The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
spartan
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.07.2008, 20:09
emsi napisał(a):Wyświetl post
Ale pucka w tym temacie

Miś Puchatek by wymiękł od takiej ilości miodu
No to przygrzałeś.... 7kotów wrócił na moda to może i Puchatka ze starego foruma wróci
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
uher
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 17.07.2008, 21:32
karmel1906 napisał(a):Wyświetl post
jak Tommy Lee Jones w "Sciganym"...itd

przecież go złapali ..
Rzeki przepłynąłem, góry pokonałem,
Wielkim lasem szedłem, nocy nie przespałem.
Żeby Ciebie spotkać w małym kącie świata,
Żeby z Tobą zostać na calutkie lata....
Odpowiedz cytując
igortsw
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 17.07.2008, 22:08
Taaa złapali go...ale za to jak się "uścigali"

A ja dzięki banom poczułem się jak za komuny chociaż jestem rocznik 91

Nie ma to jak dostać bana za donosicielstwo chociaż nie ja donosiłem tylko ktoś na mnie . No ale za to prawie spadłem z krzesła jak zobaczyłem w okienku które pojawia się po nadaniu bana : "DONOS"

7 kotów napisał(a):Wyświetl post
1. Nie badz spec transferowy - kara 2miesiace
2. Nie pisz eposow taktycznych i profili psychologicznych pilkarzy na podstawie relacji tekstowych - kara 2 miesiace
3. Nie badz rozregulowany emocjonalnie. Gwaltowne skoki nastroju od czarnowidztwa do wizji zdobycia LM - 6 miesiecy odpoczynku
4. Nie miej "pewnych info" - 2 lata banicji
5. Lepiej sklej dziob, niz masz sie "zgadzac z wypowiedzia przedmowcy" - 2 miechy
6. Bednarz nie jest "lysym chu**m". Tzn jest, ale wylacznie dla giganta.
7. Sprawdz 100 razy jak sie nazywa dany pilkarz, zanim wpiszesz: Zienczug, Brorzek czy Cantano. My mamy w dupie Wasza dyslekSje i wrocicie dopiero jak sie nauczycie pisac.
8. Wiadomo co to Cracovia i co o nich myslimy, ale poprzestanmy na mysleniu. Tyczy sie to tez mnie. - sam sie zbanuje dozywotnio.
9. Powtorny login pobanowy - dozywocie i kasacja kazdego nowego tworu. Czyli tzw "charcerzykowanie" = smierc na TWSD
10. To ze masz 14 lat nie oznacza ze musisz byc cymbal. Znam inteligentnych 12 latkow. Wiec nie rob siary, tylk idz pokopac pilke przed dom, albo poczytaj ksiazke, zamiast pisac ze slyszales od qmpla to i tamto. Bany beda sie wahac od 2 dni do osiagniecia pelnoletnosci.

Powodzenia Zuchy.

Niesty w powższym dekalogu moda nie ma nic o Donosie :( Ale lipex
<<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
Odpowiedz cytując
simone
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 17.07.2008, 22:18
Do dekalogu dodał bym jeszcze to :

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.07.2008, 22:45
olTSchool napisał(a):Wyświetl post
Na pewno.
Mysle ze tez odczujesz to ktoregos dnia - i nie tylko ty. Zabawimy sie jak s****ysyn.
Wlasciwie nie moge sie doczekac tego dnia.
Ojej. Umieram ze strachu. Serio...

On tak zawsze, czy nie załapałem dowcipu?

Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
vote-for-mikey
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 17.07.2008, 23:40
a może by tak dorzuć jakieś bany za bezsensowne wrzucanie tego samego njusa do transferowego? ^^ *nadzieją matką i tak dalej*
.
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 17.07.2008, 23:54
olTSchool napisał(a):Wyświetl post
Na pewno.
Mysle ze tez odczujesz to ktoregos dnia - i nie tylko ty. Zabawimy sie jak s****ysyn.
Wlasciwie nie moge sie doczekac tego dnia.
Jednak szok.

Byłem przekonany ze zygać będziesz i okazywać tą swoją pseudoironię po powrocie w stosunku do mojej osoby, ale widzę że wolałeś iść na łatwizne i przypieprzyć się do łatwiejszej "ofiary".

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
olTSchool
PSIA KREW

Od: 12.2003

Stary 18.07.2008, 09:13
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Jednak szok.

Byłem przekonany ze zygać będziesz i okazywać tą swoją pseudoironię po powrocie w stosunku do mojej osoby, ale widzę że wolałeś iść na łatwizne i przypieprzyć się do łatwiejszej "ofiary".
Jak sie podpisałeś w legitymacji chłopczyku? Bo chyba nie Czesław.

Bo to rozrywka systemowa z przymrużeniem oka, albo precyzyjniej anty-systemowa. I nic nie szkodząca, bo skierowana w nic. Poza drobnymi wyjątkami od regułki nicości. Plus lubię, jak nasza droga koleżanka-moderatorka, puszcza wiązankę "Ze wszystkim udało sie zamknąć mordy", bo z miejsca jej pastelowy wizerunek nabiera kolorytu i dynamiki.

A prywatne fobie i poranne zabawy z lustereczkiem, zostaw sobie na priv. Zresztą bodaj z 3 osoby z tego forum proponowały ci, pewną "operacjonalizację pojęć" w sposób kulturalny w formie, z czego nie skorzystałeś. W tej sytuacji ktoś ma się wygłupiać i kopać z powietrzem? Więc delikutaśnie i grzecznie mówiąc: czep się swoich zwyczajowych zajęć, a nie mojej skromnej osóbki.
Odpowiedz cytując
Wilku
lupus albus

Od: 09.2003

Stary 18.07.2008, 13:38
Ziewanko.

10znaków

Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen
Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.07.2008, 15:11
Wilku napisał(a):Wyświetl post
Jednak szok.

Ja sobie wypraszam - skąd w ogóle pomysł, że jestem łatwiejszą "ofiarą"?

olTSchool - napisz po ludzku, co Ci nie pasuje, bo chciałeś - zdaje się - być enigmatyczny, a wyszedł Ci bełkot. A najlepiej zwróć się ze swoimi problemami do administratorów serwisu, bo nikt inny Ci tutaj nie pomoże. Co innego w świecie realnym, tam znalazłoby się pewnie kilku specjalistów...

I mała rada - nie strasz ludzi za pomocą internetu, bo na coś takiego nawet gimnazjalista się nie nabierze.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów