|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/?a=news&b=item&id=9624
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
www.wisla.krakow.pl/art.php?id=&news_id=4090
Ok, oficjalna potwierdza więc sprawa jest klepnięta. Ciekawe czy Arek zgodził się na kontrakt motywacyjny. To by oznaczało że Bednarz jest bardzo konsekwentny. I dobrze ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No i jest info na oficjalnej, tylko czemu nie ma potwierdzenia Dudki? Czyżby jeszcze jednak nie było podpisów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Auxerre jest 15 Gorzej wylądował Smolarek w 17 drużynie ostatniego sezonu.Żeby nie było to samo co z Kosą poszedł i jego drużyna spadła ![]() Głowa zostaje,Dudka odchodzi.Teraz tylko żeby Kokoszka nie uciekł za darmo i będzie elegancko |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
tofik napisał(a):
Podobno rozmawiamy z wieloma piłkarzami zza granicy, więc trzeba być dobrej myśli. Dudka odszedł, więc jakieś gotówkowe transfery powinny być.![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oczywiście nie pogniewam się jak będą jakieś wzmocnienia ,ale priorytetem jest dla mnie przygotowanie drużyny do sezonu i zmiana stylu gry na bardziej kombinacyjny i szybki futbol.
Ostatnio niestety widzieliśmy "wybijankę" na przedpole przeciwnika i zero gry kombinacyjnej. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Urodzony optymista
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arek Głowacki.
To my jesteśmy dumni, że mamy takiego kapitana. Cholera, łezka w oku mi się zakręciła jak wspominam ile to już jest z nami Arek... E: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Maćko : 26.06.2008 o godz. 11:36.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Arek to jest pewniak. Jak jest zdrowy to martwić musimy się tylko o 10 pozostałych piłkarzy
A to już coś nie? Bo 10 łatwiej uzupełnić niż 11![]() Kurde nawet nie wiedziałem że Arek Głowacki ma 186 cm wzrostu zawsze wydawał mi się niższy. Myślałem że ma 180 ale to chyba przez jego bardzo dobrą zwrotność. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ludzie mam prośbę - dajcie sobie na wstrzymanie do 01-07-08 z komentowaniem sprawy Kokoszki.
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Eurosport.fr podaje że Dudka kosztował 2,5 mln Euro.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Mógłby ktoś przybliżyć co tam jest napisane? Niby języki podobne, a tak trudno to zrozumieć. Należy jednak zwrócić uwagę na datę tej informacji. Sprzed miesiąca, więc cie sądzę żeby to aktualne było. Choć kto wie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Poljski prvak Wisla Kraków pokazala je interes za omalenog veznog igrača Varteksa Josipa Brezovca. Brezovec je stigao u Varaždin prošle zime nakon odlične drugoligaške polusezone u Belišću, a u dresu Varteksa je ubilježio 33 nastupa uz dva pogotka. Varteks: Brezovec w kręgu zainteresowań mistrza Polski Wisły Mistrz Polski Wisła Kraków wykazała chęć pozyskania kluczowego gracza Varteksa Varażdin Josipa Brezovca. Grał on w tym klubie od poprzedniej zimy (wcześniej występował w drugoligowym klubie Belisce). W barwach Varteksa zaliczył 33 występy. Czasem się przydaje znajomość chorwackiego ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
co do Garguły i ceny 1,2m euro - to mam nadzieję, że tyle nie wywalimy. Cena maximum w granicach Iwańskiego a i to niemało. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby tylko się nic Słowakowi nie stało w tym sparingu
http://sport.onet.pl/0,1248675,17771...wiadomosc.html Sądny dzień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
A to co?
Jakaś netowa odmiana "Faktu"? Dawno w tematach transferowych nie czytałem podobnych głupot, zważywszy, że tekst jest z dzisiejszą datą. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Na tę wiadomość czekałem.
Brawa dla Arka i dla klubu, że potrafili się dogadać, i to w dodatku bez pieprzenia głupot w mediach. Tak postępuje kapitan i prawdziwy Wiślak. Arek właśnie uczynił kolejny i bardzo duży krok na drodze do stania się prawdziwą legendą Wisły. Ps. Wybacznie jeśli trochę przesadzam, ale piszę to pod wpływem sporych emocji. Długo i z niecierpliwością czekałem na taką właśnie informację. Cieszę się jak cholera. ![]() Co to k***a jest "rów widokowy"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
A co do Głowy to naprawdę łezka aż mi się w oku zakręciła, to jest ****a kapitan i postawa godna naśladowania a nie pożal się Boże kapitan Franek uciekający jak szczurek kiedy coś nie poszło czy Kokos któremu się w bańce przewraca. Popatrz Kokos jak postępuje Wiślak i nie ....... w kolejnym oświadczeniu jaki to z Ciebie Wiślak z krwi i kości. Dudka sprzedany, rewelacja, pożytek z niego jako taki był ale na pewno nie był podporą tej drużyny nie od niego zaczynała się pierwsza 11 i jako za takiego 2.5 mln to niezła sumka. Nie będziemy musieli już słuchać jak to bardzo chce wyjechać. Słowak wydaje się być solidnym piłkarzem bo dotychczasowym przebiegu jego kariery, no ale wszystko pokarze boisko, w każdym bądz razie wygląda na kozaka, który wie czego chce a takich nam trzeba. BĘDZIE GIT. ![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Nic dodać, nic ująć. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze okienko transferowe się nie zaczęło a już nas krytykują.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Można powiedzieć, że przedłużenie kontraktów z Głowackim i Brożkiem ( bo i to raczej pewne ) jest największym hitem transferowym tego okienka we Wiśle.
Teraz dopiero dokompletować do składuwartościowych graczy, hm może i Singlar będzie dobry, bo w przeszłości nie grał w słabych klubach, na miarę Wisły może okazać się bardzo solidny. Zobaczymy kto następny. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Baala : 26.06.2008 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ciekawy jest też ten Ekwadorczyk. 5 występów w reprezentacji, był na MŚ w Niemczech. Obie propozycje do rozważenia, a z tekstu na TWSD można wywnioskować że jeden z nich na pewno zostanie zakontraktowany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
15. drużyna Ligue 1 potwierdza, że pozyskała 25-letniego reprezentanta Polski. Dudka podpisał kontrakt na cztery lata. Były już piłkarz Wisły Kraków kosztował Auxerre około 2,5 mln euro. Oba kluby nie chcą ujawnić kwoty transferu
Gazeta.pl |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|