|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Witam, z tego co wiem to są jeszcze w sprzedaży bilety na ten mecz ... Ale mam kolege, który mieszka 70 KM od Krakowa dokładnie w Sędziszowie i chciał by się wybrać na ten mecz ... tylko, że najwcześniej w Krakowie był by o godz. 18:00 i mam pytanko czy będą jeszcze wtedy bilety ?
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zadzwoń do wróżki
http://wislakrakow.com/forum/showthr...t=1565&page=80 będą nie będą jak nie wykupią to będą ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chodzi o to, żeby gość nie jechał na próżno te 70 KM ...
![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
no to wróżka jedynie pomoże i mu powie czy będzie jechał na darmo czy nie, może tereaz jest 1 km kolejka po bilety i nie bedzie ich już za1,5 godziny kto ma to wiedzieć czy będą?
takie pytanie jesteś z Krakowa? ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podejdz pod stadion i kup koledze bilet.
70km, phi. Sa tacy co jada do Szczecina na wyjazd bez biletu i ryzykuja ze nie wejda ![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ok, dzięki za pomoc.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
ja około 600 km z Chojnic jechałem ale nic nie ryzykowałem bo bilet miałem już załatwiony do tego kupiłem ten bilet za 45 zł więc jeszcze raz dziękuje tej osobie gdyby to czytała ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
ej niewiecie w jakiej cenie sa bilety na mecz Wisly z Barcelona? i jak je mozna dostac np nr do klubu mozecie podaj i cene biletów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
****a już byś chciał bilety? Dzień po awansie?
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
![]() jak mozna dostać? zapewne tak jak do tej pory, w kasach i w wiślackim świecie Reymonta 22 <żart sytuacyjny> ![]() Cytat:
|
||
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
zna ktos nr do klubu wisly ? jak tak to podajcie plis
|
|