|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Iwanskiego juz sluchac nie moge.. niesprawiedliwy wynik. Dlaczego niesprawiedliwy? Bo Wiselka przegrywa? Bez przesady. Fakt, mielismy sporo okazji, ale od stanu 2-1 Beitar mogl nam strzelic przynajmniej dwie bramki, wiec niech sie skonczy pieprzenie o niesprawiedliwym wyniku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Żeby się Głowackiemu nic nie stało :/ bo będzie nie zbyt miło
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wtorek....cud lub nastrzelenie...przebudzenie nie wchodzi w gre... Mowilem ze Baszczu ma zadatki na wprawienie w zle nastroje....
Siedzi wszystko.....Pawelek robi co moze ale nadal slaby. Do roboty...czemu ambicja tak slabo wspolgra z umiejetnosciami? Milcze do konca meczu. Sedzia ch...Zienczuk nie zagra w rewanzu= oslabienie mocne...za mocne. Nie wiem jak tak mozna....nie wychodzil na czysta sytuacje,wiedzial komu daje kartki sedzia...to okropne. Czemu? Taktyczny faul daaaleko...ustawienie zwyczajne....nie oszukujny sie, ten atak byl z d**** Dla znawcow : Patrzcie na ustawienie...dopiero cokolwiek piszcie. W 10 liczyc na cud...za malo czasu, za malo checi...za slaba spychika bo przeciez cisneli....koniec ....obym sie mylil
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.07.2008 o godz. 20:49.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Kartka zdecydowanie zasluzona, nie pozwolil wyjsc z kontra rywalowi- faul taktyczny i zoltko. Nie wiem dlaczego w tej sytuacji czepiacie sie sedziego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Po prostu żal, bo byli do ogrania....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mam nadzieje ze niektorym ostudzily sie glowki..
cieszyc sie trzeba ze tylko 2-1. strasznie to wygladalo. Nigdy wiecej takich meczy bo mi serce nie wytrzyma.. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Nie no, w Krakowie musimy ich rozjechać, przecież ten Beitar jest cieniutki :/ Problem w tym, że my też wielkiej formy nie prezentujemy...
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No to Wilczek wykrakał... "porażke mamy wkalkulowaną" Teraz niech przewalą rewanż i poleci najmniej winny czyli Skorża... Brak słów
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kicha co tu gadać..... nasza ławka rezerwowych to tragedia........ no i ostatnie 20 minut to oddychanie rękawami............ szkoda tych niwykorzystanych sytuacji.........
Acapelo... gdzie Ty tam karnego widziałeś ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cantoro w tym sezonie wyleci ze składu zanim się rozpocznie liga. To co on w tym meczu nawyprawiał w innej sytuacji kadrowej to by dało nie ławkę tylko od razu trybuny.
![]()
Miała być demokracja, a tu każdy ma własne zdanie - Lech Wałęsa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w Krakowie wystarczy wygrać 1-0 żeby awansować dalej?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ewidentnie widać że ławki to my nie mamy, paradoksalnie największym wzmocnieniem może być brak Zieńczuka który grał najsłabiej.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Acapelo jak tam byl karny to Ty nie jestes normalny
)) jokee Nigdy w zyciu Sobol nie byl faulowany, szczescie ze kartki nie dostal za ten pad w polu karnym )W rew musimy ich ograc.. 1-0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Kreseq
Cud mógł być w ostatnich minutach - ale gdy nie ma się ławki to Dawidowski, Niedzielan bez formy czy Łobodziński po kontuzji nie byli w stanie odmienic losów meczu. No wiadomo - oszczędzamy na transferach! Mimo to moglismy a nawet powinnismy ten mecz zremisować - szkoda pisać! PS Cantoro tragedia! ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie karny był. Wbiegł mu w drogę i tyle. A tak wogóle to takiego farta jakiego miał Beitar to już wogóle nie widziałem od lat. Wisła się sfrajerzyła. Teraz będzie ciężko.
A Zieńczuk jest w takiej formie że dobrze że nie zagra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ja mecze w europejskich pucharach odpuszczam za dużo poniżenia i nerwów .
Mamy potencjał lepszy od tych kopaczy z Beitaru , to piłkarze (chociaż nie wszyscy bo Cantro do końca sobie dyndał) zaczynają grać dopiero po stracie bramki na 1-1 , czyli od 60 min . Niby wynik jeszcze ujdzie , ale biorąc pod uwagę poziom rywala , to wstyd . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Co do meczu to nasi zagrali przeciętnie - do tego razi brak skuteczności ... Podobała mi się akcja Łobo - Dawidowski - Wtorek, szkoda że z wykończeniem gorzej. Żenada i tyle, teraz musimy się modlić by w Krakowie forma wróciła, bo jak nie to cieniutko to widzę. Czyżby koniec Wisły w pucharach w tym roku ? EDIT: Zieńczuk przez tę czerwień nie może grać w rewanżu ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Przynajmniej jedno dzisiaj wyszło. Cantoro w Superpuchare nie zrobil bledu z przemeczenia. On jest piłkarskim kaleką.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
tak 1-0 nam pasuje albo kazda wygrana dwoma bramkami.
Odnośnie meczu, to wedlug mnie Cantoro osłabiał nas. Zero przeglądu pola i ryzyka .. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dla mnie rzecza niepojetna jest to w jaki sposob my teo meczu nie wygralismy...
Nienawidze czegos takiego jak mecz ktory mamy wygrany,przegrywamy... A co do Beitaru to jest bardzo ale to bardzo przecietny zespol... Kur...tyle sytuacji na bramki i wielkie gow... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
no i koniec. Beitar okazał się zespołęm bardzo przeciętnym , acz Wisła niestety nie pokazała sie z wiele lepszej strony.
Kadrynalne błedy Pawełka i potem fartowne obrony , dobra gra defensywy (trzeba mieć nadzieje że Głowacki bedzie zdolny do gry) , pomoc bardzo przeciiętnie co uwieńczyła czaerowna kartka dla Zieńczuka i bardzo odbra gra Brożka uwieńczona golem. Rezerwowi mnie nie przekonują , choć z Niedzielana moze bedą jeszcze ludzie. Wynik (sam 2:1) dośc kompromitujący(porównując zapowiedzi a rzeczywiostą gre Beitaru) , choć wg. bukmacherów nie my byliśmy faworytem , gra przeciętna . Szansa nadal isteniej , choć ja obsstawiam remis w Krakowie , obym sie mylił. |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jirsak powinien grać cały mecz. Robił grę. Cantoro beznadziejnie.
Beitar słabiutki, tu ich pykniemy i nie ma problemu. Niech się żydki pocieszą póki mają czym. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z nieba do piekła. Szkoda że chociaż remisu nie mamy. Ale za to zapowiada się niesamowity rewanż, bo nie wieżę że nie wygramy z Izraelitami w Krakowie.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Na własne życzenie i tyle, ile mogliśmy bramek strzelić na 2:0
![]()
Odbij w lewo dziki kolarzu
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
A Mareczek swoją droga nieźle się ustawił, nie musi grac w kojelnym meczu (o ile takie sa zasady (2 żólte) - bo w tej chwili nie pamietam :/).. walczenośc w faulach.. noż ku... i gdzie ten orzeł z jesieni? Kogos na boisku brakło, ale podobno zadął za dużo kasy... no to mamy co mamy. Z cieniasami 1:2. ps. Czy Wisła nie może miec dobrego bramkarza...? :/ To jakies fatum czy co..? ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Brak słów....
Zachowanie Sobola pokazuje jaka jest różnica pomiędzy polskim kopaczem, a holenderskim piłkarzem, gdzie oni się tego uczą?!? ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jak można będąc 2 metry od bramki, sam na sam, będąc nienaciskanym przez obrońców drużyny przeciwnej, wywracać się w polu karnym..Czyż nei lepiej było po prostu tę piłkę kopnąć i liczyć, że wpadnie? przecież daje to większe prawdopodobieństwo na gola niż takie beznadziejnie debilne wymuszanie rzutu karnego!. Co ten palant myślał? pewnie coś w stylu "ehh mam 2 lewe krzywe koślawe nogi, jak kopne to pewnie piłka poleci 3 metry nad bramką i będą się ze mnie śmiali w TV, a to może się wywrócę?"
Podobne sytuacje miał Boguski, który wolał podać będąc metr od bramkaża niż kopnąć w stronę bramki..Pewnie również się bał odpowiedzialności heh.... Ciekawym przypadkiem jest natomaist Pawełek, który puszcza szamty a broni setki...Wynika z tego, że na polską ligę jest to piłkarz średni - bo u nas kopacze strzelają same szmaty.... Niestety panowe ja mając 27 lat nie liczę, że za mojego życia polska drużyna awansuje do LM... Po pierwsze polscy piłkarze są denni, a z zagranicy nikt wartościowy nie przyjdzie! powód? kto by chciał grać w zadupiastej lidze, pełnej afer na całą europę (vide PZPN)... Klub jerozolimski ma beznadziejnych grajków, o których nikt nie słyszał - ale i tak są 2 razy droźsi od naszych...Więc gdzie my jesteśmy? huh? To tyle..Wisła gra piłkę, która na Polskę styknie, ale mołdawski FC Koczkodan może już nie starczyć...(ehh chyba już nawet nie ma Mołdawi - ale co tam heh)
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.07.2008 o godz. 21:08.
![]()
-------------------
-> Only Wisla <- ------------------- |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jeszcze jakiś dobry psycholog by się przydał , bo trząść portkami (a kilka naście dziesiąt zagrać wyglądało na ewidentnie ,,znerwicowanych) przed mistrzem Izraela , to wstyd .
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostódz emocje ! Sobol niech sie cieszy ze kartki nie dostal. |
|
|