|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
|
Cytat:
Nie wiem ile meczy zawalił Serbą ale nabiją się z nas ostro, że ktoś chce za niego zapłacić.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.06.2008 o godz. 12:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak sobie przypominam Łukasiewicz miał cięzką kontuzje kolana , mam nadzieje że teraz jest już zdrowy
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.06.2008 o godz. 12:13.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Lukasiewicz to były kapitan reprezentacji U-21 w Polonii miał jakis problem z kolanem ale w Elche grał już w pierwszym składzie i chyba bez wiekszych kontuzji. Natomiast o jego grze w Portugalii nie wiele wiem ale mysle ze warto byłoby z nim podpisać kontrakt
![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
No to może zerkniecie a ten meczyk ? Wg. mnie to tutaj też broni Ivan Randjelovic
http://youtube.com/watch?v=K0_jfZjuXyM&feature=related ![]()
jeremi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
To mecz Milanu z Red Star Belgrad, a nie Crvena Zvezda. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Spokojnie to tylko testy, ja ufam Skorży i myśle że dobrze oceni umiejętności tych dwóch bramkarzy którzy mają być testowani na zgrupowaniu i wybierze lepszego.
![]()
Pamiętaj pasiasta niewiasto - Kraków to nasze miasto
![]() ...Gdybym mógł cofnąc czas i pomyśleć na wyborem... Nawet drugi wybrałbym tą sama drogę... W ten sposób pomagasz innym, tracąc zaledwie 30 sekund
Piotr Reiss To prawdziwa legenda Lecha Poznań ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A co wogóle jest z tym Singlarem
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Singlar zawodnikiem Wisły
Uda się z zespołem na zgrupowanie do austriackiego Bad Waltersdorf. http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18295 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wg głównej podpisał roczny kontrakt, ale na oficjalnej nie ma go w kadrze na zgrupowanie...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
ranny ptaszek
Od: 09.2003
Offline |
|
|
O niemal każdym piłkarzu da się nakręcić zarówno filmik pt. "Wirtuoz" jak i filmik pt. "Dno dna". Coś się tam zawsze wybierze do jednego i drugiego * Wrzucam stary tekst ASInfo o Łukasiewiczu, z listopada 2007. Cytat:
![]()
www.historiawisly.pl
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Transfer Łukasiewicza to dobry pomysł, mogą być z niego ludzie. Brożka zaklepaliśmy na 5 lat, Singlar podpisany... zobaczymy kto dołączy na obozie. Robi się coraz ładniej ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kontrakt Singlara jest podpisany na 3 lata.
http://www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4106
Ostatnio edytowane przez szczaq21 : 30.06.2008 o godz. 12:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co do bramkarza to nie rozumiem jak mozna testowac bramkarzy z zagranicy, gdy do wziecia jest Kowalewski.Zgadzam sie z Westerstylem.Dolha dysponowal dobrym refleksem i wykazywal sie intuicja w beznadziejnych by sie wydawalo sytuacjach, jednak do klasowego bramkarza mu spoooro brakowalo.Beznadziejna wrecz ocena toru lotu gornych pilek zarowno przy dosrodkowaniach jak i strzalach,brak orientacji wykluczaja go jako pierwszoligowego bramkarza. Kowalewski w naszej lidze nie ma sobie rownych, moze poza ciagle jeszcze perspektywicznym Fabiniakiem i Skaba z Legii. Jego doswiadczenia z Ligi Mistrzow, sa bezcenne.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Z tego co pamiętam to w co najmniej 3 meczach popełnił katastrofalne błędy. Z nami, z ŁKSą i z Polonią. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
Na szczęście, my się w ocenach możemy mylić, ważne, by nie pomylił się Skorża. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Jak nie my to się bracia wzmocnią . ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
ranny ptaszek
Offline |
|
W razie czego dwa klopsy i do domu. W tym tygodniu powinno się wyjaśnić, nie ma wyjścia, trzeba poczekać. Raz jeszcze powtórzę - my się w ocenach możemy mylić, ważne, by nie pomylił się Skorża. * Jeszcze słowo na temat naszych młodych zawodników, konkretnie Pawła Smółki. Zdołował mnie dziś trochę tekst w "Dzienniku Polskim". >>> tu 22-letni chłopak wybiera drugą (dawną trzecią) ligę, bo boi się rywalizacji o miejsce w pierwszej (dawnej drugiej). Smutne. Myślałam, że młodzi ludzie przychodzą do Wisły, by chociaż zawalczyć o miejsce w drużynie grającej w Ekstraklasie, a ten się pcha do trzeciej ligi. Niepojęte dla mnie. [No chyba, że on jakiś udręczony kontuzjami] PS - Fuks, wywaliłam razem z odpowiedziami. ![]()
www.historiawisly.pl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
Wydaje mi się, że jeśli już Wisła chce się wzmacniać na pozycji bramkarza to musi to być gość obdarzony świetnymi warunkami fizycznymi, czujący świetnie grę w powietrzu, przy dośrodkowaniach. Generalnie popierałbym kandydaturę Kowalewskiego, bo ma on warunki fizyczne, odwagę do ostrej gry na przedpolu, silną psychikę i zdolności przywódcze (pomaganie obrońcom jak mają się ustawiać). ![]()
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...
"Heroes don't die, they just move on to the next stage" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kowalewski to bylby prawdziwy skarb w bramce Wisły. Gosciu wie o co chodzi w tej grze skoro przez kilka ładnych lat byl bezsprzecznie nr 1 w bramce Spartaka Moskwa. Tylko ukladziki wyrzucily go z tego klubu. A Stipe Pletikosa na euro pokazal ile mu jeszcze brakuje do polskich bramkarzy.
Wiec Kowalewski byłby prawdziwym wzmocnieniem PS. Ale i tak mam inne marzenie Chcialbym aby w bramce Wisły stał Arek Malarz, moze nie taki rutyniarz jak kowalewski, ale jednak jakos lubie tego goscia i ciekawie by bylo gdyby grał Wiśle ![]() ![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Dobrze że z Siglarem podpisaliśmy kontrakt na 1 rok z opcją przedłużenia o nastepne 2 lata. Jeśli okaże się cienki to będziemy mu płacić tylko ten sezon!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
Na oficjalnej pisze, że na 3 lata. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
http://www.wislakrakow.com/www/showa...rticleid=18295 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W hotelu natomiast na kolegów czekał Norbert Varga, a także ekwadorski bramkarz Damian Lanza, który będzie testowany przez Wisłę.
Za stroną oficjalną. Powód: b
Ostatnio edytowane przez piter116 : 30.06.2008 o godz. 21:06.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lanza - 3 bramkarz Genui, jestem sceptykiem.
Kowalewski, ten Serb z CZB, czyli gracze z doświadczeniem pucharowym - oni są dobrym tropem, a nie jakiś wynalazek z drugiego szeregu ekwadorskich bramkarzy. Paranoja, przecięż co rusz słychać jak to jeden z drugim zachwycają się "polską szkołą bramkarzy" ( i nie przesadzają, popatrzmy w jakich klubach spotkamy naszych rodaków strzeżących bramek), tymczasem my wertujemy zaplecze południowoamerykańskiego przeciętniaka... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|