Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   [1.kolejka] Wisła - Ruch [mecz przełożony, termin nieznany] (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4627)

dorotja 22.07.2008 07:04

[1.kolejka] Wisła - Ruch [mecz przełożony, termin nieznany]

Zajęliśmy się wszyscy szczegółową analizą meczu o Superpuchar, tymczasem już w najbliższy piątek, 25. lipca, startuje nasza liga. :D Wisełka zaczyna sezon meczem przy Reymonta - z chorzowskim Ruchem. Początek spotkania o godz. 20.15.

W >>> tym temacie typujemy wynik, składy, zmiany i strzelców bramek.
W >>> tym rozmawiamy o sprawach kibicowskich.
Natomiast >>> ten temat służy omówieniu magazynów ligowych i relacji telewizyjnych.

Maciuś 22.07.2008 07:10

To bedzie generalny sprawdzian przed Liga Mistrzow. Ciekawi mnie bardzo czy zagramy 4-4-2 czy 4-5-1 'pod Beitar'.

STARY WIŚLAK 22.07.2008 08:01

Jak zawsze nowy sezon wyzwala nowe nadzieje i emocje, na które czekam z niecierpliwieniem, że nie powiem z utęsknieniem.
Pierwszy mecz na pewno będzie z gatunku tych, który ma nam dać odpowiedź na pytanie w jakiej formie jest Nasza Wisełka i poszczególni zawodnicy. Mecz z Liverpoolem po części już dał nam materiał do przemyśleń w jakiej formie jesteśmy, jakim składem wystąpimy w meczu z Ruchem i jakim zagramy systemem.

Nie mam wątpliwości, że będzie to skład, który przyniesie nam zwycięstwo ( nie musi być ono okazałe ).
Co do systemu trener Skorża chyba nas nie zaskoczy i wybiegniemy na boisko w układzie 4-5-1, być może bardziej będzie to 4-2-3-1.

Nie mniej jaki by to nie był system oczekuję jak zawsze wspaniałego widowiska i zwycięstwa Białej Gwiazdy.

Do boju Wisełko!!!

TSWiślak 22.07.2008 12:18

Też jestem ciekaw jak Wisełka zagra z Ruchem obstawiam 2:0!!!!!! Chciałbym by zagarali 4-5-1 żeby to ustawienie, no żeby się z nim ograć! ! kolejka z ruchem musi być super doping!!!!!
Myśle że ruchem bezproblemowo wygramy i przetestujemy się dodatkowo przed Beitarem. Na pewno będzie super atmosfera bo 1 mecz w sezonie i wogóle!!!

Wojtas 22.07.2008 16:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Maciuś (Post 571530)
To bedzie generalny sprawdzian przed Liga Mistrzow. Ciekawi mnie bardzo czy zagramy 4-4-2 czy 4-5-1 'pod Beitar'.

Tez od razu zastanawia mnie jak Skorza ustawi zespol.

a) Gra ,sklad ,ustawienia jak to byla by juz sroda i mecz w Jerozolimie,czyli troche schowani z jednym Brozkeim ,defensywni ale gramy przeciez z Ruchem..

b)gramy ofensywnie,zmiazdzyc Ruch,odniesc efektowne zwyciestwo ktre doda nam pewnosci siebie i 3 pkt w lidze.

Cos mi sie zdaje ze zegramy jednak z wysunietym Brozkiem ,bo kiedy indziej mamy cwiczyc ten wariant..

aNouc 22.07.2008 16:20

Trzeba zaczac sezon mocnym uderzeniem!

Tak z 3-0, 4-0 i gitara.
Po mojemu zagrac ustawieniem jak na Beitar, zeby chlopy sie zgraly.

bearex 22.07.2008 16:29

Ja jestem za 4-5-1. Żeby Jirsak grał i zgrać to zestawienie na mecz z Beitarem. Ja jestem za wynikiem 3-1 dla nas xD

buterra 22.07.2008 17:26

Błagam nie banujcie:)

Już w piątek gra nasz kochany TS:) LAlalalala I napewno wygra pierwszy mecz LalalLLLallaa:)
LalalalLLLa LLLLLaalala LALALALlala

3:0 wygrywa Wisełka gole: Jirsak Brożek Brożek:) VIVA WISEŁKA czekam na meczyk z niecierpliwością, a potem BEIIIIITAAAARRRR!!! hahaha lać BEITARRRR!!!:)

sandomingo 22.07.2008 17:34

Ostatnimi czasy Wisełka na inaugurację wygrywa skromnie i myślę że tym razem będzie podobnie. Dlatego mój typ jednobramkowe zwycięstwo Białej Gwiazdy, 1:0 lub 2:1.
Jeśli idzie o skład to zaskoczenia raczej nie będzie:
Pawełek - Baszczyński, Cleber, Głowacki, Brożek - Boguski, Sobolewski, Cantoro, Zieńczuk - Jirsak - Brożek.

Trzeba ściskać kciuki żeby nikt nie doznał kontuzji, w perspektywie środowegop meczu w Jeruzalem a z resztą przy obecnej sytuacji kadrowej to i całej rundy byłoby mocno nieciekawie.
Dobrze że to już w piątek...

AYALA 23.07.2008 16:49

wydaje mi sie że jednak Wisła zagra dwójką napastników z przodu Brożkiem i Niedzielanem a Boguski na prawym skrzydle.W meczach u siebie trzeba grać ofensywnie bo Niebiescy pewnie jak większość zespołów zamurują bramke.Obstawiam wiec 4-4-2.Taktyka pod Beitar (4-5-1) bedzie wprowadzona jeśli bedzie już pewny wynik czyli ze 2-0.

WISLA ZLOTY WIEK 23.07.2008 17:00

Mi sie zdaje ze zagra 1 napastnikiem ! Wiadomo kim ... ! Dobrze Wisle szło jak grała 5 pomocników z the reds!

nce 23.07.2008 17:52

To nie macie czego analizować, bo na 90% mecz się nie odbędzie :)

PZPN, PZPN, Viva Viva PZPN!

mcks 23.07.2008 18:40

Jak nie odbędzie się w tym tygodniu, to się odbędzie w następnym :)

Marokino 24.07.2008 15:55

...no to pograliśmy...ciekawe na jaki termin przeniosą tę kolejkę?

Elendil 24.07.2008 15:56

pewnie odbędzie się po wszystkich w tej rundzie, więc temat mozna "zamrozić" jak sądzę.

Philips_Zaspa 24.07.2008 16:02

Ten cały bałagan w Ekstraklasie jest nie do zniesienia. Jeżeli przeniosą 1. kolejkę na później, to raczej pierwszym meczem Wisły będzie potyczka z Beitarem. A co do meczu z Ruchem to stawiam 3:0 dla Wisły. Strzelcy: Jirsak, Brożek i ktoś jeszcze:)

dorotja 24.07.2008 16:05

Chwilowo zamykamy. Temat zostanie otwarty natychmiast, gdy poznamy termin meczu.

>>> Liga nie gra! Mecz z Ruchem odwołany

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:13.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl