|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
I wiadomo...
http://sport.onet.pl/0,0,1794189,wiadomosc.html że jutro będzie wiadomo.. ;] Mam zgona ze śmiechu... autentycznie ... ;] |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ja jestem ****a w szoku.
już nie wiem jak się nazywam. |
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
Niestety lesnym dziadkom 2 miesiace to za mało zeby ustalic kto gdzie gra.
I jak My mamy zachecac Polakow grajacych za granica zeby wracali do nas - np. Radomski (ostatnio w przegladzie powiedział co mysli), albo lepszych obcokrajowców jak sie dowiedza o takim burdelu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Komisja do spraw nagłych się zebrała i zdecydowała o...BARAŻU...nosz ****a jp...czyli zbierali sie 2 godziny i o niczym nie zdecydowali...to jest do prawdy poniżej wszelkiej krytyki, człowieka poprostu krew zalewa i szlag trafia jak to widzi...a jutro się zbiorą z C+ i zdecydują, że mecz Wisły jest przesunięty o 15 minut...
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 23.07.2008 o godz. 17:45.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Schetyna kłania się wszystkim
Tak się walczy z korupcją ![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
oby jutro C+ sie nie zgodzil na przesuniecie ligi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie żebym chciał wkładać kij w mrowisko, ale jak nie tak dawno pojawiały się nieśmiałe propozycje żeby może wprowadzić abolicje, to zdecydowana większość na tym forum była oburzona, że wogole ktoś może brać pod uwagę takie rozwiązanie. Że winni muszą ponieść kare, że kibice zostali oszukani itd.
No to teraz macie burdel, o jakim się jeszcze nikomu nie śniło.
Ostatnio edytowane przez jasnyGwint : 23.07.2008 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na miejscu C+ zrezygnowałbym z transmitowania tego gówna - wpływy z lig zagranicznych mają na tyle duże, że tego polskiego kurewstwa pokazywać nie muszą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przed chwilą mówili w N SPORT, iż jedyna decyzja, która została podjęta to rozegranie barażu pomiędzy Piastem, a Jagiellonią!
Teoretycznie nie musiałby on być rozegrany, ale ponoć 90% szans na powrót do Ekstraklasy na tej samej zasadzie ma Korona Kielce. Także niemożliwe jest praktycznie, żeby liga ruszyła w piątek, bo trzeba rozegrać baraż ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Wiekszosc ludzi najezdzajacych tu na pzpn chyba nie rozumie o co chodzi. Przeciez to PKOL namieszal.
Przewodniczący Wydziału Dyscypliny PZPN Adam Gilarski napisał(a):
Gdyby wprowadzono abolicje to nie byloby tego calego zamieszania ale presja spoleczna byla zeby karac kluby to teraz spoleczenstwo=kibice musze wypic to piwo. Mozna pisac o Wlochach ale nie przypominam sobie zeby tam prokuratora prowadzila sledztwo 3 lata i nie bylo zadnych wyrokow. Mamy wiecej zdegradowanych klubow niz ukaranych parwdziwych winnych i bioracych udzial w tym procederze.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 23.07.2008 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Zieniu17 : 23.07.2008 o godz. 17:58.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co na to ministerio Drzewiecki ?
Zapadł się pod ziemię. Coś go nie słychać i nie widać. Pewnie od dawna wiedział i teraz rżnie głupa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A ja caly zcas sie zastanawiam co ma jakis tam Trybunal Arbitrażowy przy PKOL-u do pilki ligowej
dla mnie PKOL moze sobie rzadzic w Pekinie na olimpiadzie a nie tutaj... Przesli ludzie w Polsce samych siebie,ja nie kojarze zadnego kraju na swiecie ktory by sobie dopuscil do takiego syfu...syfu to malo powiedziane... Ja jestem za calkowitym bojkotem ligi jezeli ona tylko ruszy bo nie moze byc tak ze ktos sobie wybiera kto i gdzie ma grac.... Jebac taka lige!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawiał sie ktoś dlaczego tacy ludzie (PKOL) to komunistyczne popłuczyny, które bezczelnie grają ludziom w Polsce na nosie mając ich za nic dalej dzierżą stery polskiego sportu ? Większość dawnych działaczy komunistycznych schowała się do organizacji sportowych w tym i PKOL-u i jakoś dziwnie nie ma na nich siły. Ciekawe dlaczego ?
A szefuje im Irenka Szewińska . |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Ale kto to jest ten PKOL.
Przeciez PZPN podjal juz dezycje ze Korona ,czy Zaglebie lecą,a tu nagle odwolania do PKOL.swoja droga to skrot do Polski Komitet OLIMPIJSKI Czyli np Gornik Leczna,KSZO czy Polkowice nielsusznie pokutuja w nizszych ligach,bo ich spraw nie rozpartywano po 20 razy ,i PKOL nie pomogl A Koronie ktora kupila kilkanascie meczow pomzoe i wroci do Ligi?Natomaist Poleci Bogu ducha winna Polnia Bytom za to ze na czas nie zdazyla przekac jakich licencyjnych swistkow I tym sposobem mamy juz mega-ultra niewiadomo co,bo slowo burdel jest tu zupelnie niaadekwatne do obecnego stanu w PZPN. tez podobnie jak 63.5 kg jestem za jamims bojkotem ligi,my kibice musimy w sprawie wykopania lesnych dziadkow sie zjednoczyc skoro sami nie maja honoru,ktos musi to zrobic za nich. Mam dosc takiej ligi,z zarzadcami ktorzy sami sa tu najmniej kompetetni z wszystkich. J***** taka lige!!!!
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 23.07.2008 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może jakieś banery reklamowe na początek, które zostaną rozprowadzane na najważniejszych forach kibicowskich? Niech się jakiś kompetentny od spraw graficznych tym zajmie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wniosek z tego dla takich klubów jak m.in. Zagłębie (obydwa), Korona, Arka, Cracovia ! Można znowu kupować mecze
I to na spokojnie, oficjalnie, bez żadnych tam pieniędzy w bagażniku. Hulaj dusza , piekła nie ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Ostateczna decyzja w sprawie terminu rozpoczęcia rozgrywek ligowych w sezonie 2008/09 zapadnie w czwartek, po porozumieniu z TVP oraz stacją Canal Plus.
Jednocześnie biorąc pod uwagę, że decyzja Trybunału w sprawie odwołania Korony Kielce może być identyczna, uznano że konieczne jest rozegranie spotkań barażowych o prawo gry w ekstraklasie między Jagiellonią Białystok a Piastem Gliwice. Odbędą się one 26 i 30 lipca. Komisja ds. Nagłych Polskiego Związku Piłki Nożnej, która zebrała się w środę, by podjąć decyzję w sprawie rozgrywek ligowych w sezonie 2008/09, uznała, że Zagłębie Lubin zajmie w ekstraklasie miejsce Arki Gdynia, a Widzew Łódź rozpocznie rywalizację w pierwszej lidze. teraz pewnie Arka złozy odwołanie....porazka |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
kpina
a dziadki leśne dalej będą zasiadać w pzpnie sponsor przyjdzie ze ja pierd... zeby się Ci obecni nie wystraszyli kpina poza tym co ma PKOL do piłki ligowej? jak minister chciał mieszać to go FIFA postraszyła, a teraz?
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 23.07.2008 o godz. 18:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kijek, zajmij sie lepiej KP Legia, ktora powstala w 2006 roku.
![]()
Kiedyś wrócą tamte lata... 1946... 2000... 2011?
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Offline |
|
|
wiecej komentowac nie bede zeby nie zaczynac dyskusji. Dorosnij. ps. argument zywcem z wielkapolonia.pl/forum - tak dokladnie, mamy Was rozkminonych. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
zakładając, że C+ nie zgodziłaby się na przesunięcie ligi (oby), to liga mogłaby wystartować, oprócz meczów Jagi i Piasta, za przegranego weszła by do ligi Korona, za Arkę - Zagłębie i od 2 kolejki można by - teoretycznie - grać normalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
a ja mam takie wrażenie, ( niestety nie mam na to żadnych dowodów, bo skąd? ), że wszystko idzie zgodnie z planem.
Czas żniw dla wielu we władzach PZPN. Bajzel i niejasne (wieloznaczne) przepisy to siew. Przechodzi ten, kto daje komu trzeba ile trzeba. A pośmiewisko, nasza bezsilna wściekłość czy oburzenie to ich serdecznie wali. Nikt im nic nie zrobi. I tak do 2012 roku. Lepiej przywyknąć, szkoda nerwów, choć sam najchętniej bym niejednemu z Miodowej dziób naruszył. Ale są nietykalni . Takie czasy. ![]() |
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Przepraszam, ale powiedzieć mogę tylko tyle: Gdzie my ku*wa żyjemy?
Myślałem, że już gorzej być nie może, a wychodzi na to, że to wszystko jest jeszcze bardziej poje***e. To jest śmieszne i straszne. Najbardziej boli mnie to, że jedno z dwójki Jagiellonia/Piast poleci, by zrobić miejsce dla korupcyjnych świń. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gucio25 mam takie samo zdanie jak ty. C+ nie powinno sie zgodzic na to by nasza liga się opóźniała,
Jagiellonia Białysok - Cracovia Piast Gliwice - Polonia Bytom, Arka Gdynia - Polonia Warszawa te mecze mozna sobie odpuścić a inne grać bez żadnych opóźnień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Od razu pomyślałem to samo. ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie bo kiedys bylo tak ze cala korupcja byla bardzo mocno ukrywana,praktycznie tylko odpowiednie kregi o tym wiedzialy...
W dniu dzisiejszym korupcja ktora wyszla na swiatlo dzienne nie jest w ogole ukrywana ,teraz to wszsytko co sie dzialo po cichu dzieje sie na oczach nas wszystkich.. Nikogo juz nic nie rusza,cala Polska sie patrzy ale nikogo juz to nie rusza... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|