|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Temacik założony na szybko
Kto jest Waszą faworytką Miss Polski 2008? Jak sądzicie kto wygra? Osobiście podobała mi się kandydatka z Płocka [chyba nr. 8]. No 27 też nie jest zła ![]() Ps. Mam nadzieję, że będą jacyś zainteresowani tym tematem ![]() EDIT: Takie konkursy rządzą się zawsze swoim prawem [czyt. dasz d*** wygrasz/przejdziesz] Rusłana będzie występować. Niezła z niej babeczka hehe. Żeby jej nie wzięli za uczestniczkę, bo jeszcze wygra.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 03.08.2008 o godz. 22:00.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No 27 niezła, ale dużo ładnych odpadło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
moja faworytka to ta z 17
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
noo 17 faaajna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
powiem ktora jest dobra jak mi powiecie gdzie je moge zobaczyc
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
na polsacie
w sumie wszystkie ladne, ale mi wpadly w oko 18 i 19. miss Polski to za duzo powiedziane, ile jest lasek ktore nie uczestnicza w tego typu konkursach (czy to nawet ze wsi ktora ma 200 mieszkancow) i przewyzszaja o 4 glowy te z konkursu..a jak patrze na ta miss 2007 to nie wiem kto to wybieral... szpara miedzy jedynkami ![]()
Ostatnio edytowane przez e : 03.08.2008 o godz. 22:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie wybór jest prosty 27 bądź 28.
17 mi się w ogóle nie podoba. A jak Wam się Rusłana podoba ? @Medyk - prawda! EDIT: Miss Foto - nr. 3 Miss Interentu - nr. 15 Miss You Tube - nr. 28 [jedna z dwóch moich faworytek] Miss Widzów Polsatu - nr. 7 4 vice Miss Polski - nr. 7 3 vice Miss Polski - nr. 5 2 vice Miss Polski - nr. 17 1 vice Miss Polski - nr. 19 MISS POLSKI 2008 - nr. 28 [ma się to oko ]
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 03.08.2008 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
slyszalem ze na tym smiesznym konkursiku jest córka ''posłanko Hojarska'' slyszalem tez ze morde ma jak by jej ktos z buta przywalił.. prawda to?
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
smieszne to wszystko jest. jak by wiedzial ze wygra bo wogole sie nie cieszy i nic. Po za tym nie jest jakas super
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
od polowy tych dziewczyn ładniejsze spotykam jak wychodze do sklepu po bułki.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Haha to chyba mamy podobne odczucia. Wiem ze kwestia urody danej dziewczyny to naprawde kwestia gustu ,kazdy ma inny itd ale naprawde te dziewczyny zupelnie przecietne,i podpisuje sie pod tym co Medyk napisal,ze tez spotykam ladniejsze jak wsiade w byle co ,na byle jakim przystanku... ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Ta która wygrała (wg. mnie ) od niej tam stało kilka lepszych.I dla mnie wygrała ta z 7, Miss widzów Polsatu ![]() Ogólnie miss to jest jedna wielka korupcja;/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
http://nasza-klasa.pl/profile/2545896 - a tutaj bez "pudru"
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|