|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wy tutaj gadu-gadu nad zasadnością zwrotów i konsekwencjami a ja się pytam na jakiej podstawie kongres USA został upoważniony do bycia ,,adwokatem" osób pokrzywdzonych w tej sprawie ?
Chyba , że zdecydowana większość tych pokrzywdzonych posiada obywatelstwo amerykańskie w innym przypadku mogą przysłać tekst tej rezolucji na podpałkę . ![]()
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Mareczku - specjalnie dla Ciebie http://bi.gazeta.pl/im/3/5454/m5454763.mp3 masz jeszcze wersję teledyskową - z uwzględnieniem 34 s http://deser.gazeta.pl/deser/10,8822...ia_Maryja.html
Ostatnio edytowane przez sambo : 16.07.2008 o godz. 22:35.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niezłe w połowie nawet zacząłem się gibać ; )
Preferuje jednak bardziej poezję ,,Radio Maryjną" http://www.youtube.com/watch?v=Ewm2KomTg0o ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A PO do Tv trwam jest w ogóle zapraszane ?
Sambo co tam jest,bo nie wiem czy warto ściągać ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja sie tytlko glosno zastanawiam teraz, o co mu w ogole chodzi? Mamy sie przylaczyc ale chyba tylko zapomnial pan kwach do czego, w jaki sposob i po co?
![]() ![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Chociaż z tego co pamiętam , to Donald Tusk prosił o taką możliwość przed wyborami parlamentarnymi . Zgody jednak nie uzyskał . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() |
||
|
|
lupus albus
Od: 09.2003
Offline |
|
|
![]() ![]() Sierotki - owszem że byli, najpierw odrzucali i kiedyś w końcu się zgodzili. Nawet wam nazwiska wymienie kto był: Niesiołowski i Wyrowiński. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Olek chyba miał na myśli rurociąg filipiński.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
?Cytat:
Jeżeli dobra nim płynące był by przeznaczone dla całego Narodu , to jestem za . Jeżeli , tylko dla Olka , to jestem za a nawet przeciw. niech rum Tanduay zapełni rury . ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wilku a z czego tyle radochy ,jednoznacznie nikt nie stwierdził że tam z PO gości nie było
.W każdym razie nie są witani z otwartymi ramionami w tej tv . |
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|||||||||||||||
Wymień te trendy - to Ci napisze które sa lewackie. Cytat:
Cytat:
Co prawda w przeciwieństwie do mnie, to bedzie dobrowolne zobowiązanie i niczym Ci nie groże, ale wierz mi - chetnie się zgłosze. Cytat:
![]() Popłakałem się - nie korzystam/albo rzadko z komórki. Z pradu muszę.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak taki bzdet można traktowac poważnie? Cytat:
Cytat:
Aż tak prosto to niestety nie jest. Choć coś takiego jest wyraźne aż za nadto. Sprawdź sobie życiorys tatusia Huebner (Ubecja), stryj Onyszkiewicza to zbrodniarz z UPA, tatuś Cimoszewicza to również jak w przypadku Kwaśniewskiego NKWD/Informacja Wojskowa, o tatusiu Schnepfa wklejał tutaj Boomcha itd.. itp.. A co do tego D., po pierwsze to nie Dowgielewicz decyduje co i jak, po drugie to nazwisko po raz pierwszy widzę (tak to bywa), po trzecie daj mi zyciorysy rodziców i dziadków - sprawdzimy, przeczytamy.
Bercik to Bercik i nic więcej - i nie napisałem że nim jest (za trudne to?) a to ze czasem może sie tak zachowywać. A jeśli dla Ciebie t. Nicejski jest czymś gorszym dla Polski od TL - to mam jedną rade. Weź rozpęd przed ścianą i pieprznij w nią tym swoim zblazowanym jewropejskim łbem. Cytat:
Cytat:
A.. lud wała pokaże, i frukta zapieprzy? Google Twoim przyjacielem - ew. poszukaj w archiwum RM. __________________________-
Ty miałeś watpliwości, Mareq je rozwiał. Cytat:
Zwyczajnie tchórze się bali rozmów na zywo. I szacun dla Niesioła ze jako jeden z niewielu miał na tyle jaj, aby się tam pojawić. Owszem Tusk sie wpraszał, ale go nie wpuszczono. Obecnie nie wiem jak to wygląda bo nie jestem na bieżaco. ________________________________________ PS. Cytat:
Komuś bije w dekiel, i bynajmniej nie mnie.... Proponuje osuszyc wszleki bagna, bo produkują tyle metanu ez hej - tylko że wówczas zielone matoły miałyby dylemat "walczyć" o środowisko czy o mitologię globalnego ocieplenia. Świat wariuje.......
Ostatnio edytowane przez Wilku : 17.07.2008 o godz. 01:36.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||||||||||||||||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ponownie o Kwaśniewskim,tym razem z Rz;
Cytat:
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz tylko wyjaśnienie
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
I dla Ciebie to równiez pierdoła. ____________________________________ Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wilku : 17.07.2008 o godz. 10:31.
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno ludzie w Irlandii czują się oszukani i źle oceniają tą całą kampanie przeciw traktatowi (straszono tam aborcją itd. i była finansowana przez prywatne osoby ) .
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
![]() Proszę.. błagam... Co do jasnej cholery robią politycy podczas kampanii wyborczej? (zerknij niżej) Cytat:
Jak ktoś z własnej kieszeni przeciw to już..? - no własnie co? _________________________________ Cytat:
Może się wypowiedzieć ktoś bardziej obeznany? Donio coś bredził w kampanii iż prywatyzacji nie bedzie. Tu śmierdzi Sawicką do potęgi entej... ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
toz to zbrodnia niesłychana... co innego gdyby kasę sypały jakieś fundacje prounijne finansowane z budżetu unii... |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Jachting - zuch chłopak ! ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
![]()
Per aspera ad astra.
BKS JAGIELLONIA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A czy zadałeś sobie zasadnicze pytanie: czy był wtedy trzeźwy? Być może niemieccy dziennikarze zaskoczyli go, gdy spokojnie kimał sobie na ławeczce lotniskowej, rzucił na odczepnego "ya" albo "da", a teraz znowu afera...
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Natomiast brednie Tuska to typowa kielbasa wyborcza,to bylo oczywiste dla kazdego co bardziej zdystansowanego do polityki obywatela... Ja pamietam,ze najbardziej usmialem sie z szuflad pelnych ustaw i obnizek podatkow - paradoksalne jest to, ze juz PiS bardziej obnizyl podatki... No,ale jak sluchalem Tuska u Lisa, i jego semantycznych kretactw, to obsmiewalem sie jak norka... Co do logiki "slusznego" wydawania pieniedzy na kampanie prounijne, i "nieslusznego" na antyunijne - toc zwykla "logika" GW... Co tu sie dziwic - wystarczy wpasc na ichniejsze fora,poczytac "tolerancyjnych" czytelnikow i ich "argumenty",zeby miec na dlugi czas dosyc... Jeszcze jedno - ktos napisal o uchwale Kongresu USA w sprawie naklonienia Polski do oddania majatkow pozydowskich ( w skrocie) - nie chcialo mi sie przewijac wielu postow, ale co sadzicie o zagadkowej (zapewne przypadkowej ;-) ) zbieznosci takiej uchwaly z twardymi negocjacjami Polski w sprawie Tarczy ? Mnie to sie wydaje ciekawe i mam ciekawa teorie... A moze wszystko w polityce bywa przypadkiem ? ;-) ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szczerze mówiąc, ten mój komentarz popełniłem czytając sam tytuł. Kwaś etap świadomej antypolskości ma już za sobą. Teraz mu został już tylko rum.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rozumiem że szanujecie ,demokratyczne referenda i prawa nimi rządzące .
Ale rząd i lud Irlandzki tego nie uszanuje i tyle w tym temacie . |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Toz to czystej wody tautologizm (znaczy sie - maslo maslane) ![]()
You'll never know...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lud też popełnia błędy,lud teraz nie będzie protestował .
Poza tym ,że to głos ludu to za dużo powiedziane,jest to tylko taki głos według konwencji tego referendum . Ps. Lud czuje się oszukany
Ostatnio edytowane przez jachting : 17.07.2008 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Kiedyś była Beger, teraz prezydent Nowego Sącza Ryszard Nowak z PiS (może nie osobiście, ale jak tak można by nic o tym nie wiedział i nie reagował ... )
Cytat:
http://www.gover.pl/news/szczegoly/g...isow-przez-pis ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
Ja chyba zaczne robić tutaj taki porzadek jak jest robiony w transferowym, i za celowe idotyzmy bedą szły bany. Pozostawiam wam to do przemyślenia. ps. Wyar odpowiem jak wróce. ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
PS. czy ja muszę przypominać ze zwolennikiem PISu nie jestem? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jachting, od kiedy to zostałeś głosem ludu? I to do tego - irlandzkiego?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|