|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ja bym usiadł z całą rodziną w domu, oglądał bym zdjęcia z mojego dziecinstwa i z piękniejszych chwil naszego życia. Później zadzwoniłbym do babci, dziadka i trochę dalszej rodziny i pozegnałbym się i podziękował za to, ze przez tyle lat byli ze mną. A na końcu zrobiłbym to samo tyle ze z przyjaciółmi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja bym się powiesił z myślą, że żywcem mnie nie dostaną
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
spanikowal bym
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Co bym robił ... nie wiem. Wiem za to co chciałbym robić. Chciałbym nadal móc robić to co miałem zaplanowane na tę godzinę ...
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A ja.. pojechałabym na Reymonta.. ostatni raz zasiadła na D i wspominała to wszystko co działo się dobrego w moim życiu, te wszystkie wspaniałe chwile przeżyte na tym stadionie, po czym wykonałabym kilka telefonów, bo choć raz wypadałoby szczerze pogadać.. a potem? Czekanie, aż nastąpi oczekiwany Koniec.
![]() ![]() "Victoria Concordia Crescit"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To samo co Aga bym zrobil ponadto ubralbym wszystkie moje barwy Wiselki jakie mam na siebie ... po czym na szybkosci z racji niedlugiego czasu na szybkosci wyciachalbym wszystkich wrogow i ten KONIEC "zaliczylbym" z dziewczyna
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
hmm za godzine koniec swiata
Ja bym poczekal 10 min to PZPN i tak to odwola ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jakbym zdążył to pojechałbym samochodem ojca na Miodową i w.y.p.i.e.r.d.o.l.i.l cały PZPN z Listkiewiczem na czele w kosmos
![]() A na poważnie to wykonałbym kilka telefonów, siedział, wspominał i czekał ![]() __ Czytając niektóre wpisy omal się nie popłakałem ze śmiechu do łez, dobry temat ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 27.07.2008 o godz. 17:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja bym wzial kanister benzyny i pojechal podpalic stadion na Kałuży
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja bym poszedł do spowiedzi się wyspowiadać, bo już 6 lat jak mnie kościół w ogóle widział
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tu dobrze powiedziales jakby mi starczylo czasu chociaz na chwilke odwiedzilbym kosciol co nie zmienia faktu ze w Boga wierze !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ja napewno uprawiał bym sex z moja kolezanka bez zabezpieczenia
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja też bo do dziewczyny bym w godzine nie zdążył:(
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Łojoj .. ;] Ależ temat
a tak poważnie to chciałbym na pewno w tą ostatnią godzinę pojechać na R22 i tam zakończyć żywota a i przeszedłbym przez jakieś osiedle Cracovii w barwach Wisły i darłbym ryja na całą pytę: WISŁA |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ale sobie pomyślcie , że jak nie tylko wy byście wiedzieli to nic by nie wyszło z dzwonienia , szybszego przemieszczania , kościoła itp. ( dzwoniliście kiedyś gdzieś o północy w sylwestra albo taxe wzywaliście
Ale gdybym był w domku to ... nie wiem . pewnie wszystkiego po trosze ( sex , alcohol , r`r ) . I tylko bym dziecku nic nie powiedział , mała jest ( 8 lat ) i pewnie by nie zrozumiała a zresztą po co miałbym jej ostatnie chwile psuć ? fajny temat ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja poszedłbym sobie do KFC albo McDonalda i jadłbym za free ile wlezie
![]() ![]()
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Gdyby za godzinę był koniec świata. Na początku ,zalogowałbym się na forum twsd , mógłbym wkońcu ponapinać się z moderatorami ,
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ta rozkminiałbys o jakims forum twsd..
Dupa jasia, kazdy z Was by sie schował gdzies, zaczął płakać i rozkminiał czy to bedzie bardzo boleć a godzina ta trwała by wiecznie.. ))))))))))))
Ostatnio edytowane przez autocontrol : 27.07.2008 o godz. 21:02.
![]()
sezon ogórkowy = nuda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Godzina... ech trzeba to dobrze rozplanować
Najpierw włączyć ukochane S&M Metallici potem z 3 Żywce rozmyślając nad tym na ile to życie było wartościowe, potem przeklnąć wszelkie możliwe instytucje religijne że nas przed tym końcem nie uchronią (Vide: Bruce Wszechmogący ![]() -------- MISTA92 napisał(a): ![]() Ja napewno uprawiał bym sex z moja kolezanka bez zabezpieczenia Cytat:
Ostatnio edytowane przez Kurt : 27.07.2008 o godz. 21:05.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
podczas orgazmu wszelkie czynności życiowe są nieco utrudnione. ![]() |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A jesteś prawo czy lewo ręczny? Bo jak lewo, to nie mógłbyś kontrolować zegarka w czasie seksu z koleżanką i mógłbyś przebić konia za koniec świata.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Co bym robił to nie wiem. Ale nie chcialbym jednego. Dostać sraczki.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
.... zwlaszcza w tramwaju.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Najpierw bym podziękował tym co zawdzięczam najwiecej... Później z przyjaciółmi poszedłbym na impreze... A no i wyznałbym miłość dziewczynie...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ja bym się na pewno z nikim nie żegnał bo po co? Spodziewał bym się tego że spotkam zaraz się z nimi, mając nadzieję że miejscem spotkania będzie niebo.
Ostatnią godzinę chciał bym przeżyć godnie a nie w stanie upojenia alkoholowego ![]() I na pewno chciał bym ostatnią godzinę życia przeżyć w Krakowie. Ciężko sprecyzować co dokładnie wtedy bym robił, obawiam się że miał bym tyle rzeczy do zrobienia że z tego wszystkiego nie zrobił bym nic. Temat fajny ale teraz dzięki takim rozkminom można sobie łatwo uświadomić co czują ludzie którzy żyją z wyrokiem śmierci, może nie mają świadomości że ta godzina jest ostatnia ale często już wiedzą że ten miesiąc tak. I rzadko się spotyka żeby tacy ludzie upijali się na śmierć czy rozbijali kradzionymi samochodami po mieście... Poza tym w gruncie rzeczy chyba nikt nie jest wstanie przewidzieć co faktycznie wtedy będzie robił, do czego go zmusi sytuacja... ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|