|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
@Szymek_TSW - w RK będzie na 100%, ale w porze transmisji to ja również na 100% będę jakieś 300km od najbliższego jego nadajnika ![]() |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kto będzie komentował jutrzejsze zawody w TVP2?
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
raczej Szpaq, na Igrzyska jeszcze nie pojechał, a LM to on zawsze komentował.
z innej beczki - nie wiecie może czy będzie dodatek do Przeglądu Sportowego, w kształcie Skarbu Kibica na całe igrzyska? taki jak był cztery lata temu na Ateny? fajnie wszystko było opisane, cały program zawodów co do minuty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jest gdzieś w Krakowie wypożyczalnia gier na PS3? I jak to się rozkłada cenowo?
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Pewnie szpak ale możliwe ze Iwański
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
"Już to gdzies było" Mozecie mi wytłumaczyc o co chodziło w naszej riposcie podczas derbów
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy na koszulkach podczas meczu z Beitarem będzie reklama Salwatora, bo przepisy UEFA mają inne przepisy w tej sprawie, niż PZPN, ale nie wiem dokładnie jakie?
![]()
Nowodworek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
O której dokładnie rozpoczyna się mecz? Bo z jednych źródeł dowiaduje się że o 20 a z drugich że o 20:35
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
mecz o 20:00 (za UEFA.com)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w jakimś pubie transmitują Wisła-Beitar?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Sprawdź w Beverly Hills.. tam były kiedyś na playstation, a jak nie to w Hucie jest gdzieś sklep, gdzie wymieniają tytuły za 50zł.
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gdzie był kręcony teledysk do piosenki Fell "Pokonaj siebie"? Jakis taki zamek czy dwór ... To gdzies w Polsce? Jakby ktoś gdzieś znalazła info lub słyszał.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
www.youtube.com/watch?v=cJiYJVMKWqM&feature=user styka ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co oznacza łacińska sentencja "Etre et Labore", zawarta w klubowym herbie Blackburn Rovers?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Raczej "Arte et Labore" to znaczy Sztuka i praca czy jakoś tak albo sztuką i pracą
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Sztuka i praca
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do Allegrowiczów: miał Ktoś kiedyś konto zawieszone? Jak długo moze trwac "odwieszenie"?
![]() |
|
|
|
Żydzi Jedzą Dzieci
Od: 05.2006
Offline |
|
|
potrzebuje opis meczu poslak anglia RWD:] na predce :]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś jak ściągnąć sim locka z Nokii 6630 ? I ile ewentualnie takie coś kosztuje?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy istnieje możliwość zerwania umowy z Cyfrą Plus ,w przypadku zawieszenia jesiennych rozgrywek Ekstraklasy
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Zależy to raczej od tego na jakich zasadach została zawarta umowa.. Ale pewnie nie wykluczone ze nie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Od ponad 24 godzin mam problem z wysyłaniem sms-ów w sieci 36i6. Gdy chcę wysłać wiadomość(obojętnie do jakiej sieci), wyskakuje mi komunikat "nie udało się wysłać wiadomości. Jest to dziwne ponieważ mam zasięg i pieniądze na koncie(połączenia mogę wykonywać i odbierać normalnie). Dodam, że ten sam problem ma osoba z innej miejscowości także posiadająca starter 36i6. Zetknął się ktoś z podobnym problemem? Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Witam Panowie !
Dowiedziałem się że czeka mnie jutro dróżka na Szczecin. Jednak niewiem kompletnie jaka dróżka najlepsza itp. Coś polecacie? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Skrzynka wyczyszczona. Piszę nie tylko do tej osoby, ale także do innych osób, które mają telefony w innych sieciach. Druga osoba, która ma tel także w 36i6 ma ten sam problem.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kurde, nawet sie pokusilem o formata, niestety nic to nie dalo, co do ustawien w biosie nie mam czegos takiego jak klawiatura / mysz, nie wiem dlaczego nie moglismy z kumplem znalezc. z racji ze jest to laptop, touchpad dziala poprwnie caly czas, ale jak wepne w mysz do usb, to dopoki windows nie znajdzie sobie sterownikow, mysz na kablu dziala. jak sie pojawi dymek znaleziono nowy sprzet interfejsu HID, to lipa. pad dziala, mysz juz nie. jak sie za to zabrac bo mnie juz trafia szlag!! btw dzieki za pomoc. ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|