The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2008, 06:13
W.Star napisał(a):Wyświetl post
W pewnym momencie jak nasi piłkarze wymienili ze 4,5,6 podań z pierwszej piłki, szybko tuż pod nosem przeciwników gały mi na wierzch wyszły.
np. tu
http://pl.youtube.com/watch?v=Pb4pXCCpXnA

Virtuozo..
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 07.08.2008, 07:37
Wielkie brawa dla całej drużyny za wczorajszy mecz.
Wisła pokazała nie tylko charakter ale i naprawdę dobrą piłkę.
Indywidualne oceny nie mają sensu, wszyscy zagrali bardzo dobrze.

Z taką grą a najlepiej i przy poszerzeniu kadry o 2-3 zawodników awans do fazy grupowej UEFA jest możliwy - biorąc pod uwagę sytuację naszej piłki i potencjalnych rywali byłby to spory sukces.
Barcelona to jednak inna półka, fajnie byłoby spróbować "ugryźć" ich w Krakowie.
Pozostaje tylko mieć nadzieję, że w losowaniu UEFA wreszcie uśmiechnie się do nas szczęście.

Wczorajsze zwycięstwo zagwarantowało Wiśle również co najmniej 1,5-2 mln euro z tytułu biletów, reklam i praw telewizyjnych za mecze z Barceloną i potem - najprawdopodobniej w I rundzie UEFA. To bardzo poważny zastrzyk do klubowego budżetu, więcej nie sposób byłoby uzyskać od jakiegokolwiek sponsora tytularnego.

Na koniec jeszcze duże brawa dla trenera Skorży - po raz kolejny pokazał że potrafi prowadzić tę drużynę.

Ps. Jeśli potwierdzą się słowa Placzyńskiego o kwocie około 1 mln euro za samą transmisję meczu z Barcą (do Hiszpanii) to na meczach z Barcą i I rundzie UEFA Wisła może zarobić nawet 2,5-3 mln euro. Choć taka kwota wydaje mi się mocno wątpliwa. 2 mln euro byłoby świetnym osiągnięciem.
Ostatnio edytowane przez sandomingo : 07.08.2008 o godz. 08:30.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 07.08.2008, 07:43. Ocenki
Na początek: hau ! hau !
- tzn odszczekuje że M.Cantoro nie powinien grać w tym meczu. Nie zmieniając poglądów co do jego wad trzeba przyznać ze wczoraj grał dobrze i strzelil najważniejszą bramkę w meczu.

Pawełek - 7 - Nie dostanie więcej bo nie miał wielu okazji do błędów ...
Baszczu - 7 - Dobry , pewny w obronie co ostatnio nie było regułą
Cleber - 6 - Mimo wszystko kilka razy mu goście uciekli co z przeciwnikami typu Barcelona nie ujdzie bez konsekwencji
Diaz - 8 (7+1) Zaskoczył mnie"in-plus"dodatkowy punkcik za bramkę
Pio Brozek - 9 - Najbardziej kreatywny obrońca w Wiśle, bardzo dobra technika i przegląd sytuacji, "sprawdzenie" brankarza Beitaru też znamionowało dobrego pilkarza
Łobodziński - 6 - gdyby nie asysta przy bramce Diaza to nie dałoby się zbyt wiele dobrego napisać ... te kiwki w tempie oldboya....
Cantoro - 8 - znów nie podał do przodu ani raz dobrze .. ale skuteczny w asegurowaniu 2 linii no i ładna, b. ważna bramka
Sobol - 8 - prawdziwy lider ...trzymał w ryzach srodek
Jirsak - 6 lepiej niz w 1 meczu ale brakło błysku ...
Boguski - 7 - Bardzo dobry zawodnik ale ma jeszcze 2 wady: wytrzymuje kondycyjnie do 60-70 minuty oraz brak mu swobody wykańczania akcji. Z obu powodów na kolejnych treningach zapodałbym mu luźny trening strzelecki .....
Paw. Brożek - 9 - jest w swietnej formie .. gdyby jeszcze strzelił w 90 minucie ...... byłoby idealnie
Niedzielan - 8 - dobraz zmiana i wreszcie bramka dobry "zaczyn" na przyszlość
O.Małecki - 7 - 1 goźna strata, kilka dobrych akcji w ataku i jedna dobra akcja w obronie
Dawidowski - ponieważ drużyna zasłużyla na pochwałę i wyrozumiałość nie ocenię tego występu .....

Beitar rozczarował zwłaszcza mentalnościowo - znamienne było że krzyczeli na siebie .... przy stanie 2:0 powinni ruszyć "na śmierć i życie" .... a oni sprawiali wrażenie całkiem rozbitych ...
Mam wrażenie że był to przeciwnik na miare naszych średnich ligowców .....

Co do Barcy: 2 pozytywy
- są przed sezonem
- zlekceważą nas ....
i w tym nadzieja na honorowy dwumecz
Ostatnio edytowane przez Grantar : 07.08.2008 o godz. 07:49.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
devios
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.08.2008, 07:53
Wielki mecz, Wielcy kibice, Wielka Wisła! Nie ma co więcej mówić. Po takim meczu mam ogromnie żywą nadzieję, że pokonamy Barcę. Bo z takim stylem mamy szanse to zrobić!

Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.08.2008, 08:15
Udalo sie Sezon uratowany. Beitar okazal sie papierowy tygyrsem. Nie przypominam sobie kiedy ostatnio goscilismy tak zestresowana druzyne na R22.
Swietna taktyka trenera Skorzy i perfekcyjna realizacja. Najlepsza odpowiedzia na wszystkie problemy wewnetrzne, kontuzje itp. jest walka jaka zaprezentowali wczoraj Wislacy.
Czulem, ze Cantoro strzeli z tego wolnego.Czy ktos w ogole pamieta takie bramki Mauro ? 2 dni temu przegladajac film "Droga do mistrzostwa" trafilem na sytuacje gdzie Cantoro z tego samego miejsca w meczu z Lubinem z wolnego zakrecil w poprzeczke. Czy ktos pamieta ta sytuacje ? To byl znak. Wczoraj gdy sedzie odgwizdal faul modlilem sie zeby podszedl Cantoro.
Mam nadzieje, ze teraz dzialacze zrobia to czego od nich wszyscy oczekujemy, czyli ustala przystepne ceny na mecz z Barceloną Zartuje, oczywiscie mam na mysli wzmocnienia na pierwsza runde pucharu UEFA.

P.S. Proponuje zawsze jak Szczesny bedzie w studiu TVP na stadionie Wisly podrzucic tam pare 5 groszowek w okolicy
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 07.08.2008 o godz. 08:45.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 07.08.2008, 08:53
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Tak z czystej ciekawości, czy ktoś zauważył "wielkie" osłabienie Wisły z powodu braku Mareczka?
Tak z czystej ciekawości , czy ktoś zauważył "wielkie" osłabienie Wisły z powodu braku Arka?

Wczoraj nie było widać, jutro będzie widać, pojutrze nie będzie. Nie wiem Wilku co chcesz udowodnić? To tak jakby zapytać czy wczoraj był widoczny brak rezerwowych w Wiśle? Mały i Dawid, Niedzielan dobre zmiany, a i reszta by dobrze sobie poradziła więc takie pytanie są wg mnie złośliwe, mające udowodnić,że co? Wczoraj nie było widać braku Kosy, Paulisty Dudki, Kokoszki itd itp.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.08.2008 o godz. 08:57.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
Pastor777
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 07.08.2008, 09:05
Taka ciekawostka dla nadmiernych optymistów.

Cytat:
Barcelona rozszarpała "Byki"

Piłkarze Josepa Guardioli nie zwalniają tempa! W swoim piątym sparingowym meczu przed sezonem odnieśli piąte zwycięstwo. Tym razem pokonali w Nowym Jorku ekipę NY Red Bulls 6:2.

W poprzednich meczach Barca również pewnie wygrywała. Bilans bramkowy ostatnich pięciu pojedynków piłkarzy z Katalonii to 24:6! Przypomnijmy, że gracze Guardioli pokonali kolejno Hibernian 6:0, Dundee United 5:1, Fiorentinę 3:1, Chivas Guadalajara 4:2, a teraz NY Red Bulls 6:2.

W środową noc znów nie było mocnych na Barcelonę. Festiwal bramkowy na "Giants Stadium" rozpoczął w 17 minucie Xavi. Wykorzystał on dokładne dośrodkowanie Daniego Alvesa z prawego skrzydła. Na 2:0 podwyższył już minutę później Samuel Eto'o, wykorzystując kapitalne prostopadłe podanie Xaviego. Kameruńczyk w sytuacji sam na sam nie dał szans bramkarzowi.czytaj dalej

Trzeci gol, to zasługa Marqueza. Meksykanin przedłużył głową podanie Iniesty i mógł cieszyć się z trafienia w 23 minucie.

Red Bulls sporadycznie atakowali i udało im się strzelić gola w 29 minucie. Łatwą piłkę wypuścił z rąk Victor Valdes, a Stammler nie miał trudności z trafieniem do pustej bramki.

Bramka na 4:1 to fantastyczna akcja Hleba i Eto'o. Białorusin minął rywali na prawym skrzydle i podał do Kameruńczyka. Ten kiwnął jeszcze dwóch obrońców w polu karnym i strzałem "z czuba" pokonał golkipera nowojorczyków.

Po przerwie kolejny błąd Valdesa dał drugą bramę "Bykom". W 59 minucie Parke dośrodkował z prawej strony, a bramkarz "Barcy" zamiast złapać, tylko odbił piłkę przed siebie. Tam już czekał Jorge Rojas i zrobiło się 2:4.

Wynik ten utrzymywał się do 80 minuty. Wtedy to w pole karne gospodarzy zapędził się Puyol, który podał do Jeffrena. Ten mocnym mierzonym strzałem przy słupku zdobył swoją bramkę w meczu.

Cztery minuty później wynik ustalił Pedro, a podawał Jeffren Suarez.

Kolejny mecz Barcelony już za sześć dni. Rywalem piłkarzy Guardioli będzie Wisła Kraków, która wczoraj pokonała Beitar Jerozolima 5:0.

Bramki:

0-1 - Xavi 17.

0-2 - Eto'o 18.

0-3 - Márquez 23,

1-3 - Stammler 29,

1-4 - Eto'o 43.

2-4 - Rojas 59.

2-5 - Jeffren 80.

2-6 - Pedro 84.

NY Red Bulls: Conway (Patterson, 46.) - Goldtwaithe, Leitch, Carlos Mendes (Sassano, 66.), Parke - Borman (Cichero, 46.), Peitravallo, Jorge Rojas, Van den Bergh (Ubiparipovic, 72.) - Stammler, Juan Pablo

FC Barcelona: Valdés - Alves (Piqué, 46.), Puyol, Márquez (Cáceres, 61.), Abidal - Xavi (Sergio Busquets, 46.), Keita (Touré, 46.), Iniesta (Gudjohnsen, 46.) Hleb (Bojan, 46.) - Eto'o (Pedro, 46.), Henry (Jeffrén, 61.)
Barcelona to zespół z innej planety i szczerze nie mamy z nimi żandych szans. Mam jedynie nadzieję, że uda nam się dostraczyć jakiś emocji i mecz w Krakowie będzie w miarę wyrównany, a w Hiszpanii nie przegramy więcej jak 2 bramkami.
Odpowiedz cytując
szabla19
Member

Od: 08.2008

Stary 07.08.2008, 09:10
Koledzy mam pytanko. W razie porażki z Barceloną to Wisła będzie grać w fazie grupowej UEFA czy rundę wcześniej?
Odpowiedz cytując
Boleck
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 07.08.2008, 09:18
znalazłem coś takiego na onecie:

Siedzi Valdes w swoim domu, pije piwo po kryjomu...
...Oj jak dowie się Guardiola marna będzie jego dola W ręce pilot, w drugiej Volt, W telewizji Eurosport, W nerwach czeka co się stanie, już za chwilę losowanie, Strasznie spocił się chłopina, losowanie się zaczyna, Już za chwilę się przekona z kim ma zagrać Barcelona, Wie już wszystko, wpada w szok, no to zmarnowany rok! Już nadzieja wszelka prysła, przecież to krakowska Wisła, No a może cud się stanie i powtórzą losowanie? Jęśli tak to tej niedzieli pielgrzymuję do Composteli, Cudu nie ma, trzeba grać, O żesz kurna jego mać! Coś wymyślę do cholery, może pójdę na L-4? Siedzi, myśli: O mój Boże przecież tam gra Paweł Brożek! Jezus Maria, koniec świata, przecież on ma jeszcze brata, Tam gra chyba też Cantoro, mieć kłopotów będę sporo, Jego słynna lewa noga, tuż to czysty dar od Boga, Ronaldinho zwiał, ma chłop spokój, tam Baszczyński gra na boku, Gość wymiata, wiem co mówię bo widziałem na You Tube'ie, Dawidowski i Niedzielan tych się boję jak cholera, Obaj świetni, sami wiecie, też czytacie na Onecie, A jak Misiek wpadnie z nożem? Będzie ze mną jeszcze gorzej, Jak zobaczę jego dres wpadnę w jeszcze większy stres, Koniec Volta, teraz Lech, może coś poradzi Cech, Może facet się zlituje i mnie kaskiem poratuje, Liczę na jego solidarność, w końcu do Czech to on ma za darmo, Plus, że Zieńczuk ma czerwoną, może jeszcze nie zagra z Barceloną. Muszę sprawdzić w polskiej prasie albo spytam go na Naszej Klasie? To nie koniec męki mej, w Wiśle zagra słynny Nei, Może jednak cud się zdarzy i nie puszczą go Bułgarzy, Dobrze, że jutro już niedziela, pomodlę się aby wygrali ci z Izraela, A we wtorek w chwili trwogi wstąpię też do synagogi, I jak trzeba, a niech stracę 10 euro dam na tacę, Pieniądz tutaj nie gra roli, nie chcę wrócić z workiem goli, A jak wrócę to nie szkodzi, może pracę znajdę w Łodzi Dziś już tego jestem pewien, zawsze chciałem grać w Widzewie
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.08.2008, 09:18
Runde wcześniej. Jeszcze trzeba będzie kogoś przejść. Także w tym roku jeszcze minimum 4 mecze w pucharach
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Ksaron
Member

Od: 08.2006

Stary 07.08.2008, 09:20
W pierwszej rundzie pucharu UEFA
Odpowiedz cytując
szabla19
Member

Stary 07.08.2008, 09:28
Ciekawi mnie jeszcze czy Wisła mogłaby być rozstawiona w I rundzie PUEFA?
Odpowiedz cytując
marcinarsenal
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.08.2008, 09:31
szabla19 --> rundę wcześniej

Co do rewanżu to mówcie co chcecie ale ja mam głęboko tą kasę z biletów i wolę grać na R22!!! Murawa jest w kiepskim stanie, więc Barcy będzie ciężko grać techniczną piłkę. Ponadto wszyscy wiemy jak Wisla gra u siebie. Na Chorzowskim będzie więcej kibiców, ale niekoniecznie tak dobrych jak na Reymonta, a i murawa tam ostatnio wymieniana...
Zbigniew Boniek - "Śmierć, wybuchowa atmosfera wisiały nad stadionem."
Michel Platini - "Ten wieczór nie miał nic wspólnego z futbolem."
The Daily Mirror - "Dzień w którym umarł futbol."
29.05.85
Odpowiedz cytując
Wichar87
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.08.2008, 09:59
Trochę odbiegając od tematu, chyba wzrośnie nam do soboty ilość sprzedanych karnetów, bo to będzie jedyny pewniak, żeby dostać bilet na meczyk z Barcą
Odpowiedz cytując
hoolifan
Banita

Stary 07.08.2008, 10:08
Kiedy władze podejmą decyzję co do miejsca rozegrania rewanżu z Barceloną?
Odpowiedz cytując
junkhead
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 07.08.2008, 10:11
jeśli Valdez będzie robil takie błędy jak wczoraj w meczu z Red Bullasami (skrót tutaj -> http://pl.youtube.com/watch?v=iUIXaLOYFI4) to jest szansa.. oczywiście warunkiem jest ze Wisla będzie stwarzała sytuacje..
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 07.08.2008, 10:25
1q2 napisał(a):Wyświetl post
No fartem ,chyba nie celowal co?zreszta po **** takie docinki w takim momencie, gryzie Cie cos w takiej chwili?Moglbym spytac, skad u ciebie tyle zólci akura teraz?Nie mozesz sie nawet teraz (...)
reszta jutro jak faza zejdzie;P
Otóż to.
Tak źle i tak niedobrze.

Ale na koniec rundy znowu płaczusiu powiesz, że Łobodziński nie miał żadnego udanego meczu w tej rundzie...
Skąd u Ciebie(zwrot grzecznościowy wielką literą, patrz, szacunek, zapraszam do tematu Emsiego) tyle żółci? Skąd u Ciebie nieuzasadniony stosunek do Wojtka?

Przepraszam, ale nie odpiszę już na żaden z Twoich postów, po prostu, taka polemika nie ma sensu, nie z Tobą.
I nie dziwię się moderatorom...
Miłego dnia.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 07.08.2008, 10:33
http://www.weszlo.com/blog/4

Oto co Wtorek napisał o strzeleniu swojej pierwszej bramki od roku.

1q2, Maćko..nie kłóćcie się. Nie na to teraz jest pora. Teraz trzeba się cieszyć z tego, że Wisła zagrała lepiej, niż w najśmielszych snach mi i myślę, że nam do głowy nie przychodzilo. Może Łobo celował, może nie..nieważne..ważne jest to, że dzięki jego zagraniu strzeliliśmy 4 bramkę. Więc zakopcie topór wojenny dajcie sobie buzi na zgodę( joke oczywiście) i nie klóćmy się więcej, bo przecież jesteśmy JEDNĄ WIELKĄ WIŚLACKĄ RODZINĄ.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 07.08.2008, 10:47
Cytat:
Zarząd Wisły Kraków był skłonny zgodzić się na zmianę gospodarza pierwszego meczu III rundy eliminacji do Ligi Mistrzów z FC Barceloną, ale sprzeciwił się temu właściciel krakowskiego klubu Bogusław Cupiał.

Szef Wisły i giganta kablowego Tele-Foniki nie chciał nawet słyszeć, że pierwszy mecze zostanie rozegrany w Krakowie, a dopiero rewanż w Barcelonie. By skusić Wisłę "Barca" zaoferowała opłacenie jej przelotu (około 120 tys. euro) i pobytu w Katalonii (ok. 20 tys. euro). Gdy i wtedy krakowianie odmówili, Katalończycy próbowali dalej negocjować, byli skłonni dorzucić więcej pieniędzy.

- Zadzwońcie i powiedzcie, że rezygnujemy. Nie ma takich pieniędzy, za jakie mogliby kupić Wisłę - miał zakomenderować Cupiał. W Barcelonie byli w szoku. Tym bardziej, że Beitar Jerozolima był skłonny zamienić gospodarza pierwszego meczu za darmo.

W tej sytuacji pierwsze spotkanie "Biała Gwiazda" zagra 13 sierpnia na Camp Nou, a rewanż 27 sierpnia w Krakowie.

INTERIA.PL
Boguuuuuuuusław Cuuuupiał
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.08.2008, 10:50
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Udalo sie Nie przypominam sobie kiedy ostatnio goscilismy tak zestresowana druzyne na R22.
Ja pamietam... Emilian dolha i społka hehehe
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 07.08.2008, 10:56
Ale mimo wszystko Beitar był chyba troszeczkę bardziej zestresowany, nie nie wbił na zadnej brameczki, A spółka(już bez Emiliana) wbiła nam dwie Ale nieważne...LICZY SIĘ SUKCES!
Odpowiedz cytując
pawelos84
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 07.08.2008, 10:58
Ale Barca jest w formie... Kapitalny zespół. Ich problem często polega na tym, że są w znacznie lepszej formie podczas sparingów niż w czasie sezonu.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 07.08.2008, 11:08
Zagraliśmy znakomicie pod każdym względem. Tłamsiliśmy przeciwnika zmuszając słabsze ogniwa do popełniania błędów. Tak trzeba grać w meczach u siebie! Brawa należą się każdemu zawodnikami bez wyjątku. Junior Diaz pokazałsięz bardzo dobrej strony jako środkowy obrońca, co daje nam większe pole manewru w obronie. Cieszy też coraz lepsza gra Boguskiego, który chyba ostatecznie został przekwaliwikowany na pomocnika

Obejżałem kilka razy powtórkę faulu na Baszczyńskim i rzeczywiście było przewinienie. Wydawało mi się, że sędzia popełnił duży błąd ale jednak nie. Ichaki kopnął w prawą stopę Baszczyńskiego od której odbiła się piłka. Brawa dla arbitra.

Co do Zieńczuka to na pewno nie byłby tak dynamiczny jak Boguski ale podejżewam, że gdyby grał kilka bramek by w tym meczu strzelił. Rafał to dynamit, Zieniu to swietny strzał.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Stary 07.08.2008, 11:09
Piękny mecz.
Z Głowackim i Zieńczukiem byłoby chyba z 10:0

Teraz czas na Barcelone.
Szacunek dla Cupiała za sprzeciw przy ewentualnej zmianie gospodarza!

WIELKA WISŁA!
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.08.2008, 11:36
Ochlonalem, wytrzezwialem(choc nie do konca) po meczu i moge(chyba) sie wypowiedziec w kwestii meczu. To bylo cos naprawde piknego. Bez Glowackiego i Zienczuka grac z takim polotem to bylo naprawde cos niezwyklego. Boguski najwieksze zaskoczenie tego meczu. Nie do zatrzymania przez Izraelskich pilkarzy, kapitalne rozgrywanie, kapitalny mecz w jego wykonaniu. Niedzielan troche mu jeszcze szybkosci brakuje i pewnosci ale to przyjdzie z czasem. Brozkowie swietnie grajacy. Po prostu zadne slowa nie sa w stanie pokazac tego co mozna powiedziec o tym meczu. Po prostu FENOMENALNIE zagrali Wislacy. Wilekie slowa uznania i wielkie gratulacje za to co wczoraj zrobili.

Czekamy na Barce!
Odpowiedz cytując
CziZyZ
Junior Member

Stary 07.08.2008, 11:47
Wspanialy mecz Wisełki , szkoda ze cieszyc sie bedziemy tak krotko bo juz za 6 dni gramy z barcą i pewnie po tym meczu wiekszosc bedzie wieszac psy na Wisełke ... znajac zycie to naszym bedzie pilka odskakiwala a Zienczuk i lobodzinski nie beda istnieli , jedynie Cantoro bedzie walczyl .... troche szkoda ze gramy z Barca w 3 rundzie bo po takiej grze moga nabrac kompleksów i odpasc szybko w PUEFA ...
Odpowiedz cytując
sequel
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 07.08.2008, 11:50
Tu na forum często jest Football Manager, wiadomo temat transferowy..
a to co Wisła pokazała wczoraj to był Pro Evolution Soccer te akcje, to zgranie TAK TRZYMAĆ!
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.08.2008, 11:57
kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
Ale mimo wszystko Beitar był chyba troszeczkę bardziej zestresowany, nie nie wbił na zadnej brameczki, A spółka(już bez Emiliana) wbiła nam dwie Ale nieważne...LICZY SIĘ SUKCES!
No i jeden koles z Beitaru nawet nie byl w stanie zlapac pilki rzuconej przez kolege do wyrzutu z autu.

Maćko napisał(a):Wyświetl post
Ale na koniec rundy znowu płaczusiu powiesz, że Łobodziński nie miał żadnego udanego meczu w tej rundzie...
No narazie nie mial. Co najwyzej udane zagranie.
Odpowiedz cytując
Coolpick
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 07.08.2008, 11:57
fcbarcelona.com napisał(a):
Nine minutes from the end of the first half the defender Brozek scored Wisla’s third goal leaving the game almost tied up
Mam nadzieje, ze po meczu z nami beda lepiej rozrozniac Brozkow ;]
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 07.08.2008, 12:01
http://wisla.krakow.pl/art.php?news_id=4291
Trochę to śmieszne, najpierw zapraszają kolesia na inaugurację radia, a teraz muszą prostować po nim artykuły Nie zmienia to faktu, że w tym artykule może być coś prawdziwego bo kręcił się tam w towarzystwie i mógł coś usłyszeć.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów