The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.06.2008, 14:23
Bez Krzynowka, ale z Kosą, tak tak tak.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 30.06.2008, 14:49
Garguła 1,5mln euro - chybaś z byka spadł.chyba 1,5mln zł.
Odpowiedz cytując
Ricon
Member

Od: 11.2003

Stary 30.06.2008, 15:06
no tak - 1,5 mln zl - moj blad:d
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 30.06.2008, 16:51
a czy ktoś pamięta czy Kowalewski gral w reprezentacji u Janasa bo trochę dziwne że nie przymierzamy sie do niego może jakiś konflikt z Kazimierskim?

na lewą obronę chyba tez mamy kandydata skoro Piotrek będzie probowany w pomocy
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 30.06.2008, 17:25
Gdybym był Bednarzem to spróbowałby wypożyczyć na rok Charisteasa. Wydaje mi się że to jest właśnie piłkarz, którego nam brak: silny, wysoki napastnik potrafiący strzelić bramkę z niczego. Jego klub spadł do 2. ligi, a on podobno nie chce tam grać. Na trasfemarkt jest wyceniony na 3 mln E, więc gdyby zużyć pieniądze za Dudtkę (wypożyczenie + kontrakt) to by wystarczyło, a gdyby zrobic opcję zakup za ok. 3 mln E, to może nawet byłoby nas na to stać przy cudownym układzie tj awans do LM
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 30.06.2008, 17:38
Lemoniadowy Joe napisał(a):Wyświetl post
a czy ktoś pamięta czy Kowalewski gral w reprezentacji u Janasa bo trochę dziwne że nie przymierzamy sie do niego może jakiś konflikt z Kazimierskim?

na lewą obronę chyba tez mamy kandydata skoro Piotrek będzie probowany w pomocy
liczę że Barreto tam wpasuje, jest to jego podstawowa pozycja, jako defensywny pomocnik lub lewy obrońca.
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 30.06.2008, 18:02
Barreto lewy obrońca? pierwszy raz słyszę.
Odpowiedz cytując
Tomgoo
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 30.06.2008, 18:22
Grywał z powodzeniem na tej pozycji w poprzednich klubach. Byłby ciekawą alternatywą dla Diaza, oczywiście gdyby tylko chciało mu się w Wiśle grać.
Ostatnio edytowane przez Tomgoo : 30.06.2008 o godz. 18:27.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 30.06.2008, 18:34
Nie wiem czemu ale licze na Barreto, moze dlatego ze jest Portugalczykiem?
Twarda wersja Paulisty... to lubie

orm napisał(a):Wyświetl post
Gdybym był Bednarzem to spróbowałby wypożyczyć na rok Charisteasa. Wydaje mi się że to jest właśnie piłkarz, którego nam brak: silny, wysoki napastnik potrafiący strzelić bramkę z niczego. Jego klub spadł do 2. ligi, a on podobno nie chce tam grać. Na trasfemarkt jest wyceniony na 3 mln E, więc gdyby zużyć pieniądze za Dudtkę (wypożyczenie + kontrakt) to by wystarczyło, a gdyby zrobic opcję zakup za ok. 3 mln E, to może nawet byłoby nas na to stać przy cudownym układzie tj awans do LM
Nawet nie trzeba jego, wolnym zawodnikiem jest Konstantinou.... (w Olympiakosie grał), wysoki i jak dobrze pamietam w poprzednim sezonie i wczesniejszych strzelał sporo bramek (jak na taki typ napastnika), dobrze mi sie gosc kojarzy, choc ostatni sezon nie należał do udanych, na początku kontuzja i ława na rzecz Kovacevica ...

sorry za podwojny post, zapedzielem sie ;/

Odpowiedz cytując
Bronex
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 30.06.2008, 18:49
HEDu napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czemu ale licze na Barreto, moze dlatego ze jest Portugalczykiem?
Twarda wersja Paulisty... to lubie

Nawet nie trzeba jego, wolnym zawodnikiem jest Konstantinou.... (w Olympiakosie grał), wysoki i jak dobrze pamietam w poprzednim sezonie i wczesniejszych strzelał sporo bramek (jak na taki typ napastnika), dobrze mi sie gosc kojarzy, choc ostatni sezon nie należał do udanych, na początku kontuzja i ława na rzecz Kovacevica ...

sorry za podwojny post, zapedzielem sie ;/
Barreto jest Brazylijczykiem jak Paulista kolego...

Ten Słowak co teraz do nas przyszedł rozegrał w Slovanie przez ostatnie 4 sezony ponad 100 spotkań. Powiem szczerze o jego umiejętnościach za dużo powiedzieć nie można ,ale doświadczenie to ma ...
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.07.2008, 09:35
chyba raczej Trofense nie bedzie chciało zatrzymać Barreto bo własnie ściagneli defensywnego pomocnika i lewego obrońce wiec pewnie rezygnują z Andre. W sumie to dobrze bo Barreto kosztował kilkaset tysiecy euro i najwyższa pora żeby ten transfer Mielcara zaczał sie po części zwracać.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.07.2008, 10:30
http://www.zerozero.eu/uk/edicao_sta...583&v=jt4&o=VE

Taki drugi Cleber

Najśmieszniejsze, że Varga też kosił równo z trawą, wszystko co się ruszało. Czyli wraca dwóch zabijaków.
..
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Stary 01.07.2008, 10:55
Tak, nie potrzebujemy mięczaków ;] ale w wywiadzie (tym nowym o Kokoszce itd) Skorża nic nie mowi o Barreto :(

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.07.2008, 12:41
Panie Bednarz do szybkiej i efektywnej roboty!Żarty się skończyły
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 01.07.2008, 23:44
ludzie listości, juz z Ronaldo wyskakujecie nie róbmy kabaretu. zawodnicy mają sie pojawić w pierwszym tygodniu zgrupowania, jak mowił Skorża. Poczekajmy do końca tygodnia i bedzie jasne. Rownież mam obawy. Boje sie ze mogą to być anonimowi gracze z egzotycznych lig. a moze akurat jakas perełke uda sie wyhaczyć?
O transefry to jestem spokojny, ale już jakie one bedą...tego sie obawiam, bo niestety w pierwszej kolejnośći potrzebujemy wzmocnić druzyne a nie tylko uzupełnić...
What's new?

Odpowiedz cytując
couch
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 01.07.2008, 23:54
Zaraz będzie gadania o Ronaldo na 2 strony, bo pysio sobie powiedział. Żebyś wiedział, że Ronaldo ma większe wymagania na koniec kariery niż taka kwota jaką podałeś. Myślmy o realnych transferach, najlepiej jakiś obyty ofensywny zawodnik w europejskich pucharach. W OE takiego nie znajdziemy.

Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 02.07.2008, 11:47
JB on w tej chwili coś robi? Powiedzcie mi mieli jacys super zawodnicy przyjechac Skorza gadal i co narazie?
Lanza(Kowalewski)
Hernani, Łukasiewicz
Garugła, szybki skrzydlowy(Basta), Baretto
Silny napastnik. Kluivert, Ronaldo? przynajmniej na pol roku...
Wciąż wierzę, ale denerwuje sie
Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 02.07.2008, 11:54
Dean napisał(a):Wyświetl post
Garugła, (Basta),
Silny napastnik. Kluivert, Ronaldo? przynajmniej na pol roku...
Wciąż wierzę, ale denerwuje sie
Zapomnij.
Garguła będzie kosztował krocie, jeśli by się udało wynegocjować odpowiednią cenę to owszem, bo myślę że z kontraktem nie byłoby problemu.
Basta - Dusan Basta jest bardzo dobrym zawodnikiem ale również nas nie stac na niego, więc proszę nie żyjmy złudzeniami.
Kluivert i Ronaldo - ludzie...przecież to są "emerytowani" napastnicy, którzy nic w światku boiskowym nie zdziałają. Po drugie kontrakty jakie by chcieli otrzymać nie miałyby sensu bytu, bo na pewno działacze nie zgodziliby się na takie pieniądze.

Napastnik musi być młody, perspektywiczny, ambitny i przede wszystkim szybki, zwrotny, dobrze wykańczający akcję, a najlepiej coś na wzór Kollera, mianowicie wysoki, dobrze grający głową - reasumując dobry partner dla Brożka lub Niedzielana.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
JohnnyH
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 02.07.2008, 14:02
Ponoć Radomski jest do wzięcia....

http://www.sport.pl/sport/1,65025,54....html?skad=rss

Przydałby się zmiennik dla Sobola lub Clebera. Obaj łapią dużo kartek więc zatrudnienie Radomskiego miałoby sens.
Żuraw my personal Jesus
Odpowiedz cytując
DrunkenBear
Senior Member

Stary 02.07.2008, 14:10
Tak a z a to Radomski łapie mało kartek ;D... Nie przeginajmy, trzeba szukać defensywnego pomocnika który ma max 25 lat, a nie kolejnego 30 latka, bo jeszcze trochę i z Wisły nam się zrobi drugi Milan (pod względem wieku piłkarzy, a nie sportowym)
Odpowiedz cytując
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 02.07.2008, 14:15
DrunkenBear napisał(a):Wyświetl post
Tak a z a to Radomski łapie mało kartek ;D... Nie przeginajmy, trzeba szukać defensywnego pomocnika który ma max 25 lat, a nie kolejnego 30 latka, bo jeszcze trochę i z Wisły nam się zrobi drugi Milan (pod względem wieku piłkarzy, a nie sportowym)

to znowu nam trzeba defensywnego pomocnika? aaa.... bo okineka bez takowego to zmarnowane okienko... Do obrony chyba znalezli nalezytego zmiennika, tj. Lukasiewicza. trzeba nam tylko skrzydlowego, bramkarza, napastnika... gdzies dzisiaj przeczytalem, ze Gargula jest juz zaklepany, nie wiem ile w tym prawdy, ale nie jstem przekonany, ze to wlasciwy wybor... rozgrywajacay nam nie potrzebny, bo mamy Jirsaka
Groundhopper
Odpowiedz cytując
Bartosz
JLB

Od: 01.2006

Stary 02.07.2008, 18:01
Zienczuk8 napisał(a):Wyświetl post
to znowu nam trzeba defensywnego pomocnika? aaa.... bo okineka bez takowego to zmarnowane okienko
Radomski może grać na środku obrony.
Malvivente napisał(a):Wyświetl post
Nie bądź gejem, rzuć na spreje!
Odpowiedz cytując
wolek19866
Junior Member

Od: 07.2008

Stary 02.07.2008, 18:33
Ja tam żyję tylko nadzieją, że pozyskamy za darmochę kilku piłkarzy ze zdegradowanych klubów
Odpowiedz cytując
łuk79
Junior Member

Stary 02.07.2008, 18:39
Podobno Wisła zainteresowana jest Hernanim
Odpowiedz cytując
czolg
Member

Stary 02.07.2008, 18:50
czytalem we ''Fakcie'' ze klub ktory bedzie chcial Kokoszke bedzie musial zaplacic 1,8 mln EURO
haha smieszna cena tak jak i gazeta "Fakt'' chyba wczorajszy albo pzredwczorajszy.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.07.2008, 18:52
czolg napisał(a):Wyświetl post
czytalem we ''Fakcie'' ze klub ktory bedzie chcial Kokoszke bedzie musial zaplacic 1,8 mln EURO
haha smieszna cena tak jak i gazeta "Fakt'' chyba wczorajszy albo pzredwczorajszy.
ja czytałem ze Ufo widzieli u nas w kraju...
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Stary 02.07.2008, 18:54
łuk79 napisał(a):Wyświetl post
Na jakiej podstawie tak twierdzisz
Odpowiedz cytując
Uran235
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.07.2008, 18:55
Jakieś źródło, czy info telefoniczne?

Co do naszych faktycznych transferów, to zauważcie, że dopiero dzisiaj Wisła potwierdziła transfer Dudki, innymi słowy dzisiaj wpłynęły na konto pieniądze z transferu. I tak myślę, że na transfery jeszcze trochę poczekamy, bo Bednarz pewnie chce mieć podpisane kontrakty z reklamodawcami, żeby mieć pewność, że będą pieniądze na pensje dla nowych piłkarzy.
Odpowiedz cytując
łuk79
Junior Member

Stary 02.07.2008, 19:00
W przeglądzie sportowym przeczytałem, ale to pewnie kolejna bzdura napisana przez tą gazetę.
Odpowiedz cytując
Żołnierz Białej Gwiazdy
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 04.07.2008, 21:52
W przeglądzie sportowym przeczytałem, ale to pewnie kolejna bzdura napisana przez tą gazetę.
Takie same bzdury wypisuje Fakt jak i Przegląd Sportowy. Dla tego zaprzestałem czytania gazet. Wolę informacji z pewnych klubowych stron które zawsze są dokładniejsze. Gazety to sciema dla nich liczy się tylko nakład, popyt i zysk.
Pamiętam jak gazety rozpisały się o rzekomym transferze do Wisły niejakiego Kluiverta. O tym transferze jakoś dziś już nie słychać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów