The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arjen81
Junior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.07.2008, 20:42
Iwanskiego juz sluchac nie moge.. niesprawiedliwy wynik. Dlaczego niesprawiedliwy? Bo Wiselka przegrywa? Bez przesady. Fakt, mielismy sporo okazji, ale od stanu 2-1 Beitar mogl nam strzelic przynajmniej dwie bramki, wiec niech sie skonczy pieprzenie o niesprawiedliwym wyniku.
Odpowiedz cytując
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 30.07.2008, 20:42
Żeby się Głowackiemu nic nie stało :/ bo będzie nie zbyt miło
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 30.07.2008, 20:43
Wtorek....cud lub nastrzelenie...przebudzenie nie wchodzi w gre... Mowilem ze Baszczu ma zadatki na wprawienie w zle nastroje....
Siedzi wszystko.....Pawelek robi co moze ale nadal slaby.
Do roboty...czemu ambicja tak slabo wspolgra z umiejetnosciami?
Milcze do konca meczu.

Sedzia ch...Zienczuk nie zagra w rewanzu= oslabienie mocne...za mocne. Nie wiem jak tak mozna....nie wychodzil na czysta sytuacje,wiedzial komu daje kartki sedzia...to okropne. Czemu? Taktyczny faul daaaleko...ustawienie zwyczajne....nie oszukujny sie, ten atak byl z d****

Dla znawcow : Patrzcie na ustawienie...dopiero cokolwiek piszcie.

W 10 liczyc na cud...za malo czasu, za malo checi...za slaba spychika bo przeciez cisneli....koniec ....obym sie mylil
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.07.2008 o godz. 20:49.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
arjen81
Junior Member

Stary 30.07.2008, 20:47
Kartka zdecydowanie zasluzona, nie pozwolil wyjsc z kontra rywalowi- faul taktyczny i zoltko. Nie wiem dlaczego w tej sytuacji czepiacie sie sedziego?
Odpowiedz cytując
Jarza
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 30.07.2008, 20:49
Po prostu żal, bo byli do ogrania....
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.07.2008, 20:49
mam nadzieje ze niektorym ostudzily sie glowki..

cieszyc sie trzeba ze tylko 2-1.

strasznie to wygladalo.

Nigdy wiecej takich meczy bo mi serce nie wytrzyma..
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

Stary 30.07.2008, 20:50
Nie no, w Krakowie musimy ich rozjechać, przecież ten Beitar jest cieniutki :/ Problem w tym, że my też wielkiej formy nie prezentujemy...
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
marektomek
Junior Member

Od: 08.2007

Stary 30.07.2008, 20:50
No to Wilczek wykrakał... "porażke mamy wkalkulowaną" Teraz niech przewalą rewanż i poleci najmniej winny czyli Skorża... Brak słów
Odpowiedz cytując
Devonisch
Senior Member

Stary 30.07.2008, 20:51
kicha co tu gadać..... nasza ławka rezerwowych to tragedia........ no i ostatnie 20 minut to oddychanie rękawami............ szkoda tych niwykorzystanych sytuacji.........

Acapelo... gdzie Ty tam karnego widziałeś?
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Sędzia
Senior Member

Cantoro w tym sezonie wyleci ze składu zanim się rozpocznie liga. To co on w tym meczu nawyprawiał w innej sytuacji kadrowej to by dało nie ławkę tylko od razu trybuny.
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
Odpowiedz cytując
kisiel92
Senior Member

Od: 07.2007

Czy w Krakowie wystarczy wygrać 1-0 żeby awansować dalej?
Odpowiedz cytując
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.07.2008, 20:52
Ewidentnie widać że ławki to my nie mamy, paradoksalnie największym wzmocnieniem może być brak Zieńczuka który grał najsłabiej.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
Odpowiedz cytując
szarkoz
Member

Od: 09.2004

kisiel92 napisał(a):Wyświetl post
Tak.

10 znaków
If you have a closed mind do the same with your mouth.
Odpowiedz cytując
arjen81
Junior Member

Acapelo jak tam byl karny to Ty nie jestes normalny )) jokee
Nigdy w zyciu Sobol nie byl faulowany, szczescie ze kartki nie dostal za ten pad w polu karnym )
W rew musimy ich ograc.. 1-0
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Kreseq

Cud mógł być w ostatnich minutach - ale gdy nie ma się ławki to Dawidowski, Niedzielan bez formy czy Łobodziński po kontuzji nie byli w stanie odmienic losów meczu. No wiadomo - oszczędzamy na transferach!

Mimo to moglismy a nawet powinnismy ten mecz zremisować - szkoda pisać!

PS
Cantoro tragedia!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Jak dla mnie karny był. Wbiegł mu w drogę i tyle. A tak wogóle to takiego farta jakiego miał Beitar to już wogóle nie widziałem od lat. Wisła się sfrajerzyła. Teraz będzie ciężko.

A Zieńczuk jest w takiej formie że dobrze że nie zagra.
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 30.07.2008, 20:53
Ja mecze w europejskich pucharach odpuszczam za dużo poniżenia i nerwów .
Mamy potencjał lepszy od tych kopaczy z Beitaru , to piłkarze (chociaż nie wszyscy bo Cantro do końca sobie dyndał) zaczynają grać dopiero po stracie bramki na 1-1 , czyli od 60 min .
Niby wynik jeszcze ujdzie , ale biorąc pod uwagę poziom rywala , to wstyd .
Odpowiedz cytując
Nehiar
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 30.07.2008, 20:53
Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Ludzie sędzia nam znowu wydrukował i to w takim meczu gdzie by było 2:0 i pogrom Beitaru. Ewidentny karny i tyle
Że niby ten na Sobolu ? Ty sobie jaja robisz ?!
Co do meczu to nasi zagrali przeciętnie - do tego razi brak skuteczności ... Podobała mi się akcja Łobo - Dawidowski - Wtorek, szkoda że z wykończeniem gorzej. Żenada i tyle, teraz musimy się modlić by w Krakowie forma wróciła, bo jak nie to cieniutko to widzę. Czyżby koniec Wisły w pucharach w tym roku ?

EDIT: Zieńczuk przez tę czerwień nie może grać w rewanżu ?
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 30.07.2008, 20:54
Przynajmniej jedno dzisiaj wyszło. Cantoro w Superpuchare nie zrobil bledu z przemeczenia. On jest piłkarskim kaleką.
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

kisiel92 napisał(a):Wyświetl post
tak 1-0 nam pasuje albo kazda wygrana dwoma bramkami.

Odnośnie meczu, to wedlug mnie Cantoro osłabiał nas. Zero przeglądu pola i ryzyka ..
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Dla mnie rzecza niepojetna jest to w jaki sposob my teo meczu nie wygralismy...

Nienawidze czegos takiego jak mecz ktory mamy wygrany,przegrywamy...

A co do Beitaru to jest bardzo ale to bardzo przecietny zespol...

Kur...tyle sytuacji na bramki i wielkie gow...
Odpowiedz cytując
djjamajczyk
Senior Member

Od: 03.2008

no i koniec. Beitar okazał się zespołęm bardzo przeciętnym , acz Wisła niestety nie pokazała sie z wiele lepszej strony.
Kadrynalne błedy Pawełka i potem fartowne obrony , dobra gra defensywy (trzeba mieć nadzieje że Głowacki bedzie zdolny do gry) , pomoc bardzo przeciiętnie co uwieńczyła czaerowna kartka dla Zieńczuka i bardzo odbra gra Brożka uwieńczona golem.
Rezerwowi mnie nie przekonują , choć z Niedzielana moze bedą jeszcze ludzie.
Wynik (sam 2:1) dośc kompromitujący(porównując zapowiedzi a rzeczywiostą gre Beitaru) , choć wg. bukmacherów nie my byliśmy faworytem , gra przeciętna .
Szansa nadal isteniej , choć ja obsstawiam remis w Krakowie , obym sie mylił.
Odpowiedz cytując
Mało Słodyczy
Member

Od: 12.2007

Jirsak powinien grać cały mecz. Robił grę. Cantoro beznadziejnie.
Beitar słabiutki, tu ich pykniemy i nie ma problemu.

Niech się żydki pocieszą póki mają czym.
Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 30.07.2008, 20:55
Z nieba do piekła. Szkoda że chociaż remisu nie mamy. Ale za to zapowiada się niesamowity rewanż, bo nie wieżę że nie wygramy z Izraelitami w Krakowie.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
tomazo
Junior Member

Od: 01.2004

Na własne życzenie i tyle, ile mogliśmy bramek strzelić na 2:0 dla mnie my przegraliśmy a nie oni wygrali..
Odbij w lewo dziki kolarzu
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Mareq napisał(a):Wyświetl post
Wyobraź sobie że reprezentacja Izraela gra w eliminacjach do MŚ z arabskimi reprezentacjami a kluby izraelskie w ichniejszej lidze mistrzów z klubami z takich krajów jak Syria czy Jordania . Pewnie oglądalność tych rozgrywek by zdecydowanie wzrosła .
To nie jest moje moje/nasze zmartwienie. Liban jakoś bliżej Europy i wiecej chrzescijan, a jakoś go w UEFA nie ma.

kreseq napisał(a):Wyświetl post

Sedzia ch...Zienczuk nie zagra w rewanzu= oslabienie mocne...za mocne. Nie wiem jak tak mozna....nie wychodzil na czysta sytuacje,wiedzial komu daje kartki sedzia...to okropne.
Nie wiem czy aby ironią nie pociągłeś, ale jesli to osłabienie to ja jestem demokrata.pl.

A Mareczek swoją droga nieźle się ustawił, nie musi grac w kojelnym meczu (o ile takie sa zasady (2 żólte) - bo w tej chwili nie pamietam :/).. walczenośc w faulach.. noż ku... i gdzie ten orzeł z jesieni?

Kogos na boisku brakło, ale podobno zadął za dużo kasy... no to mamy co mamy. Z cieniasami 1:2.

ps.
Czy Wisła nie może miec dobrego bramkarza...? :/
To jakies fatum czy co..?

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
Robinho
Senior Member

Od: 08.2005

Brak słów....

Zachowanie Sobola pokazuje jaka jest różnica pomiędzy polskim kopaczem, a holenderskim piłkarzem, gdzie oni się tego uczą?!?

Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Jak można będąc 2 metry od bramki, sam na sam, będąc nienaciskanym przez obrońców drużyny przeciwnej, wywracać się w polu karnym..Czyż nei lepiej było po prostu tę piłkę kopnąć i liczyć, że wpadnie? przecież daje to większe prawdopodobieństwo na gola niż takie beznadziejnie debilne wymuszanie rzutu karnego!. Co ten palant myślał? pewnie coś w stylu "ehh mam 2 lewe krzywe koślawe nogi, jak kopne to pewnie piłka poleci 3 metry nad bramką i będą się ze mnie śmiali w TV, a to może się wywrócę?"
Podobne sytuacje miał Boguski, który wolał podać będąc metr od bramkaża niż kopnąć w stronę bramki..Pewnie również się bał odpowiedzialności heh....

Ciekawym przypadkiem jest natomaist Pawełek, który puszcza szamty a broni setki...Wynika z tego, że na polską ligę jest to piłkarz średni - bo u nas kopacze strzelają same szmaty....

Niestety panowe ja mając 27 lat nie liczę, że za mojego życia polska drużyna awansuje do LM...
Po pierwsze polscy piłkarze są denni, a z zagranicy nikt wartościowy nie przyjdzie!
powód? kto by chciał grać w zadupiastej lidze, pełnej afer na całą europę (vide PZPN)...
Klub jerozolimski ma beznadziejnych grajków, o których nikt nie słyszał - ale i tak są 2 razy droźsi od naszych...Więc gdzie my jesteśmy? huh?

To tyle..Wisła gra piłkę, która na Polskę styknie, ale mołdawski FC Koczkodan może już nie starczyć...(ehh chyba już nawet nie ma Mołdawi - ale co tam heh)
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.07.2008 o godz. 21:08.
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Jeszcze jakiś dobry psycholog by się przydał , bo trząść portkami (a kilka naście dziesiąt zagrać wyglądało na ewidentnie ,,znerwicowanych) przed mistrzem Izraela , to wstyd .
Odpowiedz cytując
Krolik
Senior Member

Acapelo napisał(a):Wyświetl post
Ludzie sędzia nam znowu wydrukował i to w takim meczu gdzie by było 2:0 i pogrom Beitaru. Ewidentny karny i tyle
Ewidetnie to TAM NIE BYŁO Karnego !!!
Ostódz emocje ! Sobol niech sie cieszy ze kartki nie dostal.
Jak długo na Wawelu .............

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów