|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja nie mogłam uwierzyć w to, co zobaczyłam w nocy na oke. Dopiero, jak dostałam wyniki do ręki, to do mnie dotarło.
Polski podst. 83% Angielski rozsz. 87% Biologia rozsz. 82% Chemia rozsz. 95% Fizyka rozsz. 93% Czyli najprawdopodobniej Wydział Lekarski Collegium Medicum UJ ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieję.... W zeszłym roku na AP był wysoki próg na te kierunki i boję się że w tym roku może być jeszcze wyższy:/
Kto z Was startuje jeszcze na AP na Administracje/Stosunki Międzynarodowe/Politologię Jakie macie wyniki
Ostatnio edytowane przez dandrew : 02.07.2008 o godz. 12:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dandrew, ja w 1 kolejnosci startuje na Filologie Angielska, pozniej Administracja i Politologia. Wie ktos jak wyglada sprawa z akademikami AP ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zgadza się
a jeszcze popełniłem głupi błąd na maturze, gdyż nie zauważyłem, że pod tą ostatnią kartką były jeszcze 2 zadania z których jak sprawdzałem 1 bym zrobił![]() ![]()
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jaką polecacie uczelnie na której nic sie nie będzie trzeba uczyć i w miarę jak najrzadziej sie będzie chodziło na zajęcia tzn nie częściej niż raz na 2 tyg
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
W zeszłym roku na AP na administrację było 30 osób na miejsce, a na stosunki międzynarodowe 37 osób na miejsce, więc to raczej odpada
![]() Powód: pomyłka
Ostatnio edytowane przez szarkoz : 30.06.2008 o godz. 13:20.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
nie jest takie ważne ile jest osób na miejsce, tylko jaki poziom te osoby reprezentują....
coż, poczekamy to zobaczymy ![]() 11lipca wyniki.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Krótka piłka z mojej strony.
Jak sie składa wniosek o wgląd pracy? Gdzie to sie robi i jak to trzeba napisac ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Polski rozszerzony - 60%.
Niemiecki - 84% WOS - 67%. Geografia rozszerzona - 57%. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Moje wyniki:
(wszystko rozszerzone) Polski - 64% Angielski - 95% WOS - 46% WOS i tak wiedziałem, że słabo napiszę więc mnie to wali, bardziej martwi mnie polski :/ ![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przy internetowej rekrutacji mam maly problem. Natknalem sie na
Dane WKU Dane ogólne WKU Stosunek do służby Kategoria wojskowa Stopień wojskowy Książeczka wojskowa Seria i nr książeczki Data wydania - - Organ wydający i w stosunek do sluzby mam wybrac odroczony,przedpoborowy czy poborowy? Odroczenie mam do dzisiaj. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
To są w ogóle takie uczelnie? No chyba, że masz na myśli jakieś zaoczne, to może taką znajdziesz... Ja maturę mam za rok, ale na pewno nie będę szedł zanosić papiery na jakiekolwiek studia z takim nastawieniem jak ty...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam też miałem taką sytuacje ze miałem najpierw odroczenie do końca szkoły i musiałem iśc jeszcze raz do szkoły zeby dali mi zaświadczenie na całe wakacje i potem bodaj znów do WKU :/
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wie ktos moze gdzie trzeba zkladac odwolanie sie od swojego wyniku
|
|
|
|
I am what I am
Offline |
|
|
Okręgowa Komisja Egzaminacyjna na ul. Focha
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
I po maturze. Poszło całkiem nieźle, choć zawsze mogło być lepiej. Wszystko podstawowe -
Pisemne : Polski - 69% Historia 72% Angielski 92% Ustne: Polski - 100% Angielski 80% Życzę wszystkim kibicom Wisły pomyślnej rekrutacji. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Polski -74%
Angielski 92% Geografia 86% Wszystko podstawowe, ale zdane elegancko. Co z tego jak dla Gazety Wyborczej i tak jestesmy stadem bezmozgow ;-) Gratulacje dla wszystkich Kolegow i Kolezanek po szalu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też zdałem
I teraz pytanie z mojej strony. Gdzie byście polecili złożyć papiery na studia zaoczne z maturą z geografii, byle nie było matematyki ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
zdałem
polski 70% angielski 62% niedosyt...:/ Geografia 70% roz zobaczymy...może na AGH gdzies się zachacze żałuje że maty nie pisałem |
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
A ja miałem dopiero dziś wyniki
Zdane i to całkiem nieźle angielski podst 96% geografia rozsz 90% matma rozsz 86% no i polski jak na mnie to również dobrze 61% Wydział ZiKS UJ - idę do ciebie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktos pojecie o tym jak trzeba zdac mature by dostac sie na filologie angielska AP ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
No właśnie , ma ktoś ? Chyba nie, pyałem juz o to ile trzeba było mieć punktów rok temu aby dostać się na dany kierunek i niestety nikt nie wiedział. Ale co tam, rok rokowi nie równy, teraz może być łatwiej lub trudniej... zależy od zaintersowania i poziomu składających.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
takie pyatnie: Czy ktos sie orientuje jesli mam poprawke z jakiegoś przedmiotu to jak jest ze studiami zaocznymi np: na AE czy bedzie moze jaka rekrutacja we wrzesniu?
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na zaoczne powinieneś się dostać beż żadnego problemu. Czasem nawet we wrześniu jest dodatkowa rekrutacja na studia dzienne (astronomia na UJ
)Z każdym rokiem próg jest inny, ale mając około 80% powinno się bez problemu dostać |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wszystko ok tylko z biologią masakra..
.. testy sprawnościowe zaliczone, papiery złożone i pozostaje czekać na przyjęcie albo poprawka w sierpniu (?) powodzdenia ![]() P.S. Ania - respect ;]
Ostatnio edytowane przez Polly : 02.07.2008 o godz. 15:13.
![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ktos z was uiszczał oplate rekrutacyjna na AP z inteligo ? na 1 kierunek oplata doszla po kilku minutach na 2 pozostałe czekam juz godzine, jest napisane, ze powinna dojsc szybko wiec tak profilaktycznie pytam jak to było u was.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
czasem trzeba czekac i caly dzien.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A to nie jest tak, że wystarcza im kwitek od wpłaty uiszczonej na np. poczcie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
lodecki, a nie zaplaciles czasem kasy na jedno konto? Na kazdy kierunek dostajesz inny numer konta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
czy komus na pk zmienił sie status płatności?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|