The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
droho
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 13:17. Wisła - Barcelona (wszystko o meczu u siebie)
Pod tym linkiem znajdują się informacje o biletach na ten mecz.

http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4293

Zanim napiszesz pytanie zapoznaj się uważnie z treścią tej informacji. Jeśli coś będzie jeszcze dla ciebie niejasne - pytaj. Za zadawanie pytań na które odpowiedzi są w informacji będą bany.

Najważniejsze informacje w skrócie:

Ceny biletów:
- dla karnetowców 100 zł na D i E oraz 150 zł na A i B.
- w wolnej sprzedaży 200 zł na D i E oraz 250 zł na A i B.

Terminy sprzedaży:
11 - 19 sierpnia - tylko karnetowcy
20 sierpnia - wolna sprzedaż

Do 19 sierpnia można jeszcze kupić karnet i uzyskać zniżkę.
Ostatnio edytowane przez droho : 07.08.2008 o godz. 13:25.
Kasiunia
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 07.08.2008, 14:55
Mam nadzieję, że uzyskam odp.
Czy bilety są imienne, czy nie?
po prostu Kasia

Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.08.2008, 15:00
Pierwszeństwo w zakupie biletów mają kibice Wisły. To ich drużyna gra przeciwko Barcelonie, oni są oddani temu klubowi i oni będą dopingować Wisłę przez 90 minut, a nie ograniczać się do podziwiania gwiazd Barcelony. Jak kibicom spoza Krakowa zależy na obejrzeniu meczu to niech się pojawią 20 sierpnia przy kasach, albo poproszą kogoś u kupienie biletu.
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 07.08.2008, 15:10
do sympatykow Barcy z Polski;
zeby nie wpadl Wam do glowy pomysl przyjscia w barwach Barcy na nasze trybuny, dla Was przeznaczony jest sektor gosci!!
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 07.08.2008 o godz. 15:16.
DrewniaQ
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.08.2008, 15:26
Perezgfx napisał(a):Wyświetl post
hmm w porównaniu do cen biletow na Camp Nou to dosc wysoko sobie wycenili wiślacy bilety...
Tylko, że oni Barcelonę mają na codzień.

Zniżka okazała się bardzo miła dla mojego portfela! 100zł to dużo!
Zachęcają do kupna karnetów!

Kupować w takim razie ludziska!
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.08.2008, 15:28
Charlie_ napisał(a):Wyświetl post
Pierwszeństwo w zakupie biletów mają kibice Wisły. To ich drużyna gra przeciwko Barcelonie, oni są oddani temu klubowi i oni będą dopingować Wisłę przez 90 minut, a nie ograniczać się do podziwiania gwiazd Barcelony. Jak kibicom spoza Krakowa zależy na obejrzeniu meczu to niech się pojawią 20 sierpnia przy kasach, albo poproszą kogoś u kupienie biletu.

Święte słowa, nie podoba mi się to, że taki ktoś z drugiej części Polski pisze na forum, że za drogie bilety, że 100 zł drożej niż CI co posiadają karnety...

hmm w porównaniu do cen biletow na Camp Nou to dosc wysoko sobie wycenili wiślacy bilety...
Zastanów się co piszesz. Porównujesz stadion co ma prawie 100 tys pojemności z 15 tys. na Wiśle. Może po 5 zł powinny być i do tego kiełbaska?
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.08.2008, 15:36
Kasiunia napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieję, że uzyskam odp.
Czy bilety są imienne, czy nie?
Zapewne tak jak z Beitarem.
Kupując bilet za okazaniem karnetu - imienny, a reszta nie.

Cena Ok pod jednym warunkiem oczywiście, że masz karnet.
EDIT: Cena dla karnetowców w jakimś tam stopniu wyeliminuje kibiców niedzielnych.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 07.08.2008 o godz. 15:45.
Perezgfx
Junior Member

Od: 08.2008

Stary 07.08.2008, 15:42
dlaczego zaraz po 5zł ?mogly by byc po 100/150zl a kielbaske mogli by dac choc wolalbym piwo w sumie jest to rarytas dla Polski ,wystep takiego klubu dlatego nie bede sie sprzeczał bo nie po to jest forum
qubu
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.08.2008, 15:42
Ceny to strzał w dziesiątkę.
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 07.08.2008, 15:47
200zł żeby zobaczyć jak Wisła ogrywa Barcę to naprawdę bardzo mało , ktoś oddany swojej drużynie kupiłby bilet nawet za 500zł pomimo że nie jestem z Krakowa a z drugiego końca Polski przyjadę dopingować Biała Gwiazdę w walce o Ligę Mistrzów .
AniaD303
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.08.2008, 15:48
Wg mnie dobre posunięcie zarządu. Do 19. na pewno jeszcze wiele karnetów zostanie sprzedanych, nawet można zdążyć z wyrobieniem karty kibica, jak ktoś do tej pory nie ma. Dzięki temu oprócz kompletu na Barcelonie będzie też większa frekwencja na meczach ligowych.

Śmiać mi się chce z ludzi, którzy płaczą, że bilety w sprzedaży tylko w Krakowie. Mecz z Barceloną jest nagrodą dla piłkarzy, ale też dla nas, Wiślaków. Kto ma zamiar przyjść na mecz tylko, żeby sobie zobaczyć piłkarskie gwiazdeczki, niech lepiej zostanie w domu. Stadion powinien być pełen osób, które będą od początku do końca dopingować Wisłę niezależnie od wyniku.
Armia Białej Gwiazdy
Esta hinchada se merece ser campeón!
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.08.2008, 15:53
dlaczego zaraz po 5zł ?mogly by byc po 100/150zl a kielbaske mogli by dac choc wolalbym piwo w sumie jest to rarytas dla Polski ,wystep takiego klubu dlatego nie bede sie sprzeczał bo nie po to jest forum

No ja będę miał za 100
Carrot
Member

Od: 10.2006

Stary 07.08.2008, 16:03
Cena idealna ! Brawa dla zarządu Myślałem, że będzie drożej, a na dodatek mam tydzień żeby kupić bilet i nie martwić się, że wcześniej wykupi mi go jakiś pieprzony "piknik" albo co gorsza fan Barcy. Po wczorajszym meczu mam zdarte gardło, i mam zamiar zdzierać je dalej, już w sobotę z Polonią, za 2 tygodnie z Barcą i tak dalej i dalej ...

MatixNH
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.08.2008, 16:36
Czyw związku z tym ze bilety są imienne nie szans dostać tańszego od kogoś kto mógłby z jakiegoś karnetu odstąpić? alo w innym przypadku mam pytanko czy są jeszcze karnety na D? Dzięki za pomoc
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.08.2008, 16:41
Karnety na pewno są, bo właśnie taka zniżka jest po to, żeby ludzie pokupowali. Lepiej zapłacić 340zł za Barcę i ligę, niż 200zł za samą Barcę.
PS. Ale jaja- bilet na Barcę tyle warty, co karnet na całą rundę

luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.08.2008, 17:04
ceny bardzo dobre

choć na taki meczyk to powinno być jeszcze inaczej - 100zeta dla karnetowców, 200 dla posiadaczy kart kibica, ewentualnie gdyby nie poszły wszystkie wtedy dopiero dzień przed meczem sprzedaż dla reszty, cena od 300, byłoby śmiesznie hehe

the future's uncertain
and the end is always near
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.08.2008, 18:48
ja się tylko boję, że ludzie teraz pokupują karnety zachęceni Barceloną, a potem nie będą chodzić za bardzo. Przez to nie dość, że frekwencja nie byłaby za duża, to jeszcze miejsca puste byłyby zablokowane i nie błoby na nie biletów.
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.08.2008, 18:58
MatixNH napisał(a):Wyświetl post
Czyw związku z tym ze bilety są imienne nie szans dostać tańszego od kogoś kto mógłby z jakiegoś karnetu odstąpić? alo w innym przypadku mam pytanko czy są jeszcze karnety na D? Dzięki za pomoc
No to co, że są imienne bilety, przecież przy wejściu nikt nie sprawdza czy się nazywasz tak jak masz nadrukowane na bilecie
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
globoos
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.08.2008, 22:22
Mishuh napisał(a):Wyświetl post
ja się tylko boję, że ludzie teraz pokupują karnety zachęceni Barceloną, a potem nie będą chodzić za bardzo. Przez to nie dość, że frekwencja nie byłaby za duża, to jeszcze miejsca puste byłyby zablokowane i nie błoby na nie biletów.
no ale pomyślmy z drugiej strony : jeżeli ktoś już się wyłoży 240 złotych za karnet to dlaczego ma on leżeć i być nieużywany?najprostsze chłopskie myślenie podpowiada że jeżeli za coś zapłaciłem dlaczego mam z tego nie korzystać? takie posunięcie właśnie pozytywnie na frekwencję zadziała, aczkolwiek chęć do dopingu i ogólnego angażowania się "w mecz" tych skuszonych Barcą może być różna :S
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.08.2008, 22:52
po 2 nikt nie kupuje karnetu zeby miec znizke tylko na Barce, bo mu sie nie bedzie oplacac.
Tylko Wisła!
Mishuh
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 07.08.2008, 23:05
globoos napisał(a):Wyświetl post
no ale pomyślmy z drugiej strony : jeżeli ktoś już się wyłoży 240 złotych za karnet to dlaczego ma on leżeć i być nieużywany?najprostsze chłopskie myślenie podpowiada że jeżeli za coś zapłaciłem dlaczego mam z tego nie korzystać? takie posunięcie właśnie pozytywnie na frekwencję zadziała, aczkolwiek chęć do dopingu i ogólnego angażowania się "w mecz" tych skuszonych Barcą może być różna :S
Tak, mam taką nadzieję. Ale na mecz z Zagłębiem S. rok temu nie podziałało (bilet obowiązkowy do biletu na Legię- ile osób skorzystało?). Mam po prostu obawę, ale będziemy musieli poczekać i zobaczyć.

regan napisał(a):Wyświetl post
po 2 nikt nie kupuje karnetu zeby miec znizke tylko na Barce, bo mu sie nie bedzie oplacac.
To nie jest zniżka tylko na Barce. to jest 100zł korzyści, pozwala odpuścić trochę z sezonu i dalej nie być stratnym. Wiem, bo jako osoba, która nie może być na wszystkich meczach i tak na takim rozwiązaniu nie tracę.
Ostatnio edytowane przez Mishuh : 07.08.2008 o godz. 23:08.
Beti
Junior Member

Od: 03.2007

Stary 08.08.2008, 11:21
Mishuh napisał(a):Wyświetl post
To nie jest zniżka tylko na Barce. to jest 100zł korzyści, pozwala odpuścić trochę z sezonu i dalej nie być stratnym. Wiem, bo jako osoba, która nie może być na wszystkich meczach i tak na takim rozwiązaniu nie tracę.
tak jak mówisz, prosta matematyka
karnet + Barca= 340zł
Barca + 4 mecze (bez KK)= 340zł
Creus
Junior Member

Stary 08.08.2008, 12:31
Witam, miałbym takie pytanie. Ile biletów maksymalnie może kupić jedna osoba nie posiadająca karnetu ani KK?
Z góry dzięki za odp.
Pozdro
damianol1991
Member

Od: 06.2007

Stary 08.08.2008, 21:26
Panowie pomocy! Mieszkam zbyt daleko aby kupić bilety osobiście :/ Czy ktoś mógłby kupić mi 3 bilety na sektor D lub E?(wyślę zaliczkę na konto) a do każdego biletu dodam 50 zł dla kupującego. Po otrzymaniu biletów pocztą wyślę resztę kasy. Proszę pisać na priva.
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 09.08.2008, 09:47
Creus napisał(a):Wyświetl post
Witam, miałbym takie pytanie. Ile biletów maksymalnie może kupić jedna osoba nie posiadająca karnetu ani KK?
Z góry dzięki za odp.
Pozdro

a co chcesz w konika się zabawić?!
Wislak_Dymek
100 ZŁOTYCH DŁUGU

Stary 09.08.2008, 09:55
damianol1991 odbierz PRV
Creus
Junior Member

Stary 09.08.2008, 10:16
nie chce się bawić w konika, chodzi o to, że mieszkam dosyć daleko od Krakowa (koło chojnic ;p) i nie mam możliwości podjechania specjalnie po bilety, dlatego chciałem się dowiedzieć czy jedna osoba może kupić dla siebie i np dla mnie czy tylko jedna osoba = jeden bilet

a tak btw to widzę, że nowi użytkownicy, którzy pojawili się z okazji tego meczu na forum, nie są zbyt przyjaźnie traktowani...
Ostatnio edytowane przez Creus : 09.08.2008 o godz. 10:18.
tomik1984
Junior Member

Stary 09.08.2008, 17:38
SpoXsteR napisał(a):Wyświetl post
do sympatykow Barcy z Polski;
zeby nie wpadl Wam do glowy pomysl przyjscia w barwach Barcy na nasze trybuny, dla Was przeznaczony jest sektor gosci!!
A jak można nabyć bilet na sektor gosci bo tylko taki mnie interesuje.
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.08.2008, 18:02
8700 widzow dzisiaj - ciekawe jak klub chce zapelnic nowy stadion jak wprowadza ludzi w blad. Na glownej w newsie o biletach na Barce jest napisane, ze mozna kupowac karnety w Wislackim Swiecie w sobote do 14 to przyjezdzam sobie z Lodzi ( a pogoda jaka byla to chyba kazdy widzial) specjalnie na mecz, o 13:10 jestem pod WS i wszystko pozamykane bo w dzien meczu do 13 (gdzie to bylo napisane ). Nie dosc, ze nie poszedlem na mecz to jestem w dupie przed cala runda i przed meczem z Barca - oczywiscie karnet od poneidzialku kosztuje dalej tyle samo mimo, ze jeden mecz odpadl.
Tak mi zawsze nic nie psauje !!
autocontrol
Member

Od: 07.2008

Stary 09.08.2008, 18:16
tomik1984 napisał(a):Wyświetl post
A jak można nabyć bilet na sektor gosci bo tylko taki mnie interesuje.
ktoś już ktoś pisał że bilety dla kibiców Barcelony na sektor gości wysyłane są do Hiszpanii.
sezon ogórkowy = nuda

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów