|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Bez Krzynowka, ale z Kosą, tak tak tak.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Garguła 1,5mln euro - chybaś z byka spadł.chyba 1,5mln zł.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
no tak - 1,5 mln zl - moj blad:d
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a czy ktoś pamięta czy Kowalewski gral w reprezentacji u Janasa bo trochę dziwne że nie przymierzamy sie do niego może jakiś konflikt z Kazimierskim?
na lewą obronę chyba tez mamy kandydata skoro Piotrek będzie probowany w pomocy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdybym był Bednarzem to spróbowałby wypożyczyć na rok Charisteasa. Wydaje mi się że to jest właśnie piłkarz, którego nam brak: silny, wysoki napastnik potrafiący strzelić bramkę z niczego. Jego klub spadł do 2. ligi, a on podobno nie chce tam grać. Na trasfemarkt jest wyceniony na 3 mln E, więc gdyby zużyć pieniądze za Dudtkę (wypożyczenie + kontrakt) to by wystarczyło, a gdyby zrobic opcję zakup za ok. 3 mln E, to może nawet byłoby nas na to stać przy cudownym układzie tj awans do LM
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
liczę że Barreto tam wpasuje, jest to jego podstawowa pozycja, jako defensywny pomocnik lub lewy obrońca.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Barreto lewy obrońca? pierwszy raz słyszę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Grywał z powodzeniem na tej pozycji w poprzednich klubach. Byłby ciekawą alternatywą dla Diaza, oczywiście gdyby tylko chciało mu się w Wiśle grać.
Ostatnio edytowane przez Tomgoo : 30.06.2008 o godz. 18:27.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czemu ale licze na Barreto, moze dlatego ze jest Portugalczykiem?
Twarda wersja Paulisty... to lubie
sorry za podwojny post, zapedzielem sie ;/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Ten Słowak co teraz do nas przyszedł rozegrał w Slovanie przez ostatnie 4 sezony ponad 100 spotkań. Powiem szczerze o jego umiejętnościach za dużo powiedzieć nie można ,ale doświadczenie to ma ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
chyba raczej Trofense nie bedzie chciało zatrzymać Barreto bo własnie ściagneli defensywnego pomocnika i lewego obrońce wiec pewnie rezygnują z Andre. W sumie to dobrze bo Barreto kosztował kilkaset tysiecy euro i najwyższa pora żeby ten transfer Mielcara zaczał sie po części zwracać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.zerozero.eu/uk/edicao_sta...583&v=jt4&o=VE
Taki drugi Cleber ![]() Najśmieszniejsze, że Varga też kosił równo z trawą, wszystko co się ruszało. Czyli wraca dwóch zabijaków. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, nie potrzebujemy mięczaków ;] ale w wywiadzie (tym nowym o Kokoszce itd) Skorża nic nie mowi o Barreto :(
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Panie Bednarz do szybkiej i efektywnej roboty!Żarty się skończyły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ludzie listości, juz z Ronaldo wyskakujecie
nie róbmy kabaretu. zawodnicy mają sie pojawić w pierwszym tygodniu zgrupowania, jak mowił Skorża. Poczekajmy do końca tygodnia i bedzie jasne. Rownież mam obawy. Boje sie ze mogą to być anonimowi gracze z egzotycznych lig. a moze akurat jakas perełke uda sie wyhaczyć?![]() O transefry to jestem spokojny, ale już jakie one bedą...tego sie obawiam, bo niestety w pierwszej kolejnośći potrzebujemy wzmocnić druzyne a nie tylko uzupełnić... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Zaraz będzie gadania o Ronaldo na 2 strony, bo pysio sobie powiedział. Żebyś wiedział, że Ronaldo ma większe wymagania na koniec kariery niż taka kwota jaką podałeś. Myślmy o realnych transferach, najlepiej jakiś obyty ofensywny zawodnik w europejskich pucharach. W OE takiego nie znajdziemy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
JB on w tej chwili coś robi? Powiedzcie mi mieli jacys super zawodnicy przyjechac Skorza gadal i co narazie?
Lanza(Kowalewski) Hernani, Łukasiewicz Garugła, szybki skrzydlowy(Basta), Baretto Silny napastnik. Kluivert, Ronaldo? przynajmniej na pol roku... Wciąż wierzę, ale denerwuje sie |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Garguła będzie kosztował krocie, jeśli by się udało wynegocjować odpowiednią cenę to owszem, bo myślę że z kontraktem nie byłoby problemu. Basta - Dusan Basta jest bardzo dobrym zawodnikiem ale również nas nie stac na niego, więc proszę nie żyjmy złudzeniami. Kluivert i Ronaldo - ludzie...przecież to są "emerytowani" napastnicy, którzy nic w światku boiskowym nie zdziałają. Po drugie kontrakty jakie by chcieli otrzymać nie miałyby sensu bytu, bo na pewno działacze nie zgodziliby się na takie pieniądze. Napastnik musi być młody, perspektywiczny, ambitny i przede wszystkim szybki, zwrotny, dobrze wykańczający akcję, a najlepiej coś na wzór Kollera, mianowicie wysoki, dobrze grający głową - reasumując dobry partner dla Brożka lub Niedzielana. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ponoć Radomski jest do wzięcia....
http://www.sport.pl/sport/1,65025,54....html?skad=rss Przydałby się zmiennik dla Sobola lub Clebera. Obaj łapią dużo kartek więc zatrudnienie Radomskiego miałoby sens. ![]()
Żuraw my personal Jesus
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak a z a to Radomski łapie mało kartek ;D... Nie przeginajmy, trzeba szukać defensywnego pomocnika który ma max 25 lat, a nie kolejnego 30 latka, bo jeszcze trochę i z Wisły nam się zrobi drugi Milan (pod względem wieku piłkarzy, a nie sportowym)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
to znowu nam trzeba defensywnego pomocnika? aaa.... bo okineka bez takowego to zmarnowane okienko... Do obrony chyba znalezli nalezytego zmiennika, tj. Lukasiewicza. trzeba nam tylko skrzydlowego, bramkarza, napastnika... gdzies dzisiaj przeczytalem, ze Gargula jest juz zaklepany, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie jstem przekonany, ze to wlasciwy wybor... rozgrywajacay nam nie potrzebny, bo mamy Jirsaka ![]() Groundhopper
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Radomski może grać na środku obrony.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja tam żyję tylko nadzieją, że pozyskamy za darmochę kilku piłkarzy ze zdegradowanych klubów
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Podobno Wisła zainteresowana jest Hernanim
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
czytalem we ''Fakcie'' ze klub ktory bedzie chcial Kokoszke bedzie musial zaplacic 1,8 mln EURO
haha smieszna cena tak jak i gazeta "Fakt'' chyba wczorajszy albo pzredwczorajszy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ja czytałem ze Ufo widzieli u nas w kraju...
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Jakieś źródło, czy info telefoniczne?
Co do naszych faktycznych transferów, to zauważcie, że dopiero dzisiaj Wisła potwierdziła transfer Dudki, innymi słowy dzisiaj wpłynęły na konto pieniądze z transferu. I tak myślę, że na transfery jeszcze trochę poczekamy, bo Bednarz pewnie chce mieć podpisane kontrakty z reklamodawcami, żeby mieć pewność, że będą pieniądze na pensje dla nowych piłkarzy. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W przeglądzie sportowym przeczytałem, ale to pewnie kolejna bzdura napisana przez tą gazetę.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Pamiętam jak gazety rozpisały się o rzekomym transferze do Wisły niejakiego Kluiverta. O tym transferze jakoś dziś już nie słychać. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|