The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.07.2008, 21:45
igortsw napisał(a):Wyświetl post
Ale i tak najbardziej wpieniał mnie Rocki, wiadomo jak się było od dziecka CZARNĄ KOSZULĄ, to teraz sie fauluje jak leci żeby zrobić wrażenie na wojskowych
wyborcza napisał(a):
Dzięki chytrości 34-letniego Piotra Rockiego, który na koniec kariery trafił tam, gdzie chciał grać zawsze.
Żródło - próbuje sobie chłopak zrobić dobry PR, ale coś wątpię by mu wyszło. Nawet z gazetowym wsparciem
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 20.07.2008, 21:46
Na mnie największe wrażenie zrobił Kmiecik. Przy takich warunkach fizycznych strącać górne piłki tylko gdy jest się niekrytym to naprawdę sztuka.
Przydałoby nam się trochę taniego, walecznego, piłkarskiego szrotu w stylu Penksy, oj przydało.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 20.07.2008, 21:46
Ten mecz to straszna kopanina, nie ma co sie oszukiwać.
Juszczyk - po swojemu, trzy świetne interwencje, a nastepnie babol. Przy dwóch bramkach źle sie zachował
Diaz - ciągle to nie to co od niego oczekuje. Niezła technika użytkowa, ale gość nie ma pojęcia jak sie ustawiać na boisku. Biega czasem kompletnie bezsensu.
Cleber - tylko powiem jedno: SZACUNEK
Kowalski - Póki co niech sie ogrywa w PE, może z niego cos być, ale jeszcze za słaby na trzeciego stopera
Szabat - ten to poziomu pewnego nie przeskoczy, Polonia Bytom to może maks co osiągnąć
Niedzielan - największy zawód, bardzo słabiutko, wogóle nie widoczny
Cantoro - wygłupił sie prezy golu, ale jakoś trzymał naszą grę przez 80 minut, trochę sił mu zabrakło
Mączyński - całkiem, całkiem, bardzo dobrze ze stałych fragmentów wrzucał, z młodych najlepszy
Dawidowski - nie było jakies wielkiej tragedii, ale do lat młodości to nie powróci już. Przetrzymać do końca kontraktu czasem niech zagra i do widzenia
Małecki - nieźle w pierwszej połowie najlepszy, później zgasł
Kmiecik - drewno i to strasznie twarde, co miał piłke to się odbija od niego o dwa metry. Szkoda trzymac go kosztem jakiegoś juniora
Odpowiedz cytując
Illargui
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 20.07.2008, 21:48
Według gości programu "Szybka piłka" w TVP2 Rocki w tym meczu zasłużył na 2 czerownie kartki
Odpowiedz cytując
Gilevich
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.07.2008, 21:49
Panowie, więcej luzu. Waga tego meczu dawno była znana i cieszy postawa młodzieży szczególnie Maczynskiego i Maleckiego. Cleber odwalił kupę dobrej roboty a Mauro 130 min gry w dwóch meczach w ciągu dwóch dni w jego wieku i na tej pozycji? Można błąd wybaczyć z racji ciężaru gatunkowego.
Odnoszę wrażenie że Legia pogodziła się już z odpadnięciem z P UEFA bo wybaczcie, remis z Białorusinami i wymęczone zwycięstwo z Wisłą II z przypadkowego dośrodkowania, bo strzał to nie był... przy składzie na "europejskie puchary" to kompromitacja i oni bardziej niż my mają nad czym myśleć.
Βίσλα Κρακοβίας
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 20.07.2008, 21:49
No i Legionisci powinni dostac 3 czerwone kartki - w tym 2 Rocki bohater meczu.
Szostek jest dobry. W "Pilce Noznej" jedzie po sedziach rowno - dziwie, ze go nie wzieli do Ligi+.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.07.2008, 21:53
Dokładnie.

Poza tym jakoś nie demonizowoał bym naszej gry.Moim zdaniem nie zagraliśmy znów tak źle.Co prawda brakowało żądeł, no ale przecież Legia nie ma ogórków w obronie.
Gdybyśmy mieli trochę więcej szczęscia, ten mecz można było wygrać.
Napewno nie ma co się załamywać

Nie rozumiem krytyki Juszczyka.Nie wierzę, że wy myśleliście, że to był strzał a nie dośrodkowanie!.
Chłopowi zeszła piłka i wpadła do bramy, Juszczyk to moim zdaniem obok Clebera i Cantoro najlepszy zawodnik naszej drużyny
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 20.07.2008, 21:58
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post

Nie rozumiem krytyki Juszczyka.Nie wierzę, że wy myśleliście, że to był strzał a nie dośrodkowanie!.
Chłopowi zeszła piłka i wpadła do bramy, Juszczyk to moim zdaniem obok Clebera i Cantoro najlepszy zawodnik naszej drużyny
Akurat w przypadku Rockiego zaryzykuje stwierdzenie, że akurat chciał w ten sposób uderzyć. Stary piłkarski cwaniak. Wbrew pozorom Legia może mieć z niego pożytek.
Ja również nie mam pojęcia co Juszczyk mógł w tej sytuacji lepiej zrobić. Moim zdaniem totalnie bez szans przy drugim golu...

Niestety pierwszą bramkę ma na sumieniu. Znów wyszedł brak ogrania... lepiej teraz niż np. w ostatniej minucie z Beitarem
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 20.07.2008, 21:59
Vinci napisał(a):Wyświetl post
Akurat w przypadku Rockiego zaryzykuje stwierdzenie, że akurat chciał w ten sposób uderzyć. Stary piłkarski cwaniak. Wbrew pozorom Legia może mieć z niego pożytek.
Ja również nie mam pojęcia co Juszczyk mógł w tej sytuacji lepiej zrobić. Moim zdaniem totalnie bez szans przy drugim golu...

Niestety pierwszą bramkę ma na sumieniu. Znów wyszedł brak ogrania... lepiej teraz niż np. w ostatniej minucie z Beitarem
W udzielanym wywiadzie po meczu Juszczyk powiedział dziennikarzowi że gadał po meczu z Rockim i Roki powiedział mu że chciał tą piłke wrzucać ale mu zeszła czy coś takiego
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez igortsw : 20.07.2008 o godz. 22:04.
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
Precel z makiem
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 20.07.2008, 22:01
Nie ma co płakać. Ciesze sie bo pokazaliśmy że mamy dobra młodzież. Legia w pierwszym składzie długo męczyła się z naszym 2 składem.
Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 20.07.2008, 22:07
Trudno było się spodziewać czegoś wielkiego, powalczyli na ile mogli. O sile naszej ławki wiemy nie od dziś, z czego trener zdaje sobie sprawę. Z tego składu poza Cleberem i Cantoro przynajmniej na poziomie ligowym pograją Małecki,Mączyński,Diaz i jeśli dojdzie do formy Niedzielan. Kowalski póki co ME i występy w PE.
Odpowiedz cytując
LooNatyk
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.07.2008, 22:15
patrzac optymistycznie to lawke wcale nie mamy taka slaba, Legia ma przeciez walczyc o mistrza. grali w praktycznie najmocniejszym skladzie i straaasznie sie z naszymi rezerwami meczyli.

brawa dla Clebera i Cantoro, to na prawde ciezka sprawa grac mecz z FCL potem jechac do 3 rano do Polski by grac kolejne spotkanie.. mozna wiec spokojnie wybaczyc im wszystkie wpadki w tym meczu.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 20.07.2008, 22:22
Ja napisze krótko:

1. Wisła: dobry, ale niezwykle chimeryczny Juszczyk. Na bramkarza bez stałej formy nikt na świecie nie postawi w ważnym meczu. Do momentu straty piłki w 87 min. dobrze Cantoro, ponadto Cleber, Mączyński, Kmiecik do 60 min, nieźle Małecki. Irytujące straty "Gazeli" Diaza, absolutnie niewidoczny Niedzielan. Czytelna w drugiej połowie taktyka na Kmiecika a'la Włosi na Euro 2008 na Toniego.
2. Legia: Rocki to kawał miękkiego c***a.

Dziękuję za uwagę.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.07.2008, 22:26
vote-for-mikey napisał(a):Wyświetl post
panie jedTS, termin był wiadomy od ostatniego gwizdka w finale polski.
Jezeli tak bylo w istocie to wracam do pkt w mojej wypowiedzi odwolujacego sie do prestizu tych "rozgrywek".
I dodam ze z Legia wygralismy w ostanim sezonie do dzisiaj 1 mecz i jeden zremisowalismy. 3 bodajze przegralismy. W tym raz zrezerwami Legii. Jakis kompleks sie rodzi czy co?Tak zle nie bylo dawno w bilansie z ta druzyna.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 20.07.2008, 22:31
jedTS - w ramach uzupełnienia, poniżej wyjaśnienie rzecznika Ekstraklasy
Cytat:
"Już w październiku ubiegłego roku podczas spotkania dyrektorów sportowych klubów ekstraklasy ustalono, że mecz o Superpuchar co rok będzie się odbywał tydzień przed rozpoczęciem sezonu ligowego. Wtedy też ustalono, że liga startuje w ostatni weekend lipca. Tak więc od kilku miesięcy wszystkie zainteresowane strony znały termin spotkania o Superpuchar" - poinformował rzecznik prasowy Ekstraklasy SA Adrian Skubis.

PAP
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 20.07.2008, 22:36
Mecz o superpuchar zupełnie bez emocji zarówno ze strony Legii jak i Wisły. Widać ,że obie drużyny potraktowały ten mecz jako dodatkowy sparing. Wisła dodatkowo przeciążona konfrontacją z Liverpoolem niejako porażki mogła się spodziewać. Kilka ciekawych elementów w grze Wisły było. No cóż zobaczymy jak to będzie wyglądać w praniu wszystko tzn. liga i puchary.
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 20.07.2008, 23:15
Juszczyk- lubię go ale naprawdę dzisiaj zagrał bardzo przeciętnie. Obronił ze dwa naprawdę groźne strzały, reszta leciała w niego, na dodatek miał bardzo niepewny chwyt, no i ta zawalona bramka na 1-0.
Szabat- z pożytkiem byłoby, gdyby w młodej ekstraklasie też cały czas grał na tej pozycji, bo ma potencjał, nieźle sobie radzi w odbiorze, ale brakuje mu doświadczenia na tej pozycji, przez co popełnia straszne gafy w ustawieniu. Myślę, że w zestawieniu z silniejszymi piłkarzami wypadłby jeszcze korzystniej, bo miałby większe wsparcie przy ofensywnych wyjściach, z których jest sporo pożytku.
Kowalski- od dawna uważam, że to większy talent niż Kokoszka, tylko musi grać.
Cleber- klasa.
Diaz- ogólnie jest dobrze wyszkolony technicznie, ale po tej przerwie wygląda jakby zapomniał wszystkie czego się w Polsce nauczył. W obronie niezdecydowany i zbyt delikatny. Myślałem, że będzie w tym sezonie walczył z Brożkiem o pierwszy skład, a tu go znowu trzeba uczyć podstaw taktyki.
Dawidowski- przykro mi ale z niego już nic nie będzie. Absolutnie bezbarwny i niewidoczny.
Cantoro- poza 86 minutą czołowa postać drużyny. Jak dla mnie ten kiks był spowodowany zmęczeniem i przeliczeniem własnych możliwości.
Mączyński- przyzwoicie, widać postęp w jego grze. Niestety na razie to tylko zawodnik do ogrywania a nie konkretna konkurencja w zespole.
Niedzielan- niestety gorzej od Dawidowskiego, na usprawiedliwienie chyba można tylko napisać, że lewa pomoc to nie jego pozycja.
Małecki- cieszę się, że odszedł Paulista, bo po tym okresie przygotowawczym Małecki wygląda świetnie, a Jasiek blokowałby jego rozwój. To może być odkrycie tego sezonu.
Kmiecik- na jakieś ekstraklasowe ogórki wystarczy, ale raczej na nic więcej.

Rocki to kawał s*********. Sędzia to miękka faja, bo Kmiecikowi dał żółtą za nic, ale Cantoro czy Cleberowi to już się bał podskoczyć. O trzech czerwieniach dla Legionistów powiem tyle, że były ewidentne.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Stary 20.07.2008, 23:40
A tak przy okazji: kto był jeszcze na ławce Wisły? Skoro trener Maciek zrobił tylko jedną zmianę to chyba nie było za bogato... paru chłopaków pod koniec aż prosiło się o zmiany.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Od: 07.2005

Stary 21.07.2008, 01:05
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
Masakra to jest, ze nie mamy zadnego rezerwowego. Eh, Jasiek wroc ...
Żeby się znowu wykłócał i protestował o 100zł(!)...

NIE.

Co do meczu:
Nasze rezerwy naprawdę grały jak równy z równym z PIERWSZYM SKŁADEM(tak, tym naszpikowanym gwiazdami, transferami) LEGII! Za to należy się tym kilku chłopakom poklask.
Wielkie brawa dla Clebera, który widać, że jest prawdziwym profesjonalistą! Inny powiedziałby, że go łysina swędzi, ale nie on!
Niestety, Szabat na bocznej obronie to kompletne nieporozumienie...
No i oczywiście karteczki dla Legionistów - śmiech panie sędzia. Jemu nie brakuje L w sercu;>

Ja powiem tylko tak:
Szczerze mówiąc myślałem, że Legia rozjedzie naszych rezerwistów gładko ze 3-0 i będzie śmiech na całą Polskę, bo oni się będą napinać, co tam, że rezerwy, ale jaki wynik, a tu całkiem przyjemnie to wyglądało, a bardziej do 87 minuty.
Fakt faktem, że nasza ławka najsilniejsza nie jest, ale fakt faktem, że Legia też najsilniejsza nie jest - tyle mogę powiedzieć tak "na gorąco".

Z niecierpliwością wyczekuję meczu Legia-Wisła w lidze i WYJAZDU do Warszawy!
Do zobaczenia!

A jeszcze sobie pozwolę edytować już trochę bardziej na chłodno:

Czekam na spotkanie Sobola z Rockim. Obawiam się że mały łysolek może mieć szybko zweryfikowane poglądy.
No i zastanawiam się, co by było, gdyby grał nasz pierwszy skład, gdyby oczywiście zagrał to, co w 1 połowie z Liverpoolem.
Dla mnie gładko.
No, już spać.
Ostatnio edytowane przez Maćko : 21.07.2008 o godz. 01:15.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 21.07.2008, 01:33
Ogladajac oba mecze cieszy to ze mlodzi ambitnie pukaja do drzwi 1 druzyny. Po tym meczu jestem zly, chlopaki pokazaly ze im zalezy, ze nawet jesli nie maja jeszcze doswiadczenia to nadrabiaja ambicja, wola walki. Najbardziej denerwuje to ze Cantoro zmarnowal ich wysilek, bo dotrwanie do karnych dla tych chlopakow byloby wedlug mnie wielkim impulsem.

Jak za mecz z Liverpoolem moge Cantoro pochwalic, tak za akcje z dzisiejszej koncowki ten pilkarz powinien otrzymac kare finansowa i totalna zjebke od Skorzy w szatni. Facet ktory powinien byc oparciem, drogowskazem i profesjonalista na ich tle przyprawil mnie o chec zabijania.

Nie mialbym do nich pretensji gdyby przegrali takim skladem, nie mam pretensji po tej grze, co wiecej jestem calkiem zadowolony ... ale nie jestem na swiezo w stanie wybaczyc Mauro tego bezsensownego zagrania.

Remis z Legia w tak prestizowym meczu bylby dla tych chlopakow bezcenny.
Powód: literki sie przestawialy
Ostatnio edytowane przez Greeg : 21.07.2008 o godz. 01:34.
Odpowiedz cytując
(L)itr
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 21.07.2008, 03:08
Małe pytanie do wszystkich tutaj piszących, jeżeli Legia zagrała katastrofalnie, dramatycznie słabo, to co w takim razie zaprezentowały rezerwy Wisły? Jak można określić ich grę?
Wisła nie potrafiła wygrać z rezerwami Legii, a Legia z Wisły tak, więc w czym problem?
To nie jest tak, że wasze rezerwy były równorzędnym rywalem dla Legii albo że stwarzały sobie pełno 100% sytuacji. Nie, wy byliście zespołem wyraźnie słabszym, broniliście się przez cały mecz i zasłużenie przegraliście. Fakt, Legia nie popisała się super skutecznością, bo mogła rozstrzygnąć losy meczu dużo wcześniej, ale mówienie, że zagrali dramatycznie słabo jest trochę śmieszne i brzmi jakbyście chcieli się na siłę pocieszyć po kolejnej porażce. 'Przegraliśmy mecz, ale przynajmniej Legia zagrała dramatycznie słabo, więc nie ma się czym martwić'.

Powinniście się martwić tym, że w waszym zespole nie ma konkurencji i że jest taka różnica między pierwszym a drugim składem. Wasze rezerwy są słabsze od FK Homel. To jest według mnie powód do zmartwienia przed zbliżającymi się meczami z Beitarem.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 21.07.2008, 03:40
Dopiero co udalo mi sie oprzytomniec po wyjezdzie .
Smiesza mnie te gadania o wygranej pierwszej druzyny Legii i REZERWAMI ( musialem to podkreslic ) Wisly. Gdy Wy przegrywaliscie z naszymi rezerwami to podkreslalo sie inne sprawy....
Poczekamy do ligowego meczu pierwszy vs pierwszy sklad i wtedy nikt juz nie bedzie takich .......ek wciskal....bedzie wszystko jasne.
Wygrana cieszy, gra paru grajkow rowniez....wiecej nie ma co pisac bo przeciez to byly rezerwy i maly dostac oklep ale Legia taka slaba ze wygrala tylko 2:1. Do tego Rocki Rzezniczak Szala...chamy i powinni wyleciec...Wislacy za to cudowni i idealni....po prostu forumowe lapu capu.
PS: Tak...uprzedzam pytanie...widzialem mecz....na zywo.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Wrona
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.07.2008, 05:04
kreseq napisał(a):Wyświetl post
[...].wiecej nie ma co pisac bo przeciez to byly rezerwy i maly dostac oklep ale Legia taka slaba ze wygrala tylko 2:1. Do tego Rocki Rzezniczak Szala...chamy i powinni wyleciec..[...].
Brawo. Nic dodać, nic ująć...
Nie spaceruj tędy
Nie wyciągaj ręki
To się może skończyć źle

[*]
Odpowiedz cytując
EricDraven
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 21.07.2008, 07:30
"Niedzielan - największy zawód, bardzo słabiutko, wogóle nie widoczny"

a ja się nie zgodzę. Miał co najmniej 2 akcje. gdzie przewyższał rywali techniką o lata świetle, tylko, że niestety nie miał wsparcia od reszty.. Wierzę, że Trener też to widział i nie ustawi go więcej na tej pozycji, która jest dla niego co najmniej z dupy. (fakt, po prostu gościa lubie, jestem nieobiektywny;p)

Tęsknie za 4-4-2... i wiem, wiem, nie mamy kim grać w tym systemie...

Cleber - najlepsze co się nam przytrafilo transferowo od dawna, mega szacunek dla niego.
Młodzież - przyzwoicie! Fakt, Borysiuka się jeszcze nie dorobiliśmy, ale dzisiaj naprawde powiało optymizmem.

A spośród nich - mówię serio - chciałbym zobaczyć Kmiecika, jak gra razem z pierwszą 11. (a najchętniej z dośrodkowującym Kosą;p) Nie chcę oceniać po 1 meczu, ale co by nie mówić strzelił kilka bramek w ME, a dzisiaj grał tyłem do bramy naprawdę poprawnie..

a oceniając sam mecz - pieprzyć wynik, wartościowy sprawdzian się udał.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 21.07.2008, 07:45
Porazka pozostanie porazka, bez wzgledu na ogolicznosci lagodzace. Subietkywne czy obiektywne.
Jak mecz bedzie wygladac mozna sie bylo spodziewac pare dni wczesniej ale jednak od paru pilkarzy ja bym wymagal nieco wiecej niz pokazali wczoraj.

Po pierwsze Diaz. To byl najslabszy pilkarz na boisku. Chaotyczny, zueplnie nie mial pojecia co ma robic na boisku. Ustawial sie w jakis przypadkowych miejscach, stwarzal permamentne zagrozenie dla naszej bramki. Legia prawym skrzydlem zrobila sporo wjazdow takich jakby tam nikogo nie bylo, co akurat jest prawda bo Diaz sie gdzies platal w okolicy bez sensu. Diaz tez nie potrafi sie zrozumiec z reszta zespolu albo w ogole nie rozumie nic z taktyki. Slaba postawe Niedzielana tlumaczylbym tez po trosze brakiem wsparcia ze strony Diaza.

Szabat juz zagral nieco lepiej ale tak czy owak przez wieksza czesc meczu wygladalo to jakbysmy grali bez bocznych obroncow.

Mączynski - do niego mam watpliwosci. Jasne jest ze powienien grac wiecej jesli cos ma niego byc ale wiara w jego potencjal bierze sie tylko z tego ze jako jedyny (moze jeszcze Jirsak) ma umiejetnosc sensownego podawania pilki w srodku pola od czasu do czasu. To go w tej chwili wyroznia na tle calej reszty. Wszytkie pozostale cechy moim zdaniem Maczynski ma niewystarczajace, lapal by sie moze jako zmiennik w zespolach dolnej czesci tabeli ekstraklasy. Ma zaleglosci taktyczne i fizyczne, jego gra w odbiorze i ustawianie sie sa poki co bardzo slabe. Chocby gral z Makelele w parze to i tak taka gra bedzie przez niego dziura w srodku pola w grze obronnej. Mysle ze Maczynski sie moze rozwinac w sredniej klasy pomocnika ale musi grac jak najwiecej. Na te chwile kazdy z trojki Cantoro, Sobolewski, Jirsak bije go na glowe.
Ostatnio edytowane przez DysoN : 21.07.2008 o godz. 07:48.
DysoN
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 21.07.2008, 08:05
Nie ma dwóch zdań że Legia miał sporą przewagę, sędzia popełnił mnóstwo błędów głownie na korzyść Legii, Dawidowski i Niedzielan w fatalnej formie.

z młodych nie źle Małecki, Kowalski i Mączyński w miarę dobrze Szabat i Kmiecik, mysle że szczególnie Małecki i Kowalski mają papiery na dobrych graczy
Odpowiedz cytując
jizzz
Banita

Od: 05.2008

Stary 21.07.2008, 08:08
Mecz na żenującym drugoligowym poziomie. Kopanina jakich mało. Wisła bardzo słabo, Legia na tle Wisły przyzwoicie. I w dupiem mam, ze to ponoć były rezerwy Wisły. Nikt nie zmusił Skorzy do wystawienia takiego składu. Kibicowsko zachowane status quo: Legia potwierdziła, ze należy do ścisłej czołówki - głośny, nieustanny doping, może trochę monotonny ale taki ich styl. Wisła potwierdział, ze jest bardzo słabą ekipą wyjazdową. mierna liczba, beznadziejny, doping. Patrząc i słuchając Wisły można było odnieść wrażenie ze ten mecz rozgrywany jest w latach 90.
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Stary 21.07.2008, 08:16
Fakty są takie że rezerwowy skład gra padakę i jest na marnym poziomie. Wiemy to nie od dziś bo nawet za Heńka obraz sytuacji był identyczny. Minęły 4 lata i w tym aspekcie nic się nie zmieniło.

Bawią mnie posty kibiców Legii w tym topicu. Jak dla mnie to jest robienie dobrej miny do złej gry. Pozdrowienia od FC Basel

Pozdrawiam

P.S. Mauro Cantoro.........z przkykrością to mówie ale potrzebujemy wzmocnienia na pozycję defensywnego pomocnika.

P.S. II. Rocki.........zwykły buc o mentalności zwykłego dresiarza. Mam cichą nadzieję że jakiś drwal z Piasta lub Bytomia (w Marku Motyce moja nadzieja) zakończy nędzną karierę tego typa.
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
Weez3r
Member

Od: 06.2007

Stary 21.07.2008, 08:22
Adenalix napisał(a):
A tak przy okazji: kto był jeszcze na ławce Wisły?
Z tego co pamiętam to Janik, Jeleń, Darda i Zalewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów