|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam
Mam pytanie w jakim programie robic projekt smyczy i jak sie za to zabrac? Jakby ktos jeszcze mogl napisac gdzie najlepiej zamawiac (chodzi o niewielka ilosc sztuk ok. 50 gora 100)to bym byl bardzo wdzieczny z gory dzieki ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() BOSTOŃSCY FANATYCY
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
http://www.google.pl/search?q=Nobles...ient=firefox-a wystarczy google... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jaka 1 oficjalna oprawe zaprezentowalismy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
nie rób gadżetów z hasłami których nie znasz lub nie rozumiesz - tak samo jak nie powinno się tatuować chińskich szlaczków tak samo nie powinno się niepotrzebnie epatować trudnymi wyrazami. bez napinki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś na kiedy są zaplanowane mecze 3 fazy el. do Ligi Mistrzów? i kiedy są poszczególne fazy Uefy?
Z góry dzięki ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Witam i mam pytanie nie sportowe.
Szukam Może ktoś z was ma kogoś godnego polecenia. Z góry dziękuję ![]() ![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Terminarz Ligi Mistrzów za Uefa.com:
I runda Eliminacyjna 15/16 - 22/23 lipca II runda eliminacyjna 29/30 lipca - 5/6 sierpnia III runda eliminacyjna 12/13 sierpnia - 26/27 sierpnia Puchar Uefa za Uefa.com: I runda eliminacyjna 17 lipca/31 lipca II rudna eliminacyjna 14/28 sierpnia I runda 18 września/2 października Faza Grupowa - nie ma podanych poszczególnych kolejek ale trwa od 23 października do 18 grudnia. Ja też mam takie dwa pytania czy wiadomo już, czy Wisła z Beitarem gra 5 czy 6 sierpnia. I czy pewne jest że w III rundzie eliminacji, o ile awansujemy pierwszy mecz będzie w Krakowie?
Ostatnio edytowane przez Kurt : 16.07.2008 o godz. 13:23.
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napewno nie wiadomo gdzie będzie pierwszy mecz III rundy.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Moze dla Was glupie pytanie ale dla mnie nie : Jak sie ustawia obrazek w podpisie? Wiem gdzie sie daje w profilu ale nie wiem jak zaladowac itd
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Albo wstawiasz adres url do obrazka z sieci, albo naciskasz przeglądaj i wstawiasz obrazek z dysku.
![]()
Już za chwile, za chwileczke Broziu strzeli pod poprzeczke!
Fundacja #1 - Wiezi Muzyki Fundacja #1 - Nie mysl sobie ze Firma krk - Zamiast szukac podzialow Fundacja #1 - Uwazaj dzieciak Peja - (Z)robie szmal |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
najpierw wrzuc na imageshack.us a potem linka do obrazka wrzuc w tagi do podpisu
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest ktos z Chicago kto ma troche vlepek do odsprzedania ?
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
jakie odglosy wydaja krety ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Takie pytanie:
swego czasu istnial temat dotyczacy innych klubow majacych biala gwiazde w herbie. Czy ktos go kojarzy/zapoda linkiem? Kwesta sprawdzenia jednego znaleziska... @ Emsi/w: Oh-jo! a nie ejo Powód: kret :-)
Ostatnio edytowane przez zdz_dk : 16.07.2008 o godz. 19:56.
![]()
SKALNE WIRACHY
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
--Dezaktywacja-- Borys trzymaj się!
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez usiu : 16.07.2008 o godz. 20:19.
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanko, ściągnąłem sobie z rapida ColinaMcRae, w trzech spakowanych częściach, jak ja mam to zainstalować? Wszystko (do jednego folderu?) rozpakować, zgrać na CD i dopiero instalować? Rozpakowałem pierwszą część i niby się zainstalowało ale mi się pojawia info żeby płytkę wrzucić. Kumatych proszę o wyrozumiałość, bo po raz pierwszy ściągam gierkę z neta.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jeśli się zainstalowało to musisz skopiować cracka. Jeśli nie, to po wypakowaniu wszystkich trzech części musisz zamontować obraz ( Daemon Tools )aby uruchomić instalacje.
_ Wersja usiu też możliwa.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 16.07.2008 o godz. 20:36.
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
a mnie się wydaję, że to są 3 obrazy płyty, trzeba odpalić przez alcohol 120 i tak zainstalować
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Wisła ponad wszystko
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Gdzie najlepiej dokonać wpłaty na konto? Zależy mi zarówno na szybkości, jak i wielkości (jak najmniejszej ;D ) pobieranej opłaty.
lepsza poczta czy jakiś bank? ![]()
"Basket is my life"
27.07.11 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Gdańsku można się fajnie pobawić bez obaw bijatyki? I co fajnego można zwiedzić ...
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
w zwariowanym konkursie pod patronatem prof.Filipiaka wygral pan wyjazd do Grecji na koszt własny !
szefowa odpowiedziala dokladnie to samo ! i o to chodzilo w calym pytaniu ![]() |
|
|
|
dydyrydy
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
Ale o so choźii?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Czy wie ktos moze czy istnieje mozliwosc spolszczenia Windows`a XP ? Dzialam na germanskim i ... troche mnie to drrrrrrazni.
|
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś wie, jak jest "napinka" po angielsku?
![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
"Cracovia rules in Cracow"?
można pisać razem ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|