|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2004
Offline |
|
|
Nie trzeba być Bednarzem żeby zobaczyć że na paru pozycjach brakuje nam zmienników. Dlatego Panie Bednarz pod spodem mała ściąga dla Pana na jakich pozycjach oczekjujemy wzmocnien
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - PAWEŁEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BASZCZYŃSKI - - - GŁOWACKI - - - - - CLEBER - - - - - - Piotr BROŻEK - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SOBOLEWSKI - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ŁOBODZIŃSKI - - - - - - - - - - - JIRSAK - - - - - - - - - - - - - ZIEŃCZUK - - - - - - - - - - Paweł BROŻEK - - - - - - NIEDZIELAN - - - - - - - - - - - - - I tu się pojawiają problemy: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ( ? ) - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - SINGLAR - - - - - - - KOWALSKI - - - - ( ? ) - - - - - - - - - - DIAZ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - CANTORO - - - - - - - - - - - - - - - - - - - BOGUSKI - - - - - - - - - - - - - - ( ? ) - - - - - - - - - - - - ( ? ) - - - - - - - - - - - - - - - MAŁECKI - - - - - ( ? ) - - - - - - - - - - - - - - Jak widać potrzeba nam: - Bramkarza - Środkowego obrońcy - Ofensywnego pomocnika (Garguła ?) - Lewego pomocnika (Krzynówek ?, Pawłowski ? ) - Napastnika Do roboty Jacuś !! ![]() ![]()
Każdy to powie Wisełka rządzi w Krakowie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
A co do Kosy, przed powrotem nie grał, no cos w tym jest napewno, chłop ma problemy z aklimatyzacja i moze grac tylko w Wisle z dobrymi kolegami, bo nie powiem jest dobrym piłkarzem, w tej chwili lepszym niz Krzynowek. W Kaiser grał zaliczył kilka asyst chyba 2 gole, pokłócił sie z trenerem - nara, So'ton, kibice o nim mowili ze to jeden z najlepszych skrzydlowych jakich mieli, ale kontuzje spowodowały ze nie grał i nie został, Chievo, tutaj bardzo ciezko było mu wygrac rywalizacje z Wlochem Semiolim bodajze, w Fiorentinie teraz gra. W Cadiz tez kontuzja 2 tygodniowa, z tego wszystkiego zagrał 7 meczow i zaliczył 4 asysty z czego 2 to bezposrednie a 2 to np rzut rozny. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Z polskiej ligi, patrząc na nasze warunki, "godnymi" nas piłkarzami są właśnie ci którymi się interesujemy czyli Jodłowiec i Bartczak. Ja bym jeszcze zainteresował się Napoleonim-młody, szybki, dobry technicznie, świetnie drybluję, dobrze gra obiema nogami, sprawdziłby się jako joker i cena za niego z 3 ligowego Widzewa powinna wynosić max. 200 tys €. Wysokim napastnikiem mógłby być Zahorski, ale Górnik pewnie by chciał astronomicznych pieniędzy za niego.
PS. Wiem, wiem post pasuję do tematu: Gdybym był Bednarzem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bednarz zamiast sie bawić w testy, powinien jechać do Sevilli i kupić 3 grajków z rezerw po 500 tys. E. Tam każdy grajek jest ogladany wielokrotnie przez wielu skautów zanim się klub zdecyduje. Wtedy ryzyko kupna jest minimalne. A nasz dyr. bawi się w oglądanie sparngów Śląska, paranoja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Stretenovic poszedł za 0,7 czy 0,8 mln euro z Benfici do jakiegoś rumuńskiego średniaka.
Adm007- piłeś- nie pisz.
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 09.07.2008 o godz. 22:26.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Na Gargułę szkoda takiej kasy, bo to raczej sezonowiec, już lepiej Jodłowiec, Costly, Majewski, Perrone czy jakas pensja dla kogoś solidnego, bez klubu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co do wizyty Bednarza we Wrocławiu, to może oglądał kogoś z Zadara? Albo wpadł na mecz będąc w mieście coś załatwiając innego? Bo ze Śląska to jako tako pasowałby do nas może, ale to może Gancarczyk, bo nikogo innego ja bym pod Wawelem nie widział. |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ten Zadar to szósta drużyna poprzedniego sezonu pierwszej ligi chorwackiej. Ich napastnik Terkes strzelił 21 bramek w 30 spotkaniach. Jeszcze ciekawy wydaje się być 20 letni środkowy pomocnik Tomasov 5 bramek i 10 asyst.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Poczytajcie sobie poprzednie posty chlopa... Troche to smutne... Poszedl do jakiegos sredniaka z Rumuni za taka kase? Dla mnie to byl po Glowackim i Astizie najlepszy srodkowy ob w naszej bylej ORANJE lidze. ![]()
-Ale panie Franku...
-****a won! Wypierdalaj!...Panie Franku.. Matoł XxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXxXx XxXxXxXxXx http://www.youtube.com/watch?v=IT86Y...elated&search= Banjo Boy is godlike >.<
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No, no jak to Tomasova chciał obejrzeć Bednaż to całkiem nieźle wypatrzył. Ciekawe jest ile kosztuję? Terkes raczej do nas nie przejdzie, za drogi i za niski.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie widziałem jak grają, ale stawiając w ciemno Lalin vs Terkes: Terkes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Marin Tomasov to wg chorwatów "nowy Modrić", ponoć już obserwuje go liczna rzesza skautów..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Jeśli Tomasov to "nowy Modric" to nas na niego niego nie stać :/ A szkoda ....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wracając do tematu to taki Tomasov by nam sie bardzo przydał, trzeba by było wyłożyć sporo kasy. Jednak zdaję mi się, że kasa w tym roku jako taka jest. Skorża czy tam Bednaż wypowiadał się, że Wisła rozmawia z Bastą. A żeby przystąpić do jakiś rozmów z tego typu zawodnikiem trzeba mieć przygotowany z milion euro. Więc wzmocnienia będą takie: Jodłowiec (Obrona), Singlar (Obrona), Tomasov (Pomoc), Parrone (Atak)-przesada z optymizmem?. Zapomnieliśmy już chyba o bramkarzu? Kiedyś ktoś pisał ironicznie: "To już w Polsce nie ma bramkarzy?" No ja w kraju znad Wisły widzę Przyrowskiego-za drogi, min. milion €, Mucha-kto go puści?, Stachowiak-nie wiem czy jest lepszy od Pawełka. Mogliśmy się zainteresować Janukiewiczem ze Śląska, ale teraz już za późno. Innych bramkarzy w Polsce na dobrym poziomie nie widzę.
Ostatnio edytowane przez WHITE*STAR : 09.07.2008 o godz. 23:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też nie
Ale to nei mój wymysł...Niemniej jednak jego statystyki pokazują, że potencjał ma wielki. Jeśli dodamy do tego fakt, ze gra w dosyć "medialnej" lidze, dostarczającej co roku piłkarzy do najlepszych lig europejskich to wydaje mi sie, ze ten temat jest na tyle abstrakcyjny, że warto go zakończyć póki jeszcze dobrze się nie rozkręcił. Jest późno, 90% forum już śpi, wyobrażam sobie co tu sie bedzie działo rano jak przeczyta jeden z drugim, że "nowy Modric" zagra w Wiśle |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
felipe! usuń tego posta o nowym Modriću! pokemony wcześnie wstają, a niedługo świt..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ludzie spokojnie - to że Bednarz był na tym spotkaniu nie znaczy, że ma kogoś wypatrzonego. Zwłaszcza ci gracze o których mówicie prawdopodobnie ni są w naszym zasięgu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No jasne, przecież nie od dziś wiadomo, że Bednarz jest miłośnikiem klubowej piłki chorwackiej ;-) No i oglądanie sparingu jakiejś drużyny z tego kraju to element relaksujący Pana Jacka przed skupieniem się nad tym czy może jest tu ktoś za darmo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Terkes wg transfermarket wart jest 1,5 mln euro
Tomasov - 1 mln euro Więc nie sądzę, żeby któregoś z nich akurat obserwował chociaż może wybulimy na takiego napadziora |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A skąd pomysł, że oglądamy Chorwatów a nie któregoś z zawodników Śląska?
Zauważyłem, pewną prawidłowość. Im więcej jest artykułów, spekulacji w prasie- nawet wyssanych z palca- tym mniej lamentu na forum.Wy jesteście po prostu głodni nowinek.Wychodzi na to, że wolelibyście być robieni w chuja co pare dni przez Fakty, przeglądy itp, niż w ciszy przesiedzieć czas transferowy by pod koniec delektować się nietęgimi minami wszystkich którzy wątpili... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Wiecie co!! Ja się takiej szczerej goryczy
===ADM007=== nie dziwię. Sam pomimo tego ,że mam już swój wiek i z doświadczenia wiem ,że rzeczami, na które zupełnie się nie ma wpływu nie można się przejmować ,często jestem wkurzony (!!) na politykę i sposób prowadzenia Wisły przez naszego właściciela. Z jednej strony jestem mu cholernie wdzięczny za stabilność , za mistrzostwa , za puchary za wiele rzeczy. Ale z drugiej strony Cupiał z nami jest już ponad dekadę i czasami odczuwam wielki niedosyt ,że nie potrafi iść za ciosem i ruszyć z miejsca jeśli chodzi o transfery i szerszą wizję klubu (zwłaszcza szkolenie młodzieży). Jak robi jeden krok do przodu w jeden sezon to dwa do tyłu w drugi. to tak poza tematem ale.. Jest nadzieja mam nadzieję ,że Bednarz tych zadarowców oglądał a nie kogoś z WKS-u. Ten napastnik Želimir Terkeš jest widać ciekawy http://www.1hnl.net/igrac.php?id=1003 Radomir Đalović z NK Rijeka też 18 goli w poprzednim sezonie. http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ic/profil.html http://www.transfermarkt.de/de/spiel...es/profil.html
Ostatnio edytowane przez Bronex : 10.07.2008 o godz. 00:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A kogo ty ze Śląska dobrego widzisz? Gancarczyk młodszy jakoś daję rade, ale to i tak nie ten poziom. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja nic nie sugeruje.
W newsie było napisane, że Bednarz był na sparingu WKS`u.Więc mógł równie dobrze obserwować Wrocławian a nie tych Chorwatów ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A tak serio, to w Zadarze jest kilku interesujących piłkarzy oprócz wymienionej przez was dwójki. Jest jeszcze ofensywny pomocnik i perspektywiczny stoper. Może chodzić też o kogoś zupełnie innego. Co do ceny, to w ogóle nie sugerujcie się tranfermarktem. Tak czy inaczej nie mamy pojęcia z kim , ani czy w ogóle z kimś z tych zawodników, Wisła prowadzi negocjacje, więc zluzujcie. Starczy, że fala orgazmów właśnie przelewa się( może dopiero się przeleje) przez redakcje w całej Polsce, które będą się teraz prześcigać w domysłach kogo to Bednarz obserwował. Innymie słowy wrzućcie na luz, są wakacje, nie czas żeby siedzieć po nocach i wypisywać głupoty. Jeżeli nie macie wakacji, to tym bardziej nie powinniście wypisywać głupot po nocach. Napiszę tutaj, bo to transferów też dotyczy. Kontuzja Łobodzińskiego okazała się mniej poważna: Łobodziński napisał(a):
Powód: Lobo
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 10.07.2008 o godz. 01:13.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze Śląska mógł także oglądać 23 letniego środkowego obrońcę Huberta Wołąkiewicza. Też całkiem dobry piłkarz. Na zmiennika na pewno wystarczy.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
po co nam zmiennik na środek obrony? zacznijmy się wzmacniać, bo ławka meczu nam nie wygra.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|