The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.07.2008, 13:39
GabrielloTS napisał(a):Wyświetl post
A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej.
mam wrażenie, że oceniasz ludzi ze swojego poziomu. A stamtąd zobaczyć, biorąc pod uwage tą wypowiedź, wiele się nia da.
Bo to, że tylko słabo się znasz na ludziach, wygląda tylko na cichą nadzieję.

PS zawsze możesz sprawdzić swoją głęboką teorię w rzeczywistości, choć jak przypuszczam, masz na to taką ochotę jak na podparcie się jakimikolwiek faktami
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 24.07.2008 o godz. 13:42.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 24.07.2008, 13:48
Cytat:
no ja wyzbywam się wszelkich wyrzutów jak chodzi o banowanie
wszyscy tacy jacyś lepsi wracają
Problem z tymi którzy wcześniej już byli tacy lepsi i nie wracają, lub ograniczają swoją obecność na forum...
To tak, aby pomęczyło Cię trochę sumienie

banowany raz, na dwa tygodnia, za podbijanie tematu z 5 innymi użytkownikami, kara słuszna, rozmiar 2 tygodnie, niekoniecznie.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
Johny84
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 24.07.2008, 15:55
GabrielloTS napisał(a):Wyświetl post
A ja mam pytanie do Wielmożnego Pana_Premiera... Czy to że dajesz bany za nic sprawia Ci jakąś satysfakcje? Przeważnie ludzie którym nic nie wychodzi w życiu codziennym i mają sporo kompleksów odbijają to sobie później w ten właśnie sposób. Mam cichą nadzieję że Pan_Premier takowym człowiekiem nie jest... Chociaż miałbym pewne wątpliwości sądząc po temacie jaki założył

Gorąco pozdrawiam i mam nadzieje ze odpiszesz na moje pytanie a nie dasz kolejnego bana... bo tak najprościej.
Bzdura...

1920 znakow
Per aspera ad astra.

BKS JAGIELLONIA
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 25.07.2008, 12:29
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Drugie ostrzeżenie dostałem od Wilka za nazwanie Frankowskiego pedałem
I słusznie, bo zapomniałeś o jednej rzeczy - to nie było jakies okreslenie - tylko sugerowałeś że gość mający zone i dzieci nim jest.

ps.
Dzisiaj dostałbys bana.

kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
Ja mialem już 3 bany, najdłuższy był chyba miesięczny. Czasem zastanawiam się za co, bo zadnych glupich postow w tym czasie co bana dostalem nie pisalem(wg mnie oczywiscie)
I to jest problem, ze nie zdajesz sobie sprawy, i bany w twoim wypadku nie sa nawet wychowawcze.
Cytat:
Pozdrawiam Wszystkich Moderatorów..wykonujecie kawał dobrej roboty pilnując tego forum...
Wazelina w najgorszym stylu

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.07.2008, 12:33
Wilku napisał(a):Wyświetl post
I słusznie, bo zapomniałeś o jednej rzeczy - to nie było jakies okreslenie - tylko sugerowałeś że gość mający zone i dzieci nim jest.

ps.
Dzisiaj dostałbys bana.

Naprawdę, jebie mnie to z góry na dół.Moge dostać tego bana, nawet moge mieć skasowane konto

Frankowski dla mnie jest śmieciem i zdania nie zmienie
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.07.2008 o godz. 12:37.
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Stary 25.07.2008, 12:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę, jebie mnie to z góry na dół.Moge dostać tego bana, nawet moge mieć skasowane konto

Frankowski dla mnie jest śmieciem i zdania nie zmienie
Nie rozumiesz tego co napisałem?

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.07.2008, 12:38
A dostał bym bana, za sugerowanie, że np jesteś murzynem albo żydem ?
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Stary 25.07.2008, 12:40
A wiesz że nie wiem.

Zalezałoby to zapewne od kontekstu.

Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Od: 03.2008

Stary 25.07.2008, 13:39
Wilku napisał(a):Wyświetl post

I to jest problem, ze nie zdajesz sobie sprawy, i bany w twoim wypadku nie sa nawet wychowawcze.

Wazelina w najgorszym stylu

Nie mów, ze nie są wychwawcze..teraz ne uzywam juz tych emot, nie pisze posta pod postem, nie nabijam wg mnie...

A.. i wcale nie chcialem się przylizać...po prostu powiedzialem to, co chcialem powiedziec...wykonujecie naprawdę kawał dobrej roboty..
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 25.07.2008, 14:08
kądzikowski napisał(a):Wyświetl post
Nie mów, ze nie są wychwawcze..teraz ne uzywam juz tych emot, nie pisze posta pod postem, nie nabijam wg mnie...
Mysle ze kluczowe w tym zdaniu jest "wg mnie" : )))))))
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 25.07.2008, 14:12
Widze że po dośc miłym początku tematu teraz niektórzy chcą zrobić krucjate przeciw modom Oby sie tylko nie skończyła tak jak 4
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
kądzikowski
Banita

Stary 25.07.2008, 14:27
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Mysle ze kluczowe w tym zdaniu jest "wg mnie" : )))))))

To wg mnie jest skierowane tylko do nabijania. Nie mozecie przeciez zaprzeczyc, ze juz nie uzywam tych emot..
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 25.07.2008, 14:32
Tak to cud, o 18 bedzie msza w Mariackim za to ze nie uzywasz emot. Naprawde to forum sie odradza dzieki Tobie.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 25.07.2008, 15:15
db. napisał(a):Wyświetl post
mody - kiedyś bywało z wami lepiej
Lepiej dla wirtualnych menedżerów, dla plemienia pokemońskiego, etc.
Banować ile wlezie, byle by przypadkiem mnie nie dotknęła moderatorska
ręka sprawiedliwości.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 25.07.2008, 17:52
ja wlasnie wrocilem z przymusowego urlopu.
Jakos nie mialem cisnienia ,doslownie ze 2 razy zalowalem ze nie moge sie na jakis temat wypowiedziec.

Generalnie to jestem zdania ze zeby forum dzialalo w sposob przyzwoity, to lekki zamordyzm musi byc.
To nie forum melomanow czy kólka rozancowego.
Bardziej niz niezasluzone banowanie, ktore oczywiscie sie zdarza, przeraza mnie nasza konfliktowosc ,do czego tez, od czasu do czasu dorzucam cegielke.
Niby jestesmy bracmi a czasami jedziemy po sobie, gorzej niz wrogowie.
No ale to sie chyba szybko nie zmieni.

A co do moich banow to pokrotce sytuacja wyglada tak.
6 lat minie niedlugo od kiedy tu zagladam(wczesniej mialem innego nicka ale cos sie zjebalo tak ze nie moglem sie zalogowac).
Liczba odpoczynkow = 3

Pierwszy -historyczny - w dzien wywalenia Petrescu , autorstwa PvD -w pelni zasluzony bo w****ienie moje bylo tak ogromne ze pojechalem ostro po bandzie

Drugi za jakies boksy w politycznym, od Wilka.Mogl byc bardziej wyrozumialy ale ze bez winy nie bylem, to pretensji jakis wielkich nie mialem.

Trzeci ostatnio od pana ktory dla mnie juz nieistnieje.
Co ciekawe ,jakos mnie w krk nie bylo.Wchodze sobie wieczorkiem poczytac ,patrze a nad moim nickiem widnieje banita.Zaskok totalny.
Zalogowac sie nie moglem, bo w pokoju w ktorym bylem, nie mialem klawiatury , wiec mysle, rozkminiam i za cholere nic mi do glowy nie przychodzi.
Jak na drugi dzien zalogowalem sie i zobaczylem powod to o malo z krzesla nie spadlem

Jako ze Zbychu drazyl dlaczego i oczywiscie odpowiedzi nie dostal ,to napisalem wyjasnienie.
Myslalem ze osobnik ktory mnie zbanowal, zobaczy ze przesadzil.
Oczywiscie nic z tych rzeczy - wyjasnienie zniknelo po 5 minutach a ban jak byl , tak pozostal.
A oto i one, zebyscie widzieli za co czlowiek co dopiero co dorwal sie do wladzy , daje bany komus kogo nie lubi.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Chcialem dodac pana do ignor listy, jak widac sie nie dalo ale z mojej strony, zadnej z nim dyskusji na jakikolwiek temat, nie bedzie.

ps. a ogolenie to zal mi Omleta bo chyba juz tu nie zaglada a o swoich banach to chyba moglby 3 tomowa knige napisac.

ps2, a z tym przeklinaniem to na serio jest totalny zakaz? kurcze ,bez przegiec.Jezyk bez przecinkow traci kompletnie sens.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 25.07.2008 o godz. 18:08.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.07.2008, 18:40
oczyściłęm trochę ten temat, bo nie ma byc on kopią tematu "pytania do Moderatorów" myślałem raczej o tym, by przekazac młodym, co męczą nas priwami typu :"to forum to dla mnie cały świat, błagam odbanujcie!", że są w błedzie

PS osoby które sie tu wpisywały i sa banitami obecnie, nie dostały bana za ten temat na 1906%.
PS2 GabrielloTS nie dostał bana w związku z wypowiedzią na mój temat . Nie wiem za co dostał.
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
mcovalski
miszcz ortografji

Od: 04.2004

Stary 25.07.2008, 19:06
Mam nadzieję że to był pierwszy i ostatni raz jak dostałem bana. Żyć się da Jednak uważam, że moderator wolfy dał mi go nie zasłużenie, bo albo oznacza to, że nie potrafi czytać ze zrozumieniem albo nie potrafi interpretować regulaminu.
Cytat:
14. Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą. Naprawdę jest różnica pomiędzy napisaniem: "X zagrał słabo" a "ten sk...yn X zagrał jak głupi ch...".
Mój post to nie była prowokacja. To było zapytanie. Następnym razem proszę zauważyć, że sformułowania przeze mnie użyte były w znaku interpunkcyjnym "..".
Miłego weekendu
Odpowiedz cytując
Kurt
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 25.07.2008, 20:02
Cytat:
ps. a ogolenie to zal mi Omleta bo chyba juz tu nie zaglada a o swoich banach to chyba moglby 3 tomowa knige napisac.
Czy przegląda czy nie przegląda ciężko powiedzieć, aczkolwiek po małym śledztwie , odkryłem że jest zbanowany... i nie napisał nic od marca czy od kwietnia...
Powód: breaking news...
Ostatnio edytowane przez Kurt : 25.07.2008 o godz. 20:03.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!

Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.07.2008, 20:07
Ja w mojej karierze miałem dwa bany. Pierwszy na początku za założenie tematu nie w tym miejscu co trzeba, ok ban zasłużony. Drugi dany mi przez moda Wilka za 'podbijanie' tematu, w którym to temacie napisałem że jest do zamknięcia. Co mnie zdenerwowało? Ano długość, jedynie miesiąc oraz to, że ktoś napisał to samo zaraz po mnie i żadnej kary nie dostał.
Co do absencji, da się żyć
the end
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.07.2008, 20:17
1q2 napisał(a):Wyświetl post
ja wlasnie wrocilem z przymusowego urlopu.
Jakos nie mialem cisnienia ,doslownie ze 2 razy zalowalem ze nie moge sie na jakis temat wypowiedziec.

Generalnie to jestem zdania ze zeby forum dzialalo w sposob przyzwoity, to lekki zamordyzm musi byc.
To nie forum melomanow czy kólka rozancowego.
Bardziej niz niezasluzone banowanie, ktore oczywiscie sie zdarza, przeraza mnie nasza konfliktowosc ,do czego tez, od czasu do czasu dorzucam cegielke.
Niby jestesmy bracmi a czasami jedziemy po sobie, gorzej niz wrogowie.
No ale to sie chyba szybko nie zmieni.

A co do moich banow to pokrotce sytuacja wyglada tak.
6 lat minie niedlugo od kiedy tu zagladam(wczesniej mialem innego nicka ale cos sie zjebalo tak ze nie moglem sie zalogowac).
Liczba odpoczynkow = 3

Pierwszy -historyczny - w dzien wywalenia Petrescu , autorstwa PvD -w pelni zasluzony bo w****ienie moje bylo tak ogromne ze pojechalem ostro po bandzie

Drugi za jakies boksy w politycznym, od Wilka.Mogl byc bardziej wyrozumialy ale ze bez winy nie bylem, to pretensji jakis wielkich nie mialem.

Trzeci ostatnio od pana ktory dla mnie juz nieistnieje.
Co ciekawe ,jakos mnie w krk nie bylo.Wchodze sobie wieczorkiem poczytac ,patrze a nad moim nickiem widnieje banita.Zaskok totalny.
Zalogowac sie nie moglem, bo w pokoju w ktorym bylem, nie mialem klawiatury , wiec mysle, rozkminiam i za cholere nic mi do glowy nie przychodzi.
Jak na drugi dzien zalogowalem sie i zobaczylem powod to o malo z krzesla nie spadlem

Jako ze Zbychu drazyl dlaczego i oczywiscie odpowiedzi nie dostal ,to napisalem wyjasnienie.
Myslalem ze osobnik ktory mnie zbanowal, zobaczy ze przesadzil.
Oczywiscie nic z tych rzeczy - wyjasnienie zniknelo po 5 minutach a ban jak byl , tak pozostal.
A oto i one, zebyscie widzieli za co czlowiek co dopiero co dorwal sie do wladzy , daje bany komus kogo nie lubi.

http://i35.tinypic.com/256sflw.jpg

Chcialem dodac pana do ignor listy, jak widac sie nie dalo ale z mojej strony, zadnej z nim dyskusji na jakikolwiek temat, nie bedzie.

ps2, a z tym przeklinaniem to na serio jest totalny zakaz? kurcze ,bez przegiec.Jezyk bez przecinkow traci kompletnie sens.
Własnego fanklubu się doczekałem
Wreszcie

A, 1q2 - ja Cię nawet lubię(a właściwie - Twoje posty), więc to nic osobistego
Najważniejsze, to trzymać fason...

P.S. A tak wam jeszcze w tajemnicy powiem, że te posty to nie tylko ja usuwam Ale o tym sza...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 25.07.2008 o godz. 20:41.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
uher
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 25.07.2008, 21:36
pan_premier napisał(a):Wyświetl post
oczyściłęm trochę ten temat, bo nie ma byc on kopią tematu "pytania do Moderatorów" myślałem raczej o tym, by przekazac młodym, co męczą nas priwami typu :"to forum to dla mnie cały świat, błagam odbanujcie!", że są w błedzie

PS osoby które sie tu wpisywały i sa banitami obecnie, nie dostały bana za ten temat na 1906%.
PS2 GabrielloTS nie dostał bana w związku z wypowiedzią na mój temat . Nie wiem za co dostał.

po cholerę posty kasujesz?
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
Odpowiedz cytując
Sevi
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.07.2008, 21:42
wolfy napisał(a):Wyświetl post
..

P.S. A tak wam jeszcze w tajemnicy powiem, że te posty to nie tylko ja usuwam Ale o tym sza...
ja się domyślam kto kasuje od czasu do czasu moje w ABG

na starym forum dostałem żółtą kartkę za założenie tematu a złym pokoju, kartka trwała 2 lata

od tamtej pory nie zakładam tematów

bana dostałem po wypowiedzi w temacie o 'paradzie równości' chyba po dyskusji z formułowiczem i innej orientacji bódyniem, ban trwał 4 miechy, bo zepsuł się automat do 'odbanowania' przez to wtopiłem typera i tego było mi najbardziej żal.

od tamtej pory rzadko się wypowiadam, pozatym chyba się starzeję
Odpowiedz cytując
karmel1906
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 25.07.2008, 22:24

tu sie musze z Toba zgodzic, chyba nikt nie mial wiecej banow niz on, nawet kądzikowski
mial swoj styl, nie pierdzielil sie z nikim, pisal co mysli, lubialem jego styl. Pytanie do modow- kiedy sie mozemy spodziewac obecnosci omleta na tym forum?

Omlet- tesknimy....

Czasami na drodze spotykam prawdziwych szaleńców, pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi.... naprawde .... aż ciężko czasami ich wyprzedzić ....
Odpowiedz cytując
WiselkaMLP
Senior Member

Stary 25.07.2008, 22:26
a ja to sie musze zapytac czy ten pedal (prawdziwy) niestety ksywa wypadla mi z glowy jest obecny dalej na forum

PS: co robic w trakcie bana zdradzac dziewczyne !! ... los juz wystarczajaco ukaral banem wiec trzeba sobie dogodzic karzac innych
Ostatnio edytowane przez WiselkaMLP : 25.07.2008 o godz. 22:56.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Powodem były skargi młodych kibiców cracovii o prowokacje tych malowidel
cracovia 1906 krakow napisał(a):
Kogo obchodzi ile on chodzi jak mu sie nie podobaja bluzgi na wisłe to nam tacy nie sa potrzebni.
Odpowiedz cytując
wislak_olkusz
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.07.2008, 22:34
charcerzyk jest zawsze...
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 25.07.2008, 22:52
ode mnie

qrde nie przypominam sobie abym kiedykolwiek użył opcji ban na tym forum hmmmmm

miałeś wtedy jakiś inny nick?

pamięć mogla mnie zawieść

PS: ale nawet jakby co to sprawiedliwy jak sam piszesz
Ostatnio edytowane przez PvD : 25.07.2008 o godz. 22:55.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 25.07.2008, 23:13
WiselkaMLP napisał(a):Wyświetl post
PS: co robic w trakcie bana zdradzac dziewczyne !! ... los juz wystarczajaco ukaral banem wiec trzeba sobie dogodzic karzac innych
Tylko uważaj, żebyś czegoś nie złapał... Bo wtedy sam się pokarzesz
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.07.2008, 00:36
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Tylko uważaj, żebyś czegoś nie złapał... Bo wtedy sam się pokarzesz

no powiem Ci że napisałeś to bardzo stylistycznie pozdrawiam
TYLKO WISŁA!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.07.2008, 12:41
sergio napisał(a):Wyświetl post
no powiem Ci że napisałeś to bardzo stylistycznie pozdrawiam
Będę chciał zredagować jakiś tekst, to Ci go podrzucę. Pomijam już fakt, że zaczynanie zdania od "no" jest wzorem elegancji i staranności językowej O brakach w interpunkcji też wspominał nie będę...

Gdyby mi faktycznie zależało, to wykpiłbym się świadomym używaniem kolokwializmów, ale w tym przypadku...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.07.2008 o godz. 12:48.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.07.2008, 13:43
PvD napisał(a):Wyświetl post
ode mnie
tja, od Ciebie......ale tylko w wypadku gdy Ty miales innego nicka
Sprawdzilem a to byl czas gdy jeszcze na priva przychodzilo potwierdzenie i byl to MrÓwA_1906 ,wiec jednak dobra masz pamiec.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów