|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Caly czas jakis problem w Izraelu,ehh wierze ze to my bedziemy ich problemem i wynik bedzie Beitar 1: 2 Wisla
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...dionie,1154089 |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Parę linków do publikacji o Wiśle w izraelskiej prasie - dla zainteresowanych
Confident Krakow lacks new blood He may be the weakest link, but at least he's still here - o Pawełku Wisla's Skorza: 'Polish champs no worse than Israeli champs' ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
czy ktos z Was posiada moze takie informacje, czy w przypadku ewentualnego awansu Wisły , 3 runde Wisla zaczyna u siebie 12.8 (wtorek) czy 13.8 (środa)
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Skoro nie jest znany potencjalny przeciwnik to nie jest również znane miejsce pierwszego meczu. Losowanie zaewnie będzie za tydzień w piatek i wtedy będzie wszytko jasne.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
przejrzałemt e angielskie artykułu i jeśli sztab szkoleniowy jest podobnego zdania co, dziennikarze, to przejedziemy sie po nich jak po łysej kobyle
olbrzymia strata dwóch rezerwowych+ do tego słaby Pawełek... no ja bym poczekał z tkaimi opiniami, bo po meczu z Liverpoolem widac, ze mario wraca do formy... ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Losowanie jest w ten piątek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
a mógłbyś napisać harmonogram meczów Wisły tzn. rewanż w Krakowie jest 6.08 tak? a następnie jak się to kształtuje? Kiedy jest kolejna faza?
|
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
Liga Mistrzów 2008/2009 - terminarz
Puchar UEFA 2008/2009 - terminarz I koniec pytań, leniuszku, te informacje dostępne są wszędzie ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
dziękuje bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Przykro się robi kiedy patrzy się na dyskusje obecnie na tym forum... I nie jest to broń Boże zarzut do nikogo. Chodzi mi jedynie o to, że chyba pierwszy raz od niepamiętnych czasów możemy mieć takie obawy przed rywalem w II rundzie. Wiadomo, że trafiliśmy wydaje się najgorzej jak można było, ale kiedyś żaden rywal na tym etapie nie wydawał się dla nas groźny.
Niestety wydaje mi się że smutna prawda jest taka, że polska piłka stoi w miejscu lub się cofa a inni ciągle idą do przodu. Bardzo dobrze widać to w temacie o rankingu europejskim, gdzie Polska spadła już za takie potęgi jak Cypr. Mam nadzieje i mocno wierze w to że Beitar to jednak przeszkoda do przejścia po wyrównanej walce, bo jeśli nie to już naprawdę bardzo nisko upadliśmy... |
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
I pomyśleć, że kilka lat temu Polsce brakło zaledwie kilku dziesiątych punkta, żeby mieć dwie drużyny w Lidze Mistrzów. No cóż, ale takie życie, mam nadzieję, że wygramy i dzisiaj i w rewanżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Czy wygrywasz czy nie.... <3
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=v38bgM9ZY_Q
Zobaczcie sobie z kim gramy. Moim zdaniem to będzie bardzo bardzo trudny mecz. Pięć minut może zdecydować o wyniku. Panowie Powodzenia Trzymamy kciuki !!! LIGA MISRZÓW MUSI BYĆ !!! |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Popatrz na to: http://www.youtube.com/watch?v=1doNV8ZQv4c Dla nich to też nie będzie łatwy mecz ![]() ![]()
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
http://pl.youtube.com/watch?v=TRgwe5ezAL8 Jest powód do dumy? Wygramy ![]() *Update albo nawet i to ---> http://pl.youtube.com/watch?v=rUCZkG...eature=related Zapewniam Cie że i kibice beitaru oglądają takie filmiki i srają w gacie Jestem optymistą, przejdziemy ich.
Ostatnio edytowane przez Grzadq : 30.07.2008 o godz. 12:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brożek w pucharach nie zawodzi, Cantoro chyba zdeterminowany jak nigdy. Musi być dobrze.
Poza tym śniło mi się, że wygraliśmy 2:0 ![]() ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie a jaki wynik dzis obstawiacie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Stawiam 2:1 dla naszych, Brożek i ktoś jeszcze. Zieniu?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
mi sie sniło ze 4:3 przygraliśmy a dla nas bramke strzelil Nei
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
)![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Nasi byli mocno zmotywowani nawet na sparing z Liverpoolem. Jeszcze mocniej będą zmotywowani na ten mecz. Będzie dobrze, zobaczycie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
a ja czuję już dreszcz emocji. Za długo Wisła nie uczestniczyła w pucharach. Do tego silny przeciwnik, fanatyczni kibice - będzie ciekawie.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mogliby już grać, bo się doczekać nie mogę... Cholera, przełożyli tą zasraną ligę a człowiek ma taki głód piłki że wytrzymać nie idzie. Czego te przerwy letnie takie długie? No, ale teraz puchary są. Jeszcze tylko 5 godzin. Wytrzymam, jeszcze tylko 5 godzin...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W sumie dziwne, ze osobny temat zostal zamkniety. Skoro kazdy macz ligowy ma oddzielny watek to nawazniejszy mecz sezonu chyba tez molgby, a tutaj mozna by dyskutowac bardziej ogolnie o rankingu, potencjalnych rywalach, losowaniach itp.
|
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
|
A wiesz, że jakoś Ci wierzę *
Ten dwumecz jest wyjątkowy. Na mecze III rundy raczej będą po staremu osobne tematy. A na fazę grupową na bank ![]()
www.historiawisly.pl
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Żeby Wiśle udało się przejść Beitar i minimum zagrać w fazie grupowej p. UEFA, to już będzie duży sukces z obecnym składem.
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 30.07.2008 o godz. 13:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Moj typ na zimno to 2-0 badz 3-1 dla Beitaru a na goraco
, to licze na remis.Przy szybko strzelonej bramce, nawet na zwyciestwo.Oby nie bylo blamazu bo to sie bardzo nieciekawie odbije na calym sezonie. A jak ciezko gra sie na wyjezdzie, pokazal chocby wczorajszy mecz Droghedy z Dynamem Kijow.Wymeczyli jak cholera to 2-1(gol na 4 minuty przed koncem) a roznica klas obydwu zespolow jest ogromna. No i narazie coby nie mowic, szczescia juz nam dopisalo=0 kontuzji przy tak uszczuplonej kadrze.Lobodzinskiego nie licze bo to chyba nie jest oslabienie , zreszta wejdzie pewnie gdzies w 2 polowie i moze cos mu sie uda pozytecznego zrobic. Swoja droga, wracajac do kibicow Beitaru ,to takich pieniaczy to tu jeszcze chyba nie bylo , nawet 'kolegom' zza miedzy nie przyszlo by do lba odwalac takiej kaszany.Widac indoktrynacja robi swoje ![]() Powód: bo zupa byla za slona
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 30.07.2008 o godz. 15:03.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zbliza sie godzina zero
.Rzeczywiscie przejscie tej rundy to powinno byc minimum,zeby Puchary 2008 nie okazaly sie krotka pilka. Przynajmniej bedziemy wiedziec na czym stoimy, czy mamy druzyne zblizona do tej sprzed lat ,czy tez mistrz Izraela to juz za wysokie progi |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ciagle mam przed oczami czarny scenariusz, nawet w Typerze obstawilem 3-0 dla Beitaru
Jakos ten Beitar mi nie chce podejsc.. kaszane trafilismy i tyle Moze i dobrze ze podchodze na chlodno do tego, bo nie chcialbym przezyc np. tego co po meczu z PAO w Atenach.
Ostatnio edytowane przez e : 30.07.2008 o godz. 14:29.
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|