|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Znacie tego gościa z Freaks of cocks, nie? Czy możliwe są takie obfite wytryski, czy to tylko jakaś ściema ze szlaufikiem i jogurtem?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Cytując Mietka, ze 'śmiesznych zdjęć i filmów...' Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
DLaczego kibice Zaglebia Walbrzych to Thoreziacy co to znaczy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wiecie może ile kosztowałaby wysyłka dwóch płyt muzycznych z USA? Przeglądałem ceny poszukiwanych przeze mnie płytek na polskich stronach a potem trafiłem na amazon.com i... szok. W Polsce cena tych płyt to około 120 zł +wysyłka a tam 32 dolce . Czyli nieco ponad 6 dyszek. I naszła mnie taka abstrakcyjna myśl czy może nie kupić... ale nie mam zielonego pojęcia ile może kosztować przesyłka, jakieś cła sra... itp. Ktoś z was wie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Da sięjakoś ustawić domyślnie starą wersję Gmaila? Ta nowa mi się nie podoba i chodzi wolniej. Niby da siekliknąć Stara wersja ale co zalogowanie trzeba to robić, nie widzę gdzies opcji, żeby to było na stałe
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Mógłby ktoś zapodać jakiś link do filmiku z naszym dopingiem w którym wyraźnie i głośno śpiewane jest: Gdzie twoje berło, berło i korona...
A dokładniej potrzebuje lepszego nagrania od tych: http://youtube.com/results?search_qu...rch_type=&aq=f ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam takie pytanie. Jak włączam np winama żeby obejrzeć film i próbuje otworzyć napisy komp sam sie wyłancza. Pokazuje mi sie jakiś napis na niebieskim tle że komputer został wyłączony z powodów bezpieczeństwa itp...
Media Player jak sie go wyłączy to dzieje sie to samo. O co chodzi? już nieraz mi sie tak działo i to zawsze rzy otwarzaczach. teraz nie da sie nic oglądnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
a tu masz to -gdzie Twoje berlo z Ostrowca http://www.youtube.com/watch?v=vNbnlFUo1sQ&NR=1
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 23.07.2008 o godz. 15:38.
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem.. Format i będzie git
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
A tak na przyszłość polecam Moyea FLV Dowloader. Menadżer ściągania FLV z wbudowaną przeglądarką, tylko nie wiem czy jest po Polsku. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
skad mozna sciagnac derby stulecia i te derby z 2005
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak na Wiślacki płot to uszyć.. Bytovia
Majac 13lat proponuje najpierw zebys sobie zaslony do okien zamowil albo cos w tym stylu, o 'plot' sie nie martw ![]()
Ostatnio edytowane przez kms : 23.07.2008 o godz. 20:58.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
tylko najpierw sie skontaktuj z właściwymi osobami na Wiśle ew.na osiedlu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Swojego czasu był temat mający poprawić właśnie pod tym względem atmosferę na Reymonta tyle że dotyczył on osób które samodzielnie produkowały flagi/transparenty. Gdybym chciał złożyć zamówienie na uszycie flagi o wymiarach 1m x 1m które bazowałoby na takim projekcie to ile mniej lub więcej mogłoby to mnie kosztować ? proszę o wyrozumiałość
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 23.07.2008 o godz. 21:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
wystarczy żebyś miał 1 wyjazd do Ostrowca i byłbyś na tyle kumaty że darowałbyś sobie robienie flagi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Do jakich klubow piłkarskich warto wysyłać listy o gadżety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
np. Manchester United wiem bo kumpel wysyłał i dostał kartkę ze zdjęciem Kuszczaka i jego autografem (nie wiem czy o taki gadżet Ci chodzi ale zawsze coś)
![]()
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kiedyś był stosowny temat o sportowych gadżetach. Wiem, że na polskim forum Juventusu (juvepoland?) jest masa stron właśnie o pamiątkach sportowych. Swojego czasu też wysyłałem... Za późna godizna żebym wyciągał karton i patrzył od jakich zagranicznych dostałem, ale pamiętam, że z polskich odpisał Lech Poznań i GKS Katowice. Wszystko oczywiście po mailu, a nie po zwykłym liście.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Naprawdę warto zajrzeć na forum Juvepoland. Kiedyś wysyłałem, bardzo często odpowiadało Middlesbrough, Arsenal chce zwyczajne listy, a nie maile. Warto także napisać do... NY Giants, poważnie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wysyłał ktoś do ManU ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakim transportem w ubiegłych latach jeździło się do Wodzisławia ? Kolej wchodziła w grę czy busy i na własną rękę ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]()
„skoro środek pirotechniczny jest bezpieczny dla gumowej tratwy bez ryzyka jej uszkodzenia, to jest też bezpieczny na betonowej trybunie, w rozsądnej odległości od grup kibiców”
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
Co znaczy słówko "zalohu" po słowacku? I jeszcze takie zdanie: "Ak máte záujem ozvite sa."
Ostatnio edytowane przez Awe : 24.07.2008 o godz. 08:51.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dlaczego nie można wysłać maila do tych klubów NIE przez outlooka ?
Wysylam przez o2 i mam zwroty |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mm pytanie ma ktoś archiwalne zdjęcia ze stanu wojennego jak i z wszelkich walk z milicją w Nowej Hucie.
Jak ktoś posiada i by się podzielił byłbym wdzięczny ![]() ![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() skanera nie mam ale zrobie pozniej zdjecia zdjeciom z ksiazki o NH |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam dosyć ważne pytanie do osób zorientowanych. Chodzi o wyjazd do Chorwacji, czy prawdą jest, że nie można wwozić ze sobą jedzenia ( no wiadomo prowiant na dłużej niż podróż ), bo doszły mnie słuchy tylko nie wiem czy to prawda, że wolno zabrać ze sobą tylko tyle co na podróż.
Dwa i trzy lata temu nie było problemów z jedzeniem ale teraz wolę się upewnić, może był ktoś w tym roku już w Chorwacji albo jest na bieżąco w tej dziedzinie. ![]() Za wszelkie odpowiedzi, Bóg zapłać od Paulinów. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Wojtek_Lok:
Cytat:
![]() To już nawet zapytać nie można do ch... Ok, dzięki za odpowiedź dużo mi ona pomogła. A następnym razem jeśli nie umiesz danej osobie odpowiedzieć rzeczowo na pytanie to wszelkie dygresje zachowaj dla siebie. bez odbioru
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 24.07.2008 o godz. 10:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
MAm strone internetową ze zdjęciami, chce zdjęcia ściągnać na kompa. Przez "prawy przycisk myszy, zapisz jako itd " się nie da. Są jakieś inne sposoby bądź to jakiś program do ściągania takich zdjęć ?
![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|