Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Krótki poradnik - jak nie zarobić bana w kwadrans po rejestracji. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4601)

7 kotów 17.07.2008 00:05

Krótki poradnik - jak nie zarobić bana w kwadrans po rejestracji.

1. Nie badz spec transferowy - kara 2miesiace
2. Nie pisz eposow taktycznych i profili psychologicznych pilkarzy na podstawie relacji tekstowych - kara 2 miesiace
3. Nie badz rozregulowany emocjonalnie. Gwaltowne skoki nastroju od czarnowidztwa do wizji zdobycia LM - 6 miesiecy odpoczynku
4. Nie miej "pewnych info" - 2 lata banicji
5. Lepiej sklej dziob, niz masz sie "zgadzac z wypowiedzia przedmowcy" - 2 miechy
6. Bednarz nie jest "lysym chu**m". Tzn jest, ale wylacznie dla giganta.
7. Sprawdz 100 razy jak sie nazywa dany pilkarz, zanim wpiszesz: Zienczug, Brorzek czy Cantano. My mamy w dupie Wasza dyslekSje i wrocicie dopiero jak sie nauczycie pisac.
8. Wiadomo co to Cracovia i co o nich myslimy, ale poprzestanmy na mysleniu. Tyczy sie to tez mnie. - sam sie zbanuje dozywotnio.
9. Powtorny login pobanowy - dozywocie i kasacja kazdego nowego tworu. Czyli tzw "charcerzykowanie" = smierc na TWSD
10. To ze masz 14 lat nie oznacza ze musisz byc cymbal. Znam inteligentnych 12 latkow. Wiec nie rob siary, tylk idz pokopac pilke przed dom, albo poczytaj ksiazke, zamiast pisac ze slyszales od qmpla to i tamto. Bany beda sie wahac od 2 dni do osiagniecia pelnoletnosci.

Powodzenia Zuchy.

http://farm1.static.flickr.com/186/4...e9655aaeea.jpg

klusek106 17.07.2008 00:11

widze ze coraz wiekszy reżim tu panuje :D

wislak_olkusz 17.07.2008 01:45

7 kotów ledwo został moderatorem już reżim wprowadza.... to już nie będzie to forum co wcześniej...

WHITE*STAR 17.07.2008 01:57

Przesada z niektórymi, to jest Polska nie Korea i każdy może mieć własne zdanie, jak ktoś głupio pisze to i tak wszyscy go oleją lub napiszą aby dał sobie spokój, a literówki każdemu się zdarzają. Wahania nastrojów w naszym klubie nie powinny dziwić u szanownego trenera Skorży, a co dopiero u nas kibiców. Jak te pierwsze punkty regulaminu będą łamane to Onetu tu i tak nie będzie, a można chociaż poznać opinie szerszego grona Wiślaków.

PS. Mam nadzieję, że za tego posta banitą nie zostanę ;]

kalashnikov2 17.07.2008 02:05

widze że sięgnięto po środki ostateczne :D

Gordian 17.07.2008 02:15

Lubię Cię 7 kotów, na prawdę bo masz, cięte riposty i bez wątpienia, nadajesz kolorytu temu forum, ale teraz to chyba deczko to wyolbrzymiłeś.

ad.1. Zgadzam się, bezapelacyjnie.
ad.2. Tego nie komentuję bo nie wiem ocb ??
ad.3. ADHD, takim zakazem nie zwyciężysz :P
ad.4. 2 lata - kosmos :shock:
ad.5. Przekaz prawidłowy, ale forma nieodpowiednia. Chcecie propagować kulturę na forum, a tymczasem, rzucasz teksty typu: "Sklej dziób..."
ad.6. :rotfl:
ad.7. Spoko ;) ale w Polsce, póki co, piszemy z polskimi literami :-P
ad.8. Gdybyś tego przestrzegał, to byś sam od siebie dostał już kilka dożywotnich wyroków :D
ad.9. Popieram!
ad.10. Coś w tym jest, ale czy to trafi do tych do których ma trafić? Wątpliwe.

pozdro :piwko:

Pablo84 17.07.2008 02:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak_olkusz (Post 568831)
7 kotów ledwo został moderatorem już reżim wprowadza.... to już nie będzie to forum co wcześniej...

O właśnie się mylisz.Mam wielką nadzieje, że będzie tu, tak jak kiedyś własnie...Może wrócą też osoby, których posty czytało się z wielką przyjemnością.
Poukrywali się wszyscy po ukrytych i teraz nie ma kto pisać ;)

dorotja 17.07.2008 06:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Gordian (Post 568834)
ad.7. Spoko ;) ale w Polsce, puki co, piszemy z polskimi literami :-P

Póki co :D Pod warunkiem, że można/ma się możliwość korzystać z klawiatury z polską czcionką.

Pablo84 sprecyzował istotę rzeczy.

Romy S. 17.07.2008 06:37

Cytat:

:rotfl:

Cytat:

...Co Ty wiesz o zabijaniu ?...

..........

Gordian 17.07.2008 06:56

dorotja ;) lol poprawiłem :D nie będę mówił że jestem dyslektykiem, bo jak to określił 7 kotów: " Ma to w dupie" :D. Heh, firefox nie wychwycił błędu :P

EMPI 17.07.2008 07:25

Panie i Panowie... Witajcie na premierze: Moderator Reaktywacja...

Krissu 17.07.2008 07:26

Cytat:

I bardzo dobrze, bo to forum to straszne szambo.

pan_premier 17.07.2008 07:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 568851)
I bardzo dobrze, bo to forum to straszne szambo.

rozumiem, że jestes świadomy swej roli w tym szambie?
szambo powiekszasz czy oczyszczasz ? a moze "szambo to WY, nie JA" :lol:

co do tematu: jakis spokój na forum :rotfl:

Krissu 17.07.2008 07:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 568855)
rozumiem, że jestes świadomy swej roli w tym szambie?

Jasne
Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 568855)
szambo powiekszasz czy oczyszczasz ?

Perfumuje
:>

pan_premier 17.07.2008 07:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Krissu (Post 568857)
Jasne

Perfumuje
:>

:D
każdy perfumuje, problem w tym, że niejedna perfuma, niejednemu smrodem się wydaje :-p

Tamat ma na celu, pozostając w branży fekalnej, doprowadzić do sytuacji, w której przeciętny moderator wyłowi łatwo małe gówienka z powierzchni i nie bedzie musiał nurzać sie w tej 'perfumowanej' wodze by wyciągnąć cieżkie, obrośniete i wyperfumowane olbrzymy.
PS zważcie, że działamy gołymi rękami :foch:

Krissu 17.07.2008 08:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan_premier (Post 568858)
Tamat ma na celu, pozostając w branży fekalnej, doprowadzić do sytuacji, w której przeciętny moderator wyłowi łatwo małe gówienka z powierzchni i nie bedzie musiał nurzać sie w tej 'perfumowanej' wodze by wyciągnąć cieżkie, obrośniete i wyperfumowane olbrzymy.

Wzruszyłem się tą metaforą :)

olTSchool 17.07.2008 08:12

Osobiście jestem za tym, żeby zabijać moderatorów.
Tylko nie w sposób zinstytucjonalizowany, zrytualizowany, tylko improwizując i spontanicznie.
Żeby nie pozbawiać się tej radości.

:hura:

kądzikowski 17.07.2008 09:40

Powtórny login pobanowy oznacza założenie drugiego konta na TWSD? O to chodzi?

WiselkaMLP 17.07.2008 09:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kądzikowski (Post 568891)
Powtórny login pobanowy oznacza założenie drugiego konta na TWSD?? O to chodzi??

tak .......

usiu 17.07.2008 09:53

Cytat:

o jakości forum wypowiadają się użytkownicy zarejestrowani na forum w 2006/2007 roku :lol:

Zieniu17 17.07.2008 10:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 568901)
o jakości forum wypowiadają się użytkownicy zarejestrowani na forum w 2006/2007 roku :lol:

No i z czego się cieszysz?:-/ Jak chcą niech się wypowiadają, mają do tego prawo. Pozatym 2 lata to chyba wystarczający okres czasu do wyrobienia sobie opinii na ten temat?

usiu 17.07.2008 10:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 568907)
No i z czego się cieszysz?:-/ Jak chcą niech się wypowiadają, mają do tego prawo. Pozatym 2 lata to chyba wystarczający okres czasu do wyrobienia sobie opinii na ten temat?

cieszę się z takich postów jak Twój :lol:

Zieniu17 17.07.2008 10:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 568908)
cieszę się z takich postów jak Twój :lol:

To w takim wypadku gratuluje poczucia humoru.:lol:

Uran235 17.07.2008 10:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez olTSchool (Post 568864)
Osobiście jestem za tym, żeby zabijać moderatorów.

Podejrzewam, że wielu nie przetrwa zimy, to znaczy lata, to znaczy dwumeczu z Beitarem. Pokemony własne to raz, ale coś mi mówi, że jeszcze conajmniej jeden najazd jewropejczyków nas czeka.

Co do samych zasad/porad.
Dura lex, sed lex. Przynajmniej jest nadzieja na porządek. Kogo ja oszukuję, i tak ci co robią największy bałagan tutaj nie zajrzą. No chyba, że nowi dostają linka na starcie.

usiu 17.07.2008 10:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 568910)
To w takim wypadku gratuluje poczucia humoru.:lol:

dzięki wszystko z nim w porządku

Zieniu17 17.07.2008 10:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez usiu (Post 568916)
dzięki wszystko z nim w porządku

Przez grzeczność nie przecze...

Mario Nh 17.07.2008 10:23

No ale chyba nie trzeba być zarejestrowanym na forum by móc je czytać ? :>

Sam znam parę osób które przez kilka lat tylko czytają to forum nie mając konta i co jeśli założyli je wczoraj to nie mogą mieć własnego zdania na jego temat ? :rotfl:

najlepiej to biadolić że forum złe, że moderatorzy surowi...

Dyslektykom zaś polecam Firefox taki który wychwyci większość waszych błędów. ;)

szprotson 17.07.2008 10:25

ktoś z góry dobrze napisał, że Ci którzy mają przeczytać nigdy tutaj nie zaglądną
ba, może nawet nie wiedzą o istnieniu Hyde Parku

ps. czemu znowu nikogo nie kupili :rotfl:
kocham nasz naród :)

usiu 17.07.2008 10:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Pablo84 (Post 568836)
O właśnie się mylisz.Mam wielką nadzieje, że będzie tu, tak jak kiedyś własnie...Może wrócą też osoby, których posty czytało się z wielką przyjemnością.
Poukrywali się wszyscy po ukrytych i teraz nie ma kto pisać ;)

Nie licz na to Pablo :p

Aga21 17.07.2008 10:50

"Osobiście jestem za tym, żeby zabijać moderatorów.
Tylko nie w sposób zinstytucjonalizowany, zrytualizowany, tylko improwizując i spontanicznie.
Żeby nie pozbawiać się tej radości." Genialne :D:D:D

poza tym .
" Sprawdz 100 razy jak sie nazywa dany pilkarz, zanim wpiszesz: Zienczug, Brorzek czy Cantano. My mamy w dupach Wasza dyslekcje i wrocicie dopiero jak sie nauczycie pisac."

kocioł jesteś 7!

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl