|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
co według was lepsze SE k750i czy se W380?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
W380i to tel muzyczny. Ma aparat 1.3 mpx, nie ma irdy.
K750i Ma aparat 2.0 mpx, ma irde. Nie da sie powiedzieć który jest lepszy, bo każdy oczekuje od telefonu czego innego. W380i K750i Porównaj sobie i poczytaj komentarze. A jeśli chodzi o mnie to brałbym K750i. ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szukam DOBREGO
telefonu muzycznego, jakies propozycje |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co byście wybrali Se k550i czy motorola k1?
Który telefon ma lepszą baterię?Który głośniej gra na głośniku? ![]()
I
|
|
|
|
Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ja posiadam k550i . Moja opinia o tym telefonie jest ogólnie dobra nie psuje sie jest w miare głośny.Ma jedną wade klawisze... pisze sie na nich niewygodnie.
Pozdro ![]() ![]()
MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To ja może poproszę o porównanie k550i z k530
Jest jakaś różnica poza tym że k530 ma video rozmowy?Powód: zmana telefonów ;)
Ostatnio edytowane przez TSW Fanatyk : 22.06.2008 o godz. 12:29.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorki za post pod postem ale potrzebuje szybko opinii
![]() ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
może mi ktoś przybliżyć sprawę telefonów ściągniętych z USA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
moja siostra ma 2 tel z USA
jeden dziala bez zarzutu z kolei drugi nie chce, ale to czy bedzie ci dzialal w polsce to zalezy w jakiej sieci kupisz tel w usa, tak przynajmniej obilo mi sie o uszy ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
do właścicieli Nokii e50 jakie formaty filmów można wgrywać na ten telefon zeby działały
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ja mam pytanie do posiadaczy noki n70, w moim telefonie jak ktos dzwoni nie pojawiaja mi sie dane kto tylko sam nr ;/ czy wie ktos jak to zmienic?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]() ![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
heh
no wlasnie mam i rzecz w tym, ze nawet tych co mam zapisanych wyswietla sie sam nr :( |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie....
Czy ktoś korzysta z takiego programu jak NaviExpert 2.1.4 ? Jeśli tak to proszę o opinię... I jeszcze jedno pytanko... Czy da się jakoś obejść proces rejestracji tego programu? Bo przy rejestracji trzeba wpisać jakiś kod (który pewnie swoje kosztuje) a jeśli ktoś ma ten kod to czy mógłby udostępnić jak coś ![]() ![]()
Braci się nie traci !!
Alcohol Fan ![]() A MY NASZEEEEE.... NBZ!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Mam problem z telefon samsung d600e ,a wiec od 2 dni dzieje sie coś takiego że nie mogę wykonywać połączeń (pokazuje że wybiera połączenie ale nie łączy) ,wysyłać smsów .Jak ktoś do mnie dzwonie to niby mam wyłączony telefon albo poza zasięgiem ale to nie możliwe bo znajomy dzwonił przy mnie i miałem dobre kilka kresek zasięgu ,czasem udaje sie go odwiesić na pewien czas( wtedy przychodzą wszystkie smsy i raporty o nieodebranych połączeniach) i wszystko działa ,miał ktoś podobny problem ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
posiada ktos lub posiadal SE k530i?
prosze o opinie na temat tego telefoniku i z gory za wszystkie dziekuje ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
- kiepski aparat foto i brak lampy błyskowej - słabo radzi sobie z zasięgiem 3G (zawsze kreska mniej niż K800) - skrzypiąca obudowa - małe przyciski w górnej części klawiatury reszta to same zalety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() I dla mnie "ludzkie" klawisze w porównaniu z k550i a kwestia małych przycisków to kwestia przyzwyczajenia ![]() ![]()
I
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
witam. mam do sprzedania nowiutkiego SE K550i na gewarancji prosze pisac na gg 3391679 lub prv cena do sugodnienia pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ma ktoś Motorole Z8 ? Albo może znajomi mają? Albo LG ku 990 ? Ogólnie jak z ich awaryjnością i użytkowaniem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Nie mam czasu, by przejrzec temat, wiec szybko spytam. Co myślicie o Motoroli V3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a ja czekam na iPhona 3G, ma się pojawić w polsce oficjlanie pod koniec roku.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|