The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tasior228
Member

Od: 10.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2008, 13:53
bo oni sa zawsze inni
Odpowiedz cytując
K_2
Banita

Od: 04.2008

Stary 09.08.2008, 14:03
1 połowa meczu ŁKS-Odra tragicznie słaba. Gdyby nie lokalny patriotyzm i milosc do klubow ,to nie wiem czy ktos normalny by placil zeby takie cos ogladac..Liga Polska 67 na swiecie ? Nie dziwie sie..
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 09.08.2008, 14:21
K_2 napisał(a):Wyświetl post
Radovica nie cierpie. Jak mozna tak zalosnie w prawie kazdej akcji wymuszac faul
Co do dzisiejszych meczow ciekaw jestem jak zagra Ara pod wodza Michniewicza

Radovica to trzeba trzymac krótko,wlepic mu raz czerwoną,to sie moze oduczy padac jakby dostał cios od Kliczki,bo to co robi to zwyczjne oszustwo .
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 09.08.2008, 14:24
przeciez to ŁKS - ODRA
czego sie spodziewaliśćie?
Wczoraj natomiast kawał dobrej ligowej piłki był
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.08.2008, 15:01
Dzisiejszy pierwszy mecz mimo wszystko rozczarował. Było bardzo słabo, nie było nawet woli walki z obydwu stron. Dobija liczba obcokrajowców w ŁKS-ie. Zamiast stawiać na polską młodzież, po boisku biegają emeryci i bardzo egzotyczni obcokrajowcy. Obrazu nędzy i rozpaczy dopełnie fakt, że zapewne obie drużyny w lidze się utrzymają.
Jeśli ktoś ma zamiar oglądać następny dzisiejszy mecz, to polecam zwrócić uwagę na Piotra Petasza z Piasta Gliwice. Bardzo dobry grajek, tylko ma ponoć problemy z głową. Przez to w swojej krótkiej karierze zwiedził już kilka polskich miast.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 09.08.2008, 15:25
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ale czy ja go oceniłem in minus? nie, mówie tylko,że z oceniami i wysuwaniem wniosków nalezy poczekać.
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Powiem Wam tak. Dopóki trenerem Lecha będzie Franz dopóty smialo możemy się nabijać z ich aspiracji. W każdym razie ja spie spokojnie jak on tam jest, poza tym to co sprowadził nic wartościowego sobą nie może prezentować. Co innego Legia, jakiś kopaczy nasciągała, ale dzisiejszego wieczoru bardzo się na niej zawiodłem,oj bardzo. Nie lubię jej za to ale za to badzo lubię Urbana. Wydaje się być znakomitym fachowcem, musi w dalszym ciągu być trenerem Legii. Razem z Franzem to prawie jak pól Kasperczaka.
o ten fragment mi chodzi. Oceniasz innych piłkarzy in minus po jednym-dwóch meczach a Lewandowskiego in plus nie ocenisz bo czekasz na więcej dobrych występów
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.08.2008, 15:49
Craxa dno W Lodzi slonce, w Wodzislawiu slonce, a u nas rzuca zabami caly dzien, eh ...
Odpowiedz cytując
autocontrol
Member

Od: 07.2008

Stary 09.08.2008, 15:51
Kukulski!!!
sezon ogórkowy = nuda
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 09.08.2008, 15:59
Mecz całkiem przyzwoity, jak na standardy ekstraklasy, głównie dzięki piłkarzom Piasta. Dla mnie postawa tej drużyny to bardzo duże i jak najbardziej pozytywne zaskoczenie. Trenerowi udało się ze zbieraniny podstarzałych niechcianych piłkarzy w bardzo krótkim czasie zrobić drużynę, której piłka nie przeszkadza, która potrafi wymienić kilka podań i której chce się grać. W Polsce to rzadkość. Na pewno nie jest to skład, który może walczyć o cokolwiek więcej niż utrzymanie w ekstraklasie, dzisiaj grają po prostu ze słabą drużyną, która również będzie bronić się przed spadkiem. Niemniej jednak jestem pod wrażeniem pracy wykonanej w Gliwicach, bo w zeszłym sezonie oglądanie ich gry to była katorga, a dzisiaj naprawdę da się na to patrzeć.
Odpowiedz cytując
2LP
Member

Od: 12.2002

Stary 09.08.2008, 16:24
czy wszystkie mecze sa gdzies transmitowane
third side is the best
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 09.08.2008, 16:29
no i 2:0 po karnym dla Piasta No to emigranci rozpoczęli sezon
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 09.08.2008, 16:34
DevilMayCry napisał(a):Wyświetl post
no i 2:0 po karnym dla Piasta No to emigranci rozpoczęli sezon
Przeciez ida na majstra
,
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 09.08.2008, 16:34
Co jak co ale obronę Cracovia miała mieć dobrą na czele z nowym reprezentantem u Leo - Polczakiem. A tu cienko z tyłu a przy mizeri z przodzu jest 2-0 dla Piasta

Tak offtopowo
Czy Piast dawno temu nie był naszą zgodą? A dzisiaj to kosa czy neutralna ekipa?
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
autocontrol
Member

Od: 07.2008

Stary 09.08.2008, 16:35
ajajajaj...

3 kolejka cudownie sie ułozyła.. jeszcze tylko dzis wygrac z Polonia i gra.

sezon ogórkowy = nuda
Odpowiedz cytując
JackDaniels
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 09.08.2008, 16:37
2LP napisał(a):Wyświetl post
czy wszystkie mecze sa gdzies transmitowane
tak tu http://www.justin.tv/hqtv4
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.08.2008, 16:40
ew. na sopcascie w lepszej jakosci jednak tnie :/

Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 09.08.2008, 18:52
Po wczorajszym Waszym napinaniu, dziś kolej na mnie.
Jeżeli będziecie grać cały sezon tak jak dziś mecz z Polonią B. to jestem dziwnie spokojny...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 09.08.2008, 18:57
spidey napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli będziecie grać cały sezon tak jak dziś mecz z Polonią B. to jestem dziwnie spokojny...
No a Wy tak jak wczoraj to my możemy być tym bardziej spokojni Nasza gra dzisiaj nie była zbyt rewelacyjna ale weź pod uwagę to że mecz z Beitarem był bardzo ciężki a dzisiaj większość piłkarzy pewnie już myślami była w Barcelonie Najważniejsze są 3 pkt.
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 09.08.2008, 18:58
Paweł pewni dostanie 3 mecze po dzisiiejszym incydencie z sokolenką jebac pzpn
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 09.08.2008, 19:00
Po wczorajszym napinaniu dziś ciąg dalszy.
Jeżeli o waszą grę chodzi to nie jestem spokojny,jestem pewny ze nie macie szans na tytuł podobnie jak i Lech.
Gratuluję remisu z tak wyśmiewanym przez was Disco - Polo
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Stary 09.08.2008, 19:02
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
No a Wy tak jak wczoraj to my możemy być tym bardziej spokojni Nasza gra dzisiaj nie była zbyt rewelacyjna ale weź pod uwagę to że mecz z Beitarem był bardzo ciężki a dzisiaj większość piłkarzy pewnie już myślami była w Barcelonie Najważniejsze są 3 pkt.
A "nasi" byli myślami już na Wszystkich Świętych, więc jest remis, ze wskazaniem na Legię...

WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Po wczorajszym napinaniu dziś ciąg dalszy.
Jeżeli o waszą grę chodzi to nie jestem spokojny,jestem pewny ze nie macie szans na tytuł podobnie jak i Lech.
Gratuluję remisu z tak wyśmiewanym przez was Disco - Polo
Niereformowalni jesteście...
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Stary 09.08.2008, 19:05
A "nasi" byli myślami już na Wszystkich Świętych, więc jest remis, ze wskazaniem na Legię...

tak też można
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 09.08.2008, 19:23
Śląsk prowadzi z Lechią 1-0 i jego gra bardziej mi sie podoba - Vuk Sotirović potrafi strzelić z niczego
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 09.08.2008, 19:31
Odra i ŁKS to pierwsi kandydaci do spadku. Dawno nie widziałem takiego anty futbolu. Piast ładnie zagrał widać, że tam pracuje trener a nie dyletant. Cracovia to rezerwami zagrała, więc wyszlo jak wyszło.
Odpowiedz cytując
luk_1990
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 09.08.2008, 19:34
Szkoda mi Lechii co do tej kolejki i wyników to widać Piast taki słaby nie jest ! I dobrze, kandydat do spadku moim zdaniem ? Cracovia ! Ich gra to masakra, Piast wygrał zasłużenie, a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. Lech słabiutko, szkoda że Lewandowski nie gra dla nas. Moim zdaniem on powalczy o króla strzelców z Brożkiem.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Stary 09.08.2008, 19:36
luk_1990 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda mi Lechii co do tej kolejki i wyników to widać Piast taki słaby nie jest ! I dobrze, kandydat do spadku moim zdaniem ? Cracovia ! Ich gra to masakra, Piast wygrał zasłużenie, a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. Lech słabiutko, szkoda że Lewandowski nie gra dla nas. Moim zdaniem on powalczy o króla strzelców z Brożkiem.
Cracovia kandydat do spadku?

To sie nazywa życzeniowe myślenie
Odpowiedz cytując
luk_1990
Junior Member

Stary 09.08.2008, 19:39
No cóż ktoś musi spaść no nie ? U mnie padło na nich ...
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Stary 09.08.2008, 19:42
luk_1990 napisał(a):Wyświetl post
(...), a jeśli chodzi o Legię oraz Polonię no cóż ... raczej nie zagrożą Wiśle. (...).
I wywnioskowałeś to po jednym spotkaniu gdzie Legia zremisowała z bądź co bądź silnym kadrowo DyskoPolo, a Wisła wymęczyła zwycięstwo ze słabiutką Polonią B.?
Gdzie sprzedają te magiczne kule?

P.S. Nie mówię że na pewno będzie inaczej, ale proponuję wstrzymać się na kilka kolejek z jasnowidzeniem.
Przypominam początek zeszłego sezonu i serię zwycięstw Legii. Jak się skończyło każdy wie.
Odpowiedz cytując
luk_1990
Junior Member

Stary 09.08.2008, 19:48
I wywnioskowałeś to po jednym spotkaniu gdzie Legia zremisowała z bądź co bądź silnym kadrowo DyskoPolo, a Wisła wymęczyła zwycięstwo ze słabiutką Polonią B.?
Gdzie sprzedają te magiczne kule?

P.S. Nie mówię że na pewno będzie inaczej, ale proponuję wstrzymać się na kilka kolejek z jasnowidzeniem.
Przypominam początek zeszłego sezonu i serię zwycięstw Legii. Jak się skończyło każdy wie.
Legia gra gorzej w ostatnich meczach od Wisły w meczu w UEFA Cup nic nie pokazała ciekawego błysnęli tylko pomocnicy. Wisła jak wiesz czy nie nie grała w optymalnym składzie sama wypowiedź Skorży daje do myślenia. "Wybaczcie styl..." znaczy się chodziło tylko o 3pkt. Styl i gra ładna ma być na Barcę
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Stary 09.08.2008, 19:56
Ehhh dobra niech ci będzie.
Ale właściwie to po co w takim razie gramy sezon...?
Dajmy Wiśle mistrza zaocznie, jak szaleć to na maksa...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów