|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś wrzucić foto z tym plakatem o sprzedaży karnetów dla pejsów, ten o braku atmosfery i skafandrze astronauty gratis z logo NASA
... z góry dzięki... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie do magikow komputerowych- kupilem sobie klawiature bezprzewodowa z mysza i zainstalowalem to wczoraj, klawiatura dziala bez wiekszych zarzutow, niestety mysz nie dziala, odbiornik miga jak nia ruszam, czyli komunikacja jakas miedzy nimi jest, ale wskaznik na monitorze juz nie. odinstalowalem to cholerstwo, wsadzam stara mysz w usb i ni chu chu, to samo co mnie juz bardzo zdziwilo.
w ogole podczas instalacji wystapil blad z plikiem hotkeys.exe, ktory wydaje mi sie ze ma wiekszy wplyw na klawiature bo tam sa wszystkie klawisze skrotu. teraz tak: probowalem dzialac w panelu sterowania ze sterami do myszy, i nic. gdzie i z ktorej strony to ruszyc zeby bylo dobrze? aha, jak wpialem stara mysz do kompa kumpla to wykrywal ja, tak samo bylo z nowa mysza i klawiatura, dodam, ze 2 tyg temu byl format u mnie i dzialalo wszystko poprawnie. pomocy, bo pada nie cierpie!! ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Banita
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy czeski Banik Ostrava gra w europejskich pucharach w tym roku? Gdzie i który etap?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
czy mozna coś ugotowac z jastrzębia?
czy ktoś nie chce kupic drobiowej dziczyzny? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
upolowałeś jastrzębia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jaki klimat klubowy panuje na Nowo Huckim osiedlu Tysiąclecia?
![]()
"Dla mnie Wisła to koledzy z którymi piję, jeżdżę na mecze i którzy się za mną wstawią, a nie jakiś 11 grajków z boiska..." by M....r
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Umiarkowany, ale mimo wszystko trochę więcej Cracovii..wiem, bo mieszkalem tam parę lat. @Zienczuk8 Podejrzewam, ze w kazdym barze, w ktorym jest telewizor, ponieważ mecz jest na TVP a tą telewizje raczej każdy ma
Ostatnio edytowane przez kądzikowski : 28.07.2008 o godz. 19:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
podbijam..... ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ulica Głowackiego- jaka to dzielnica? Łobzów? No i czy te rejony są Wiślackie? Od października zmieniam adres, wiec robię rozeznanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zgodę z kucharzami z Nowej Huty.
Choć niektórzy z chęcią ugotowaliby kucharzy ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez emsi : 28.07.2008 o godz. 21:25.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Towarzysze pomozecie ![]() ![]() Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić .... |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bronowice.
![]()
życie bym dała za krakowską Wisłę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
emsi gdzie to bylo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zeszły sezon na meczu Sovii z Hutnikiem, odpowiedź na sektorówkę Hutnika rundę wcześniej o gotowaniu Ośmiornicy po Nowohucku.
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
czy któreś ogólnopolskie radio będzie transmitowało mecz Beitar-Wisła? Pomimo usilnych starań wylądowałem w autobusie w godzinach meczu... Kiedyś mecze międzynarodowe transmitowała Jedynka, ale patrząc po ramówce to te czasy minęły..
a jeśli znacie jakieś lokalne, w których może być tramsisja to też bym prosił - a nuż się uda! Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 28.07.2008 o godz. 22:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zepsuł mi się komputer dzisiaj wczesnym rankiem próbowałem go włączyć nacisnąłem guzik nagle w sekundzie po uruchomieniu sie wyłączył i niereaguje na kolejne próby włączania. Czy ktoś tak już miał
co sie mogło zepsuć Powód: pytanie
Ostatnio edytowane przez kriz69 : 29.07.2008 o godz. 10:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
prawdopodobnie zasilacz, albo co gorsze płyta główna
![]()
"Od chwili tej do końca świata,
...w pamięci ludzkiej będziem żyć: my, wybrańców garść, ...kompania braci" W.Szekspir Drink up me Hearties Yo Ho! You can't always get what You want |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja ta miałem ostatnio. Padł zasilacz, kondensator i jakieś diody.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś może, gdzie w Krakowie jest sklep Jack&Jones ?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ciuchy były kiedyś w: Pasażu Rynek 13 (róg i Grodzkiej) oraz Peek and Cloppenburg w Galerii Krakowskiej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Aaa zapomniałam o pytaniu swoim.
Jak bywało przy wczesniejszych edycjach meczy pucharowych w Krk, bo nigdy nie miałam takiej potrzeby - przy karnecie była zniżka na bilet na LM/UEFA, ale czy tylko na ten sektor/miejsce co masz karnet czy można sobie zmienić sektor? (teraz rodzice mają na E karnety, a na Beitar bym na B chciała bilet). Dąło sie kiedyś? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |