The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
e
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.07.2008, 20:43
leszekm napisał(a):Wyświetl post
Wisły nie stać na dobrych piłkarzy i podbój Europy

http://www.krakow.naszemiasto.pl/sport/873427.html

Już 10 osoba to wkleja. Dacie sobie wkońcu z tymi bredniami spokój?

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Tak dla równowagi "nasz" darmowy testowany Lalin też nie błyszczał dzisiaj

Bo przeczytałeś kilka linijek w internetowej relacji i dlatego tak uważasz?
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.07.2008, 21:17
kmicin napisał(a):Wyświetl post
Cytat:
Sprzedaliście Dariusza Dudkę. Dlaczego nie wydajecie tych 2,5 mln euro? Żałujecie?

- Nie żałujemy, tylko właśnie chcemy rozsądnie je wydać.

Z jednej strony takie podejście jest dobre. W sumie nie ma się co dziwić pare nieudanych transferów już było więc nie chcą popełnić znowu tego samego błędu. Więc co do tych klasowych zawodników, wierzę że się pojawi i jeszcze będziecie całować Bednarza po rękach.
Może to trochę dziwne, ale ja nie pamiętam naszych wzmocnień za pieniądze, które by się nie udały. Może strzelec bramki w dzisiejszym meczu, czyli Dawidowski, choć to i tak przez kontuzję.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 10.07.2008, 22:40
Być może wreszcie Maciej Skorża, trener Wisły, będzie miał powody do uśmiechu. Kandydatem do wzmocnienia obrony mistrzów Polski jest Tomasz Jodłowiec z Groclinu Grodzisk Wielkopolski
- Coś jest na rzeczy - przyznaje 23-letni obrońca. - Wracam z obozu Groclinu i będę rozmawiał z menedżerem.

Piłkarz zdaje sobie sprawę, że musiałby rywalizować z parą najlepszych stoperów ekstraklasy Arkadiuszem Głowackim i Cleberem. - To byłby krok do przodu dla mnie. Miałbym jeszcze większą motywację do rozwoju - uważa Jodłowiec.

Według naszych informacji Wisła wstrzymuje się z kupnem zawodników, bo szykuje pieniądze na pozyskanie wysokiego napastnika. To ma być hit transferowy, który skrzętnie ukrywa dyrektor sportowy Jacek Bednarz. Wśród spekulacji pojawił się Brazylijczyk Nei (187 cm) z CSKA Sofia. Mistrz Bułgarii ze względu na kłopoty finansowe nie wystąpi w europejskich pucharach. - Trudno takiego znaleźć, a szukamy już od roku - przyznaje Marek Wilczek, prezes Wisły.

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...iku_Wisly.html
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 10.07.2008, 22:54
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post

Ty wiesz więcej?
Nie nie wiem, dlatego milcze w takich sprawach.
Czy napisałem że grał super? nie
Czy napisałem że grał chu*owo? nie
Bo go nie widziałem na żywo a opierając się na relacji internetowej nie ma za bardzo sensu. Kazdy widzi to po swojemu.

Dlatego też milczę w sprawie transferów, Bednarza itp, bo Wy wszyscy opieracie się na tym co ktoś nabazgrze w internetowej gazetce. A tak na prawdę nie wiecie co tak na prawdę sie dzieje w klubie, w sprawach pozyskania nowych piłkarzy itepe itede. Przykładów jest na to wiele - ktoś pośle bajeczkę o Kluivercie, Kallonie itepe a Wy od razu to łykacie, wielka afera , Bednarz mówi że nic nie wie na ten temat no i najeżdzacie na typa.

Tak samo te wypociny że Wisła biedna, że walkowerem odda mecz z Beitarem itepe, media mają to do siebie żeby robić szum. To zwykli hipokryci, jak sprowadziliśmy Matusiaka i Łobodzińskiego to wrzeszczeli na cały świat że "Polski Real Madryt" się rodzi. . Teraz wrzeszczą że Wisła chu*owa. Wygramy w Beitarem to będą pieprzyć że wejdziemy do LM, przegramy to że spadamy do 2 ligi, a Legia zostanie mistrzem, która dziś uległa FC Basel'owi 1-6 i która ponoć według mediów zrobiła niesamowite transfery, a teraz ich wyśmiewają i już nie ma nagłówków"Legia Mistrz i efektowne transfery", które pojawią się dopiero po meczu z jakimś Homelem, jeśli wygrają.
I tak w kółko.
Trochę dystansu do tego wszystkiego. Nie bójcie się, Cupiałowi, Bednarzowi, Wilczkowi, trenerowi i innym nie zależy na tym żeby zniszczyć Wisłę. Bądzcie o to spokojni. Robią to co uważają za słuszne. Jeśli Cupiała decyzja jest taka a nie inna, że ma być tak a nie inaczej i tyle wykładam a nie więcej to pozostaje się z tym pogodzić i to uszanować. Jeśli nie chce robić transferów za 10 mln euro i wejść do tej upragnionej LM to jego sprawa i nie będe w to wnikał. Cupiał to nie 12 latek rozdający reklamy na targu i jest świadom tego co robi i wie że jak chce zbudować coś na miarę europy to trzeba wyłożyć pieniądze, a że ich nie wykłada to widocznie nie zależy mu na tej LM i chce zwojować tylko Polską ligę i choćbyśmy następne 200 stron popisali sobie jak to jest żle to i tak nic to nie zmieni.

Wisła nigdy nie będzie biedna, zawsze będzie liderem w Polskiej lidzę, zawsze będzie rozpoznawalną marką w europie, zawsze będzie miała za sobą rzeszę kibiców Białej Gwiazdy którzy pomimo wzlotów i upadków będą z drużyną, będzie coraz lepiej i choćby Legijne i inne gazetki pisały że jest inaczej i wmawiały wszystkim dookoła jak to jest chu*jowo to i tego nie zmienią. I oni dobrze o tym wiedzą.
I zawsze gdy wchodzę w internet i sprawdzam te wypociny, wybucham śmiechem i idę na piwo wnosząc z kumplami toast za tych kretynów.

PS; sorry za literówki, pisałem na szybko
Ostatnio edytowane przez e : 10.07.2008 o godz. 23:15.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 10.07.2008, 23:02
e napisał(a):Wyświetl post
Nie nie wiem, dlatego milcze w takich sprawach.
Czy napisałem że grał super? nie
Czy napisałem że grał chu*owo? nie
Bo go nie widziałem na żywo a opierając się na relacji internetowej nie ma za bardzo sensu. Kazdy widzi to po swojemu.

Dlatego też milczę w sprawie transferów, Bednarza itp, bo Wy wszyscy opieracie się na tym co ktoś nabazgrze w internetowej gazetce. A tak na prawdę nie wiecie co tak na prawdę sie dzieje w klubie, w sprawach pozyskania nowych piłkarzy itepe itede. Przykładów jest na to wiele - ktoś pośle bajeczkę o Kluivercie, Kallonie itepe a Wy od razu to łykacie, wielka afera , Bednarz mówi że nic nie wie na ten temat no i najeżdzacie na typa.

Tak samo te wypociny że Wisła biedna, że walkowerem odda mecz z Beitarem itepe, media mają to do siebie żeby robić szum. To zwykli hipokryci, jak sprowadziliśmy Matusiaka i Łobodzińskiego to wrzeszczały media że "Polski Real Madryt". Teraz wrzeszczą że Wisła chu*owa. Wygramy w Beitarem to będą pieprzyć że wejdziemy do LM, przegramy to że spadamy do 2 ligi, a Legia zostaje mistrzem, która dziś uległa FC Basel'owi 1-6 i która ponoć według mediów zrobiła niesamowite transfery, a teraz ich wyśmiewają i już nie ma nagłówków"Legia Mistrz i efektowne transfery", które pojawią się dopiero po meczu z jakimś Homelem, jeśli wygrają.
I tak w kółko.
Trochę dystansu do tego wszystkiego. Nie bójcie się, Cupiałowi, Bednarzowi, Wilczkowi, trenerowi i innym nie zależy na tym żeby zniszczyć Wisłę. Bądzcie o to spokojni. Robią co uważają za słuszne. Jeśli taka a nie inna decyzja że ma być tak a nie inaczej i tyle wykładam a nie więcej to pozostaje się z tym pogodzić i to uszanować. Jeśli nie chce robić transferów za 10 mln euro i wejść do tej upragnionej LM to jego sprawa i nie będe w to wnikał. Cupiał to nie 12 latek rozdający reklamy na targu i jest świadom tego co robi i wie że jak chce zbudować coś na miarę europy to trzeba wyłożyć pieniądze, a że ich nie wykłada to widocznie nie zależy mu na tej LM i chce zwojować tylko Polską ligę i choćbyśmy następne 200 stron popisali sobie jak to jest żle to i tak nic to nie zmieni.

Wisła nigdy nie będzie biedna, zawsze będzie liderem w Polskiej lidzę, zawsze będzie rozpoznawalną marką w europie, będzie coraz lepiej i choćby Legijne i inne gazetki pisały że jest inaczej i wmawiały wszystkim dookoła że jest inaczej to i tego nie zmienią. I oni dobrze o tym wiedzą.
No dobrze - swoją prawdę objawioną wyłożyłeś o naturze mediów

A ja dalej swoje - ze Lalin jest cienki jak dupa węża... (jakoś mam zaufanie do tych co pisali relacje - mogę im zaufać?) Ponadto napisałem że jak sprawdzamy piłkarza a On gra 1 połowę to jest to podejrzane

Z pozostałą częścią twojego postu o działaniu mediów się zgadzam - ale to nie do mnie. Ja pisałem tylko o Lalinie. Czemu zmieniasz temat? Lalin - to jest temat a nie media!
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Stary 10.07.2008, 23:08
Powtarzam Ci że nic o nim nie mogę napisać bo chłopaka nie wdziałem na żywo, nie wiem jak gra, a nie będe się opierał tym co jest w internetowej relacji.
Dla mnie nie ma tematu, temat Lalina jest w głowie trenera Skorży który go obserwował i to on zadecyduje czy ma zostać czy nie, a nie filmiki na YouTube, pare wycinek z internetowych stronek i multum postów w tym temacie.

Dobranoc.
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 10.07.2008, 23:27
e napisał(a):Wyświetl post
choćbyśmy następne 200 stron popisali sobie jak to jest żle to i tak nic to nie zmieni.
Ale to jest forum i tu można sobie popisać.
Z całą resztą się zgadzam.

piter116 napisał(a):Wyświetl post
Być może wreszcie Maciej Skorża, trener Wisły, będzie miał powody do uśmiechu. Kandydatem do wzmocnienia obrony mistrzów Polski jest Tomasz Jodłowiec z Groclinu Grodzisk Wielkopolski
- Coś jest na rzeczy - przyznaje 23-letni obrońca. - Wracam z obozu Groclinu i będę rozmawiał z menedżerem.

Piłkarz zdaje sobie sprawę, że musiałby rywalizować z parą najlepszych stoperów ekstraklasy Arkadiuszem Głowackim i Cleberem. - To byłby krok do przodu dla mnie. Miałbym jeszcze większą motywację do rozwoju - uważa Jodłowiec.

Według naszych informacji Wisła wstrzymuje się z kupnem zawodników, bo szykuje pieniądze na pozyskanie wysokiego napastnika. To ma być hit transferowy, który skrzętnie ukrywa dyrektor sportowy Jacek Bednarz. Wśród spekulacji pojawił się Brazylijczyk Nei (187 cm) z CSKA Sofia. Mistrz Bułgarii ze względu na kłopoty finansowe nie wystąpi w europejskich pucharach. - Trudno takiego znaleźć, a szukamy już od roku - przyznaje Marek Wilczek, prezes Wisły.

http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...iku_Wisly.html
Te słowa: "trudno takiego znaleźć,a szukamy już od roku" odnoszą się do wysokiego, klasowego napastnika nie do Nei (co nie zmienia faktu, że Nei nim jest). To było tak ogólnie, a ty to tak dałeś jakby to było o nim.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Stary 10.07.2008, 23:57
No oby rzeczywiscie ten hit transferowy byl powodem tego, ze klub narazie nie wydaje pieniedzy. Na pewno lepiej kupic jednego za milion Euro niz 3 po 300 tys.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 11.07.2008, 00:56
Cytat:
Zachował sobie jedynie prawa do kilku piłkarzy, między innymi Sebastiana Przyrowskiego, Tomasza Jodłowca i Radosława Majewskiego. Ten pierwszy zapewne odejdzie z klubu, dostał już bowiem konkretną ofertę z jednego z zachodnich klubów. Pozostała dwójka przez rok pogra na Konwiktorskiej - taką nieoficjalną umowę zawarli obaj właściciele.
tu calosc -> klik
Odpowiedz cytując
WHITE*STAR
Senior Member

Stary 11.07.2008, 01:50
nesta napisał(a):Wyświetl post
No oby rzeczywiscie ten hit transferowy byl powodem tego, ze klub narazie nie wydaje pieniedzy. Na pewno lepiej kupic jednego za milion Euro niz 3 po 300 tys.
Lepiej jest kupić jednego pod warunkiem, że masz mocną kadrę i kilku dobrych rezerwowych. My natomiast nie mamy tego drugiego.
Odpowiedz cytując
dorotja
ranny ptaszek

Od: 09.2003

Stary 11.07.2008, 05:03
Transfery Wisły w ostatnich latach (podsumowanie w dzisiejszym Dzienniku Polskim)

Cytat:
Sezon 2008/09 (do tej pory)

Przyszli: Konrad Gołoś (powrót z Górnika Zabrze), Patryk Małecki (powrót z Zagłębia Sosnowiec), Norbert Varga (powrót z UTA Arad, jest kontuzjowany), Peter Singlar (Slovan Liberec).

Odeszli: Dariusz Dudka (AJ Auxerre), Dudu (koniec kontraktu), Radosław Matusiak (powrót do SC Heerenveen), Jean Paulista (Apoel Nikozja).

Sezon 2007/2008

Przyszli w lecie: Rafał Boguski, Kamil Kosowski, Piotr Ćwielong, Tomas Jirsak, Andrzej Niedzielan, Ilie Cebanu. Przyszli wiosną: Junior Diaz, Matusiak, Wojciech Łobodziński, Grzegorz Kmiecik (powrót z Zagłębia Sosnowiec).

Odeszli w lecie: Emilian Dolha, Jakub Błaszczykowski, Hristu Chiacu, Maciej Stolarczyk, Marek Penksa, Branko Radovanović, Stanko Svitlica, Nikola Mijailović. Odeszli zimą: Kamil Kosowski, Piotr Ćwielong (wypożyczenie do Ruchu Chorzów), Jacob Burns, Michael Thwaite.

Sezon 2006/2007

Przyszli: Cleber, Dolha, Thwaite, Radovanović, Svitlica.

Odeszli: Tomasz Kłos, Radosław Majdan, Marcin Kuźba, Paweł Kryszałowicz, Jacek Paszulewicz, Paweł Kaczorowski.

Sezon 2005/2006

Przyszli: Gołoś, Kryszałowicz, Dudka, Andre Barretto, Paulista, Penksa, Mariusz Pawełek, Kaczorowski, Boguski, Varga, Burns.

Odeszli: Maciej Żurawski, Tomasz Frankowski, Kalu Uche, Aleksander Kwiek, Vlastimil Vidlicka, Temple Kelechi Omeonu, Martins Ekwueme.
www.historiawisly.pl
Odpowiedz cytując
vorsiak
Member

Od: 10.2005

Stary 11.07.2008, 07:03. B. Cupiał
Moim zdaniem nie ma się co denerwować - pamiętacie wywiad z naszym Bogdanem - "mam Wisłę w sercu"

Jak po takich słowach można swój ukochany klub osłabiać, nasza Wisełka to jego oczko w głowie.
Widzieliście jaki był zadowolony po ostatnim mistrzostwie - po prostu chce rozsądnie wydać swoje pieniądze.
Nie na nowych Dawidiwskich, Radovanowiczów (czy jakoś tak), Matusiaków
Uratuje nas tylko spokój (chociasz ja sam zaglądam na nasze strony 20 razy dziennie )
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem
Odpowiedz cytując
kacu
Member

Od: 12.2007

Stary 11.07.2008, 08:06
POPIERAM! My możemy tylko cierpliwie czekać. Ja jakoś wierze Bednarzowi i mam nadzieje że transfery będą.

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html

A oto dowód. Z tego co tu piszą to złożyliśmy propozycje Bartczakowi i Jodłowcowi, a zainteresowani jesteśmy Hernanim.

a teraz matematyka.
na onecie pisze że ci trzej piłkarze są po pół miliona euro. To daje 1,5 miliona. Dudka poszedł za 2,5 miliona. 1,5 miliona + 1 milion (NEI) = 2,5 miliona.

Czyli kasa za Dudke rozsądnie wydana.

http://sport.onet.pl/74318,1248685,1...wiadomosc.html

A znowu według tego jesteśmy strasznie bogaci ale kasy niewydajemy ;P

http://wislaportal.pl/news.php?id=13428

Temat Fortina wraca.

http://***************/news/show/1370

Jednak Lalin zagrał słabo...
Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez kacu : 11.07.2008 o godz. 08:22.
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
obrazisz czarnego jestes RASISTĄ
obrazisz białego jestes CHAMEM
hmmmm.... cos mi tu ****a nie gra
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.07.2008, 08:39
kacu napisał(a):Wyświetl post
Jednak Lalin zagrał słabo...
Cytat:
Na liście życzeń Wisły nie ma już testowanego ostatnio Allaina Lalina. Honduranin słabo zaprezentował się podczas treningów. Strzelał niecelnie, grał zbyt delikatnie. Na dodatek na zgrupowanie przyjechał... bez piłkarskich butów! Tłumaczył to zagubieniem bagażu na lotnisku w Paryżu.

No, bardzo
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 11.07.2008, 09:40
vorsiak napisał(a):Wyświetl post
Moim zdaniem nie ma się co denerwować - pamiętacie wywiad z naszym Bogdanem - "mam Wisłę w sercu"

Bogdan? moze Basałaj

jak tak patrze na to podsumowanie transferow to rzeczywiscie Wisla nakupowala w zeszlym roku... ale zarazem w tym jeszcze kasy odstepnego nie wydala na żadnego pilkarza czuje ze w tym okienku bedzie pobity rekord transferowy za jakiegos typa w granicach 1 miliona E obym sie nie mylil, wazne by byl on takim wzmocieniem jakiego sie oczekuje ...
Ostatnio edytowane przez Przemoo : 11.07.2008 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując
rutic
Member

Od: 02.2007

Stary 11.07.2008, 10:19
kacpergawlo napisał(a):Wyświetl post
A też takie pytanie czy jakieś zagraniczne media (bułgarskie, brazylijskie może?) mówiły coś o transferze Neia do nas? Czy to tylko Polscy dziennikarze to ogłosili?
Podobno bułgarskie media coś wywęszyły
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
Odpowiedz cytując
Pele77
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.07.2008, 10:20
Zaczyna się coś dziać - wreszcie! Ale mam takie pytanie czy z tym Hernanim i Jodłowcem to chyba nie ma szans na kupno obu. Przecież Wisły raczej nie stać na kupno 2 środkowych obrońców w przypadku, gdy teraz mamy już 2 dobrych (Cleber i Głowacki), to pewnie przejdzie albo jeden, albo drugi (wole Hernaniego). A też takie pytanie czy jakieś zagraniczne media (bułgarskie, brazylijskie może?) mówiły coś o transferze Neia do nas? Czy to tylko Polscy dziennikarze to ogłosili?
Polskie gazety podobno się powołują na gazety bułgarskie, także info wyszło najpierw od Bułgarów.
Co do tureckiego rywala w walce o Nei, to wg mnie on ma wybór między kasą ( oferta turków) albo klasą ( chodzi mi o klasę zespołu)
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Stary 11.07.2008, 10:23
o Neiu ponoć głównie mówią w Bulgarii, o ile si enie myle też w Brazylii cos pisali.
Spojrzcie na sytuacje,ze zostaje Kokoszka... i tak chcielismy dokupic stopera, bo 4. wypadałoby mieć dobrych wiec czemu teraz w swietle braku tego uciekiniera nie kupic obu( Hernaniego i Jodlowca) tak tak nie mamy kasy na ofensywny a dwoch na jedna pozycje mamy kupic.. powiecie...
ale skoro Wisla nie zaluje pieniedzy tylko chce je dobrze wydac to niech pomysla ze to zalatwi sprawe obrony ja dluzszy czas ( odejscie powoli Clebera) i pod warunkiem ze Junior z Piotrkiem beda dobrze sie spisywali na lewej...
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 11.07.2008, 10:24
Zaczyna się coś dziać - wreszcie! Ale mam takie pytanie czy z tym Hernanim i Jodłowcem to chyba nie ma szans na kupno obu. Przecież Wisły raczej nie stać na kupno 2 środkowych obrońców w przypadku, gdy teraz mamy już 2 dobrych (Cleber i Głowacki), to pewnie przejdzie albo jeden, albo drugi (wole Hernaniego). A też takie pytanie czy jakieś zagraniczne media (bułgarskie, brazylijskie może?) mówiły coś o transferze Neia do nas? Czy to tylko Polscy dziennikarze to ogłosili?
Na początku napisał o tym superexpres także ja bym tego na poważnie nie traktował...

Ale z drugiej strony http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=18464

tylko ciekawe czy te media bułgarskie nie są takie jak "nasz" fakt...

(mogę się mylić)
I
Odpowiedz cytując
Martinus
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.07.2008, 10:31
Cytat:
Na początku napisał o tym superexpres także ja bym tego na poważnie nie traktował...
Mi się wydaję że info wyszło od gazet bułgarskich a superexpres jako pierwszy to skopiował.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 11.07.2008, 10:41
"Zaczyna się coś dziać", bo gazetki z najeżdżania przeszły do chwalenia. - zaczynają się orgazmy

Tylko nie poplamnie monitora z tej radości, bo jakimś cudem, może się okazać, że to co jest napisane w gazetach, to tylko wyssane z palca brednie..
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 11.07.2008 o godz. 10:45.
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 11.07.2008, 11:02
Cytat:
Tomasz Jodłowiec z Groclinu, Grzegorz Bartczak z Zagłębia Lubin i Hernani z Korony - ci trzej piłkarze znaleźli się na celowniku Wisły Kraków. Każdy z nich kosztuje ok. 500 tysięcy euro.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32282,w...wiadomosc.html
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
jova
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 11.07.2008, 11:10
Ludzie, dajcie sobie spokój z tym Nejem. Jego transfer jest tak prawdopodobny, że prędzej do Krakowa dojadą Gimenez i Mazilu. Po co napalać się na transfer, z którego najpewniej nic nie wyjdzie?!
Odpowiedz cytując
rutic
Member

Od: 02.2007

Stary 11.07.2008, 11:14
"(...) Właściciel J.W. Construction zawarł z Drzymałą nieoficjalną umowę, że w klubie jeszcze przez jeden sezon zostaną Radosław Majewski i Tomasz Jodłowiec"

Żródło:
http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=31040
"Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach" - Dariusz Szpakowski
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Stary 11.07.2008, 11:15
rutic napisał(a):Wyświetl post
"(...) Właściciel J.W. Construction zawarł z Drzymałą nieoficjalną umowę, że w klubie jeszcze przez jeden sezon zostaną Radosław Majewski i Tomasz Jodłowiec"

Żródło:
http://www.sports.pl/ekstraklasa/art...?Artykul=31040

wiemy o tym ale jak dostanie 400tys E to nie powinien odmowic skoro ponoc negocjuje juz z WIsla...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 11.07.2008, 11:54
jova napisał(a):Wyświetl post
Ludzie, dajcie sobie spokój z tym Nejem. Jego transfer jest tak prawdopodobny, że prędzej do Krakowa dojadą Gimenez i Mazilu. Po co napalać się na transfer, z którego najpewniej nic nie wyjdzie?!
Popieram. Skoro Turcy daja wiecej za samego zawodnika to kontrakt pewnie tez proponuja wyzszy - pozostaje tylko czekac na newsa na glownej "Nei nie dla Wisly".
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 11.07.2008, 11:56
TSW Fanatyk napisał(a):Wyświetl post

(mogę się mylić)
mylisz sie pierwszy o Neiu napisał Vred=D.Guiza= Acapelo...itd. i to było już z miesiąc temu także po co nam SE wizjonerów mamy dostateczna ilość na forum

no chyba że ktoś mi da linka z prasy bułgarskiej , jest tu na forum ekspert od cyrylicy
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 11.07.2008, 11:58
Dobrze ale moze ten Nei woli grac w drużynie mistrza polski który gra w eliminacjach do Ligi Mistrzów niz w 8 drużynie ligi tureckiej
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 11.07.2008, 12:01
Bobic napisał(a):Wyświetl post
Dobrze ale moze ten Nei woli grac w drużynie mistrza polski który gra w eliminacjach do Ligi Mistrzów niz w 8 drużynie ligi tureckiej
Obawiam się , że nawet mając do wyboru Mistrza Polski czy średniaka z Turcji, zawodnik wybierze Turcję. Już ktoś ostatnio napisał na forum, że Mistrz Polski w europejskiej piłce nożnej bardzo niewiele znaczy i nic nie zanosi się na zmianę tego stanu w najbliższych latach.

1q2 napisał(a):Wyświetl post
Tu tak samo chodzi o sam kraj ,ktory jest zupelnie nieatrakcyjny dla kogos kto umie prosta pilke kopnac.
Ruscy, czy Ukraincy maja podobnie ale placa gigantyczna kase by ktos wartosciowy do nich przyjechal.
My nie mamy nic czym mozna by kogokolwiek zachecic dlatego zjezdzaja sami na cisnieniu badz na chwile by sie wypromowac.Akurat Cleber jest wyjatkiem potwierdzajacym ta regule
Poza małym wyjątkiem, bo Mistrz Rosji czy Mistrz Ukrainy znaczy wiele więcej niż Mistrz Polski. Taka prawda i nie ma co zaciemniać obrazu.

Jeremi napisał(a):Wyświetl post
Kupie wam chłopaki łopaty, a wy sobie dół wkopcie i wskoczcie tam i się zakpcie bo biadolicie jak stare baby
Dzięki! Masz gest, jeszcze grabie do tego.
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 11.07.2008 o godz. 12:16.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 11.07.2008, 12:07
Wojtek_Lok napisał(a):Wyświetl post
Obawiam się , że nawet mając do wyboru Mistrza Polski czy średniaka z Turcji, zawodnik wybierze Turcję. Już ktoś ostatnio napisał na forum, że Mistrz Polski w europejskiej piłce nożnej bardzo niewiele znaczy i nic nie zanosi się na zmianę tego stanu w najbliższych latach.
Tu tak samo chodzi o sam kraj ,ktory jest zupelnie nieatrakcyjny dla kogos kto umie prosta pilke kopnac.
Ruscy, czy Ukraincy maja podobnie ale placa gigantyczna kase by ktos wartosciowy do nich przyjechal.
My nie mamy nic czym mozna by kogokolwiek zachecic dlatego zjezdzaja sami na cisnieniu badz na chwile by sie wypromowac.Akurat Cleber jest wyjatkiem potwierdzajacym ta regule
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów