|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
bo oni sa zawsze inni
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
1 połowa meczu ŁKS-Odra tragicznie słaba. Gdyby nie lokalny patriotyzm i milosc do klubow ,to nie wiem czy ktos normalny by placil zeby takie cos ogladac..Liga Polska 67 na swiecie ? Nie dziwie sie..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Radovica to trzeba trzymac krótko,wlepic mu raz czerwoną,to sie moze oduczy padac jakby dostał cios od Kliczki,bo to co robi to zwyczjne oszustwo . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przeciez to ŁKS - ODRA
czego sie spodziewaliśćie? Wczoraj natomiast kawał dobrej ligowej piłki był ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Dzisiejszy pierwszy mecz mimo wszystko rozczarował. Było bardzo słabo, nie było nawet woli walki z obydwu stron. Dobija liczba obcokrajowców w ŁKS-ie. Zamiast stawiać na polską młodzież, po boisku biegają emeryci i bardzo egzotyczni obcokrajowcy. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełnie fakt, że zapewne obie drużyny w lidze się utrzymają.
Jeśli ktoś ma zamiar oglądać następny dzisiejszy mecz, to polecam zwrócić uwagę na Piotra Petasza z Piasta Gliwice. Bardzo dobry grajek, tylko ma ponoć problemy z głową. Przez to w swojej krótkiej karierze zwiedził już kilka polskich miast. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Craxa dno
W Lodzi slonce, w Wodzislawiu slonce, a u nas rzuca zabami caly dzien, eh ... |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Kukulski!!!
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Mecz całkiem przyzwoity, jak na standardy ekstraklasy, głównie dzięki piłkarzom Piasta. Dla mnie postawa tej drużyny to bardzo duże i jak najbardziej pozytywne zaskoczenie. Trenerowi udało się ze zbieraniny podstarzałych niechcianych piłkarzy w bardzo krótkim czasie zrobić drużynę, której piłka nie przeszkadza, która potrafi wymienić kilka podań i której chce się grać. W Polsce to rzadkość. Na pewno nie jest to skład, który może walczyć o cokolwiek więcej niż utrzymanie w ekstraklasie, dzisiaj grają po prostu ze słabą drużyną, która również będzie bronić się przed spadkiem. Niemniej jednak jestem pod wrażeniem pracy wykonanej w Gliwicach, bo w zeszłym sezonie oglądanie ich gry to była katorga, a dzisiaj naprawdę da się na to patrzeć.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
czy wszystkie mecze sa gdzies transmitowane
![]()
third side is the best
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no i 2:0 po karnym dla Piasta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przeciez ida na majstra
![]() ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Co jak co ale obronę Cracovia miała mieć dobrą na czele z nowym reprezentantem u Leo - Polczakiem. A tu cienko z tyłu a przy mizeri z przodzu jest 2-0 dla Piasta
![]() Tak offtopowo Czy Piast dawno temu nie był naszą zgodą? A dzisiaj to kosa czy neutralna ekipa? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
tak tu http://www.justin.tv/hqtv4
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
ew. na sopcascie w lepszej jakosci jednak tnie :/
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Po wczorajszym Waszym napinaniu, dziś kolej na mnie.
Jeżeli będziecie grać cały sezon tak jak dziś mecz z Polonią B. to jestem dziwnie spokojny... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nasza gra dzisiaj nie była zbyt rewelacyjna ale weź pod uwagę to że mecz z Beitarem był bardzo ciężki a dzisiaj większość piłkarzy pewnie już myślami była w Barcelonie Najważniejsze są 3 pkt.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Paweł pewni dostanie 3 mecze po dzisiiejszym incydencie z sokolenką jebac pzpn
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
Jeżeli o waszą grę chodzi to nie jestem spokojny,jestem pewny ze nie macie szans na tytuł podobnie jak i Lech. Gratuluję remisu z tak wyśmiewanym przez was Disco - Polo ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Niereformowalni jesteście... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śląsk prowadzi z Lechią 1-0 i jego gra bardziej mi sie podoba - Vuk Sotirović potrafi strzelić z niczego
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Odra i ŁKS to pierwsi kandydaci do spadku. Dawno nie widziałem takiego anty futbolu. Piast ładnie zagrał widać, że tam pracuje trener a nie dyletant. Cracovia to rezerwami zagrała, więc wyszlo jak wyszło.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Szkoda mi Lechii co do tej kolejki i wyników to widać Piast taki słaby nie jest ! I dobrze, kandydat do spadku moim zdaniem ? Cracovia ! Ich gra to masakra, Piast wygrał zasłużenie, a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. Lech słabiutko, szkoda że Lewandowski nie gra dla nas. Moim zdaniem on powalczy o króla strzelców z Brożkiem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() To sie nazywa życzeniowe myślenie ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No cóż ktoś musi spaść no nie ?
U mnie padło na nich ... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
Gdzie sprzedają te magiczne kule? ![]() P.S. Nie mówię że na pewno będzie inaczej, ale proponuję wstrzymać się na kilka kolejek z jasnowidzeniem. Przypominam początek zeszłego sezonu i serię zwycięstw Legii. Jak się skończyło każdy wie. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ehhh dobra niech ci będzie.
Ale właściwie to po co w takim razie gramy sezon...? Dajmy Wiśle mistrza zaocznie, jak szaleć to na maksa... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|