The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spidey
Banita

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.08.2008, 11:26
Posłuchajcie powiedzmy sobie szczerze i tak nie mieliście żadnych szans na tą Ligę Mistrzów, więc chociaż zobaczycie w Krakowie słynną Barcelonę.
To lepsze niż sparing z Liverpoolem i jeszcze darmowy do tego...
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Tradycji stało się za dość. Aż się odechciewa wszystkiego.

A oglądanie gwiazdek Barcelony przejeżdżających się po Wisle jakoś mnie nie podnieca. Już to kilka razy przerabialiśmy i żadna przyjemność. Losowanie najgorsze z możliwych. Pewnie jeszcze bilety będą po pinćset złotych.

Teraz trzeba myśleć o wyeliminowaniu Beitaru i pucharze UEFA.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Może na Śląskim mecz zrobią , co w końcu troche dziwnie będzie gościć Barcelone na stadionie w połowie sprawnym !!!, Jak myślicie , wtedy mogli by sensowniejsze ceny biletów zrobić
Borinho
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.08.2008, 11:27
Ja bym chciał najpierw przejść Beitar, reszta to mnie wali na razie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.08.2008, 11:28
a czy przypadkiem mecz z FCB nie bedzie w Chorzowie
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.08.2008, 11:29
Sloneczko16 napisał(a):Wyświetl post
Ludzie! Nie wyklinajcie tak! Co z tego, że barcelona?! Ludzie jak my chcemy grać w lidze mistrzów to i z takimi rywalami musimy sobie jakoś radzić! Pokonajmy tą całą barcelonkę i gramy dalej! Co oni są jakieś roboty, że się nie da z nimi wygrać?!
AVE WISŁA!

Oj, Ty sam/sama nie wierzysz w to co piszesz.
Ewentualnie odstaw, to co palisz
p.s.
I znów kolejny rok czekania, kolejne marzenia, "kolejne przymiarki transferowe" i kolejne nadzieje na bardziej przychylny los w losowaniu...
Ostatnio edytowane przez Samoth : 01.08.2008 o godz. 11:32.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.08.2008, 11:30
Skorża powinien sie poradzić Grzesia Patera jak strzelać bramki słynnej Barcelonie.
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 01.08.2008, 11:31
Przejdziemy ich...jak przyjadą drużyną U-18...

Polska piłka jest tu gdzie jest, do tego jeszcze pech(dla niektórych szczęście, że Barca), ale niestety biednemu zawsze wiatr w oczy...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.08.2008, 11:31
Dlaczego?:(
Najpierw trzeba przejść Beitar, a dopiero potem się podniecać Barceloną... Pewnie najtansze bilety po 3 stówki.

WSZYSCY NA BEITAR...

Wiara Nasza Wiara Niezachwiana....
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.08.2008, 11:32
Pierwszy mecz na wyjeździe ale jesli przejdziemy Beitar to zrobią ztak jak z Barca lub Realem. Juz nie pameitam. Z któąś z tych druzyń tez 1 mecz miał być na wyjeździe ale przełożyli do nas ze względu na zyski z biletów. Wtedy mogli sprzedawac po 300-350. A jakby tam dostali 4:0 to 100 to byłby max. Teraz moga zrobić to samo.
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.08.2008, 11:33
a nikt z was sie nie cieszy że będzie zajebisty wyjazd ? Tylko żeby nie strzelili jakiejś ceny. Poza tym, nie ma co myśleć o Barcie, bo może być tak że z nimi owszem będzie mecz, ale Beitaru. Po drugie, jesteśmy na uprzywilejowanej pozycji, drugi mecz u siebie. Barcelona ostatni sezon co grała ? Przegrywała z cieńkimi przeciwnikami. ZAWSZE może się im trafić gorszy dzień, a nasi chłopcy zepną się. Tylko najważniejszy jest ten Beitar... Z ustawieniem naszej obrony będzie kłopot, nie ma co myśleć o następnym meczu tylko mobilizujemy się na ten, pokażmy swoją wielkość!
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.08.2008, 11:33
Dokładnie. Może mecz zrobią na Śląskim. Więcej kasy zarobią, tym samym może ceny trochę pójdą w dół. W Polsce jest wielu kibiców Barcy, więc komplet na Śląskim nie mógłby dziwić. A 15 tyś to trochę za mało
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Stary 01.08.2008, 11:35
Spokojnie stary nawet jak by dostali tam 4-0 to bilety bedą po 300 i ludzie przyjdą , dla samej Barcelony zobaczyć .... bo tym co zrobili na Realu nic mi już nie zdziwi , a bilety powinny być jak w 2001 roku po 80-110 zł wzglednie 110-150 reszta to przesada. Natomiast na ten mecz zjadą ludki z poza Polski wielcy fani Barcelony tylko po to by zobaczyć wielką drużynę a nie kibicować Wiśle i dlatego zrobią po 300 -350 bilety co jest skandalem dla mnie !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 01.08.2008, 11:35
Skąd ten zawód ? Od początku znaliśmy rywali... A może i lepiej, przynajmniej nie skompromitujemy sie z zespołem w naszym zasięgu ( czytaj, patrz Bate ).

Mnie martwi tylko jedno... cena biletów... ehh ;(

Przyjdą pikniki dla tejże " słynnej " Barcy. Młyn ucierpi.
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 01.08.2008, 11:36
Bati_NS_TSW No ja naprzykład twierdze że wyjazd nie za ciekawy rywal pod wzgledem kibicowskim mógł być dużo lepszy
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 01.08.2008, 11:37
Najpierw przejdźmy Beitar i dopiero wtedy będziemy się zastanawiać po ile będą bilety na Barcelone.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

spidey napisał(a):Wyświetl post
Posłuchajcie powiedzmy sobie szczerze i tak nie mieliście żadnych szans na tą Ligę Mistrzów, więc chociaż zobaczycie w Krakowie słynną Barcelonę.
To lepsze niż sparing z Liverpoolem i jeszcze darmowy do tego...
Prawie połowa drużyn z rozstawionych była spokojnie do weliminowania. Niestety Wisła to nie fuksiarska Sparta Praga czy Zagłębie Lubin i po raz 3 na 5 losowań trafiam na światową potęgę w eliminacjach. Nie ma sie co dziwić, że mamy takie rpoblemy z awansem.

Sloneczko16 napisał(a):
Ludzie! Nie wyklinajcie tak! Co z tego, że barcelona?! Ludzie jak my chcemy grać w lidze mistrzów to i z takimi rywalami musimy sobie jakoś radzić! Pokonajmy tą całą barcelonkę i gramy dalej! Co oni są jakieś roboty, że się nie da z nimi wygrać?!
AVE WISŁA!
Gratuluje dobrego samopoczucia. Często przypominane tu drużyny takie jak Sparta Praga, Rosenborg itp. nie musiały ogrywac Realów czy Barcelon żeby grać w LM.

Nadzieji niestety nie ma żadnych. Wierzyłem za pierwszym razem z Barcą czy nawet z Realem (ja kto brzmi wogóle!), ale teraz z bagażem doświadczeń można od razu dać sobie spokój. Szans nie mamy żadnych. Przejść Beitar, odbębnić Barcelone, zrobić fajny klimat na trybunach, a potem walka o puchar UEFA. Miejmy nadzieję że nie z Milanem itp. :/
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Above
Voyage! Voyage!

Od: 02.2004

Blacha92 napisał(a):Wyświetl post
widzieliście mine bednarza ?
Miałem podobną...
Niedość, że przeciwnik piłkarsko poza zasięgiem to jeszcze daleki i co za tym idzie drogi wyjazd.
Przejść Beitar to w P. UEFA może będą lepsze wyjazdy niż w tych kwalifikacjach do LM...
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.08.2008, 11:38
Może to i lepiej? Realnie oceniając to z każdym zespołem z tej 3 rundy byśmy odpadli, a z Barcą przynajmniej porażka nie będzie tak bardzo bolała jak ta z 'rywalem w naszym zasięgu'. Jak przejdziemy Beitar to już możemy się oswajać z myślą o rywalizacji w PU, może dzięki temu unikniemy takich blamaży jak ten z Vitorią?

Tylko szkoda że Liga Mistrzów to tak naprawdę Liga Bogatych i Uznanych. Bo to właśnie te zespoły mają wszelkie udogodnienia w postaci rozstawień. Wszystko zrobione tak żeby takie Barcy przechodziły, mimo że z mistrzem mają niewiele wspólnego...
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie. Może mecz zrobią na Śląskim. Więcej kasy zarobią, tym samym może ceny trochę pójdą w dół. W Polsce jest wielu kibiców Barcy, więc komplet na Śląskim nie mógłby dziwić. A 15 tyś to trochę za mało

a co nas to obchodzi, że w Polsce jest dużo kibiców Barcy? może dajmy im wszystkie bilety bo chcą zobaczyć swój "ukochany" klub? ja też lubię Barce, ale jak gra z Wisła to znaczą dla mnie tyle co starozakonni

nie wyobrażam sobie, że mecz może się odbyć poza Krakowem
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

chłopie tu sie nawet zjada fani Barcelony z Polski ,****a ,a ja będę musiał mecz w TV oglądać bo każda cena powyżej 100 zł to za dużo dla mnie
Odpowiedz cytując
LAB
Senior Member

Od: 03.2004

Mako napisał(a):Wyświetl post
. A jakby tam dostali 4:0 ....
myslisz ze zagramy tak dobrze?
W poprzednich potyczkach z Barca i Realem mielismy zgrane i solidne zespoły. A teraz to co my mamy?
0 skrzydeł,bramkarz ktory na widok Henrego padnie na kolana ze strachu,ciekawym widokiem bedzie tylko widziec jak Maurycy bedzie robił swoje kółeczka miedzy pomocnikami Barcelony a oni beda mieli w głowie wielkie WTF
Odpowiedz cytując
Bati_NS_TSW
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.08.2008, 11:39
ja nie byłem jeszcze na Camp Nou, wiem że tam nie ma kibiców takich jak u nas. Ale można klasę pokazać. Zarząd powinien oddać dystrybucję biletów na D w ręce SKWK, nie wiem jak to zrobić żeby się nie zrobiło piknikowo. A poza tym akcja koników jak z derbami pewna...
Urodzony sam przeciw wielu, wytrwale dążę do celu.
!!TYLKO WISŁA!!
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

No ,Bóg jak zwykle, niestety nas pokarał. Ale najpierw trzeba wygrać z Jerozolimą he he. Jeśli się uda to bardzo proszę upominam i uczulam nasz zarząd żeby nie utrwalali hasła"piłka nożna dla pikników i koników". Bo będzie jak z Realem tj. bilety po 300 na R22 wycieczki "Małyszomanów" w barwach narodowych, kretyńskich kapeluszach z trąbkami, zero dopingu i turyści na C obrażeni że ktoś zajmuje ich miejsce i nie można sobie usiąść. "C" już nie ma ale dobrze wiecie o co mi chodzi. Najpierw bitwa z Izraelitami. Wszyscy na R22!
Odpowiedz cytując
Zieniu17
Senior Member

Od: 12.2007

Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Skąd ten zawód ? Od początku znaliśmy rywali... A może i lepiej, przynajmniej nie skompromitujemy sie z zespołem w naszym zasięgu ( czytaj, patrz Bate ).

Wybacz, ale ja nie znałem rywala Wisły przed losowaniem, i nie jestem zawiedziony, chyba, że piszesz o sobie...a kompromitujesz się swoją mentalnością...bo piłka nożna to sport, w którym każdy może wygrac z każdym...
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!

Fundacja #1 - Wiezi Muzyki
Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze
Firma krk - Zamiast szukac podzialow
Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak
Peja - (Z)robie szmal
Odpowiedz cytując
Samoth
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.08.2008, 11:40
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze nie przeszliśmy Beitaru. To Cię nie martwi, tylko cena biletów ?!
Nieźle...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.08.2008, 11:41
Guardiola to pocżatkujący trener może jeszcze dostatecznie nie poznał zespołu i tu bym upatrywał szanse Wisełki
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Stary 01.08.2008, 11:41
Niestety drużyny nie mamy obecnie takiej nawet jak w 2001 roku , kto był wtedy na meczu wie jak wspaniale chwile przeżyliśmy do przerwy..... ehhhh nigdy nie zapomne tych 3 bramek wpakowanych Barcelonie przez Patera x2 chyba? i Franka , świetny mecz Kosy na skrzydle..... Mieli wtedy najlepszego piłkarza świata Rivaldo , gdyby nie on Wisła mogła to wygrać 3-2 lub 3-1 ale Rivaldo był nie do zatrzymania !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
Aro1234
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.08.2008, 11:42
LAB napisał(a):Wyświetl post
myslisz ze zagramy tak dobrze?
W poprzednich potyczkach z Barca i Realem mielismy zgrane i solidne zespoły. A teraz to co my mamy?
0 skrzydeł,bramkarz ktory na widok Henrego padnie na kolana ze strachu,ciekawym widokiem bedzie tylko widziec jak Maurycy bedzie robił swoje kółeczka miedzy pomocnikami Barcelony a oni beda mieli w głowie wielkie WTF
Hahah Rozjebałeś z Mauro

Tak poważnie, dobrze będzie przejść żydków i dalej się nie martwić. Co bedzie to bedzie Byle tylko ceny biletów były 'normalne' tzn do 150 zł... a znając zarząd będą OD 250... ;]
Odpowiedz cytując
depeche87
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.08.2008, 11:43
zgadzam się z co poniektorymi.... moim zdaniem trafilismy na najslabszego rywala z tych najmocniejszych
Barcelona to juz nie t aco kiedyś z Ronaldinho... 2mecz u siebie i mzoe damy radę..... najwazniejsze sroda beitar i miec uefa zapewnione
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów