The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.07.2008, 17:57
Ja bym był za sprowadzeniem i Jodłowca i Hernaniego, bo Jodłowiec może grać też jako defensywny pomocnik, a Sobolewskiemu za rok kończy się kontrakt, Cantoro gra piach do tego stopnia, że nawet Skorża przestał na niego stawiać, także miejsce dla Jodłowca by się znalazło, jak nie na obronie, to w pomocy. Cleber i Głowacki łapią kartki, Głowacki na dodatek łapie kontuzje, także przydałoby się dwóch dodatkowych klasowych stoperów.
Odpowiedz cytując
wolek19866
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 12.07.2008, 08:41
Nie wiem czy to ma jakiś sens ale Widzew spadł do 2 ligi czyli obecnej 3ciej. Może tam warto się rozejrzeć za uzupełnieniami kadry. Piłkarze pewnie poszukują ucieczki z Widzewa Pozdro
Odpowiedz cytując
wolek19866
Junior Member

Stary 12.07.2008, 08:54
Napoleoni, Kuklis, Łukasz Broź, Według mnie ci piłkarze sprawdziliby się jako zmiennicy
Odpowiedz cytując
działfinansów
Junior Member

Stary 12.07.2008, 09:03
Napoleoni Costly Hernani - i mamy rywalizacje i wysokiego napadziora, klasowego, którego marnują troche w Bełchatowie, często musi wracać przyjmowac i odgrywac(nie walka o głowe)
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 12.07.2008, 09:08
A niepomysleliscie ze kluby nie chca sprzedawac tych pilkarzy?
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 12.07.2008, 09:18
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
A unas raz się udało do fazy grupowej UEFA wejść Amice (skończyło się kompletnym blamażem) i raz nam za czasów Kosy i Żurawia.
Widać jaki kibic... za czasów Żurawia niebyło jeszcze fazy grupowej. Przegrałeś dwumecz to papa. Jak gralismy to gralismy 2 sezony temu i jakos niepamietam zeby byl u nas Żuraw i Kosa...

Wyluzujcie już troche z tym Nei-em ... przeciez to moze byc kaczka dziennikarska ala Basta. W tym okienku już mieli być : Basta, Krzynówek, Malarz, Kowalewski, Agali, Kluivert i wiele innych piłkarzy. I teraz moje pytanie.

GDZIE ONI SĄ?! GDZIE SĄ ONI?!

Niema? Zdziwienie? A może większość tych nazwisk to nieprawda? Bednarz Was jeszcze zaskoczy tak jak w tamtym okienku.
Powód: ;/
Ostatnio edytowane przez kacu : 12.07.2008 o godz. 09:37.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 12.07.2008, 09:29
Cytat:
GDZIE ONI SĄ?! GDZIE SĄ ONI?!
W pupie
wolę ich ten kosmiczny plebiscyt , od czytania tu wiecznych malkontentów
Odpowiedz cytując
darotsok73
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.07.2008, 09:54
Prawda o transferach jest prosta jasna i zawsze taka sama: za konkretnych piłkarzy KONKRETNA KASA!, reszta to marzenia spekulacje ,bajki i plotki dziennikarzy. Można też dorwać jakichś Penksów i Radowanowiciów(z całym szacunkiem) ale nie wymagajmy potem efektów i sukcesów bo to śmieszne i dziecinnie naiwne.Ruscy i Turcy od lat pakują w futbol wielką kasę i efekty są, i to jakie.U nas piłkarzyna zagra nieźle pół sezonu, strzeli kilka bramek, fajnie kiwnie i już światowa gwiazda warta miliony , np.RADOMATU .Sytuacja na R22 jest niejasna, brak skautingu BAZY i wielu innych kluczowych rozwiązań i nie ma co się pocieszać że na tle ligi jesteśmy WIELCY bo w europie nie istniejemy-bardzo bolesne ale prawdziwe.
Odpowiedz cytując
Sqall
Member

Od: 02.2004

Stary 12.07.2008, 10:25
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
po co nam zmiennik na środek obrony? zacznijmy się wzmacniać, bo ławka meczu nam nie wygra.
Oj żebyś się nie przeliczył, dobra ławka to jedna z podstaw sukcesu, każdy dobry trener to wie, w tym Skorża
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.07.2008, 23:01
Człowieku o czym ty mówisz chcesz grać w lidze , eliminacjach LM, pucharze polski i ekstraklasy z dwoma środkowymi obrońcami czyś ty rozum postradał?!?!?!?!

JEDNO SERCE JEDNO BICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ZYCIE!!!
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 14.07.2008, 23:08
Sqall napisał(a):Wyświetl post
Oj żebyś się nie przeliczył, dobra ławka to jedna z podstaw sukcesu, każdy dobry trener to wie, w tym Skorża
wiem że dobra ławka jest ważna, ale gdybyśmy na środku obrony mieli prócz Clebera i Głowy, Jodłowca i Kowalskiego, to by chyba wystarczyło? nie sądze żeby się nam opłacało ściągać i marnować talent jakiegoś chłopaka z Wrocławia, bo akurat do tego się odniosłem, a wzmocnienia potrzebne są nam gdzie indziej. jako że panu Jackowi czasu brakuje, bo tak ma napięty terminarz, to niech się nie zajmuję mniej ważnymii rzeczami.

sharkey napisał(a):Wyświetl post
pucharze polski i ekstraklasy
mało zdolnych chłopaków? gdzieś się muszą ogrywać.
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Stary 14.07.2008, 23:15
Cytat:
mało zdolnych chłopaków? gdzieś się muszą ogrywać.
Nawet i oni nie dadzą rady grać w 3 rozgrywkach jednocześnie, bo ilu ich jest w tych rezerwach 3 może 4, którzy się do czegoś nadają...a trzeba też wziąć pod uwagę to, iż oni nie są jeszcze tak wytrzymali jak ci prawdziwi rutynowi gracze!

Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Stary 15.07.2008, 09:05
Moim zdaniem Bednarz powinien kupic 5:
1. Garguła bądź Krzynówek obaj mogą byc zmiennikami Zienia, a i poradzą sobie w środku.
2. Nei powinniśmy go ściągnąć, bo kim mamy sie wzmacniać jak ei gwiazdami drużyn, które walczą o LM.
gościu strzelił 14 goli w lidze i 4 PU.
3. Jodłwiec młody, perspektywiczny, a zarazem doświadczony.
4. jakiś testowany bramkarz hehehe
5. licze na niespodzianke Bednarza!
"To jest polska liga tu niema świadomosci"
Odpowiedz cytując
sharkey
Senior Member

Stary 15.07.2008, 09:09
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mógł liczyć jedynie na to 5. tylko ja nie jestem do końca pewien czy to bedzie dla nas taka niespodzianka bo jedyne po tym do czego jak narazie doszedł to bedzie dymisja

Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Stary 15.07.2008, 09:11
oj zobaczymy. jak skorża mówi ze transfery będa i jacek pracuje zawzięcie to ja mogę tylko w to wierzyć..
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Stary 15.07.2008, 10:49
sharkey napisał(a):Wyświetl post
Jak tak dalej pójdzie to będziesz mógł liczyć jedynie na to 5. tylko ja nie jestem do końca pewien czy to bedzie dla nas taka niespodzianka bo jedyne po tym do czego jak narazie doszedł to bedzie dymisja
skończ już chłopie z tym najeżdżaniem na pana Jacka.
Odpowiedz cytując
wislak_olkusz
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 15.07.2008, 11:09
przemek_wisla napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem Bednarz powinien kupic 5:
1. Garguła bądź Krzynówek obaj mogą byc zmiennikami Zienia, a i poradzą sobie w środku.
2. Nei powinniśmy go ściągnąć, bo kim mamy sie wzmacniać jak ei gwiazdami drużyn, które walczą o LM.
gościu strzelił 14 goli w lidze i 4 PU.
3. Jodłwiec młody, perspektywiczny, a zarazem doświadczony.
4. jakiś testowany bramkarz hehehe
5. licze na niespodzianke Bednarza!

Co powiesz na Sebka Milę (bo ma fajne blond włosy) ?
Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Stary 15.07.2008, 11:14
Sebek Mila potwierdził swoja wartośc juz w austrii i norwegii, jeśli tam sie nei przebił to i u nas szanse ma marne. A umiejętności porównywalne z Tomaskiem. jeśli nie widac różnicy to po co przepłacać
Odpowiedz cytując
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.07.2008, 11:20
http://sport.onet.pl/0,1248708,1788844,wiadomosc.html

Z tego wynika, że niezły pomocnik jest do wzięcia praktycznie za darmo. Tylko nie wiadomo czy sam zainteresowany chciałby wrócić w nasze polskie bagenko :/
Odpowiedz cytując
couch
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 15.07.2008, 12:34
Moim zdaniem należy postarać się o Szamotulskiego na pozycje bramkarza. Chłop jest bez klubu, a sądzę, że Wisła jest w stanie zapłacić zadowalający go kontrakt. Jest to wg mnie bramkarz podobnej klasy co Pawełek i konkurencja byłaby ciekawa.

DjInas napisał(a):
Wiele razy czytałem, że nie ma już takiego zespołu jak wtedy, gdy Wisła ogrywała Parmę czy Shalke!

Ja uważam, że wcale nie jest tak źle:
Nie ma Kosowskiego, ale jest Zieńczuk, który wg mnie jest tak samo dobry jak Kosa
Nie ma Żurawia i Franka, ale jest Brożek (bądź co bądź król strzelców OE), a Niedzielan posiada podobne predyspozycje jak Franek
Nie ma Szymkowiaka i Uche, ale jest Sobolewski i Jirsak
Defensywa jest jedyną rzeczą w której kuleje nasza Wisełka :(

Nie płaczmy, że nie ma transferów, zobaczmy, co potrafią zrobić gracze sprawdzeni w naszej lidze
Nie zgodzę się z każdym twoim zdaniem. Defensywa naszą bolączką ? Chyba to my straciliśmy w ostatnim sezonie najmniej bramek w lidze.
Ostatnio edytowane przez couch : 15.07.2008 o godz. 12:37.

Odpowiedz cytując
przemek_wisla
Junior Member

Stary 15.07.2008, 14:44
couch odeszedł Dudka i Kokoszka i pewnie juszczyk więc
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 15.07.2008, 15:28
couch napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem należy postarać się o Szamotulskiego na pozycje bramkarza. Chłop jest bez klubu, a sądzę, że Wisła jest w stanie zapłacić zadowalający go kontrakt. Jest to wg mnie bramkarz podobnej klasy co Pawełek i konkurencja byłaby ciekawa.
Szamotulski to ten z fantastyczną fryzurą obrazującą eLkę?
Dajcie spokój, wolę Juszczyka.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
spinnaker
Senior Member

Stary 15.07.2008, 15:32
przemek_wisla napisał(a):Wyświetl post
couch odeszedł Dudka i Kokoszka i pewnie juszczyk więc
jeden z drugim rzeczywiście stanowili filar naszej defensywy a temu pierwszemu to zawsze się chciało grać był taki waleczny... aż chyba kupie żyletkę z tego powodu że odeszli...

Ludzie weźcie się obudźcie i macie szanse wyjść na powietrze bo Wisła gra wiec żeby tu żadnego wpisu do 20 nie było bo wszyscy mają być na R22 na boisku bocznym o 18 (taka mała napinka)
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.07.2008, 22:16
Gdybym byl Bednarzem i nie mial na nic wplywu, a wszystkie moje pomysly bylyby negowane, a przez rok nie zoorganizowalbym siatki skautow, zeby wylawiac molodych zdolnych za grosze to wyjscie jest tylko jedno ... DYMISJA.
Odpowiedz cytując
Chorynatrzykolory
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 15.07.2008, 22:23
a ja gdybym nim był to powiedziałbym oficjalnie w prasie jak to jest z tą Radą Nadzorczą , jakby ich tam odpowiednio skomentował zapewne by wyleciał z hukiem , ale wtedy może by Boguś Cupiał pod naciskiem mediów zmienił coś na lepsze, np. zmieniłby ludzi w RN. Ja tam do Bednarza nic nie mam .. w takim klubie jak ten to cud że chociaż takich zawodników jak Jirsak, Niedzielan czy łobodziński nam załatwił , jeszcze prócz tego przedłużył kontrakty Arka i Pawła
Odpowiedz cytując
szczaq21
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.07.2008, 09:07
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...f18f54084e566f
Bardzo ciekawy artykuł
Odpowiedz cytując
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 16.07.2008, 09:27
czy ja wiem, artykul moze i fajnie sie czyta ale z prawda to on nie ma raczej nic wspolnego. Gdzie chociazby Wichniarek a gdzie my.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 16.07.2008, 09:46
szczaq21 napisał(a):Wyświetl post
http://futbol.pl/index_2501.php?a_25...f18f54084e566f
Bardzo ciekawy artykuł
Nie wiem czy autor tego artykułu brał pod uwagę żądania finansowe poszczególnych piłkarzy.
Bardziej ten artykuł nadaje się do tematu "Gdybym był Bednarzem...", bo realnie patrząc to ciężko
by było o większość z tych piłkarzy.
Powód: Racja, Wojtku :-)
Ostatnio edytowane przez dorotja : 16.07.2008 o godz. 10:11.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Jeremi
Member

Od: 02.2006

Stary 16.07.2008, 10:02
Wszystkim którzy doradzają Bednarzowi nawymyślanie na łamach prasy Radzie Nadzorczej, bo w wyniku tego co prawda wyleci z chukiem ale media będą naciskać na Pana Cupiała i on kupi zawodników mam świetną radę :

Bardzo medialny pomysł !!!
Na 100% zwróci uwage mediów !!!
Weźcie się zbierzcie przed stadionem i przykłujcie do bramy, albo dokonajcie zbiorowego samospalenia

Facet robi co może ale to jest jak negocjacje z niedźwiedziem.
Trzeba mu podebrać troszkę miodu ale nie na tyle żeby się zdenerwował
jeremi
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 16.07.2008, 10:35
Gdybym był Bednarzem....to bym odszedł z Wisły
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna