|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to przygrzałeś.... 7kotów wrócił na moda to może i Puchatka ze starego foruma wróci
![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem. Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata, Żeby z Tobą zostać na calutkie lata.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Taaa złapali go...ale za to jak się "uścigali"
![]() A ja dzięki banom poczułem się jak za komuny chociaż jestem rocznik 91 Nie ma to jak dostać bana za donosicielstwo chociaż nie ja donosiłem tylko ktoś na mnie . No ale za to prawie spadłem z krzesła jak zobaczyłem w okienku które pojawia się po nadaniu bana : "DONOS"
Niesty w powższym dekalogu moda nie ma nic o Donosie :( Ale lipex ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Do dekalogu dodał bym jeszcze to
: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
On tak zawsze, czy nie załapałem dowcipu? ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a może by tak dorzuć jakieś bany za bezsensowne wrzucanie tego samego njusa do transferowego? ^^ *nadzieją matką i tak dalej*
![]() .
|
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Byłem przekonany ze zygać będziesz i okazywać tą swoją pseudoironię po powrocie w stosunku do mojej osoby, ale widzę że wolałeś iść na łatwizne i przypieprzyć się do łatwiejszej "ofiary". ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
PSIA KREW
Od: 12.2003
Offline |
|
Bo to rozrywka systemowa z przymrużeniem oka, albo precyzyjniej anty-systemowa. I nic nie szkodząca, bo skierowana w nic. Poza drobnymi wyjątkami od regułki nicości. Plus lubię, jak nasza droga koleżanka-moderatorka, puszcza wiązankę "Ze wszystkim udało sie zamknąć mordy", bo z miejsca jej pastelowy wizerunek nabiera kolorytu i dynamiki. A prywatne fobie i poranne zabawy z lustereczkiem, zostaw sobie na priv. Zresztą bodaj z 3 osoby z tego forum proponowały ci, pewną "operacjonalizację pojęć" w sposób kulturalny w formie, z czego nie skorzystałeś. W tej sytuacji ktoś ma się wygłupiać i kopać z powietrzem? Więc delikutaśnie i grzecznie mówiąc: czep się swoich zwyczajowych zajęć, a nie mojej skromnej osóbki. ![]() |
|
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ziewanko.
10znaków ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() olTSchool - napisz po ludzku, co Ci nie pasuje, bo chciałeś - zdaje się - być enigmatyczny, a wyszedł Ci bełkot. A najlepiej zwróć się ze swoimi problemami do administratorów serwisu, bo nikt inny Ci tutaj nie pomoże. Co innego w świecie realnym, tam znalazłoby się pewnie kilku specjalistów... I mała rada - nie strasz ludzi za pomocą internetu, bo na coś takiego nawet gimnazjalista się nie nabierze. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|