|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
polećcie kryty basen najlepiej w południowej części Krakowa [Dębniki] o w miarę przyzwoitej cenie wejściówki
interesuje mnie tylko basen z góry dziękuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Też o tym wiem, ale napewno są inne sposoby
Bo wątpie żeby się komuś chciało robić PrintScreeny z 600 zdjęc ![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Sebo wejdź na stronkę : http://file2hd.com/ wpisz adres strony, zaznacz, że akceptujesz regulamin , następnie wybierz 'images' bo tylko obrazki Cię interesują powinno pomóc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Co mogę zrobić jeśli odtwarzacz dvd działał przed chwilą a teraz się nie chce włączyć i cały czas się świeci dioda czuwania?Naciskam POWER i odtwarzacz nie reaguje...Co mogę zrobić?
![]()
I
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Problem byłby jakby Ci wczoraj siurek stał, a dzisiaj już nie mimo naciskania. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mam prośbę potrzebuję strony USA z różnego rodzaju rzeczami do kupienia : ubrania , buty , laptopy , perfumy w tym żeby cena była ule to tam stoi . Jeśli ktoś ma takie albo się kiedyś spotkał i pamięta adres to wdzięczny bym był za ich podanie . pzdr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
10 znaków... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Robił ktoś z Was jakiś kurs w Galicyjskiej Szkole Smaku na Conrada ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Moze mi ktos pomoze ... zabieralem sie za formatowanie C wciskam F8 nie wchodzi **** ... probuje inne opcje wszystkie F-ki powciskalem delete i nie przenosi mnie do biosu :/ czy moze byc to wina klawiatury
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Tak, to może być wina klawiatury. Spróbuj odłączyć ją i podpiąć jeszcze raz. Jeżeli to nie pomoże to zaktualizuj sterowniki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
dzieki wielkie jak bede mial problem dalej z nia to poradze sie ciebie pozdro
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jak sie kupuje na www.ebay.com to płaci sie jakieś cło czy tylko opłaty związane z transportem
|
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
W jakim banku najlepiej starac sie o kredyt na umowę o prace
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wróciłem przed chwilą z wakacji i wiadomo juz czy są w sprzedaży już nowe stroje Wisły i czy obowiazuje promocja ze piłka dodatkowo za złotówke?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
szukam ale nie moge znalesc... zdjecia Kuby jak byl u nas na stadionie w barwach bodajze na D, chodzi oczywiscie o Blaszczykowskie ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Mysle ze to bedzie pytanie najlepsze wlasnie na forum Wisly. Czy ktos z Was posiada zdjecie Blaszczykowskiego w bardzo dobrej jakosci i bardzo duzej rozdzielczosci? Robie sobie fototapete w pokoju i brakuje mi wlasnie Kuby. Powiedzmy 2mx 1,5 (wysokosc x szczerokosc ) . Najlepiej bez barw ale jak juz bedzie z barwami to trudno. To dla mnie wazne bo pokoik juz wyglada nieziemsko
![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś czy jest napisane na stronce czy prawo jazdy już na mnie czeka?Tak jak z dowodem można było sprawdzić.
I w ogóle to trzeba iść tam gdzie odbiera sie dowody (Urząd Miasta?) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie. Ile może kosztować litr jakiejś taniej kolorowej farby? Chodzi mi o niebieski i czerwony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Mam nadzieje ze pomoglem ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak ustawic outlooka zeby sam pobieral poczte ?
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
Oraz co mam zrobic z kuponem jak lige zawiesili |
|
|
|
Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
mam problem z klawiatura mianowicie gdy naciskam np. klawisz'd' wyskakuje mi 'dt', jak 'f' to 'fy' a 'c' calkiem kasuje tekst... jak to naprawic? teraz pisze na klaw. ekranowej i wszystko normalnie jest... na pewno to nie wina sterownikow, bo reinstalowalem je.
z i y nie zamienily sie , a w sumie moze cos sie wylalo bo impreze mialem... no nic zawsze straty, wpuscic bydlo na salony...;p;D dzieki wielkie ![]() Powód: odp
Ostatnio edytowane przez BORYS96 : 25.07.2008 o godz. 12:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Co do ebay.com - zalezy skad, w jakim stanie itd, placi sie clo, i podatek z tego co wiem..
Buki policza ten kurs jako 1. @Borys tez tak mialem, sprobuj wyciagnac wszystkie klawisze i wyczyscic ja..nie wylales czegos na klawiature? ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Jeśli tak, użyj kombinacji klawiszy CTRL + Shift. Sprawdź też czy nie zmienił Ci się przypadkiem układ językowy klawiatury, to w Panelu Sterowania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Poszukuje zaproszenia na kinomania.org
priv ![]()
the end
|