|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
O której Wisła gra dzisiejszy sparing?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
miał ktoś taki problem z konnektem/gg że nie pokazuje opisów znajomych albo tylko 2-3 osob ?
Ostatnio edytowane przez South : 05.07.2008 o godz. 11:44.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ja też tak mam często :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
W AQQ zachowacie swój stary numer GG , a zyskacie drugą sieć Jabbera, gdzie w razie padu GG zawsze będziecie w kontakcie ze znajomym. To co robią programiści GG w tym roku to kpiny, zamiast pracować nad niezawodnością oraz ulepszeniem tego komunikatora, Ci kombinują jakby tu najwięcej reklam wcisnąć. Efekty takie, że z kim nie rozmawiam ma problemy z tym programem. http://www.aqq.eu/ polecam wersje "Testowa: 2.0.1 Build 81" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Witam, ile kosztuje karnet miesięczny w Aqua Parku na siłownie.
No i czy warto. Rano jakoś się da chodzić czy dużo wtedy ludzi jest? Dziękuje, ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Rano około 7-10 to i na siłowni i na całej hali basenowej jak ci się jakaś wycieczka nie trafi to jest pustawo z wyjątkiem paru starszych osób. Ceny niestety nie znam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
http://www.wellness.parkwodny.pl/cen...ulamin,50.html
z tego co pamiętam na karnet na siłownie można wchodzić też na basen, oni ci tam w kasie wellness jakiś kwitek wydają i jedziesz rano aquapark jest raczej pusty |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
a sciaglem najnowszwe gg 8.0 i smiga chociaz te emotikony kijowe jak zwykle w gg![]()
.....
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Czy znacie serwer na ktory mozna wgrac plik ok 800MB ale z mozliwoscia dogrania pliku? Chodzi o zrywanie polaczenia i dogranie pliku od momentu zerwania polaczenia. Pilna sprawa- wysylka pliku ze slubu
![]() PS:Nie. wyslanie plyty nie wchodzi w gre. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mógłby ktoś polecić jakąś siłownię na Białym Prądniku (chętniej bo bliżej) tudzież Azorach? Jeśli by można to od razu prosiłbym też o www albo cennik.
z góry dzięki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Chciałbym się dowiedzieć jakie salony tatuażu w Krakowie polecacie? Czy bezpieczne, jakie mniej więcej ceny itp, itd. Mam zamiar wytatuować sobie 2 słowa, w sumie 12 liter, ok 5-6 cm wysokości. Zmieszczę się w 200 PLN? Czy może lepiej przez znajomych znaleźć kogoś zdolnego żeby mi wykonał tatuaż?
Z góry dziękuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
ostatnio wszyscy jak jeden mąż ustawili ceny 2.30 i się ich twardo trzymają. W zeszłym roku Partner był po 1.80 ale już im przeszło.
Na taryfy trzeba uważać, bo teraz jeszcze robią jaja z cennikiem nocnym (za wejście 7 a nie 5 + niektórzy dorzucają jeszcze 'taryfę nocną' za 4.60) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Zaladowalem obrazek do podpisu ale mi sie nie wyswietla. Co trzeba zrobic aby bylo ok?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Da sie skads sciagnac nakladke na angielskiego XP'ka z jezykiem polskim?
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ponawiam pytanie.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
![]()
walcze z alkoholizmem: pije wiecej zeby inni mieli mniej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
http://beqiraj.com/windows/mui/index.asp
Tam się rozejrzyj co można z tym fantem zdziałać. Podobno pod tym linkiem: http://www.sendspace.pl/file/iCrKDLRq/ jest polskie MUI dla Win XP No i z innych miejsc wychodzi, iż podobno owa nakładka działa tylko dla dużych klientów Microsoftu i tylko z wersją angielską Windows XP Professional. Pisząc o wielkich klientach mam na myśli duże firmy zakupujące pakiet na jakąś ilość stanowisk. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Czy w Krakowie jest jakaś przychodnia lekarska otwarta w weekend?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Na Galla jest dyżur całodobowy, chyba też na Armii Krajowej.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
W Empiku na Zakopiance w stanowiskach do słuchania po wpisaniu kodu kreskowwego z płyty można słuchać pełnych piosenek. W innych Empikach też sa takie urządzenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dla kupujacego najlepiej jest abyś wysłał jak najszybciej,pomysl czy ty tez chcialbys czekac dlugo na przesylke?
Najlepiej poprostu poinformować kupujacego o problemach,jesli takowe masz ktore przeszkadzaja ci wyslac w czasie-aby nie zapewnic sobie Negatywa |
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
gdzie mogę znalezc mp3 z najnowszej reklamy radiowej Avans "Stachu, lodówka się znowu pier..li"
![]()
corrumpunt mores bonos colloquia mala
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Omg ale masz misje z tymi robaczkami xDD
Mozesz spróbować translatorem na arabski ...no onecie chyba byl xD ale nie wiem czy to konkretnie ten dialekt , narzecze czy inna zaraza xD ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale wiesz |
|
|