|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Posłuchajcie powiedzmy sobie szczerze i tak nie mieliście żadnych szans na tą Ligę Mistrzów, więc chociaż zobaczycie w Krakowie słynną Barcelonę.
To lepsze niż sparing z Liverpoolem i jeszcze darmowy do tego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Tradycji stało się za dość. Aż się odechciewa wszystkiego.
A oglądanie gwiazdek Barcelony przejeżdżających się po Wisle jakoś mnie nie podnieca. Już to kilka razy przerabialiśmy i żadna przyjemność. Losowanie najgorsze z możliwych. Pewnie jeszcze bilety będą po pinćset złotych. Teraz trzeba myśleć o wyeliminowaniu Beitaru i pucharze UEFA. ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może na Śląskim mecz zrobią , co w końcu troche dziwnie będzie gościć Barcelone na stadionie w połowie sprawnym !!!, Jak myślicie , wtedy mogli by sensowniejsze ceny biletów zrobić
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja bym chciał najpierw przejść Beitar, reszta to mnie wali na razie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a czy przypadkiem mecz z FCB nie bedzie w Chorzowie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Oj, Ty sam/sama nie wierzysz w to co piszesz. Ewentualnie odstaw, to co palisz ![]() p.s. I znów kolejny rok czekania, kolejne marzenia, "kolejne przymiarki transferowe" i kolejne nadzieje na bardziej przychylny los w losowaniu...
Ostatnio edytowane przez Samoth : 01.08.2008 o godz. 11:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Skorża powinien sie poradzić Grzesia Patera jak strzelać bramki słynnej Barcelonie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Przejdziemy ich...jak przyjadą drużyną U-18...
Polska piłka jest tu gdzie jest, do tego jeszcze pech(dla niektórych szczęście, że Barca), ale niestety biednemu zawsze wiatr w oczy... ![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dlaczego?:(
Najpierw trzeba przejść Beitar, a dopiero potem się podniecać Barceloną... Pewnie najtansze bilety po 3 stówki. WSZYSCY NA BEITAR... Wiara Nasza Wiara Niezachwiana.... ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Pierwszy mecz na wyjeździe ale jesli przejdziemy Beitar to zrobią ztak jak z Barca lub Realem. Juz nie pameitam. Z któąś z tych druzyń tez 1 mecz miał być na wyjeździe ale przełożyli do nas ze względu na zyski z biletów. Wtedy mogli sprzedawac po 300-350. A jakby tam dostali 4:0 to 100 to byłby max. Teraz moga zrobić to samo.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
a nikt z was sie nie cieszy że będzie zajebisty wyjazd ? Tylko żeby nie strzelili jakiejś ceny. Poza tym, nie ma co myśleć o Barcie, bo może być tak że z nimi owszem będzie mecz, ale Beitaru. Po drugie, jesteśmy na uprzywilejowanej pozycji, drugi mecz u siebie. Barcelona ostatni sezon co grała ? Przegrywała z cieńkimi przeciwnikami. ZAWSZE może się im trafić gorszy dzień, a nasi chłopcy zepną się. Tylko najważniejszy jest ten Beitar... Z ustawieniem naszej obrony będzie kłopot, nie ma co myśleć o następnym meczu tylko mobilizujemy się na ten, pokażmy swoją wielkość!
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dokładnie. Może mecz zrobią na Śląskim. Więcej kasy zarobią, tym samym może ceny trochę pójdą w dół. W Polsce jest wielu kibiców Barcy, więc komplet na Śląskim nie mógłby dziwić. A 15 tyś to trochę za mało
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie stary nawet jak by dostali tam 4-0 to bilety bedą po 300 i ludzie przyjdą , dla samej Barcelony zobaczyć .... bo tym co zrobili na Realu nic mi już nie zdziwi , a bilety powinny być jak w 2001 roku po 80-110 zł wzglednie 110-150 reszta to przesada. Natomiast na ten mecz zjadą ludki z poza Polski wielcy fani Barcelony tylko po to by zobaczyć wielką drużynę a nie kibicować Wiśle i dlatego zrobią po 300 -350 bilety co jest skandalem dla mnie !!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Skąd ten zawód ? Od początku znaliśmy rywali... A może i lepiej, przynajmniej nie skompromitujemy sie z zespołem w naszym zasięgu ( czytaj, patrz Bate ).
Mnie martwi tylko jedno... cena biletów... ehh ;( Przyjdą pikniki dla tejże " słynnej " Barcy. Młyn ucierpi. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Bati_NS_TSW No ja naprzykład twierdze że wyjazd nie za ciekawy rywal pod wzgledem kibicowskim mógł być dużo lepszy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Najpierw przejdźmy Beitar i dopiero wtedy będziemy się zastanawiać po ile będą bilety na Barcelone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Sloneczko16 napisał(a):
Nadzieji niestety nie ma żadnych. Wierzyłem za pierwszym razem z Barcą czy nawet z Realem (ja kto brzmi wogóle!), ale teraz z bagażem doświadczeń można od razu dać sobie spokój. Szans nie mamy żadnych. Przejść Beitar, odbębnić Barcelone, zrobić fajny klimat na trybunach, a potem walka o puchar UEFA. Miejmy nadzieję że nie z Milanem itp. :/ ![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
||
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Miałem podobną...
Niedość, że przeciwnik piłkarsko poza zasięgiem to jeszcze daleki i co za tym idzie drogi wyjazd. Przejść Beitar to w P. UEFA może będą lepsze wyjazdy niż w tych kwalifikacjach do LM... ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może to i lepiej? Realnie oceniając to z każdym zespołem z tej 3 rundy byśmy odpadli, a z Barcą przynajmniej porażka nie będzie tak bardzo bolała jak ta z 'rywalem w naszym zasięgu'. Jak przejdziemy Beitar to już możemy się oswajać z myślą o rywalizacji w PU, może dzięki temu unikniemy takich blamaży jak ten z Vitorią?
Tylko szkoda że Liga Mistrzów to tak naprawdę Liga Bogatych i Uznanych. Bo to właśnie te zespoły mają wszelkie udogodnienia w postaci rozstawień. Wszystko zrobione tak żeby takie Barcy przechodziły, mimo że z mistrzem mają niewiele wspólnego... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a co nas to obchodzi, że w Polsce jest dużo kibiców Barcy? może dajmy im wszystkie bilety bo chcą zobaczyć swój "ukochany" klub? ja też lubię Barce, ale jak gra z Wisła to znaczą dla mnie tyle co starozakonni nie wyobrażam sobie, że mecz może się odbyć poza Krakowem ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
chłopie tu sie nawet zjada fani Barcelony z Polski ,****a ,a ja będę musiał mecz w TV oglądać bo każda cena powyżej 100 zł to za dużo dla mnie
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
myslisz ze zagramy tak dobrze?
![]() W poprzednich potyczkach z Barca i Realem mielismy zgrane i solidne zespoły. A teraz to co my mamy? 0 skrzydeł,bramkarz ktory na widok Henrego padnie na kolana ze strachu,ciekawym widokiem bedzie tylko widziec jak Maurycy bedzie robił swoje kółeczka miedzy pomocnikami Barcelony a oni beda mieli w głowie wielkie WTF ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
ja nie byłem jeszcze na Camp Nou, wiem że tam nie ma kibiców takich jak u nas. Ale można klasę pokazać. Zarząd powinien oddać dystrybucję biletów na D w ręce SKWK, nie wiem jak to zrobić żeby się nie zrobiło piknikowo. A poza tym akcja koników jak z derbami pewna...
![]() Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
No ,Bóg jak zwykle, niestety nas pokarał. Ale najpierw trzeba wygrać z Jerozolimą he he. Jeśli się uda to bardzo proszę upominam i uczulam nasz zarząd żeby nie utrwalali hasła"piłka nożna dla pikników i koników". Bo będzie jak z Realem tj. bilety po 300 na R22 wycieczki "Małyszomanów" w barwach narodowych, kretyńskich kapeluszach z trąbkami, zero dopingu i turyści na C obrażeni że ktoś zajmuje ich miejsce i nie można sobie usiąść. "C" już nie ma ale dobrze wiecie o co mi chodzi. Najpierw bitwa z Izraelitami. Wszyscy na R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Wybacz, ale ja nie znałem rywala Wisły przed losowaniem, i nie jestem zawiedziony, chyba, że piszesz o sobie...a kompromitujesz się swoją mentalnością...bo piłka nożna to sport, w którym każdy może wygrac z każdym...
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Jeszcze nie przeszliśmy Beitaru. To Cię nie martwi, tylko cena biletów ?! Nieźle... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Guardiola to pocżatkujący trener może jeszcze dostatecznie nie poznał zespołu i tu bym upatrywał szanse Wisełki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety drużyny nie mamy obecnie takiej nawet jak w 2001 roku , kto był wtedy na meczu wie jak wspaniale chwile przeżyliśmy do przerwy..... ehhhh nigdy nie zapomne tych 3 bramek wpakowanych Barcelonie przez Patera x2 chyba? i Franka , świetny mecz Kosy na skrzydle..... Mieli wtedy najlepszego piłkarza świata Rivaldo , gdyby nie on Wisła mogła to wygrać 3-2 lub 3-1 ale Rivaldo był nie do zatrzymania !!!
![]()
Borinho
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Rozjebałeś z Mauro Tak poważnie, dobrze będzie przejść żydków i dalej się nie martwić. Co bedzie to bedzie Byle tylko ceny biletów były 'normalne' tzn do 150 zł... a znając zarząd będą OD 250... ;] ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zgadzam się z co poniektorymi.... moim zdaniem trafilismy na najslabszego rywala z tych najmocniejszych
Barcelona to juz nie t aco kiedyś z Ronaldinho... 2mecz u siebie i mzoe damy radę..... najwazniejsze sroda beitar i miec uefa zapewnione |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|