The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Styk83
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.07.2008, 21:43
Caly czas jakis problem w Izraelu,ehh wierze ze to my bedziemy ich problemem i wynik bedzie Beitar 1: 2 Wisla

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...dionie,1154089
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 29.07.2008, 21:56
Parę linków do publikacji o Wiśle w izraelskiej prasie - dla zainteresowanych

Confident Krakow lacks new blood
He may be the weakest link, but at least he's still here - o Pawełku
Wisla's Skorza: 'Polish champs no worse than Israeli champs'
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
jasiu071
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 30.07.2008, 08:06
czy ktos z Was posiada moze takie informacje, czy w przypadku ewentualnego awansu Wisły , 3 runde Wisla zaczyna u siebie 12.8 (wtorek) czy 13.8 (środa) nie wiecie czy były może juz jakies ewentualne wlasnie takie ustalenia w klubie? bo musze dzis zlozyc wniosek urlopowy i to jest bardzo wazne dla mnie... pozdro dzieki
Odpowiedz cytując
kuken
Member

Od: 11.2005

Stary 30.07.2008, 08:34
Skoro nie jest znany potencjalny przeciwnik to nie jest również znane miejsce pierwszego meczu. Losowanie zaewnie będzie za tydzień w piatek i wtedy będzie wszytko jasne.
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 30.07.2008, 09:06
przejrzałemt e angielskie artykułu i jeśli sztab szkoleniowy jest podobnego zdania co, dziennikarze, to przejedziemy sie po nich jak po łysej kobyle

olbrzymia strata dwóch rezerwowych+ do tego słaby Pawełek... no ja bym poczekał z tkaimi opiniami, bo po meczu z Liverpoolem widac, ze mario wraca do formy...
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 30.07.2008, 09:07
kuken napisał(a):Wyświetl post
Losowanie zaewnie będzie za tydzień w piatek i wtedy będzie wszytko jasne.
Losowanie jest w ten piątek.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
Garbaż1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.07.2008, 09:11
kuken napisał(a):Wyświetl post
Skoro nie jest znany potencjalny przeciwnik to nie jest również znane miejsce pierwszego meczu. Losowanie zaewnie będzie za tydzień w piatek i wtedy będzie wszytko jasne.
a mógłbyś napisać harmonogram meczów Wisły tzn. rewanż w Krakowie jest 6.08 tak? a następnie jak się to kształtuje? Kiedy jest kolejna faza?
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Stary 30.07.2008, 09:17
Liga Mistrzów 2008/2009 - terminarz
Puchar UEFA 2008/2009 - terminarz

I koniec pytań, leniuszku, te informacje dostępne są wszędzie
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Garbaż1906
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 30.07.2008, 09:18
dziękuje bardzo
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 30.07.2008, 10:10
Przykro się robi kiedy patrzy się na dyskusje obecnie na tym forum... I nie jest to broń Boże zarzut do nikogo. Chodzi mi jedynie o to, że chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów możemy mieć takie obawy przed rywalem w II rundzie. Wiadomo, że trafiliśmy wydaje się najgorzej jak można było, ale kiedyś żaden rywal na tym etapie nie wydawał się dla nas groźny.

Niestety wydaje mi się że smutna prawda jest taka, że polska piłka stoi w miejscu lub się cofa a inni ciągle idą do przodu. Bardzo dobrze widać to w temacie o rankingu europejskim, gdzie Polska spadła już za takie potęgi jak Cypr.

Mam nadzieje i mocno wierze w to że Beitar to jednak przeszkoda do przejścia po wyrównanej walce, bo jeśli nie to już naprawdę bardzo nisko upadliśmy...
Odpowiedz cytując
luknazim
Member

Od: 12.2005

Stary 30.07.2008, 10:44
I pomyśleć, że kilka lat temu Polsce brakło zaledwie kilku dziesiątych punkta, żeby mieć dwie drużyny w Lidze Mistrzów. No cóż, ale takie życie, mam nadzieję, że wygramy i dzisiaj i w rewanżu.
Odpowiedz cytując
dzollo
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 30.07.2008, 11:00
St@chu napisał(a):Wyświetl post
Przykro się robi kiedy patrzy się na dyskusje obecnie na tym forum... I nie jest to broń Boże zarzut do nikogo. Chodzi mi jedynie o to, że chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów możemy mieć takie obawy przed rywalem w II rundzie. Wiadomo, że trafiliśmy wydaje się najgorzej jak można było, ale kiedyś żaden rywal na tym etapie nie wydawał się dla nas groźny.

Niestety wydaje mi się że smutna prawda jest taka, że polska piłka stoi w miejscu lub się cofa a inni ciągle idą do przodu. Bardzo dobrze widać to w temacie o rankingu europejskim, gdzie Polska spadła już za takie potęgi jak Cypr.

Mam nadzieje i mocno wierze w to że Beitar to jednak przeszkoda do przejścia po wyrównanej walce, bo jeśli nie to już naprawdę bardzo nisko upadliśmy...
Wyjoles mi to z ust... to jest wlasnie zal... jak my mozemy myslec o pokonaniu naprawde klasowego zespolu skoro trzepiemy portkami przed zespolem, ktorego polowa wczesniej z nas nie znala ;/ Co wiecej, Wiselka nie jest tu jedynym przykladem, wspomne o ostatnim meczu Legi z Homlem, przeciez to byla zenada...kim jest ten Homel? A przeciez to Legia ma byc rownorzednym rywalem dla nas w walce o majstra... zal
Czy wygrywasz czy nie.... <3
Odpowiedz cytując
noonelikeus
Banita

Od: 04.2008

Stary 30.07.2008, 11:07
http://www.youtube.com/watch?v=v38bgM9ZY_Q
Zobaczcie sobie z kim gramy. Moim zdaniem to będzie bardzo bardzo trudny mecz. Pięć minut może zdecydować o wyniku.
Panowie Powodzenia Trzymamy kciuki !!!

LIGA MISRZÓW MUSI BYĆ !!!
Odpowiedz cytując
rutic
Member

Od: 02.2007

Stary 30.07.2008, 11:35
noonelikeus napisał(a):Wyświetl post
Zobaczcie sobie z kim gramy. Moim zdaniem to będzie bardzo bardzo trudny mecz. Pięć minut może zdecydować o wyniku.

Takie filmiki nie robią na mnie wrażenia.
Popatrz na to: http://www.youtube.com/watch?v=1doNV8ZQv4c

Dla nich to też nie będzie łatwy mecz
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.07.2008, 11:41
noonelikeus napisał(a):Wyświetl post

Robi wrażenie. Ale im też nie będzie łatwo. Obejrzyj sobie to:

http://pl.youtube.com/watch?v=TRgwe5ezAL8

Jest powód do dumy? Wygramy

*Update albo nawet i to ---> http://pl.youtube.com/watch?v=rUCZkG...eature=related

Zapewniam Cie że i kibice beitaru oglądają takie filmiki i srają w gacie Jestem optymistą, przejdziemy ich.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 30.07.2008 o godz. 12:04.
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Stary 30.07.2008, 12:06
Brożek w pucharach nie zawodzi, Cantoro chyba zdeterminowany jak nigdy. Musi być dobrze.

Poza tym śniło mi się, że wygraliśmy 2:0
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 30.07.2008, 12:07
Panowie a jaki wynik dzis obstawiacie Nie zauważylem oddzielnego tematu poświęconego temu konkretnemu wydarzeniu więc pytam tutaj. Ja w sumie myślę, że Wisła podtrzyma passe remisów i znów będzie 1:1. pozdro
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 30.07.2008, 12:11
Stawiam 2:1 dla naszych, Brożek i ktoś jeszcze. Zieniu?
Odpowiedz cytując
janko04
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 30.07.2008, 12:17
mi sie sniło ze 4:3 przygraliśmy a dla nas bramke strzelil Nei ja typuje 2:1 Jirsak i Sobol
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.07.2008, 12:33
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
*Update albo nawet i to ---> http://pl.youtube.com/watch?v=rUCZkG...eature=related

Zapewniam Cie że i kibice beitaru oglądają takie filmiki i srają w gacie Jestem optymistą, przejdziemy ich.
Oni widzą tylko czubek własnego nosa i są pewni wygranej. Ale czego sie spodziewać po tych głupkach ? ( tak ich określił Gaydamak )
..
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 30.07.2008, 13:02
Nasi byli mocno zmotywowani nawet na sparing z Liverpoolem. Jeszcze mocniej będą zmotywowani na ten mecz. Będzie dobrze, zobaczycie
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.07.2008, 13:17
a ja czuję już dreszcz emocji. Za długo Wisła nie uczestniczyła w pucharach. Do tego silny przeciwnik, fanatyczni kibice - będzie ciekawie.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.07.2008, 13:26
Mogliby już grać, bo się doczekać nie mogę... Cholera, przełożyli tą zasraną ligę a człowiek ma taki głód piłki że wytrzymać nie idzie. Czego te przerwy letnie takie długie? No, ale teraz puchary są. Jeszcze tylko 5 godzin. Wytrzymam, jeszcze tylko 5 godzin...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 30.07.2008, 13:44
W sumie dziwne, ze osobny temat zostal zamkniety. Skoro kazdy macz ligowy ma oddzielny watek to nawazniejszy mecz sezonu chyba tez molgby, a tutaj mozna by dyskutowac bardziej ogolnie o rankingu, potencjalnych rywalach, losowaniach itp.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Stary 30.07.2008, 13:47
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Nasi byli mocno zmotywowani nawet na sparing z Liverpoolem. Jeszcze mocniej będą zmotywowani na ten mecz.
Na to wygląda, że rzeczywiście mają ochotę wygrać Gdzieś mi nawet mignęła wypowiedź, że problemem może być ... przemotywowanie, w sensie nadmiernej waleczności i ewentualnych kartek (tfu, tfu). Cantoro napalony jak piec hutniczy, będzie musiał uważać, by nie eksplodować
SlawekS napisał(a):Wyświetl post
Będzie dobrze, zobaczycie
A wiesz, że jakoś Ci wierzę
*
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
W sumie dziwne, ze osobny temat zostal zamkniety. Skoro kazdy macz ligowy ma oddzielny watek to nawazniejszy mecz sezonu chyba tez molgby, a tutaj mozna by dyskutowac bardziej ogolnie o rankingu, potencjalnych rywalach, losowaniach itp.
Jedną izraelską inwazję wspomaganą przez sąsiadów już przeżyliśmy, można spodziewać się następnej. Oby nie, ale wolimy na zimne dmuchać. Zawsze to jeden temat mniej do kontrolowania. Moderatorzy też by chcieli mecz obejrzeć, wiesz?

Ten dwumecz jest wyjątkowy. Na mecze III rundy raczej będą po staremu osobne tematy. A na fazę grupową na bank
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.07.2008, 13:56
Żeby Wiśle udało się przejść Beitar i minimum zagrać w fazie grupowej p. UEFA, to już będzie duży sukces z obecnym składem.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 30.07.2008 o godz. 13:58.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 30.07.2008, 14:20
Moj typ na zimno to 2-0 badz 3-1 dla Beitaru a na goraco, to licze na remis.Przy szybko strzelonej bramce, nawet na zwyciestwo.
Oby nie bylo blamazu bo to sie bardzo nieciekawie odbije na calym sezonie.
A jak ciezko gra sie na wyjezdzie, pokazal chocby wczorajszy mecz Droghedy z Dynamem Kijow.Wymeczyli jak cholera to 2-1(gol na 4 minuty przed koncem) a roznica klas obydwu zespolow jest ogromna.

No i narazie coby nie mowic, szczescia juz nam dopisalo=0 kontuzji przy tak uszczuplonej kadrze.Lobodzinskiego nie licze bo to chyba nie jest oslabienie , zreszta wejdzie pewnie gdzies w 2 polowie i moze cos mu sie uda pozytecznego zrobic.

Swoja droga, wracajac do kibicow Beitaru ,to takich pieniaczy to tu jeszcze chyba nie bylo , nawet 'kolegom' zza miedzy nie przyszlo by do lba odwalac takiej kaszany.Widac indoktrynacja robi swoje
Powód: bo zupa byla za slona
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.07.2008 o godz. 15:03.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Snakes
Banita

Od: 07.2008

Stary 30.07.2008, 14:23
Zbliza sie godzina zero .Rzeczywiscie przejscie tej rundy to powinno byc minimum,zeby Puchary 2008 nie okazaly sie krotka pilka. Przynajmniej bedziemy wiedziec na czym stoimy, czy mamy druzyne zblizona do tej sprzed lat ,czy tez mistrz Izraela to juz za wysokie progi
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.07.2008, 14:26
Nie wiem czemu ciagle mam przed oczami czarny scenariusz, nawet w Typerze obstawilem 3-0 dla Beitaru
Jakos ten Beitar mi nie chce podejsc.. kaszane trafilismy i tyle
Moze i dobrze ze podchodze na chlodno do tego, bo nie chcialbym przezyc np. tego co po meczu z PAO w Atenach.
Ostatnio edytowane przez e : 30.07.2008 o godz. 14:29.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów