The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.07.2008, 07:04. [1.kolejka] Wisła - Ruch [mecz przełożony, termin nieznany]
Zajęliśmy się wszyscy szczegółową analizą meczu o Superpuchar, tymczasem już w najbliższy piątek, 25. lipca, startuje nasza liga. Wisełka zaczyna sezon meczem przy Reymonta - z chorzowskim Ruchem. Początek spotkania o godz. 20.15.

W >>> tym temacie typujemy wynik, składy, zmiany i strzelców bramek.
W >>> tym rozmawiamy o sprawach kibicowskich.
Natomiast >>> ten temat służy omówieniu magazynów ligowych i relacji telewizyjnych.
www.historiawisly.pl
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 22.07.2008, 07:10
To bedzie generalny sprawdzian przed Liga Mistrzow. Ciekawi mnie bardzo czy zagramy 4-4-2 czy 4-5-1 'pod Beitar'.
STARY WIŚLAK
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 22.07.2008, 08:01
Jak zawsze nowy sezon wyzwala nowe nadzieje i emocje, na które czekam z niecierpliwieniem, że nie powiem z utęsknieniem.
Pierwszy mecz na pewno będzie z gatunku tych, który ma nam dać odpowiedź na pytanie w jakiej formie jest Nasza Wisełka i poszczególni zawodnicy. Mecz z Liverpoolem po części już dał nam materiał do przemyśleń w jakiej formie jesteśmy, jakim składem wystąpimy w meczu z Ruchem i jakim zagramy systemem.

Nie mam wątpliwości, że będzie to skład, który przyniesie nam zwycięstwo ( nie musi być ono okazałe ).
Co do systemu trener Skorża chyba nas nie zaskoczy i wybiegniemy na boisko w układzie 4-5-1, być może bardziej będzie to 4-2-3-1.

Nie mniej jaki by to nie był system oczekuję jak zawsze wspaniałego widowiska i zwycięstwa Białej Gwiazdy.

Do boju Wisełko!!!
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
TSWiślak
Junior Member

Od: 03.2008

Stary 22.07.2008, 12:18
Też jestem ciekaw jak Wisełka zagra z Ruchem obstawiam 2:0!!!!!! Chciałbym by zagarali 4-5-1 żeby to ustawienie, no żeby się z nim ograć! ! kolejka z ruchem musi być super doping!!!!!
Myśle że ruchem bezproblemowo wygramy i przetestujemy się dodatkowo przed Beitarem. Na pewno będzie super atmosfera bo 1 mecz w sezonie i wogóle!!!
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 22.07.2008, 16:06
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
To bedzie generalny sprawdzian przed Liga Mistrzow. Ciekawi mnie bardzo czy zagramy 4-4-2 czy 4-5-1 'pod Beitar'.

Tez od razu zastanawia mnie jak Skorza ustawi zespol.

a) Gra ,sklad ,ustawienia jak to byla by juz sroda i mecz w Jerozolimie,czyli troche schowani z jednym Brozkeim ,defensywni ale gramy przeciez z Ruchem..

b)gramy ofensywnie,zmiazdzyc Ruch,odniesc efektowne zwyciestwo ktre doda nam pewnosci siebie i 3 pkt w lidze.

Cos mi sie zdaje ze zegramy jednak z wysunietym Brozkiem ,bo kiedy indziej mamy cwiczyc ten wariant..
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.07.2008, 16:20
Trzeba zaczac sezon mocnym uderzeniem!

Tak z 3-0, 4-0 i gitara.
Po mojemu zagrac ustawieniem jak na Beitar, zeby chlopy sie zgraly.
bearex
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 22.07.2008, 16:29
Ja jestem za 4-5-1. Żeby Jirsak grał i zgrać to zestawienie na mecz z Beitarem. Ja jestem za wynikiem 3-1 dla nas xD
buterra
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 22.07.2008, 17:26
Błagam nie banujcie

Już w piątek gra nasz kochany TS LAlalalala I napewno wygra pierwszy mecz LalalLLLallaa
LalalalLLLa LLLLLaalala LALALALlala

3:0 wygrywa Wisełka gole: Jirsak Brożek Brożek VIVA WISEŁKA czekam na meczyk z niecierpliwością, a potem BEIIIIITAAAARRRR!!! hahaha lać BEITARRRR!!!
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 22.07.2008, 17:34
Ostatnimi czasy Wisełka na inaugurację wygrywa skromnie i myślę że tym razem będzie podobnie. Dlatego mój typ jednobramkowe zwycięstwo Białej Gwiazdy, 1:0 lub 2:1.
Jeśli idzie o skład to zaskoczenia raczej nie będzie:
Pawełek - Baszczyński, Cleber, Głowacki, Brożek - Boguski, Sobolewski, Cantoro, Zieńczuk - Jirsak - Brożek.

Trzeba ściskać kciuki żeby nikt nie doznał kontuzji, w perspektywie środowegop meczu w Jeruzalem a z resztą przy obecnej sytuacji kadrowej to i całej rundy byłoby mocno nieciekawie.
Dobrze że to już w piątek...
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
AYALA
Senior Member

Stary 23.07.2008, 16:49
wydaje mi sie że jednak Wisła zagra dwójką napastników z przodu Brożkiem i Niedzielanem a Boguski na prawym skrzydle.W meczach u siebie trzeba grać ofensywnie bo Niebiescy pewnie jak większość zespołów zamurują bramke.Obstawiam wiec 4-4-2.Taktyka pod Beitar (4-5-1) bedzie wprowadzona jeśli bedzie już pewny wynik czyli ze 2-0.
WISLA ZLOTY WIEK
Member

Od: 06.2008

Stary 23.07.2008, 17:00
Mi sie zdaje ze zagra 1 napastnikiem ! Wiadomo kim ... ! Dobrze Wisle szło jak grała 5 pomocników z the reds!
Szacunek dla Guliego za to co robi!
nce
Senior Member

Stary 23.07.2008, 17:52
To nie macie czego analizować, bo na 90% mecz się nie odbędzie

PZPN, PZPN, Viva Viva PZPN!
mcks
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.07.2008, 18:40
Jak nie odbędzie się w tym tygodniu, to się odbędzie w następnym
Marokino
Member

Od: 02.2007

Stary 24.07.2008, 15:55
...no to pograliśmy...ciekawe na jaki termin przeniosą tę kolejkę?
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 24.07.2008, 15:56
pewnie odbędzie się po wszystkich w tej rundzie, więc temat mozna "zamrozić" jak sądzę.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Philips_Zaspa
Member

Od: 03.2008

Stary 24.07.2008, 16:02
Ten cały bałagan w Ekstraklasie jest nie do zniesienia. Jeżeli przeniosą 1. kolejkę na później, to raczej pierwszym meczem Wisły będzie potyczka z Beitarem. A co do meczu z Ruchem to stawiam 3:0 dla Wisły. Strzelcy: Jirsak, Brożek i ktoś jeszcze
Wybór był prosty i przemyślany: Wisła Kraków !

Zaspa - dzielnica Gdańska, położona na miejscu dawnego lotniska pasażerskiego, dobrze umiejscowiona pod względem komunikacyjnym ( szybki dojazd do centrum Gdańska, Oliwy i Sopotu ). Zagłębie wiernych kibiców Lechii Gdańsk, Wisły Kraków i Śląska Wrocław. Zabudowa z lat 80tych XX wieku.
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 24.07.2008, 16:05
Chwilowo zamykamy. Temat zostanie otwarty natychmiast, gdy poznamy termin meczu.

>>> Liga nie gra! Mecz z Ruchem odwołany
www.historiawisly.pl

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów