|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wydaje mi się, że to nie możliwe, by mogli nikogo nie kupic, co jak co ale to by bylo coś niesluchanie próżnego wręcz kompromitujacego... ja tam nie wierze w brak transferow...bo jakby to byla prawda Wilczek napisalby to co zawsze pisali jak nie chcieli kupic nikogo... szukamy tylko pilkarzy z karta w reku..
z drugiej strony nie ma opcji nie przejscia Beitaru... byc nie moze... SKWK napisalo ze na 99% Jodlowiec w WIsle... to jest baaaardzo robiaca nadzieje notka...az za bardzo, nie wiem czy powinni tak to napisac bo znowu moze nie wypalic i bedzie utyskiwanie... chyba, ze nie moze nie wypalic ... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
bez napinki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
kolejny co zapomnial ze mecz ma to do siebie ze sa 2 bramki a nie tylko 1 i w dodatku przeciwnika.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() lodecki:na stronie skwk napisali, ze na 99% Jodlowiec będzie u nas... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Przemoo: Dobrze ale dlaczego mamy w to wierzyc ? Macko napisal to z takim przekonaniem wiec moze wie cos wiecej, chcialem dopytać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
A jak napisalem ze bedzie kicha w tym sezonie dla Wisly to przeczytalem jakim to jestem chujpwym kibicem, niewiernym itd itd otd...
A kazdy zdrowomyslaecy czlowiek widzi co sie dzieje. I tak w kolo Macieju...Zdobywamy mistrza, odpadamy z pucharow,sprzedajemy pilkarzy, w konciu zwlaniamy trenera, zatrudniamy pseudofachowcow,stawiamy im wielkie cele, nastepuje kleska, mowie sie ze Cupial chce opchnac kramik, Cupial mowi ze kocha Wisle, zaczynamy po x.entybudowac od poczatku, szumne zapowiedzi, lepsze wyniki, w koncu znowu masjter i .....powtarzamy od poczatku. Ja tego nie rozumiem, ale pewnie glupi jestem. NIE MA JAK PROFESJONALNY KLUB. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dostac to mozna po mordzie. A zawodnik musi rywalizowac o miesjce w skladzie bo inaczej nie ma motywacji do gry. Jak sie trafi lepszy i posadzi na lawce Boguskiego to sie tylko cieszyc ze jest jeszcze lepszy od Boguskiego ktory do tej pory sadzal innych na lawce.
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Lepiej siedzieć cicho i nie komentować. Potem prasa podpala dodatkowo i Bednarz mówi, że nie wysżło przez nich.
Po co komentować doniesienia SE czy dziennika jak większość z tych informacji to są stare sprawy. Np. pół roku temu mogliśmy kogoś pozyskać, a piszą że teraz i że jest już prawie nasz. Tak było np. z Iwańskim. Ktoś powiedział prasie że Wisła się interesowała pół roku temu, a oni napisali że teraz. Tak to działa. Prasa podaje wszystko co by się z klubem wiązało, bo po prostu nie mają czego podać. |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
Nie wytrzymam. To Forum jest jak lekarstwo na wszystkie smutki. ![]() ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nei
http://pl.youtube.com/watch?v=2KAy6TEWwXg http://pl.youtube.com/watch?v=OTGBZ8WL24A Brzydali, hihihih |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ewentualny transfer Jodłowca tłumaczyłby rezygnację z Łukasiewicza.
Z relacji na TWSD wynikało że gość sprawdzał się nie najgorzej no i był do wzięcia za darmo. Przy obecnej sytuacji Wisły rezygnacja z niego była dla mnie sporym zaskoczeniem. Pożyjemy, zobaczymy. Niemniej Jodłowiec to ciekawa kandydatura, w Grodzisku był chyba również próbowany jako defensywny pomocnik. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Jezeli forum sluzy wypowiadaniu swojej opini to to jest wlasnie moja opinia na temat calego zarzadu, polityki Cupiala w tle itd. Dodam tylko od siebie , ze WIELCE SPRYTNIE obmyslili sobie to "fachowcy" z zarzadu. Wiedzieli ze szans na LM nie mamy za wielkich, liczyli wiec ze trafimyprzy dozie szczescia na islandzka, moldawska czy rownie egoztyczna druzyne wII rundzie, wskoczymy do III kwalifikacyjnej i tam zarobimy kaske na dwumeczu np. z Barca , Juve czy Liverpoolem, odpadniemy jednoczesnie "awansujac"do I rundy UEFA i byc moze w miedzyczasie znajdzie sie cudowny, tani(czytaj ZA DARMO) kopacz ,sciagniemy go i powiemy ze wzmocnilismy sklad. Kasa np. za Dudke pozostala by na rachunku.A pozniej przy odrobinie szczescia dotoczymy sie do fazy grupowej. A noz sie uda? I tak po sezonie Wisla SSA oglosilaby ze wypracowala zysk na poziomie takim i takim. Sprytne , co? A kibicow bedziemy mamic wizja pucharow, mistrzow i super meczy itd.Byleby kasa w budzecie sie zgadzala....Zauwazylsicie jakie slowo najczesciej sie przewija przez moja wypowiedz? Szczescie, lut szczescia, odrobina szczescia! Tyle ze prowadzenie biznesu to nie loteria fantowa, ale wypadkowa dlugotrwalej polityki, planowania, zarzadzania i na koncu lutu szczescia. Na koniec: ja nie oczekuje od Wisly transefor na miare eurpejskich sredniakow nawet. Ale niech sie okresla: albo stawiamy na wlasnych wychowankow(oczywiscie starszne pieniadze nalezaloby wydac na boiska dla mlodych ) albo stawiamy na trasfery i rzeczyiwiscie je przeprowadzamy. A teraz jest niewaidomo co. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dajcie sobie już spokój z tymi filmikami z youtube bo to śmiech jest oceniac kogos po 2 akcjach.
http://www.youtube.com/watch?v=SLIw_GVjT7w http://www.youtube.com/watch?v=PFPZZvnM3_4 http://www.youtube.com/watch?v=FBjR_juk7lc Gdyby podali ze ten zawodnik ma przejśc do Wisły,zaraz by sie posypały posty ze wart jest minimum 1mln euro i koniecznie trzeba go kupić. http://www.youtube.com/watch?v=nJGpgwyLGk8 Kolejny przykład. Praktycznie o każdym "bezuzytecznym" dla was piłkarzu moge pokazac pare takich filmików. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nei pamietam jeszcze z Naval. Kawał skurczybyka. Ma tę umiejętność, że gdy nikt się nie spodziewa on ładuje bramkę. Szczególnie w ostatnich minutach lubi sobie postrzelać.
Bardzo dobry piłkarz.Nie wiem w ogóle skąd pismaki biorą te newsy, ale pewne jest, że do Wisły nie trafi. ps. Co nam szkodziłoby współpracować dalej z Mielcarskim i Branco ? Co roku tam można wyciągnąc takich graczy jak on. A nie dopiero teraz gdy ma już wyrobioną markę. Pozdro dla "podpowiadaczy" Cupiała ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 10.07.2008 o godz. 13:52.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://futbol.pl/index_2602.php?a_25...db544b5&tr=yes
bramkarz z ligi włoskiej. ciekawe kto to moze Berni moze Fortin o którym mowiono w tamtym okienku.... zobaczymy ale cos drgnelo w naszym klubie. BEDZIE DOBRZE---BEDA TRANSFERY--- BEDZIE MISTRZ I LM!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Tommaso Berni
![]() Data urodzenia: 06-03-1983 Wzrost: 185 cm Waga: 80 kg |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Osobiście wolałbym tego Nei od Kallona. Gość jest wyższy, młodszy, jakoś mniej śmierdzi amatorką..., nie jest rozkapryszonym gwiazdorkiem czego można się spodziewać po Kallonie. Nogi odstawiać nie będzie, mecze ligowe mu się szybko nie znudzą bo w dużo lepszych ligach nie grał.
Tyle że jeden za darmo a drugi za 1mln Euro. Który mam nadzieję wydamy. Napewno za piłkarza który od razu wskoczy do 11 warto tyle zapłacić. Transfer Nei oceniałbym jako krok do przodu jeżeli chodzi o przejście Beitaru no i Ligi Mistrzów za rok.
Ostatnio edytowane przez Valsacio : 10.07.2008 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Ja nie chce tego nikomu odbierać ale ja też mogę napisać że do Wisły na testy przyjedzie rezerwowy bramkarz Realu Madryt Jerzy Dudek, ale być może będzie to inny rezerwowy bramkarz z innego klubu. Taki wiadomości, na takich portalach są równie wiele warte jak moja informacja o Dudku.. Sezon ogórkowy to i newsy trzeba wymyślać, a wy się ludzie podniecacie... Jak się komuś nudzi to proponuje prześledzić historie news'ów z TWSD z ostatniego półrocza, policzyć ilu tam przewija się piłkarzy, którzy mają do nas przyjść, potem podać tu tą liczbę i zestawić ją z liczbą realnych transferów. |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
Poza tym SKWK też o tym pisze, a dla mnie to bardzo wiarygodne źródło. Btw. Ciekawie tak czasem poobserwować "huśtawkę nastrojów" na forum. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Pamiętajcie, że jest to 99% i zostaje 1% a jak wiadomo nawet tak nie wiele potrafi zmienić tak wiele
![]() tak poza tematem Cytat:
No ale wracając do obecnej sytuacji to oby coś ruszyło tylko znów zamiast generalnego remontu, remont elewacji. ![]() Cytat:
|
||
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Jak to dobrze że go niesciągnęliśmy. Chamski, ma trudny charakter. Były by z nim problemy tak jak z Mijajloviciem. Współczuje Jadze
JUPI ! DUDEK W WIŚLE! ![]() Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez kacu : 10.07.2008 o godz. 17:59.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
człowieku wez zastanów sie co piszesz.... Wiem moze jestem głupi ze wierze w wiekszosc tego co powiedział Skorza i Bednarz co do transferów, ale wole to niz płakanie na forum i zgadywanie kogo to na testy zaprosimy. |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.pilka.pl/?mid=1&show=92032 to się nazywa mieć wymagania![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisły nie stać na dobrych piłkarzy i podbój Europy
http://www.krakow.naszemiasto.pl/sport/873427.html |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Sprzedaliście Dariusza Dudkę. Dlaczego nie wydajecie tych 2,5 mln euro? Żałujecie? - Nie żałujemy, tylko właśnie chcemy rozsądnie je wydać. Z jednej strony takie podejście jest dobre. W sumie nie ma się co dziwić pare nieudanych transferów już było więc nie chcą popełnić znowu tego samego błędu. Więc co do tych klasowych zawodników, wierzę że się pojawi i jeszcze będziecie całować Bednarza po rękach. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|