|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja bym był za sprowadzeniem i Jodłowca i Hernaniego, bo Jodłowiec może grać też jako defensywny pomocnik, a Sobolewskiemu za rok kończy się kontrakt, Cantoro gra piach do tego stopnia, że nawet Skorża przestał na niego stawiać, także miejsce dla Jodłowca by się znalazło, jak nie na obronie, to w pomocy. Cleber i Głowacki łapią kartki, Głowacki na dodatek łapie kontuzje, także przydałoby się dwóch dodatkowych klasowych stoperów.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie wiem czy to ma jakiś sens ale Widzew spadł do 2 ligi czyli obecnej 3ciej. Może tam warto się rozejrzeć za uzupełnieniami kadry. Piłkarze pewnie poszukują ucieczki z Widzewa Pozdro
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Napoleoni, Kuklis, Łukasz Broź, Według mnie ci piłkarze sprawdziliby się jako zmiennicy
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Napoleoni Costly Hernani - i mamy rywalizacje i wysokiego napadziora, klasowego, którego marnują troche w Bełchatowie, często musi wracać przyjmowac i odgrywac(nie walka o głowe)
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A niepomysleliscie ze kluby nie chca sprzedawac tych pilkarzy?
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
za czasów Żurawia niebyło jeszcze fazy grupowej. Przegrałeś dwumecz to papa. Jak gralismy to gralismy 2 sezony temu i jakos niepamietam zeby byl u nas Żuraw i Kosa... ![]() Wyluzujcie już troche z tym Nei-em ... przeciez to moze byc kaczka dziennikarska ala Basta. W tym okienku już mieli być : Basta, Krzynówek, Malarz, Kowalewski, Agali, Kluivert i wiele innych piłkarzy. I teraz moje pytanie. GDZIE ONI SĄ?! GDZIE SĄ ONI?! Niema? Zdziwienie? A może większość tych nazwisk to nieprawda? Bednarz Was jeszcze zaskoczy tak jak w tamtym okienku. Powód: ;/
Ostatnio edytowane przez kacu : 12.07.2008 o godz. 09:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Cytat:
wolę ich ten kosmiczny plebiscyt , od czytania tu wiecznych malkontentów ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Prawda o transferach jest prosta jasna i zawsze taka sama: za konkretnych piłkarzy KONKRETNA KASA!, reszta to marzenia spekulacje ,bajki i plotki dziennikarzy. Można też dorwać jakichś Penksów i Radowanowiciów(z całym szacunkiem) ale nie wymagajmy potem efektów i sukcesów bo to śmieszne i dziecinnie naiwne.Ruscy i Turcy od lat pakują w futbol wielką kasę i efekty są, i to jakie.U nas piłkarzyna zagra nieźle pół sezonu, strzeli kilka bramek, fajnie kiwnie i już światowa gwiazda warta miliony , np.RADOMATU .Sytuacja na R22 jest niejasna, brak skautingu BAZY i wielu innych kluczowych rozwiązań i nie ma co się pocieszać że na tle ligi jesteśmy WIELCY bo w europie nie istniejemy-bardzo bolesne ale prawdziwe.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Człowieku o czym ty mówisz chcesz grać w lidze , eliminacjach LM, pucharze polski i ekstraklasy z dwoma środkowymi obrońcami czyś ty rozum postradał?!?!?!?!
![]() ![]() ![]() JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!! |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() mało zdolnych chłopaków? gdzieś się muszą ogrywać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Moim zdaniem Bednarz powinien kupic 5:
1. Garguła bądź Krzynówek obaj mogą byc zmiennikami Zienia, a i poradzą sobie w środku. 2. Nei powinniśmy go ściągnąć, bo kim mamy sie wzmacniać jak ei gwiazdami drużyn, które walczą o LM. gościu strzelił 14 goli w lidze i 4 PU. 3. Jodłwiec młody, perspektywiczny, a zarazem doświadczony. 4. jakiś testowany bramkarz hehehe 5. licze na niespodzianke Bednarza! ![]()
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mógł liczyć jedynie na to 5. tylko ja nie jestem do końca pewien czy to bedzie dla nas taka niespodzianka bo jedyne po tym do czego jak narazie doszedł to bedzie dymisja
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
oj zobaczymy. jak skorża mówi ze transfery będa i jacek pracuje zawzięcie to ja mogę tylko w to wierzyć..
![]()
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Co powiesz na Sebka Milę (bo ma fajne blond włosy) ? |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Sebek Mila potwierdził swoja wartośc juz w austrii i norwegii, jeśli tam sie nei przebił to i u nas szanse ma marne. A umiejętności porównywalne z Tomaskiem. jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/0,1248708,1788844,wiadomosc.html
Z tego wynika, że niezły pomocnik jest do wzięcia praktycznie za darmo. Tylko nie wiadomo czy sam zainteresowany chciałby wrócić w nasze polskie bagenko :/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Moim zdaniem należy postarać się o Szamotulskiego na pozycje bramkarza. Chłop jest bez klubu, a sądzę, że Wisła jest w stanie zapłacić zadowalający go kontrakt. Jest to wg mnie bramkarz podobnej klasy co Pawełek i konkurencja byłaby ciekawa.
DjInas napisał(a):
Ostatnio edytowane przez couch : 15.07.2008 o godz. 12:37.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
couch odeszedł Dudka i Kokoszka i pewnie juszczyk
![]()
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
Dajcie spokój, wolę Juszczyka. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jeden z drugim rzeczywiście stanowili filar naszej defensywy a temu pierwszemu to zawsze się chciało grać był taki waleczny... aż chyba kupie żyletkę z tego powodu że odeszli...
Ludzie weźcie się obudźcie i macie szanse wyjść na powietrze bo Wisła gra wiec żeby tu żadnego wpisu do 20 nie było bo wszyscy mają być na R22 na boisku bocznym o 18 (taka mała napinka) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Gdybym byl Bednarzem i nie mial na nic wplywu, a wszystkie moje pomysly bylyby negowane, a przez rok nie zoorganizowalbym siatki skautow, zeby wylawiac molodych zdolnych za grosze to wyjscie jest tylko jedno ... DYMISJA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a ja gdybym nim był to powiedziałbym oficjalnie w prasie jak to jest z tą Radą Nadzorczą , jakby ich tam odpowiednio skomentował zapewne by wyleciał z hukiem , ale wtedy może by Boguś Cupiał pod naciskiem mediów zmienił coś na lepsze, np. zmieniłby ludzi w RN. Ja tam do Bednarza nic nie mam .. w takim klubie jak ten to cud że chociaż takich zawodników jak Jirsak, Niedzielan czy łobodziński nam załatwił , jeszcze prócz tego przedłużył kontrakty Arka i Pawła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...f18f54084e566f
Bardzo ciekawy artykuł |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
czy ja wiem, artykul moze i fajnie sie czyta ale z prawda to on nie ma raczej nic wspolnego. Gdzie chociazby Wichniarek a gdzie my.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
Bardziej ten artykuł nadaje się do tematu "Gdybym był Bednarzem...", bo realnie patrząc to ciężko by było o większość z tych piłkarzy. Powód: Racja, Wojtku :-)
Ostatnio edytowane przez dorotja : 16.07.2008 o godz. 10:11.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Wszystkim którzy doradzają Bednarzowi nawymyślanie na łamach prasy Radzie Nadzorczej, bo w wyniku tego co prawda wyleci z chukiem ale media będą naciskać na Pana Cupiała i on kupi zawodników mam świetną radę :
Bardzo medialny pomysł !!! Na 100% zwróci uwage mediów !!! Weźcie się zbierzcie przed stadionem i przykłujcie do bramy, albo dokonajcie zbiorowego samospalenia ![]() Facet robi co może ale to jest jak negocjacje z niedźwiedziem. Trzeba mu podebrać troszkę miodu ale nie na tyle żeby się zdenerwował ![]() ![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdybym był Bednarzem....to bym odszedł z Wisły
![]()