o potrójną koronę. A, no i w bezpośredniej konfrontacji to Skorża ma lepszy bilans od Urbana![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A ja juz zygam tym Waszym konfliktem. Co nie zagladne tu to caly temat zasmiecony - moze warto by bylo zalozyc nowy tylko o tym ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
dobry tekst, z niczego zrobił vicemistrza. Roger, Astiz, Chinyama, Grzelak, Radovic, Mucha, i inni - TO NIKT ? Wisła wygrała to co miała wygrać i to z jaka przewaga? JAKA? Urban i te jego buńczuczne wypowiedzi, że odrobimy strate etc, a tak naprawde to wielkiego chuja robi. Co procz tego że ściągnął Hiszpanów? NIC Rybus i ten drugi, wybili by sie sami, bo widac ze kopac potrafią. No ale Urban wprowadził do Legii styl...co nie? Bezpośrednie kofrontacje? Po co porownujesz jakiegoś Skorże, człowieka z AWFu a wielkiego trenera z Hiszpanii, mistrza kraju z juniorami i wiele innych sukcesów na arenie międzynarodowej. Przeciez on trenował w kraju mistrzów EUROPY! a nasz Maciek, tylko u nas w polskiej dziurze. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A porównuję ich, ponieważ bezpośrednia konfrontacja dużo mówi. Ale tak, Wisła już miała mistrza... ![]()
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 11.08.2008 o godz. 13:35.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
W środe mecz z Barca , w sobote z Polonia Warszawa , nie mogli nam tego meczu przeniesc na niedziele ? Bylibysmy bardziej wypoczeci
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
.... A temat powoli staje sie o tym co sie dzieje na Ł3 w ich tylko wewnętrznym aspekcie.. z umiarem panowie....
Ostatnio edytowane przez fan1906 : 11.08.2008 o godz. 16:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ni cholerę nie widziałem gdzie to wkleić:
http://sport.wp.pl/kat,1746,title,Or...wiadomosc.html żartobliwie można powiedzieć, że podzielą los Wisły Płock a poważniej to pokazuje, że gdyby był inny klimat w OE i PZPN to jednak znalazłaby się też kasa... ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
No hola hola przeciez jeszcze dwa late temu tutaj moglem przeczytac ze Orlen zainwestuje w Wisełke Kraków, no i bedzie plaza prawie jak z Gazpromem w Schalke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...-ekstraklasie/
No cóż jak widać nie mają już kandydatów w Polsce ![]() EDIT:http://www.sportowefakty.pl/pilka/20...karzem-lechii/ Hmmm znajome nazwisko ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Tyle że w niedziele gra Legia i LEch które w pucharach grają dzień później od nas a w tym roku mecze rozgrywane są systemem weekendowym 2+4+2..
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
A teraz tylko piosenki o ajtiaju ;] ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
No i co z tego. A jak grałyby trzy polskie kluby w pierwszej rundzie UEFA to cały system szlak trafi, bo zespoły muszą mieć przerwę co najmniej 3 dni. Zdecydowanie lepiej byłoby grać ten mec w niedziele niż w sobotę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Nikt jeszcze tegotu nie wkleił wiec..
Cytat:
Winny to ma byc ukarany .Krotka pilka. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
Szczegolnie jak gra w lidze gdzie raczej maja w dupie obrone (Portugalia) - Edson tez jako obronca jest przecietny. Ps. ten Tiago Gomes to ogorek |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Różnie to bywa. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Piwo zagości na polskich stadionach
http://www.futbol.pl/index_2501.php?...aedb2e1c391f0e Szykuje sie niezly sajgon - alkohol na stadionie i mniej ochrony. To ciekawe kto bedzie lapal tych lamiacych prawo ? ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie bój się - poskaczą, pośpiewają i im wszystko odparuje. Jednym piwkiem w przerwie się ludzie nie nawalą. Jak komuś będzie zależało to pomimo ochrony zrobi to raczej przed wejściem ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|