|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Kupiłem sobie ostatnio pad "USB Dual Vibration Joystick". Zainstalowalem dołączone opragramowanie i odpaliłem NFS Undergrounda 2. Niby chodzi, ale w opcjach konfigutracji klawiszy nie da sie skonfigurowac pada i tak np na padzie nie ma klawisza przypisanego np ESC, czy Enter. Poza tym nie działajaą wibrację, a to zmniejsza komfort gry. Wiecie jak przynajmniej w tej grze właczyć to?
![]()
the end
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam jedno pytanie co do FM'a 2007. Zrobiłem nowego menadżera, przyszedłem do klubu i co...? W klubie pojawiam się w marcu (OO) nie ma żadnych informacji kiedy zaczne sezon, kto będzie pierwszym rywalem... nic (Oo) Coś (znów) źle zrobiłem? Czy po prostu zawsze tak jest tylko ja dopiero teraz to zauważyłem?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
możecie mi pomóc?
http://www.pecet.net.pl/oferta/noteb...sg-ap074c.html http://www.pecet.net.pl/oferta/noteb...-dv6830ew.html który z tych dwóch laptopów wybrać? Nie jest mi potrzebny do jakiś super zaawansowanych gier graficznie bo od tego mam x'a, chozdi bardziej o internet, muzykę, FM'a. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Apropos Pesa to mam nadzieje ze nie bedzie tak skopany jak 2008.
Ostatnio wrocilem do Pesa6(moim zdaniem bezapelacyjnie najlepsza pilka kopana jaka sie dotad ukazala) ale co to za przyjemnosc wygrywac po 5-0 na Expercie ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Z parametrów technicznych radziłbym dowiedzieć się jakichś szczegółów na temat dysków twardych, bo podana jest tylko pojemność, a duże znaczenie ma szybkość. No i ja na Twoim miejscu poszukałbym czegoś z XP, bo downgrade może być baaaardzo upierdliwy, a Vista to straszliwy syf, a już w szczególności na laptopie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No to wybacz Uran235 ale nie zgodzę się z opinią że vista a w szczegolnosci na laptopy to straszny syf,tak jak wpomnialem wyżej mam lapka HP ale z 3gb ramu 2,1 proca i dobrą grafe i vista śmiga aż miło nie zawiesiła ani przymuliła ani na sekunde,wszystko zależy od specyfikacji lapka to fakt.
Teraz wszystkie lapki są już tak produkowane tylko z myślą o Viście,i nawet wgranie na nie XP nie gwarantuje że będą szybciej działały,a nie raz i wolniej z xp niz vistą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
coś dla wielbicieli piłki kopanej od EA
![]() serwis Valhalla napisał(a):
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mogę pokazać filmik, słabej jakości i na konsolę i w porównaniu z 08 z Xboxa a to co możemy obejrzeć w 09 to widać różnicę. tak więc tym razem to chyba nie tylko czcze gadanie.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
no właśnie, tym razem EA nie rzuca słów na wiatr.
FIFA09 na PC to next-gen.. |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
DevilMayCry, malowanie pomysłowe ale powiedz mi jak Ty możesz w FORZY zapanować na Corvettą?
Jeszcze na automatycznej skrzyni biegów to pół biedy ale po wyłączeniu kontroli trakcji oraz włączeniu manualnej skrzyni, to najmnocniejsza wersja u mnie pali gumę na pierwszym trzech biegach, a i jak się postarasz to na czwórcze przyczepność zerwie. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lupo, jaką wziąłeś ligę? pewnie wybrałeś jakieś ligi grające systemem wiosna jesień, a wybrałeś zespół grający w lidze jesień wiosna. terminarz pojawi się w okolicach lipca zapewne.
Szczerze? PESy kompletnie mnie nie przekonują, gra mi się w nie gorzej, komentarz nawet w porównaniu ze szpakiem jest... żałosny, a grafiką może walczyć z fifą, ale sprzed 2 lat. A żeby Fifa cieszyła, wystarczy grać w co drugą, wtedy zmiany są widoczne już na pierwszy rzut oka Obu gier na konsolach, bo tutaj moim zdaniem ostania fifa(a właściwie uefa) bije wszystkie gry. Żałuje każdej złotówki wydanej na PESa ![]()
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 03.07.2008 o godz. 18:40.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://xboxsite.pl/News/Fifa-09-Pierwszy-gameplay.html
chyba tak będzie wyglądać 09 na X'a. jeśli ktoś miał styczność z poprzedniczkami na konsoli to widać różnicę premiera w październiku bodajże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
dajcie link do torrenta jakieś fajnego pokerka
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
http://www.gry-online.pl/S055.asp?ID=109618
jak patrzę na tego screena, to się zaczynam zastanawiać czy to naprawde będzie next-gen. o ile zawodnicy i trawa chociażby wyglądają bardzo dobrze, to kibice... n/c. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gra ktoś już w Age of Conan - Hyborian Adventures? jak wrażenia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Dla grajacych w PRO Evolution Soccer: mam pytanie: po zremisowanym meczu sa rzuty karne i gdy juz ustawilem wszytskich wykonawcow trzeba dac opcje "wyjdz" tylko ze tj mozliwe tylko przez joystick, jednak ja takowego nie posiadam, a kiedy przypadkiejm naciskajac wszytskie klawisze udalo mi sie trafic na ten "wlasciwy" zeby wyjsc... wie ktos moze jak sie to robi? chodzi o to zeby rozpoczac rzuty karne... HELP
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie do grających w Heroes V. Jest możliwość gry dla dwóch w trybie offline ? Chodzi mi o coś takiego, co było w IV, gdy zmianę gracza wyznaczała tura.
Jeśli grał ktoś w dodatki, to też byłbym wdzięczny za jakąś rzetelną recenzję, bo te w necie, to chyba jakieś sponsorowane artykuliki, nie wierze, by pisać o grze w samych superlatywach, że nie ma żadnych wad... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
A co do dodatków to niestety Ci nie pomogę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
a jeszzce jak sie robi jakies triki/ zwody i jak sie loobuje bramkarza? (tez wszystko na klawiaturze)![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
poleccie jakiś server do wowa 2.4.2 tbc
![]() .
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2007
Offline |
|
|
polecicie jakiś serwer Nonsteam do CS 1.6 ?;] prośba :]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
takie pytanie
Po co jest PunkBuster czy jak tam to sie pisze chodzi mi w odniesieniu do Call of Duty 4 i jeszcze jedno teraz brat zainsalował patcha 1.7 i jak gram to mnie wywala ten Punk praktycznie w 80% gier... ![]() wierność
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|