|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Czyli Finał Będzie Niemcy-Hiszpania
Ładnie, Ładnie... ![]() Do Bojuuuu Hiszpaniaaa!!! ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Cieszynka Guizy jak Brozka po golu w Wa-wie
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hiszpanie zmiażdżyli ruskich, aż sie komuchom odechciało grać w piłkę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
jaki piękny wynik
Co za piękny wieczór! A Rosja padła fizycznie prubójąc grac presingiem przeciw świetnym technicznie Hiszpanom ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podpatrywał.
Mnie się to kojarzy z Al'em Bundym i jego "przyłożeniami" Cóż, miły wieczór dla fanów Hiszpańskiej piłki. Ale czy w finale pokonają Niemców ? Będą mieli ciężko. Mają umiejętności, wytrzymałość, ale czy nie zabraknie wspominanych 'cojones', jak przestanie wychodzić ? ![]()
.
. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Wygral ten ktory powinien... Po latach wreszcie Hiszpania w finale...nalezy im sie. Teraz tylko Niemcow przejada i mozna uznac ze jestem szczesliwy jesli chodzi o triumfatora
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i nareszcie Hiszpania w finale
! polowa dośc bezbarwna ale na to potem Hiszpanie wrzucili drugi bieg.![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Moi Faworyci Wszyscy odpadli
PO 5piwach Hiszpania ladnie grala rosji juz po 3 nie widzialem teraz Final w którym MUSI tylko i wylacznie wygrac Hiszpania!![]()
ZERO szacunku dla tego gatunku
A.C.A.B. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2005
Offline |
|
|
zadziała lineker
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
teraz mnie tylko interesuje zwyciestwo Hiszpanii nad folksdojczami - żeby pedalski i klozet dostali baty
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Sercem za Hiszpanią, ale żeby takie piękne porzekadło piłkarskie o tym żę Hiszpania nic nie wygrywają i że pięknie grają jak nigdy a przegrywają jak zawsze, miały pójść się j**** nie wierzę w to
i choć z całego serca kibicuje Hiszpanii, to coś tego nie widzę, jeszcze Villa nie zagra, może nie być różowo. Zobaczymy .Tak naprawdę, ciężko mi wierzyć w Hiszpanie, która w meczu z Włochami męczyła się niemiłosiernie, wygrała jakby nie patrzeć szczęśliwie. Ciekawe co by było gdyby zagrał Pirlo i Gattuso. Niemcy mogą wygrać nudą i jedną piłką na głowę Klose'go, nadzieje Hiszpanii to środek Niemieckiej obrony. Niemcy jakoś te mecze wygrywają, może nie pięknie i nie spokojnie, ale kiedy muszą budzą się i wygrywają. Mecz może być ciekawy. Widze 3 scenariusze: I (na Hiszpanie): Hiszpania okazuje się dużo mocniejsza wygrywa 3:0 II (na los): 0:0 karne i loteria po nudnym meczu, w którym królowała obrona III (na Niemcy): nudny mecz, 85 minuta, 38 wrzutka na Klosego, czy Neuville'a i objawia się Hiszpański Darek Dudka który nie blokuje dośrodkowania i wjazd do bramki. (1:0) i tak też zatypuje w typerze ![]() ![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Chyba nie ma tematu korupcja w światowej piłce więc tu zapodaje
Były prezydent FIFA Joao Havelange sensacyjnie stwierdził w wywiadzie, że finały piłkarskich mistrzostw świata w 1966 i 1974 roku były ustawione tak, aby triumfowały kolejno Anglia i RFN. http://sport.wp.pl/kat,1726,title,Ha...l?ticaid=16249 ![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W 66 roku nie byl jeszcze prezydentem FIFA a w 74 zostal nim tuz przed mundialem.
Mozna wiec uznac ze sam sobie nie moze miec nic do zarzucenia ale skoro dziad dorwal sie juz do mikfornonu to mogl takze wspomniec o mundialu w 1978 gdzie tez gospodarz na zyczenie wojskowej Junty MUSIAL wygrac po min slynnym meczu Argentyna - Peru 6:0 albo o tym jak z "niejasnych" powodow przyznal Meksykowi Mundial w 1986 ledwie 16 lat po tym jak juz raz go organizowali. PS - Mundial w 66 faktycznie smierdzial. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Podobno Trzeciak z Urbanem załatwili hiszpański paszport Gizie i teraz to jest Guiza. Polska krew. Polski finał
![]() ![]()
ANTY-RABBIN-FRONT
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
W Euro nie gra sie meczu o III miejsce ?
Szkoda bo zajebisty meczyk sie szykowal |
|
|
|
Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.euro2008.wp.pl/kat,94278,...wiadomosc.html
Z takim trenerem Niemcy maja mistrzostwo w kieszeni |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
oooo... łłeeee... teraz napewno niemcy wygrają bo hiszapanie bedą sie ich brzydzić
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
mam nadzieje że Hiszpanie wygrają. od początku Euro byli czrnym koniem jak dla mnie.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fernando Torres i 1-0!! Oby tak dalej.
![]()
Z kazdym dniem zwiększa się ilosc ludzi, ktorzy moga pocalowac mnie w dupe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
boniek jest świetny
balack leży ma rozjebany łuk "no sie skaleczył delikatnie" |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
jeszcze jeden cytat Zibiego:
Realizator pokazal nam twarz Torresa, jest mlody, ladny" ![]() |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No ale takie akcje to Torres kończy strzałem przynajmniej "w Liwerpurze" , jednym słowem ekstra komentuje te spotkanie Boniek.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
I cd. Bońka - odwrócił się Ramos, ale zostawil plecy zawodnikowi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ale Hiszpanie zrobili akcje teraz. jakby byl gol z tego to chyba najladniejszy w ME
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zibi: "Ciebie nawet w planach nie było" ' "całkiem sympatyczny... Ile ma lat?"
Najlepszy na tym Euro był boniek! ![]()
Ostatnio edytowane przez Wisła Piastów : 29.06.2008 o godz. 21:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
HISZPANIA!!! Hurra, to była "moja" drużyna od początku tych mistrzostw (a w zasadzie od 98 roku
) Gratulacje, mecz może nie jakiś wspaniały, ale zasłużone zwycięstwo Hiszpanów. Uwielbiam ich piłkę.![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ramos miał na sobie koszulkę z wizerunkiem Puerty? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uff.. w sumię waliło mnie kto zdobędzie ten puchar, najważniejszym było żeby nie trafił on do Niemców.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
wspaniałe pięć minut Niemców w finałowym meczu hahaha
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
rano podsumuje tak na szybko: mistrzostwa na wysokim poziomie, przede wszystkim drużynowo, ciezko wyróznic jakąs gwiazdę.
Senna? Zhirkov? Xavi?Podolski? moze jeszcze Silva i Altintop Z bramkarzy zdecydowanie Casillas+Boruc i Volkan który mógłby byc gwiazda tych mistrzostw i dac Turcji finał Niesamowita zmiana u Hiszpanów momentami grali tak wyrachowanie ze sie zastnawiałem czy ktoś NIemcom nie dodał techiki i czerwonych koszulek. Zwróćcie uwage, ze 4 najlepsze drużyny tego turnieju to 4 najbardziej grajace zespołowo, wielkie gwiazdy z Portugalii i Chorwacji i Włoch odpadły szubciutko bo grały 'sobie' a nie drużynie Dlatego w tym kontekscie najlepszym piłkarzem mistrzostw był zdecydowanie Senna, a najbardziej kuriozalnym Lahm(za 'wypracowanie' 4 goli z Turcją + dzisiejsza katastrofa) Cytat:
Ostatnio edytowane przez pan_premier : 29.06.2008 o godz. 22:34.
![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|