|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Tylko kartki zmarnowali na te durne hasełka z kontami :]
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja też. Lecą chu.je pier.dolone sobie z nami w kulki. Takie coś miałoby sens, gdyby te wyniki były chociaż dzień wcześniej, niż w szkole, a tu ku.rwa nawet po przerwie w pracy systemu nadal nic.
Banda komuchów nawet wyniku nie potrafi na czas wprowadzić. Ale się, ku.rwa zdenerwowałem, no. |
|
|
|
Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a wie ktoś może od której godziny będą te wyniki na stronce?
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Zbawi was te parę godzin różnicy? Wieczorem pewnie będą wyniki.
![]()
If you have a closed mind do the same with your mouth.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbawiłoby, bo dużo ludzi siedzi w nerwach, a można byłoby ten czas oczekiwania skrócić.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
no zrozum kazdy sie jakos denerwuje..chce wiedziec ja najwczesniej i nawet to kilka godzin kiedy juz wiesz przynosi zawsze jakas ulge.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
lol jakie nerwy.
I tak nie zmienicie i tak nie zmienicie. Mnie to szczerze wali ;P Może dlatego iż mimo możliwości pójścia na dzienne ide na zaoczne i tam sie dostane, jak tylko zdam |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy w ogóle jaśnie państwo ma zamiar podać dziś te wyniki... Czy jednak zrobią to jutro rano...
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Cytat:
![]() Wyniki są już dawno wrzucone do systemu, teraz czekają tylko na jedno magiczne kliknięcie, dzięki któremu będziecie je mogli zobaczyć. Cytat:
![]() W ogóle, to nie rozumiem waszego zaskoczenia, że nie ma wyników. Dwa lata temu nie było, rok temu nie było, więc dlaczego teraz miałyby być? Może nielicznym szczęśliwcom uda się sprawdzić po północy, kilku kolejnym osobom jutro rano, ale i tak większość z was dowie się dopiero jutro odbierając świadectwo. Radzę spokojnie siedzieć i czekać na wyrok ![]() Pzdr |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
No ale na wklepywanie wyników czas mieli chyba troche wcześniej, skoro dziś miały być już dostępne ... Zresztą odkąd pamiętam, jeszcze jak sprawdzałem wyniki z testu gimnazjalnego czy z tamtego roku wyniki swojej matury, to z tą stroną zawsze problemy były żeby się zalogować normalnie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja musze wiedzieć przynajmniej godzinę wcześniej niż rozdanie świadectw w szkole, bo mam zakład z kumpelą, która będzie miała więcej pkt z bio, chem i fizy, ta przynosi drugiej do szkoły draft kega Heinekena
![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Booże wszyscy chcą znać wyniki a ja marzę o tym, żeby te matury zostały zgubione ;P
Będzie co ma być, nie stresujmy się - gdzieś się na pewno dostaniemy pozdrawiam![]()
WKS ŚLĄSK WROCŁAW
Polsko przepiękna, najwspanialsza !! Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,nie przez to kim jest, lecz przez to czym dzieli się z innymi. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
AniaD303 chialabym miec takie problemy ktora bedzie miala wicej punktow i kto przynosi heinekana..ja sie modle zeby zdac..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
jak dla mnie to mała beczka
![]() ![]() Armia Białej Gwiazdy Esta hinchada se merece ser campeón!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
keg to beczka ponad 58 litrowa,a co do wyników to raczej ich dzisiaj nie będzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Przerwa techniczna... Coś się dzieje.
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
K...... przeciążony serwer !!!! 3 dni konserwować i żeby dalej się serwer zawieszał . Paranoja
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ta, wszyscy sie rzucili i juz padlo... to jest parodia, ktora sie powtarza co roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Limit 2000 miejsc przy 300tys maturzystow..
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
jest godz 20.45 , co jest grane
![]()
Piotrze R. Legendo Kuchenkorza - Pozdrowienia do Więzienia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() nie ważna wielkość, 30l, 50l i jesli są wieksze to wieksze ![]() Może podac ktoś strone na której będą wyniki? wiem że powinienem wiedziec al do tej pory miałem to w ceimnym miejscu ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ale nie wszysscy sa w oke krakow, ale fakt ten limit jest skandaliczny
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
udało mi się zalogować na ten SYF wyników BRAK !!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
potwierdzam ;/
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
I lipa dzisiaj wyników nie będzie.To w sumie po ch.j te wyniki mają by w necie jak i tak wcześniej się człowiek nic nie dowie.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale pisze ze w dniu dzisiejszym wynikow nie bedzie czyli co? beda po godzinie 12 po teoretycznie po 12 juz jest dzien jutrzejszy...:(
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jakby tego nie mogli napisać wcześniej... .....!
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W gazecie wyborczej piszą, że na necie wyniki pojawią się dopiero w piątek 4 lipca...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
no nie do końca bo jest to miara pojemności jeśli o wyniki to ja mam ich w dup.. i poczekam na świadectwo. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|